Διαφημίσεις
ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ “ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ”! OTE>Στα 306,6 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη του ΟΤΕ το α’ τρίμηνο. Στην Deutche Telekom όμως που ανοίγει σαμπάνιες αφού έκανε την “επένδυση του αιώνα”!
ΜΟΛΙΣ 400 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ 10% ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ  MANAGEMENT ΣΤΗΝ DEUTCHE TELEKOM!
Μόνο εμείς μιλήσαμε. Τώρα μιλούν και οι αριθμοί δείχνοντας το Εθνικό έγκλημα που συνετελέσθει εις βάρος του Ελληνικού λαού, κατά παράβαση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, σε απόλυτη σιωπή. Η πορεία, συνηθισμένη: Κρατικοδίαιτοι πρασινοφρουροί έπεσαν σαν τις ακρίδες στον Εθνικό φορέα Τηλεπικοινωνιών, ίσως το νευραλγικότερο φορέα Εθνικής σημασίας. Τοποθετήθηκαν, έφαγαν με χρυσά κουτάλια, πήραν θέσεις κλειδιά.




Έπειτα, ήλθε ο εκσυγχρονισμός. Η μεγάλη κερκόπορτα. Η μετοχοποίηση και τα διοικητικά συμβούλια με τους αχυρανθρώπους που εκτελούσαν κατά γράμμα το σχέδιο.
Ακολούθησε το μεγάλο πλιάτσικο με τις περιβόητες συμβάσεις της Siemens. Υπουργοί, στελέχη του οργανισμού, όλοι μέσα στον βόρβορο της διαπλοκής, κομμάτιαζαν ένα περιουσιακό στοιχείο που ανήκει σε κάθε Έλληνα. Όλοι στην ορχήστρα με μαέστρο τον κύριο Χριστοφοράκο, ασελγούσαν πάνω στο κορμί της πατρίδας.
Και το τέλος ήλθε με τον Γιώργο Παπανδρέου που “πανηγύριζε” την ιδιωτικοποίηση του οργανισμού μόλις με 400 εκ. Ευρώ, εκχωρώντας το management στην Deutche Telekom. ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ.
Γι’ αυτό το χρονικό του αίσχους δεν θα ακούσετε ούτε λέξη από τα καλοταϊσμένα παπαγαλάκια των ΜΜ”Ε”. Πως είναι δυνατόν, μέσα στην απόλυτη κρίση, ένας οργανισμός να καταγράφει καθαρά κέρδη 306,6 εκατομύρια Ευρώ μόλις σε ένα τρίμηνο, αλλά να έχει εκχωρηθεί αντί πινακίου φακής.
Απαξίωσαν λοιπόν τον ΟΤΕ οι σοσιαληστές, μοιράστηκαν τις μίζες της Siemens που τις πλήρωσε ο Ελληνικός λαός και τέλος τον εκχώρησαν. Εκχώρησαν κάθε επικοινωνία εντός Ελληνικού εδάφους σε ξένη δύναμη. Οι δήθεν τεχνοκράτες, οι τεμπελχανάδες κρατικοδιαιτοι, η ελεεινή συμμορία που γονάτισε την Ελλάδα.
Και αν νομίζετε ότι το σκάνδαλο σταματά εδώ, είστε γελασμένοι. Διαβάστε:ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ: O O.T.E. ετοιμάζεται για τη δραχμή και …βγάζει τα λεφτά του έξω !!!!
Δείτε όλο το χρονικό της ντροπής εδώ: Παρέδωσαν νύχτα και σε απόλυτη σιωπή τον ΟΤΕ.
Η ανάγκη κάθαρσης του πολιτικού συστήματος από τους επίορκους είναι πλέον επιτακτική και φαίνεται περίτρανα εδώ: ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Το μαύρο (ναζιστικό) χρήμα όταν πηγαίνει στο κόμμα δεν είναι παράνομο (βίντεο). Δίνουμε έναν ΟΤΕ και βγάζουμε την υποχρέωση.

Για να υπάρξει λύτρωση, δικαιοσύνη και προκοπή στην Ελλάδα, πρέπει ο ακρωτηριασμός τον μολυσμένων με μαύρο χρήμα πολιτικών, να είναι κάθετος από την πολιτική σκηνή. Άλλη ευκαιρία δεν θα υπάρξει, ο λαός έκανε ήδη το πρώτο βήμα…
http://olympia.gr/2012/05/11/ote-2/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *