Διαφημίσεις

Θέμα ακυρότητας εγείρει για τις κατηγορίες και την παραπομπή του στην υπόθεση του Βατοπεδίου ο πρώην υφυπουργός Πέτρος Δούκας.Μιλώντας στον αθηναϊκό ραδιοσταθμό “Real” ο κ. Δούκας σημείωσε μεταξύ άλλων: «Είναι καραμπινάτη ακυρότητα (…). Είναι στις προθέσεις μου να πάω το θέμα μέχρι τέρμα. Ούτε παραγραφές ούτε ξεπαραγραφές. Θα ζητηθούν συγγνώμες από τους συκοφάντες. Θα πάω μέχρι τέλους. Θα ζητήσουν συγγνώμη αυτοί που δύο χρόνια έχουν κατασυκοφαντήσει. Διαβάστε το πόρισμα. Είναι απίθανα αυτά τα οποία γράφονται μέσα, η τσαπατσουλιά, η προχειρότητα, οι ανακρίβειες».

Μίλησε μάλιστα για «πραξικόπημα» και τόνισε ότι η ανταλλαγή έγινε από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ: «Το ΠΑΣΟΚ αναγνώρισε ότι όλες οι εκτάσεις ανήκαν στη Μονή. Όχι μόνο τις αναγνώρισε, αλλά στην παράδοση και παραλαβή των οικοπέδων -διότι έγινε τελετή- παρίστατο και εκπρόσωπος του υπουργού. Όχι μόνο παρίστατο εκπρόσωπος του υπουργού – δόθηκε επίσημη εντολή από το υπουργείο να διαγραφούν τα ακίνητα από το υπουργείο Οικονομικών. Ήταν τελεσίδικη απόφαση από πλευράς ΠΑΣΟΚ προς τη Μονή. Αυτά τα κτήματα δεν ανήκουν στο Δημόσιο ανήκουν σε εσάς».

Υποστήριξε ακόμη ότι οι διαρροές στην ψηφοφορία χθες, στη Βουλή, αποτελούν μήνυμα προς το Μέγαρο Μαξίμου σημειώνοντας: «Νομίζω υπάρχει θέμα προς το Μαξίμου. Είναι σαφές ότι αυτά τα καθοδηγούσε το Μαξίμου και όχι η Κοινοβουλευτική Ομάδα (…). Και πολύ καλά κάνανε και καταψηφίσανε τους κκ Ρουσόπουλο και Βουλγαράκη. Έτσι έπρεπε να γίνει και θα ήταν άδικο να μην είχε γίνει. Στη περίπτωσή μου και το κατηγορητήριο στο πόρισμα ήταν διαφορετικό. Αυτά είχαν ξεκαθαρίσει από πριν. Αυτό που εξέπληξε ήταν το μέγεθος των διαρροών από το ΠΑΣΟΚ. Δεν περίμενα τέτοιες διαφορές, και δεν περίμενα να ήταν 156 ψήφοι με άθροισμα διαφορετικών κατηγορητηρίων και αδικημάτων. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό το πράγμα» είπε ο κ. Δούκας.

ΠΡΕΖΑ TV

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek