Διαφημίσεις

Εδώ και σχεδόν μια Βδομάδα σας ανακοίνωσα την απόφαση μου να γίνω Αγοραστής πολυμετοχικου χρυσού και την θέληση μου να ανακαλύψω και άλλους να θέλουν να αγοράσουν χρυσό με αυτό τον τρόπο!

Στην ιστοσελίδα που δημιούργησα http://www.earngold.gr εξηγώ όλα όσα χρειάζεται ο αρχικός αγοραστής για να ξεκινήσει και τώρα δημιουργώ ένα e-book εκπαίδευσης για τους συνεργάτες μου ώστε να μπορούν χρησιμοποιώντας το ίντερνετ να ανακαλύπτουν νέους αγοραστές!!

Ταυτόχρονα όμως έχω και την εργασία μου έξω από το ίντερνετ η οποία χρειάστηκε να ασχοληθώ ιδιαίτερα μαζί της μιας και κάποιες βλάβες χρειαζόντουσαν άμεση επισκευή!!

Κάλεσα λοιπόν ένα υδραυλικό μιας και έπρεπε να τρυπησω ένα ντουβάρι από οίκημα 60 ετών .. που όπως καταλαβαίνεις ήταν μισό μέτρο πάχος!

Το σκέφθηκα να το κάνω μόνος μου άλλα μετά θεώρησα μεγάλο το ρίσκο μιας και τα ταλέντα μου σαν μάστορας εναντιων διώροφου που μπορεί να κατέβει στο κεφάλι μου είναι μια στατιστική που με τρομάζει ! Αν συμπεριλάβει κανείς και της κατάρες όσων ενοχλώ με την σκέψη μου και τα έργα μου τότε η στατιστική αυξάνει γεωμετρικά!

Έτσι πήρα τον Αντωνάκη το φιλο να έρθει να ρίξει μια ματιά και να μου δώσει την προσφορά του!

Επειδή σου φωνάζω χρόνια τώρα ότι το χαρτάκι είναι άνευ σημασίας και ότι όσο το στερείς από την ανακύκλωση του συστήματος τόσο κάνεις πραγματική αντίσταση στον τσοπάνη,σκεφτόμουν πως θα προσφέρω κάτι ανάλογο στον Αντωνάκη ώστε να μην συμμετέχουμε στην διαδικασία διαχείρισης και ανταλλαγής -ανακύκλωσης χαρτιού!!

Μετά από την πρώτη κουβέντα με τον Αντωνάκη τον υδραυλικό κατανόησα ότι και ο ίδιος παει σκατά στην εργασία του όπως πάμε όλοι μας ! Αρα μια αντιπροσφορά ίσως διαφήμισης θα τον εξυπηρετούσε .Ατυχία όμως ο Αντωνάκης δεν είναι και τόσο ανοικτό κεφάλι στα θέματα διαφήμισης , ίντερνετ κοκ!

….Άπαπα … φράγκα θέλω τι να την κάνω την διαφήμιση …μπαίνει η διαφήμιση στο τσουκάλι …μου είπε και με άφησε παγωτό με καμία όρεξη να θέλω να εξηγήσω τα οφέλη και την ανταποδοτικότητα στο άμεσο μέλλον κοκ…

..Εκεί ήταν που με χτύπησε στο κεφάλι με κασμα το σύμπαν!! …Οπα…Οπα ….πόσα είπες ότι θες Αντωνάκη …ρώτησα.!!

..Ολη η δουλειά ,υλικά ,μεροκάματο,βοηθός και λοιπά μια πεντακοσάρα …είπε ο Αντωνάκης με ύφος ότι δεν μου πήρε το σκαλπ απλά μου έκανε ένα μικρο κουρεματακι στην καρκαλα μου!

…Αντωνάκη σε πειράζει να σε πληρώσω σε ΧΡΥΣΟ? ..του είπα !!

..ΛΙΡΕΣ ?…απάντησε ο Αντωνάκης ..Με το μάτι να αρχίζει να γυαλίζει!!

…Όχι ΧΡΥΣΟΣ κανονικός ΧΡΥΣΟΣ ..επενδυτικός ΧΡΥΣΟΣ..μικρή πλακετιτσα!!

..Και που τον βρήκες ρε? ..ρώτησε ο Αντωνάκης (που εκτός από υδραυλικός είναι και γνωστός κουτσομπόλης)

Δεν τον βρήκα άλλα επειδή έχω αποφασίσει να μην χρησιμοποιώ όσο μπορώ τα ζωγραφιστά χαρτάκια πια και να κάνω και τους άλλους να κάνουν το ίδιο …θα τον αγοράσω μεν με ζωγραφιστά χαρτάκια άλλα εσένα θα σε πληρώσω με χρυσό !!! ..Αρα θα έχω κόψει το 50% τις ανακύκλωσις …δηλαδή απλά με σένα θα “κάψω” ολότελα από την αγορά 500 ευρώ χαρτάκι!! …Εσύ είσαι το τέλος τους …η κηδεία τους …είσαι ο νεκροθάφτης 500 ευρώ!!

Εκείνη την στιγμή δεν ήμουν σίγουρος αν ο Αντωνάκης είχε κατανοήσει τι του είπα μιας και το βλέμμα προσομοίαζε αγελάδας που ήταν έτοιμη να έρθει σε οργασμό !!

Επειδή δεν θα ήθελα να δω μια εικόνα ενός υδραυλικού να αγκομαχαει μέσα στο μαγαζί μου και με κίνδυνο να λερώσει τα πάντα …σταμάτησα της όποιες σκέψεις του Αντωνάκη ….

Ελα να σου δείξω …μπήκα μέσα στην ιστοσελίδα που μου έχει δώσει η εταιρία και τον πήγα στον τομέα e-shop όπου μπορείς να αγοράσεις απο 100 γραμμάρια μέχρι 1 γραμμάριο σε πιστοποιημένες πλάκες χρυσού …Όπως εδώ http://stranger-team.emgoldex.com

..Κοίτα Αντωνάκη αν συμφωνήσουμε παίρνω 13-15 γραμμάρια και σε πληρώνω με αυτά … εσύ πες μου αν θες την πλακετιτσα με τα 2,5 γραμμάρια η να τα πάρω όλα με την πλακετιτσα του 1 γραμμαρίου ?

..Ο Αντωνάκης συνέχιζε να έχει το ύφος της ερεθισμένης αγελάδας ….Άνοιξε το στόμα του και ήμουν σίγουρος ότι θα βγάλει βαθύ αναστεναγμό …..Και που θα τον πουλήσω εγώ ..με ρώτησε!

..Όπου θες , αν και το καλύτερο Αντωνάκη θα ήταν να τον κρατήσεις εσύ …έρχονται δύσκολες εποχές!

…Το ξέρω μου απάντησε και με εντυπωσίασε …Άλλα πρέπει να πάρω υλικά για να κάνω την δουλειά μου …είπε!

Ε ωραία για αυτό είναι και αυτές η πλακετιτσες μικρούλες … η 2,5 κάνει σχεδόν ένα πενηντάρικο πήγαινε στην τράπεζα δώσε όσες θες …και τις υπόλοιπες κράτα τες εσύ !

…Ο Αντωνάκης τώρα άλλαξε ύφος είδα λίγο τα μάτια του να χάνουν κάποιες μοίρες από την κεντρική θέση τους …και νομίζω ότι για μια στιγμή πρέπει να είχε μπει σε μια κατάσταση …έτοιμος να βγάλει συβιλικο χρησμό!…

….Μου ξαναλες εσύ γιατί θες να το κάνεις αυτό?…μου είπε σε κατάσταση μέθης ..!

….Κοίτα Αντωνάκη …σήμερα στην Ελλάδα ελεγχόμαστε από το κεφάλαιο των παγκόσμιων τοκογλυφων ..ροθτσαιλντ ,ροκφελερ ..ξέρεις έτσι ?

..Για μια στιγμή νόμισα ότι είδα λίγο καπνό να βγαίνει από τα αυτιά του άλλα επειδή γνωρίζω ότι η φαντασία μου πολλές φορές μου παίζει παιχνίδια δεν αντέδρασα…το πρόβλημα βέβαια ήταν ότι και ο Αντωνάκης δεν αντιδρούσε με κοίταγε με ένα απλανές βλέμμα μέσα στα μάτια και ήταν ακίνητος ….συνέχισα να εξηγώ..

…Αυτοί λοιπόν είναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι για όλα ,αυτοί και το χρηματοπιστωτικό κολοσυστημα μας !!..Σταμάτησα και επίτηδες κουνησα το κεφάλι μου μερικούς πόντους αριστερά να δω αν ο Αντωνάκης συνέχιζε να έχει επαφή με το περιβάλλον…είχα δίκιο ο Αντωνάκης ήταν αλλού ..τα μάτια του ούτε που είχαν αλλάξει θέση να με ακολουθήσουν….έτσι απλά συνέχισα…

…Αν λοιπόν εγώ τους πάρω τα κωλόχαρτα τους και τα στείλω σε άλλη τράπεζα εξω από την Ελλάδα …. και τα κάνω χρυσό στη Ελλάδα και πληρώσω εσένα και εσύ κρατήσεις ένα ποσοστό από τον χρυσό στο σπίτι σου ..τότε έχω κάνει μια αντίσταση …γιατί σταμάτησα την ανακύκλωση τουλάχιστον στην χώρα μου που με ενδιαφέρει….γιατί έτσι και αλλιώς δικιά τους είναι και η Ξένη τράπεζα …π.χ αν σήμερα έφτιαχνα μια υπηρεσία η ένα προιον που όλοι θα το ήθελαν άλλα εγώ θα το έδινα μόνο με χρυσό σε αντάλλαγμα θα έκανα ακόμα πιο μεγάλη αντίσταση….αν επέλεγα μετά να πληρώνω όλα όσα κάνω και χρειάζομαι με χρυσό…τότε θα έκανα ακόμα μεγαλύτερη αντίσταση … αν επηρέαζα και σένα που σε πληρώνω …να έκανες το ίδιο τότε ακόμα ποιο μεγάλη αντίσταση κοκ…!

….Ο Αντωνάκης είχε πια το ύφος της ολοκληρωσεις …αν άναβε τσιγάρο και λικνιζόταν τρυφερά προς τα πίσω στην καρέκλα του θα σιγουρευόμουν ότι ο Αντωνάκης έχει μια ιδιάζουσα σχιζοφρενικη εμμονή και ότι είναι κοριτσάκι εγκλωβισμένο σε μπουκάλι αγοριού!

…Κοιτάζοντας με μου πρόσφερε ένα χαμόγελο που συνέχεια πλάταινε ως που έφτασε στα αυτιά του…σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να προχωράει προς την πόρτα …σκέφθηκα μέσα μου άλλη μια αποτυχία …δεν πειράζει…

Έφθασε στην πόρτα αμίλητος άλλα χαμογελαστός …σήκωσε το χέρι του δείχνοντας με και αναφώνησε δυνατά …ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΡΕ …!

Βγήκε έξω αφήνοντας με παγωτό να λιώνει για δευτερη φορα και με πραγματική στεναχώρια στο στομάχι μου ,δεν πέρασαν 20 δεύτερα και ξαναμπήκε με αυτό το πλατύ χαμόγελο και τα μάτια να λάμπουν …

Παράγγειλε…..Παράγγειλε …..Παράγγειλε ….είπε σηκώνοντας ξανά το χέρι ……ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΡΕ !!! Ξαναειπε και έφυγε !!!

Μόλις πριν λίγο κάποιος με αναφώνησε ΜΑΛΑΚΑ και εγώ γράφω εδώ να στο πω … Είναι πρώτη φορά που μου άρεσε να το ακούω! Παραγγέλνω άμεσα μόλις κλείσω αυτό το γραμμα για σένα …Δεν είχα σκεφτεί πριν μερικές μέρες που σου έλεγα ελα να αγοράσουμε μαζί…ότι μπορούμε ταυτόχρονα να αλλάξουμε άμεσα νόμισμα αν το θελήσουμε με αγορά νέου είδους νομίσματος …η νοοτροπία μας φθάνει να αλλάξει τίποτα άλλο…..Μπορούμε να κάνουμε την μεγαλύτερη αντίσταση που έγινε ποτέ…

Πρέπει να βρω προϊόντα η υπηρεσίες που θα χτίσω στο ίντερνετ και να της πουλάω μόνο με χρυσό… δουλειές με φούντες μου άνοιξαν τα υπέροχα μελομενα μάτια του Αντωνάκη!!

Θα σε μάθω να αντιστέκεσαι θες δεν θες !!

Stranger …Για αρχη θα αλλαξω τον τροπο πληρωμης διαφημισης στο κατοχικα νεα πληρωνομαστε μονο σε γραμμαρια-πλακετιτσα χρυσου! Σουπερρρ!!

http://www.earngold.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

61 σχόλια στο “Θα σε μάθω να αντιστέκεσαι θες δεν θες !”
  1. Σωστός stranger….γιατί δεν είναι στα ελληνικά η ιστοσελίδα σου; αν και δεν έχω χρήμα που να περισσεύει ενδιαφέρομαι…λίγο λίγο στην αρχή….πολύ μεγάλη μαγκιά…μπράβο…

  2. Αντιστασεις και ιστοριες γι αγριους.
    Ουτε την μιση αληθεια δεν λες…

    Ο χρυσος δεν μαζευεται για πλακα απο ολες τις χωρες στο πανισχυρο θησαυροφυλακιο αλλα για καποιο σκοπο..

    Μην τα λες μισα πες τα ολοκληρα να ξερουν και οι υπολοιποι σε τι παιχνηδι θα μπουν και τι κινδινοι θα υπαρχουν..

  3. Εαν εγω σε πληρωσο με πατατες δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα ειναι και αυτο μια μορφη αντιστασις

  4. καλημερα. πρωτα απο ολα ειλικρινα συγχαρητηρια για την ιδεα σου με το χρυσο. μακαρι να ειχα φραγκα να αγορασω αφου πλεον τα χαρτονομισματα δεν θα εχουν καμμια αξια.ομως ρε φιλαρακι δεν φοβασαι οτι ο υδραυλικος μπορει να πει απο εδω και απο εκει οτι εσυ πληρωνεις με χρυσο κι οτι ετσι αποτελεις στοχο για κλοπη;

  5. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Προσωπικά θα το μελετήσω και αρχίζω να ψήνομαι…

    Φαντάζεσαι να το κάναμε όλοι! γροθιά στο στομάχι του συστήματος…

  6. Stranger Θα σου πω ενα πραγμα μονο !
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !
    Αν αυτη η κινηση δεν ειναι αλλη μια γροθια στο μαχαιρι ας ερθει καποιος αλλος τοτε να μας υποδειξει ενα τροπο.

  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ !! Πως φτάσαμε από το "ήρθε η ώρα" σε αυτές τις αναρτήσεις????
    Πρέπει οπωσδήποτε να γίνεις "ηγέτης" κάπου?? Δεν λέω ότι είναι μούφα η ιδέα αλλά είναι πολλά τα φράγκα φίλε μου ξένε(που θα αποκομίσεις αν πάει το θέμα)!!
    Ξαφνικά τα γεγονότα που περιμέναμε έγιναν ΧΡΥΣΑΦΙ !!!
    Διακρίνω μια εμμονή με την ιδέα σου !!

  8. Αυτό μάλιστα ρε φίλε!!! Τι τις θες τις Γαμο-Γερμανικές εταιρείες-μεσάζοντες εν είδει τράπεζας αλλά όχι σε χρωματιστά χαρτάκια αλλά σε χρυσό!!
    Θα σας κουρέψουνε ρεεεεεεεεεε

  9. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    Ολόψυχα σου εύχομαι καλή επιτυχία,φίλε Νίκο και μπορεί στο μέλλον να συνδράμω και γω στην επιχείρηση απομάκρυνσης χρωματιστών χαρτιών.Προς το παρόν αποθηκεύω…

  10. μονο στα κεντρικα η ΤτΕ αγοραζει οχι οι εμπορικες/ιδιωτικές
    η τιμη αλλαζει ανα λεπτο http://www.kitco.com/market/euro_charts.html
    απαγορευεται (για οσους δεν το γνωριζουν) η διακινηση λιρων γιατι ειναι νομισμα και οχι απλα χρυσο

  11. Stranger
    απίθανος…πέθανα στο γέλιο…
    σου έγραψα και γώ για να πληροφορηθώ καλύτερα επι του θέματος γιατί αργά ή γρήγορα θα μ΄εχεις στην ομάδα. Γνωρίζω τα εργαλεία του μάρκετινγκ ίσως όχι τόσο καλά όσο εσύ επειδή γνώρισα ένα ευρύ επαγγελματικό δρόμο και στο διεθνές εμπόριο. Προσπαθώ όμως να κάνω ένα γκάλοπ για να δώ πώς θα το πάρει ο περίγυρός μου μιάς και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Οι αντιδράσεις προς το παρόν είναι παρόμοιες με του ΄΄Αντωνάκη΄΄ οι φράσεις πανομοιότυπες. Εκτός αυτού έρχονται και τα άλλα περί πυραμίδος και Μουλτι Λεβελ Μαρκετινγκ. Απο τα 350 ονόματα στον τηλεφωνικό μου κατάλογο μόνο στα 13 μπορώ να απευθυνθώ…Και επειδή ξεκινάμε πάντα απο το στενό οικογενειακό/φιλικό περιβαλλον θέλω να τους πείσω αφού πρώτα γίνω εγώ το παράδειγμα. Μετά είναι όλα εύκολα.

  12. …τι υποκρισια φιλε μου …ακομη κι απο εμας τους σχολιαστες.
    …σωστη η τοποθετηση σου Strager σχετικα με τον χρυσο…αλλα δεν εχω δεκαρα τσακιστη…κι ας βγαινω καθε μερα για καφε,ας καπνιζω σαν αραπης 1+1/2 τσιγαρα την ημερα,ας τσικνιζομαι
    μια φορα την εβδομαδα στα βλαχικα η στα καλυβια,χωρις αυτοκινητο (βενζινη) ουτε λογος,για κινητο δεν το συζητω,χρειαζομαι επικοινωνια και καποια ευρω στη μπαντα για ασφαλεια…αλλα για χρυσο…ουτε λογος αγορας!

    -Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ…ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΙΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΜΕ

  13. για οσους εχουν μεινει στη μπαναλ(ουε) αποθηκευση,βαλτε και λιγο ασημι στα φαρμακα

  14. Μπλα …μπλα …..μπλα …………….στην "ΤΡΑΠΕΖΑ" για να τον εξαργυρωσεις (?) .-

    Υ.Γ στο τελος θα γινει της ….τραπεζας το καγκελο .-

  15. Πολλοι απο μας δεν εχουμε πλεον χρηματα ωστοσο ολοι ξερουμε πως ο χρυσος δεν χανει ποτε. Και γω θα ηθελα να το δω εκτενεστερα καποια στιγμη γιατι προσπαθω να εχω το μυαλο μου ανοιχτο. Θα ηθελα να απευθυνθω ευθεως στον ανωνυμο 8 Σεπτεμβριου 2013 10.36 πμ. Λες πως ο stranger δεν λεει ολη την αληθεια και πως τα λεει μισα. Τον προτρεπεις να τα πει ολοκληρα για να ξερουμε και οσοι ενδιαφερομαστε σε τι παιχνιδι θα μπουμε και τι κινδυνοι υπαρχουν. Ετσι λες. Εγω λοιπον ευθεως και ανοιχτα σου ζηταω να μας πεις εσυ. Χωρις ιχνος ειρωνιας. Να ξερουμε ακριβως σε τι παιχνιδι θα πεσουμε και τους κινδυνους. Αν δεν εχεις κατι να πεις ομως περιμενω και την δημοσια συγνωμη σου διοτι πρεπει να προσεχουμε τι λεμε. Υπαρχουν εδω μεσα ανθρωποι που ενδιαφερονται σοβαρα. Τα μισολογα δεν νομιζω να εχουν χωρο εδω. Ευθεως λοιπον περιμενω να διαβασω τον τεκμηριομενο αντιλογο σου και τα επιχειρηματα σου κατα μιας τετοιας επενδυσεως.

    Μια τακτικοτατη αναγνωστρια-ενδιαφερομενη

  16. @ 8 Σεπτεμβρίου 2013 – 10:50 π.μ. ΑΨΟΓΟΣ

    ετσι πρεπει. με αυτα που εχουμε. οχι με αυτα που εχουν οι αλλοι.

    χρυσο κλπ ειναι μουφες. ανταλλακτικη κοινωνια καθαρα με οτι εχει ο καθενας. να παραγουμε μονοι μας.

  17. Ο χρυσός ειναι το μονο πραγματικό χρημα.. οχι τα συμβολαια χρυσου αλλα η φυσική κατοχη χρυσου.
    Φυσικά και αποδυναμώνεις το χρηματοπιστωτικό συστημα ανταλλάσσοντας χρυσο οπως και με καθε ανταλλαγη προιοντων ομως.
    Η μετατροπή χρηματων σας σε χρυσό ειναι πολυ καλη κινηση μονο σαν μακροχρονια διασφαληση της αξίας του κεφαλαίου σας.
    Δέν ειναι επένδυση ειναι ασφάλεια αν και μπορεις να έχεις κέρδος.
    Αν αγοράσεις χρυσό απο την τράπεζα και την αλλη μέρα τον πουλήσεις στην τράπεζα τοτε χάνεισ περίπου το 20% των χρημάτων σου.
    Η χρηματιστηριακη αγοραπωλησια χρυσου δεν διαφέρει απο τον τζογο.
    Προτεινω σε όσους ενδιαφέροναι για αγορά χρυσού να ψάξουν πολύπλευρα το θέμα προσδιορίζοντας τον σκοπό που τους ωθεί σε μια τέτοια κίνηση και οχι να ενεργουν παρορμητικα σε οποιοδηποτε ανάγνωση καποιας υποτιθέμενης επαναστατικής ιδέας.
    Και αν δεχθώ το όλο εγχείρημα καλοπροαίρετα χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες ναι ειναι καλη ιδέα αλλα δυστυχως δεν αλλάζει η νοοτροπία του κόσμου απο την μια ημέρα στη αλλη

  18. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί εδώ και μια βδομάδα τουλάχιστον δε βλέπω φεγγάρι στο ουρανό; Είναι φυσιολογικό αυτό;

  19. Στρεινζτερ ασε το χρυσο και ξεκινα να αποκοδικοποιης τα νεα απο Συρια…..πως απο απελευθερωτες οι ανταρτες …..ξαφνικα το γυρνανε στο τσαμικο………χαθηκαμε ετσι και το πανε θρησκευτικο ……..θα καη το συμπαν…..αυτα δεν ελενχονται ……..απλως αλληλοσφαζοντε οι ανθρωποι………Το α@@#######

  20. ρε παιδια ξυπνηστε λιγο, τι σαχλαμαρες ειναι αυτες με το χρυσο? ο χρυσος μετα τον πολεμο θα ειναι ενα σκουπιδι. μην αγοραζετε αχρηστα πραγματα παρτε κατι που θα ειναι χρησιμο και ωφελιμο. αν θελετε παρτε αλογα αγελαδες προβατα κατι που θα σας βοηθησει να επιβιωσετε οχι μαλακιες.

  21. Πως περάσαμε από τα παράθυρα χρόνου στο χρυσό(δεν είναι κακό);; Μας φέρνει πιο κοντά; Είναι μάλλον κάτι εμβόλιμο, κάτι ανάμεσα στις χρονοπόρτες που ανοίγουν και κλείνουν;

    τσομπανόσκυλο

  22. προτεινω να παρατηρησουμε ολοι τυχον περιεργες συμπεριφορες ζωων καθως και το χρωμα του ουρανου γιατι υπαρχουν σεισμικες δονησεις σε Ελλαδα κ Τουρκια και μαλλον προμυνηουν κατι μεγαλυτερο

  23. 5.49
    φίλε μου δεν ξέρεις πόσο καλό μου έκανες μόλις τώρα,…λοιπόν πρίν μερικούς μήνες , σημ.ζώ στο εξωτερικό,είναι μία μέρα πρίν την πανσέληνο του μηνός, ο καιρός καλός το απόγευμα όμορφο, ο ουρανός σχεδόν καθαρός. Σχολάω απο τη δουλειά μου και στην διαδρομή παρατηρώ ένα υπέροχο μεγαλο φεγγάρι σχεδόν ολόκληρο που μόλις ανέτειλε και που έμοιαζε ζωγραφιστό πλανήτη. Το φωτογραφίζω και σκέφτομαι να κάνω το ίδιο και αυριο στην πανσέληνο. Η ώρα ήταν 19.00. Σε μία ώρα είχε ήδη νυχτώσει και έφεγγε την πόλη πάρα πολύ έντονα.
    Την άλλη μέρα που ήταν πανσέληνος, κάνω την ίδια διαδρομή την ίδια ακριβώς ώρα, στέκομαι στο ίδιο ακριβώς σημείο με τις ίδιες ακριβώς καιρικές συνθήκες και …ψάχνω το φεγγάρι.Πουθενά. Φωτογραφίζω το ίδιο σημείο που έπρεπε να βρίσκεται το φεγγάρι.Κατεβαίνω στην πόλη με το βλέμμα καρφωμένο σε όλο τον ουρανό, μπας και το δώ να ανατέλει να είναι πισω απο κάπου αλλά απο πού; σύννεφα δεν έχει, ψηλά κτήρια δεν υπάρχουν, η νύχτα ήταν σκοτεινή.
    Το πιστεύεις οτι πήρα τους φίλους μου τηλ. αφού τους ζήτησα δειλά συγγνώμη μη νομίσουν οτι την ψώνισα, να τους ρωτήσω; αλλά και αυτοι διαπίστωσαν το ίδιο.
    Αργά το βράδυ φάνηκε ξανά στον ουρανό.
    Γι αυτό χαίρομαι φίλε μου που το παρατήρησε και κάποιος άλλος οτι το ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. Το ίδιο και ο ήλιος άκουσα, αλλά για μερικά μόνο δευτερόλεπτα ενώ εμας μας φαίνεται οτι πέρασε πουλί…

  24. Και εγώ το ψάχνω μέρες, αλλά σήμερα το είδα, δυτικά λίγο περίεργο πάλι αυτό, ανατέλλει απο τη Δύση το φεγγάρι;

  25. Τρώγεται ο χρυσός?, πίνετε ο χρυσός?, θεραπεύει ο χρυσός?, προφυλάσσει από το κρύο και τη ζέστη ο χρυσός?, βοηθάει να πολεμάς τα άγρια ζώα και τους επίδοξους δολοφόνους, βιαστές ο χρυσός?, σοβαρευτείτεεε…

  26. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ"ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟ SWINDON ΤΟΥ Wiltshire ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 22:00 ΩΡΑ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΚΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΒΟΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΑΚΡΟΣΗΡΤΟ ΒΟΥΗΤΟ"ΜΕΝΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ SARUM CASTL"ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΦΑΡΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΡΝΟΥΝΤ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ"ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΟΦΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΗΧΟ"ΑΛΛΑ Ο ΗΧΟΣ ΑΡΧΙΖΗ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑ"ΤΟ BBC ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΤΑΘΜΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΗ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΠΟΛΗ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ"ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ"ΠΑΝΤΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ"ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΗΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΣΜΟ.

  27. Αυτο που εγινε στον ουρανο το ειδε κανενας ανατολικα β ανατολικα..?
    ηταν σαν ενα αστερι πολυ φωτεινο κ μεγαλο κ μετα εσβησε σιγα σιγα μεχρι που δν φαινοταν καν..!στην αρχη αυξανε η φωτρινοτητα του κ μετα μειονοταν..μου εκανε φοβερη εντυπωση δν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα..η ωρα ηταν περιπου μετα της 7 30 δν ειχε σκτεινιαση…

    αιολος.

  28. ΟΣΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ Η ΜΑΜΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ,
    ΟΣΟ ΔΑΓΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΟΣΟ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΜΕ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ
    ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΡΚΛΊΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΓΩ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΚΑΤΑ 60% ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ, ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΚΑΛΙ ΓΙΑ ΠΛΟΥΤΟ,
    ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙΣ.

  29. Αυτό με το φεγγάρι, υπάρχει κάποιος να μας το εξηγήσει; Μπορεί να είναι φυσικό φαινόμενο και να έχει να κάνει με τη θέση της γης, απλά τόσα χρόνια δεν έτυχε να το παρακολουθήσουμε…..παράκρουση έχουμε πάθει όλοι;Εγώ όταν το είδα να ανατέλλει απο τη Δύση μουρλάθηκα, δεν το είχα προσέξει ποτέ πριν στη ζωή μου, ο πατέρας μου πάλι μου είπε οτι όταν είναι στη γέμιση, απο κει βγαίνει….Ίσως αχνοφαίνεται στον ουρανό όταν είναι ακόμα μέρα και μέχρι να σκοτεινιάσει έχει δύσει γι αυτό δεν το βλέπουμε;Kάποιος που μπορεί να μας πει…..

  30. 1207

    ημουν στη νικαια στον πεμπτο οροφο οψε να επισκεφτω φιλους.. Οση ωρα μιλαγε ο φιλος μου παρατηρησα δυο φορες κατι που αναψε και εσβησε.πολυ περιεργο παντως.

  31. Αυτό το φωτεινό στον ουρανό το είδα δυτικά και ψηλά εχθές περίπου στις 19:30 ,δεν είχε σκοτεινιάσει και ήταν πιό φωτενό από όσο είναι ο Κρόνος (το φωτεινό σώμα που χάνεται στο δυτικό ορίζοντα ).

  32. αυτο με το φεγγαρι ειναι φυσιολογικοτατο!!! ολοκληρα χρονια ετσι κανει!!

    δεν ανατελλει απο την δυση, απλα εχει ανατειλλει απο το πρωι κ το βλεπετε την ωρα που παει να δυσει κ νομιζετε οτι ανατελλει!! καλα, τοσα χρονια, κανεις σας δεν εχει δει φεγγαρι την μερα?? ολες οι κινησεις του φεγγαριου που βγαινουν κατα καιρους, δηθεν οτι κατι συμβαινει, ειναι φυσιολογικοτατες!!!

    ψαχτε το λιγο, πριν πειτε την μαλακια!! ελεος πια!! το φεγγαρι μας ειναι μια χαρα!!

  33. 8 Σεπτεμβρίου 2013 – 5:49 μ.μ.

    Φυσικά και είναι και συμβαίνει κάθε μήνα, εσύ δεν το έχεις προσέξει.
    Από τις 2-3 του μήνα λογικά δεν πρέπει να φαίνεται γιατί ήταν στη χάση και χάθηκε εντελώς κάποια στιγμή ως τη νύχτα της 4ης/9ου. Το μεσημέρι της 5ης/9ου ξεκίνησε Νέα Σελήνη (δηλαδή αρχίζει να ξαναγεμίζει σιγά σιγά). Υποθέτω ότι σήμερα θα πρέπει να άρχισει να φαίνεται μια μικρή λωρίδα του αν όχι σήμερα από αύριο.

    Απλό;

  34. 8 Σεπτεμβρίου 2013 – 9:00 μ.μ.

    χαχαχαχα Το φάγανε τα ερπετά….. και κρύψου γιατί τώρα που δεν έχει φεγγάρι θα αρχίσουν να τρώνε έναν έναν κάθε νύχτα……

    ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ;
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΘΥΜΙΖΕΙ; ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΔΟ;

  35. αντε τωρα με αυτους που λενε οτι το φεγγαρι εξαφανιστηκε, να κανεις επανασταση!!!! μωρε δεν εχει σωτηρια σας λεω!!!

  36. Αυτή η δήλωση της Μέρκελ αρκεί για να στείλει φυλακή την συμμορία του μνημονίου!

    Τι μας λέει λοιπόν η Μέρκελ; Ότι η Ελλάδα πρέπει να μειώσει το χρέος της στο 110% του ΑΕΠ μέχρι το 2022.

    Να το φτάσει δηλαδή σε λίγο μεγαλύτερο επίπεδο από ότι το άφησε ο …Καραμανλής το 2009!!!

    Δηλαδή η συμμορία Παπανδρέου και όσοι την φυγαδεύουν, οργάνωσαν και εκτέλεσαν ένα ολέθριο σχέδιο με πρόσχημα το έλλειμα, που στο τέλος της ημέρας ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ!

    Αντίθετα, μόνοι τους το έφεραν στο τραπέζι, μόνοι τους άρχισαν τους τιτανικούς και την τεχνητή διόγκωση του και ολοκλήρωσαν το σχέδιο με την χάλκευση των στοιχείων από την ΕΛΣΤΑΤ για να “τεκμηριώσουν” αυτό που οι ίδιοι δημιούργησαν!

    Ενώ λοιπόν εξαπατούσαν τους πάντες (με συνεργούς και σχέδιο βεβαίως) για τον μύθο του ελλείματος, ευλαβικά εκτίναξαν το δημόσιο χρέος που είναι και το κύριο ζητούμενο σε κάθε κράτος, επιχείρηση, μπακάλικο κλπ.

    Όχι μόνον το εκτίναξαν αλλά το μετέτρεψαν σε ενυπόθηκο από ομολογιακό, σε ξένο δίκαιο! Κοινώς χρέωσαν την χώρα ΔΟΛΙΩΣ, δένοντας την χειροπόδαρα! Το χρέος επί του ΑΕΠ για το 2013, αναμένεται να φτάσει στο ιλιγγιώδες 171,9%!

    Όλα αυτα μετά τα μέτρα εξαθλίωσης, μετά την ληστεία του PSI, την διάλυση της πραγματικής οικονομίας και επαναλαμβάνουμε ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ ΣΕ ΞΕΝΟ ΔΙΚΑΙΟ!

    Έρχεται λοιπόν σήμερα η Μαντάμ Μέρκελ και θέτει ως κριτήριο επιτυχίας την μείωση του χρέους στα επίπεδα του κακού Καραμανλή, πράγμα βεβαίως ΑΔΥΝΑΤΟ, εκεί που το έφτασαν και με την παρούσα κατάσταση της οικονομίας.

    Βέβαια η Μέρκελ δεν είχε κανένα πρόβλημα με το έγκλημα του μνημονίου, αφού η Γερμανική οικονομία κέρδισε δεκάδες δις από την κρίση ενώ παράλληλα ξεφορτώθηκε όλα τα Ελληνικά κρατικά ομόλογα, εισπράττοντας το τίμημα ΜΕΤΡΗΤΑ και στο ακέραιο από τα δάνεια του μνημονίου.

    Το ερώτημα είναι πως η συμμορία του μνημονίου παραμένει ακόμα ελεύθερη μετά (και) από αυτή την ομολογία

  37. Συγνώμη που ρωτάω, αλλά τον χρυσό που τον βρίσκετε και τον πουλάτε; Γνωρίζω ότι δεν κυκλοφορεί παντού και ελεύθερα και αν πας στην τράπεζα να τον αλλάξεις, σε ρωτούν και που τον βρήκες!

  38. Για να είσαι ελεύθερος, πρέπει να μάθεις να είσαι φτωχός ….

    H αρετή κι ο πλούτος σπάνια πηγαίνουν στον ίδιο άνθρωπο…..

    Η αγάπη καλύπτει πλήθος αμαρτιών, όπως το χρήμα σκεπάζει πλήθος σκανδάλων……..

    Αυτός που πιστεύει πως το χρήμα τα κάνει όλα είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για το χρήμα……..

    Τα λεφτά είναι σαν την κοπριά . Αν τα σκορπίσεις τριγύρω, κάνουν καλό . Αν τα μαζέψεις σ' ένα σωρό, βρωμάνε απαίσια..

    Όταν μιλάει το χρήμα, η αλήθεια σιωπά………

    Όταν κολυμπάμε σε μια ταραγμένη θάλασσα αναζητούμε εναγωνίως μια σανίδα σωτηρίας για να μην πνιγούμε.Η ανθρώπινη ζωή κολυμπά μέσα στις ανθρώπινες πλάνες……

    ΥΣ.

    Η έρευνα της επιστημονικής γνώσης δεν πρέπει ποτέ να ευτελίζεται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να επιδιώκουν οι άνθρωποι οικονομικά οφέλη από αυτήν την. (Σωκράτης από την Αθήνα) .

    *…θα διδάσκω την τέχνη μου και την γνώση μου χωρίς αμοιβή σ΄όσους θέλουν να την κάνουν δική τους* . (Απόσπασμα από τον όρκο του Ιπποκράτη του Κείου) .

  39. ξενε σε ευχαριστουμε που μας ανοιξες τα ματια ..να σε εχει ο θεος παντα καλα και η παναγια να ειναι παντα μαζι σου..παντα πανω απο το κεφαλι σου να ειναι και να μη σε αφησουνε ποτε…σου το ευχομαι….!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *