Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:29 - 10/01/2013

Θες να καταλάβεις λίγο τι παίζεται με το μέλλον σου χωρίς να παίρνεις χαμπάρι?

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Όσο εσύ ασχολείσαι με προδότες και γυμνοσαλιαγκες της πολιτικής ,όσο αγχώνεσαι για την στημένη οικονομική κρίση, όσο κάθε μέρα σε έκαναν να πολεμάς για την επιβίωση σου τα παγκόσμια αφεντικά υφαίνουν το απόλυτο γονάτισμα της ανθρωπότητας!

Υπάρχει ένα ρητό που λέει “αν μια πεταλούδα πετάξει στο Πεκίνο μπορεί να δημιουργήσει τυφώνα στην Νέα Υόρκη! ” .. Λέγεται για να εξηγήσει λίγο τον νόμο του χάους και των πιθανοτήτων μέσα στο σύμπαν μας , για να δώσει μια εικόνα πόσο αλληλένδετα είναι όλα αλλά ταυτόχρονα πόσο πολυ όλοι μας ανήκουμε στην κατηγορία random statistics .. τυχαίες χαοτικές στατιστικές!

Όσο εγώ και εσύ κοιτάμε σαν χάνοι τα ΜΜΕ να μας δίνουν τρομολαγνεια με το φτυάρι τα υπόλοιπα λαμογια χειραγώγησης της ανθρωπότητας συνεχίζουν να σκάβουν τους λάκκους μας!

Σκέψου λίγο, είσαι μια οικονομία που παει η δεν παει , που στηρίζεται στο αν κλάσει η Μερκελ η αν καλό πηδηχτή η Λαγκαρτ ….όλοι οι γραβατομαλακες του συστήματος με τα πτυχία ΝΑ και την εκπαίδευση από τον πολιτισμό της χεστρας να κοιτάζουν για να βρουν ήδη πετυχημένα μοντέλα και όχι να δημιουργήσουν νέα μοντέλα!! Έμπνευση ,ιδέα δηλαδή και όχι κοπυ παστε !! Τσακώνονται για το ποια είναι η καλύτερη λύση στο δήθεν πρόβλημα της “φούσκας” κρίση!

Αλλάζουν νόμους βάζουν φορολογικά μέτρα και ένα σωρό άλλες ηλιθιότητες και εσύ ελπίζεις σε ένα καλύτερο αύριο , σε μια ανάκαμψη..κοινώς είσαι ένας τεράστιος ψαρακας με ένα αγκίστρι ίσα με τον κώλο σου!

Θες να μάθεις που βρίσκεσαι πραγματικά ? Αντέχεις την μη ασφάλεια της πραγματικότητας?

Όταν μια οικονομία για οποιοδήποτε λόγο βρεθεί στην θέση που άμα φτερνιστει ο ομπαμα θα χάσει το δικαίωμα πληρωμών τότε απλά ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ !!

Γιατί φίλε και συμπατριώτη αρκετά με τα ψέματα και τις μαλακίες των ειδημόνων της καρπαζιάς! Είναι το αστειοτερο γαϊτανάκι του κόσμου αυτό που κάνουν οι “ειδικοί” στην Ελλάδα για να σε σώσουν!

Μπορείς να κάνεις ένα σωρό μεταρρυθμίσεις άλλα θα παραμένεις πάντα γελοίος στην ιστορία αν δεν έχεις προβλέψει …τι γίνεται σε περίπτωση που βρεθούμε σε γεγονότα μαύρων κύκνων? (χρηματιστηριακός όρος που δίνεται σε καταστάσεις που είναι πολύ δύσκολο να εμφανιστούν αλλά όταν το κάνουν γονατίζουν τα πάντα)

Τι γίνεται αν αύριο ξεσπάσει μια θεομηνία όχι στην χώρα μας άλλα σε χώρα που θα πληγεί τόσο ώστε να παρασύρει την παγκόσμια οικονομία?

Τι γίνεται αν χτυπήσει ένας μετασεισμός?

Τι γίνεται αν γίνει ένας πόλεμος ?

Πάμε πιο σκληρά τώρα αντέχεις ? τι γίνεται αν αυτοί που ενορχήστρωσαν την “φούσκα” της κρίσης προγραμματίζουν την γη να μπει σε γεγονότα μαύρων κύκνων? …

Τι γίνεται αν αυτό ήταν από την αρχή το σχέδιο?… Ξεζουμίζουμε τους πάντες και μετά περνάμε σε φάση random statistics …δηλαδή ένα χάος ….ώστε να έρθει η τάξη….η δίκη τους τάξη!!

Δεν πας να κάνεις όσο φορολόγηση θες , να φτιάξεις έναν αεπ που να είναι όσο θες θετικός ..μια παπάρα έκανες αν είσαι εν θύελλα τυχαίων στατιστικών!

Να τα κάνεις τι τα νούμερα ρε καραγκιόζη πολιτικέ αν αύριο ξεκινησει μια κατάρρευση της οικονομίας της Αμερικής? Του ίδιου του νομίσματος? ….Να τα κάνεις τι τα κωλόχαρτα χαρτογιακα υπουργέ οικονομίας αν σε στοχεύσουν να είσαι κομμάτι του ντόμινο του χάους?

Να τα κάνετε τι τα λεφτακια σας κύριοι συμπατριώτες να αύριο δεν έχουν αξία ούτε να σκουπίσετε τον κώλο σας?

Κανείς ηλίθιος προδότης πολιτικός και ειδήμων δεν βλέπει ότι η χωρα ,η κάθε χώρα αυτή την στιγμή πρέπει να περάσει άμεσα στην τροφική και ενεργειακή της αυτάρκεια? Αν είναι έτσι τότε ο πλανήτης γη κατοικείτε αποκλειστικά από ΜΑΛΑΚΕΣ !

Σύντομα το φτυάρι , ο κασμάς , το αλέτρι, το κατσαβίδι και η βίδα θα έχουν μεγαλύτερη ανταλλαξιμοτητα από τα 500κοσαρικα του σεντουκιου σας! Όσο αφήνετε “ειδήμονες” να μαγειρεύουν νούμερα σε χαρτί τόσο σκάβεται το λακκο σας!

Τα μηνύματα κάθε μέρα για το αισχρό μέλλον που σχεδιάζουν είναι πάρα πολλά και όπως μια πεταλούδα όταν πετάξει δημιουργεί τυφώνα στην Νέα Υόρκη έτσι και οι ειδήσεις που δεν τις βλέπετε σας βάζουν στην λίστα εκτέλεσης !

Το γεγονός κατά της ανθρωπότητας έχει ήδη συμβεί, το λέμε και θα το ξαναλέμε μέχρι να ξεστραβωθειτε, η θυσία έγινε , το ντόμινο ξεκίνησε ….και πλησιάζει η ώρα που θα βρεθούμε με ωραία νούμερα σε χαρτιά …αλλά με χεσμένο κώλο για να τα χρησιμοποιήσουμε!

Η Αμερική έχει μπει στο ντόμινο του σχέδιου των επικυρίαρχων…αν πέσει η Αμερική ..θα πέσεις και εσύ ..θα έρθει ο τρίτος παγκόσμιος ΚΟΚ!!

Ξυπνα είναι όλα μπροστά σου κοίτα τη σου στήνουν…. παράτα την γαμομπανανα της ευμάρειας και του κωλόχαρτο και προετοίμασε εσένα και τα παιδιά σου σε μια νέα φιλοσοφία για την Ζωή!

Κλείνω με το να δώσω ένα μήνυμα στα τρολακια του διαδικτύου…έχουμε μιλήσει για αποθήκευση και συνεχίζουμε να το κάνουμε με πιο πολύ δύναμη πια… Δεν γνωρίζουμε τους χρόνους … αλλά από την άλλη η ανάγκη της εκπαίδευσης των παιδιών μας στην φιλοσοφία της αυτάρκειας ειναι τεράστια!

Η έννοια αποθήκευση από μόνη της έχει μέσα της και την έννοια διαχείριση Αγαθών ,που σημαίνει μπαίνω στην φιλοσοφία και εκπαιδεύω και τους γύρω μου και τα παιδιά μου στην αυτάρκεια ,κάνω διαχείριση Αγαθών ώστε η αποθήκη μου να είναι πάντα γεμάτη αλλά και εγώ να μην σπαταλάω χρήματα (δεν μου τελειώνει και δεν λήγει τίποτα , ότι κοντεύει να λήξει το χρησιμοποιώ και αμέσως το αντικαθιστώ μέσα στην αποθήκη) … το σημαντικότερο όλων….εκπαιδευτικα εγώ το παιδι και εν ανάγκη και το εγγόνι μου στο ότι από εδώ και πέρα η ανθρώπινη φυλή είτε ζει σε πόλη είτε ζει σε ύπαιθρο κατανόησε ότι το σύστημα είναι εχθρικό και ανα πάσα στιγμή θα επιτεθεί!!

Δεν έχω όρεξη γιατί τα έχω πάρει να σας δείξω γιατί τα λέω αυτά τώρα και τόσο έντονα …τα έχω γράψει σε αρθρα για την θυσία στο Κονέκτικατ και το ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα οπλοκατοχή στην ΑΜΕΡΙΚΗ! …

Κοίτα το βίντεο , απλό βίντεο ίσως θα πεις αλλά σκέψου ποιο βαθιά ποιο κοινωνικά…. διάβασε ενημερώσου , τα σημαντικά είναι αλλού που ράβονται για την γούνα σου!!

STRANGER … ΑΝΟΙΞΤΕ ΡΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟ ..



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που γραφεις, αλλα ειμαστε πολυ λιγοι

  2. Δυστυχώς δεν παίζει το βιντεο…

  3. Και βεβαια έχει δίκαιο ο άνθρωπος, αλλα δυστυχώς πολύ φοβάμαι ότι είναι πια αργά. Ο κόσμος δεν ξυπνάει και υπάρχει λόγος γί'αυτό. Οι περισσότεροι Έλληνες δεν μπορούν πια να κάνουν αποθήκευση τροφίμων και άλλων αγαθών, εδώ δεν έχουνε να φάνε, τι να αποθηκεύσουνε πιά.Οσοί έχουν όπλα ας τα βγάλουν απ'τά ντουλάπια τους και να κάνουν stock πυρομαχικά γιατί η ώρα έφτασε.
    Αν δεν ξεσηκωθούμε τώρα "χεστήκαμε που κλάναμε"
    Και δεν αναφέρομαι μόνον στην Ελλάδα αλλα και στον υπόλοιπο κόσμο,ο οποιος περιμένει με την ανάσα κομμένη να δει τι θα κάνουν οι Έλληνες.
    Και πάλu aπό μας θα πρέπει να ξεκινήσει…
    Μιχάλης

  4. Ανώνυμος 01/12/2013 @ 10:34 ΠΜ

    ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΙΚΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΟΥΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ

  5. Ανώνυμος 02/15/2013 @ 1:09 ΜΜ

    Δεν είναι εύκολο να γίνουν αυτά τώρα πια.
    Πρώτον και ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ γιατί όπως έγραψε ένας φίλος παραπάνω ΔΕΝ υπάρχει πλέον η δυνατότητα αποθήκευσης τροφίμων γιατί οι περισσότεροι έχουμε ίσα ίσα για τα απαραίτητα. Αργά ξυπνήσαμε…….
    Δεύτερον, όπλα ΔΕΝ βρίσκεις πια τόσο εύκολα όσο έβρισκες παλιά αν έκανες μια κρούση στον υπόκοσμο (ποιόν υπόκοσμο; στην Ομόνοια άμα κατέβαινες και ρώταγες καμμιά περίεργη φάτσα που θα βρω όπλο, έβρισκες κατευθείαν) και επιπλέον, ακόμα και αν βρεις θα είναι πανάκριβο.
    Τρίτον, ΔΕΝ ξέρουμε από ΤΙ ακριβώς να προφυλαχθούμε, αυτό είναι πολύ βασικό γιατί ΔΕΝ σε βοηθάει να οργανωθείς σωστά. Δηλαδή, πόλεμος θα είναι ;; (αν είναι πόλεμος, από τους παλιούς πολέμους και ανθρώπους κάτι θα μάθεις και ίσως καταφέρεις να προφυλαχτείς κατά το δυνατόν), φυσική καταστροφή θα είναι;; (σ'αυτή τη περίπτωση τα πράγματα ζορίζουν απελπιστικά ανάλογα σε τι βαθμό είναι αυτή η καταστροφή), εμφύλιος θα είναι;;; μεταφυσική (κρόνιοι, νεφελίμ, κ.λ.π.) θα είναι η καταστροφή;;; (σ' αυτήν την περίπτωση ξέχνα το…..να παρακαλάς να πας μπαμ και έξω, πριν το καταλάβεις)
    Οπότε, τι κάνουμε;;;

    Γνώμη μου είναι ότι όλος αυτός ο πανικός κάνει κακό γιατί δεν επιτρέπει σε κάποιον να οργανωθεί σωστά και με ψυχραιμία. Εδώ μέσα ειδικά υπάρχουν δεκάδες οδηγίες επιβίωσης που είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να εφαρμοστούν γιατί είναι ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΕΣ και όχι μόνο, τίθονται και ζητήματα πρακτικά, χώρου, αποθήκευσης, κ.λ.π. !!!!

    Άρα, αν είναι να αποθηκεύσουμε κάτι, θα έλεγα καταρχήν ΝΕΡΟ, ΛΑΔΙ, ΑΛΕΥΡΙ, ΜΑΓΙΑ (μαγιά δε χρειάζεται πολύ αφού κρατάς προζύμι από το προηγούμενο ζυμάρι) ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ, ΚΑΡΒΟΥΝΑ, ΨΗΣΤΑΡΙΑ (που θα μαγειρεύουμε αν δεν έχουμε ούτε ρεύμα), ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΙΑΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΚΗΠΟΥ. Και εμπάς η περιπτώση ΔΕΝ χρειάζονται χίλια τρόφιμα. Για έκτακτη ανάγκη μιλάμε όχι για την ξάπλα μας. Τι χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός στα βασικά για να επιβιώσει; αυτά να έχουμε. Υδατάνθρακες, πρωτεϊνες, και υγρά.

    Το κυριότερο όμως είναι να ΜΑΘΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    Π.χ. τι να τις κάνεις τις προμήθειες άμα δεν ξέρεις πως να τις χρησιμοποιήσεις; Ψωμί ξέρεις να φτιάχνεις; Ξέρεις τι δουλειά κάνει η μαγιά στο ψωμί και με τι αντικαθίσταται; Κονσερβοποίηση ξέρεις να κάνεις; Αν ξέρεις μπορείς μόνος σου να ετοιμάσεις σιγά σιγά τις προμήθειες σου από τώρα πολύ φτηνότερα με υλικά από τα δέντρα και τους αγρούς ή το μανάβη σου.
    Φωτιά να ανάβεις ξέρεις;; Αν δεν έχεις αναπτήρα και κάρβουνα ξέρεις;;;
    Να φυτεύεις ξέρεις;;;
    Επίσης, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ πως θα τα προστατέψετε ΟΛΑ αυτά που θα αποθηκεύσετε γιατί θα χυθεί αίμα για να σας πάρουν τις προμήθειες επειδή η πείνα είναι κακός σύμβουλος και θα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι και παιδιά που θα πεινάνε…….

    Πρώτα ας ασχοληθούμε να μάθουμε πράγματα που δε φανταστήκαμε ποτέ ότι θα χρειαστούν και έπειτα αγοράζουμε κι ότι μπορούμε.

  6. Δεν υπαρχει το βιντεο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*