Διαφημίσεις

Η…κινεζοποίηση της Ευρώπης έχει σαν αποτέλεσμα πέρα από τις εξισωτικές τάσεις ανάμεσα στις αμοιβές των κινέζων και των Ευρωπαίων (και ειδικότερα των Ελλήνων εργαζομένων) και την μεταφορά των διατροφικών συνηθειών του ασιατικού λαού στη γηραιά Ήπειρο.

Όπως είναι γνωστό το κρέας του σκύλου αποτελεί παραδοσιακά εκλεκτό μεζέ για τους κινέζους που όμως δεν το βρίσκουν στα κρεοπωλεία και τα ράφια των Σούπερ Μάρκετ της Ευρώπης.

Οι Κινέζοι που ζουν στην Ιταλία αποφάσισαν να ζητήσουν και επίσημα την εισαγωγή από …κεφαλάκια σκύλων με αποτέλεσμα στη γειτονική χώρα (που τρώει άλογα) να έχουν ξεσπάσει αντιδράσεις από κυνοφιλικές και γενικότερα κοινωνικούς φορείς….

ΠΗΓΗ: kynoclub.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

41 σχόλια στο “Ιδού ο πολυπολιτισμός-Οι Κινέζοι που ζουν στην Ιταλία ζήτησαν να γίνει εισαγωγή από κεφαλάκια σκύλων!!!”
  1. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΠΛΙΑΧΧ ΚΛΠ… ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ …ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ NESTLE KAI ΛΟΙΠΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΜΕΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΕ ΤΡΟΦΕΣ …ΑΛΛΟ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΣΚΥΛΟΥΣ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ …ΤΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ..Η ΕΣΤΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ..ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ …ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΜΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ …ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ[ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ] ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ ΤΟ … ..jiannhs kozani

  2. γιατι,οταν πουλιεται η γουρουνοκεφαλη, η το κουνελι ολοκληρο ειναι καλυτερα???? αυτα δεν εχουν ψυχη δηλ? η τρωμε κρεας η δεν τρωμε…κ αφηστε τις μαλακιες!!!

  3. 12:45 εχεις δίκαιο.ναι τα κάνουν και αυτά…τι να πει κανείς.αν σκεφτούμε ανά τον κόσμο τι αισχρά γίνονται..και έχουν εφεύρει στο οτιδήποτε..δεν νομίζω να πάει πιο κάτω.τώρα για τα σκυλιά και ένας άλλος λαός και γατιά τα οποία τα έχουν εξαφανίσει από τις γείτονιες.. Ιχν

  4. Με μια μικρη ερευνα που εκανα βρηκα και τις τιμες:
    Αμελετητα πεκινουα 20 ευρω/κιλο
    Αμελετητα αγ.βερναρδου 4 ευρω/κιλο
    Σπαλα μπουλντογκ 7 ευρω/κιλο
    Πανσετα ροντβαιλερ 6 ευρω/κιλο
    Κεφαλακι μολοσου 8 ευρω/κιλο
    Κιμας κανις 22 ευρω/κιλο
    Συντομα και στη γειτονια σας απο τον πακι και τον σινο της καρδιας σας.
    PS:OPOIOS ISLAMOMOGGOLOS TOLMHSEI NA PLHSIASEI TO SKYLO MOY TON MPOYMPAKA ,8A TON KANW NA TREXEI FWNAZONTAS ALLAX SNAK MPAR.
    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ ΟΥΣΤ

  5. ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Ο 12.8 ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ….. ΟΙ ΓΙΗΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ,ΓΑΤΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΤΛ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΕΒΌΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΏΜΕ ΣΑΡΚΑ[ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΙΑ],Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΛΌΓΟ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΊΝΩΝ ΕΎΚΟΛΑ ΚΑΤΑΡΡΈΕΙ ΑΝ ΨΆΞΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕιΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥ ΑΦΘΟΝΕΣ ΣΤΑ ΦΥΤΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ Η ΑΕΙΖΩΙΑ ΕΠΙΤΥΝΧΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΗΝ ΜΗ ΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΕΣ ΣΤΑ ΜΩΡΑ . ΜΗ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…… ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΙΣ ΜΠΡΙΝΤΖΟΛΕΣ ΑΝ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ….ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΝΤΩΣ ΥΒΡΊΔΙΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΤΡΩΝΕ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ …. ΕΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΔΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΊΧΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΈΡΟΧΑ ΠΛΆΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΧΊΛΙΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΐΣΩ ΤΑ ΛΙΟΝΤΆΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΡΟΥΣ ΛΗ ΚΑΙ Ο ΝΤΖΑΚ ΝΟΡΙΣ ΤΕΛΕΊΑ ΚΑΙ ΠΑΎΛΑ….
    ΑΠΟ ΛΩΛΟ ΠΡΟ ΒΑΤΩ
    ΥΣΤ=ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΖΑΝΗ ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ ΣΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΣΟΥ….

  6. ΓΙΑΤΙ ΦΡΙΚΑΡΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?Ο 12:08 ΑΝ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΟΣ ΟΥΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΚΥΛΑΚΙ.12:08 ΜΗ ΦΑΣ ΠΟΛΥ Κ ΓΑΥΓΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!

  7. ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ:
    "ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
    ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΙΑ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ."

  8. 12.08 …με προλαβες

    πιαστε δυο αρνισια κεφαλακια για ψητα στην σουβλα
    και μια γουρουνοκεφαλη για παστο ξιγκι

    α! ναι, μην ξεχασεις και ενα αλογισιο για την ιταλιδα μουσαφιρισσα
    και τα ματια με την γλωσσα του βοδιου βαλτα να γινουν ζελατινα

    το φαι των Ολυμπιων Θεων ηταν τα εντοσθια και τα εσωτερικα οργανα
    των θυσιαζομενων ζωων και απαγορευοταν στους θνητους να τα τρωνε

    εμεις τρωμε και ξεσκιζουμε στα δοντια μας
    το κοκορετσι …το σπληναντερο …και τις γαρδουμπες

    πριν απο χρονια λεγαμε οτι το σουβλακι του κυρ-ταδε
    ηταν απο σκυλισιο και απο γατισιο κρεας
    (και μπορει και να μην απειχε και πολυ απο την πραγματικοτητα)

    στον πολεμο σαν πας στρατιωτη και εσυ αμαχε που θα μεινεις πισω
    θα αναγκαστεις να φας και σκυλι και γατι και αρουραιο και χελωνα …

    αστε λοιπον τις υποκρισιες — αστε τις σεμνοτυφιες

    ((και για να μην παρεξηγηθω ζω με γατια που με λατρευουνε
    μεγαλωνω χελωνες κτυπημενες που μαζεψα απο τους ελληνικους δρομους ταιζω τα ελευθερα πουλια που εμαθαν να ερχονται στο πιατο τους πρωι μεσημερι και εχω το σκυλι μου που αλληλολατρευετε με ολα τα πιο πανω και εμενα με κοιτα στα ματια ολο αγαπη))

  9. Αυτο ειναι το λιγότερο!!! Οπως ειπε και ο φιλος παραπάνω σε λίγο θα ζητήσουν και ΑΝΘΡΏΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ή ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ!!!

  10. Αυτο ειναι το λιγότερο!!! Οπως ειπε και ο φιλος παραπάνω σε λίγο θα ζητήσουν και ΑΝΘΡΏΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ή ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ!!!

  11. Αυτο ειναι το λιγότερο!!! Οπως ειπε και ο φιλος παραπάνω σε λίγο θα ζητήσουν και ΑΝΘΡΏΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ή ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ!!!

  12. ποσοι εχουν μοσχαρια,γουρουνια η αλογα στο σπιτι τους για συντροφια?ο σκυλος ειναι συντροφος του ανθρωπου εδω και 25000 χρονια.

  13. ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ.

    35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΚΕΨΕΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙ, Η ΚΟΥΝΕΛΙ, Η ΚΟΥΝΑΒΙ Κ.Λ.Π. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ.

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΟΥΣ ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΓΕΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ.

    ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΔΕΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΥ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ.

    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%BF

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΝΑ ΚΟΥΝΕΛΙ; ΜΗΠΩΣ ΜΙΑ ΚΟΤΑ; ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ.

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ (ΣΙΝΕΣ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ (ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΗΙΣ ΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ) ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

  14. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙ/ΛΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΙΩ

  15. ο καθενας εχει τις συνηθειες του. εμεις τις δικιες μας αυτοι τις δικιες τους.
    ας πανε λοιπον στην κινα να φανε τις μαλακιες τους κ μεις στη Ελλας να φαμε τις δικες μας. το ιδιο ισχυει κ για τις συνηθειες τους. οχι μονο των κινεζων αλλα ολων των λαων!

  16. Δεν θα σταθώ σε κάποια σχόλια αθλίου περιεχομένου, άλλωστε δεν έχει νόημα, αφού η ανωνυμία κάνει το θαύμα της και δίνει την ευκαιρία σε κάποιους να εξωτερικεύσουν ότι σάπιο έχουν μέσα τους…

    Τα σκυλιά είναι τα μόνα ζώα που είναι τόσο πιστά και προστατευτικά απέναντι στον άνθρωπο. Είναι ΥΒΡΙΣ να συμπεριφέρεσαι με αυτό τον τρόπο στον πιο πιστό σου φίλο…

    Θα ήθελα να συνεχίσω αλλά αισθάνομαι μεγάλη οργή…

    Απόστολος

  17. Littlepartofsoulείπε…
    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙ/ΛΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΙΩ
    31 Οκτωβρίου 2013 – 4:45 μ.μ

    MΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ;

  18. Ευχομαι πολυ γρηγορα να απαιτησουν και ανθρωπινα εμβρυα και ανθρωπινα κεφαλια μπας και καποιοι βαλουν μυαλο και αντιδρασουν . Αν και ειναι σιγουρο πως αυτοι που τωρα με διαφορες ηλιθιες δικαιολογιες αποδεχονται αυτη τη φρικαλεοτητα και τοτε θα βρουν οχι μονο ελαφρυντικα αλλα θα λενε πως κανει και καλο στον πλανητη . Αισχος καποιοι οντως ειστε απλα διποδα .

  19. οι ιερες γραφες λενε να τρωτε οτι οεροαταει οτι πεταει και οτι κολυμπαει και εχει μεχρι δυο νυχια. στην πειοψηφια τους οσα εχουν μεχρι δυο νυχια ειναι φυτοφαγα και οχι σαρκοφαγα και αρα καθαρα .ολα τα υπολοιπα ειναι σαρκοφαγα ενιωτε και πτωματοφαγα αρα βρωμικα και αν τα φαει ο ανθρωπος αρρωσταινει.

  20. ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΤΡΩΣ ΕΧΕΙ ΖΩΗ ? ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ ? Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ? ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΡΑΣ ? ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ … ΜΗΝ ΤΡΩΣ , ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΕΙΣ…. ΘΑ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ … ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ…. ΟΥΠΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η Δ Η Μ Ι Ο Υ Ρ Γ Ι Α ? ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΚΟΥΤΑΒΙΑ,…. ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΣΑΣ…….

  21. Μπράβο όλοι εσείς οι '' ανοιχτόμυαλοι''! Πρόσφατα είχαμε και μια προτροπή από την ευρωπαικη ένωση για στροφή στην δημοφιλή ασιατική συνήθεια της έντομοφαγιας. Επίσης ο κανιβαλισμός δεν θα έπρεπε να διώκεται γιατί…ζώα είμαστε κι εμείς. Γιατί να μη φάω ανθρώπινο μπουτακι; Ανεβάζει και τον αίματοκριτη! Αίσχος! Κάποιες συνήθειες, πως να το κάνουμε δηλαδή, θεωρούνται ταμπού. Η κατανάλωση σκύλου είναι ταμπού για τους δυτικούς πολιτισμούς. Άδικα;Η σχέση ανθρώπου-σκύλου έχει μια διαφορετικότητα σε σύγκριση με τα λοιπά έμβια όντα. Η κατανάλωση του όντως αγγίζει τα όρια του κανιβαλισμού. Τί δεν καταλαβαίνετε και πρέπει και να επιχειρηματολογήσουμε σε αυτό δηλαδή; Κάποιος είπε για περίπτωση πολέμου ότι τρώμε ότι να'ναι…σώπα ρε παιδί μου!!! Τί επιχείρημα!! Σε ότι αφορά την κρέατοφαγια, το κρέας είναι αναντικατάστατο και οι φυτοφάγοι για να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας πρέπει να λαμβάνουν κάποια συμπληρώματα. Πως να το κάνουμε είμαστε παμφαγα όντα και αυτή είναι η φύση μας. Να την αρνηθούμε και αυτήν δηλαδή; Τα μωρά χρειάζονται ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ την πρωτεΐνη στη διατροφή τους. Τί σημαίνουν όλα αυτά; Ότι είναι υποκρισία για έναν κρέατοφαγο να νιώθει αποστροφή στο σκυλίσιο κρέας; Υπάρχουν και άγραφοι κανόνες που καθορίζουν κάποια πράγματα. Η κατανάλωση σκύλου παραπέμπει σχεδόν σε κανιβαλισμό. Για όσους έχουν αντίθετη άποψη προτείνω ένα ωραιότατο γεύμα με σωτέ κατσαρίδες και σκαθάρια. Έτσι επειδή κάποιοι λαοί τα θεωρούν και μεζέ…μη μας πουν και ρατσιστές!!!

  22. ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΡΕ 7:14?ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΗΤΑΝ!ΑΥΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΤΗΣ!Ο,ΤΙ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ:ΣΚΥΛΙΑ,ΓΑΤΙΑ,ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ,ΧΕΛΩΝΕΣ……

  23. μπραβο 7.32….μονο που αυτη ειναι η αποψη, οπως πολυ καλα ειπες, ενος δυτικου!!! για τους ινδους, ταμπου ειναι η καταναλωση της αγελαδας!!! σε βλεπουν κ φριττουν!!!! αλλα ξεχασα, ναι, μονο οι δυτικοι ειναι ανθρωποι κ μονο αυτοι εχουν δικιο!!! επισης, ποιος σου ειπε οτι ο ανθρωπος δεν ηταν στην διατροφικη αλυσιδα? κ μαλιστα, οταν εσπασε αυτη η αλυσιδα κ βρεθηκε στην κορυφη, τα γαμησε ολα!!! κ εχασε καθε μετρο…αντι να κοιταμε τα χαλια μας λεω γω….κ για τους χριστιανοπληκτους…το ειχε πει κ ο ιησους…( ο οποιος θα φριττει με αυτα που γινονται κ στο ονομα του)….πρωτα βγαλε την βελονα απο το ματι σου κ μετα κοιτα την καμπουρα του αλλουνου….

  24. καλα βρε παιδια στην Ιταλια δεν εχει …αδεσποτα;
    εδω μας τα εχουν εξαφανισει ολα
    απο σκυλια μεχρι γατες και περιστερια…

    ειτε η πεινα ειτε η ανεχεια …καλλιτερα ετσι
    παρα να μας ληστευουν
    για να βρουν να φανε

  25. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 7:14

    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΑΚΡΩΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ, ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΙΣΤΟ.

    ΘΑ ΣΕ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΡΥΟ, ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ (ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ), ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΖΩΑ. ΑΚΟΜΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΕΙ ΤΡΟΦΗ Ή ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΡΟΦΗ.

    ΕΓΙΝΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΙΩ

  26. Ρε παιδεία,έχετε κοιτάξει στα μάτια σκύλο?Έχετε παίξει με σκύλο?
    Υπάρχουν και δεσμοί φιλίας με μερικά ζώα.Αρκετά αχάριστα και αλαζονικά
    φερόμαστε στα υπόλοιπα όντα του πλανήτη,τώρα και σ'αυτά που είναι πιστοί φίλοι μας?

  27. ρε παιδιά, σας έχει κυνηγήσει ποτέ σκύλος, χωρίς να του έχετε κάνει τίποτε, ενώ πάτε με το μηχανάκι στη δουλειά?
    ουστ!! να γίνουνε σουβλάκια όλα

  28. 31 Οκτωβρίου 2013 – 3:02 μ.μ.

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Φοβερός είσαι ! κλαίω από τα γέλια λέμε!

  29. 6 Νοεμβρίου 2013 – 12:08 π.μ.

    Εσύ είσαι ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΟΣ λέμε……. (για να μη γράψω ΜΑΛΑΚΑΣ και σε θίξω…….)

    Ένας άλλος ΜΑΛΑΚΑΣ κάποτε, ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑ ΠΡΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ και ο σκύλος που σου επιτέθηκε -δυστυχώς- ήταν μπροστά …… για αυτό σας τη φυλάει, και πολύ καλά σας κάνει.

    Έτσι λειτουργούν οι σκύλοι (αλλά εσύ σαν ζώο άλλης κατηγορίας δε μιλάς τη γλώσσα του και δεν τον καταλαβαίνεις), είναι πολύ κοινή η συμπεριφορά τους αυτή και το κάνουν και στα αυτοκίνητα κάποιοι σκύλοι για τους ίδιους λόγους.
    Οι άνθρωποι -όταν συμβαίνει- ξέρουμε γιατί συμβαίνει. Εσύ όχι.

  30. Όχι ότι έχει καμμιά σημασία ή κάνει κάποια διαφορά αλλά να το γράψουμε και αυτό για να ξέρουμε προς τα που βρίζουμε:
    Οι Κορεάτες τρώνε σκύλους, όχι οι Κινέζοι.
    Μεταξύ τους έχουν μεγάλο ανταγωνισμό και εμπάθεια, έτσι, καλό θα ήταν, να μην κάνετε το λάθος να το πείτε αυτό σε Κινέζο γιατί θα τον προσβάλλεται (και μόνο που θα τον μπερδέψετε με Κορεάτη) και δε θα του αρέσει καθόλου……..

    Σαν να έρθει εδώ ένας άσχετος Αμερικάνος ή Ευρωπαίος και ότι έχει δει π.χ. στα Τούρκικα σήριαλ να έρθει εδώ και να μας λέει ότι είναι δικά μας γιατί απλώς δεν ξέρει καλή γεωγραφία……..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek