Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:12 - 12/07/2013

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στις Δέκα Απριλίου σου έδωσα ένα μήνυμα … αν είχες ακούσει την κάθε λέξη ακριβως σήμερα θα έπρεπε να ψάχνεις τους λόγους που συνέβησαν αυτά και όχι άλλα!… Θα είναι δύσκολο αυτό το άρθρο άλλα πρέπει να το φτιάξω για να προετοιμασω το έδαφος για το επόμενο ΑΝΤΙ-ΣΟΚ.!!

Στο θυμίζω εδώ και πρέπει να το ξανα ακούσεις με σημασία στην κάθε λέξη ώστε να αφήσεις να συμβούν τα επόμενα βήματα και να αναρωτηθείς …

Θα σου βάλω σημεία με δευτερόλεπτα ώστε να φροντίσω να εστιάσεις ακριβως όπου πρέπει …

Δευτερόλεπτο 1.04 με 1.10 … Να ανοίξεις τα αυτιά σου…

Δευτερόλεπτο 1.31 με 1.48 ..είναι όσο σπουδαίο είναι το μέλλον της Ζωής σας και τις οικογένειας σας……. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ (ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ)

Δευτερόλεπτο 2.39 με 2.41 ….Θέλω να ακούσεις ακριβώς ΟΤΙ ΠΩ (Τρίτη παράκληση σε στόχευση του λόγου , της λέξης !)

Δευτερόλεπτο 2,44 με 2,56 …μέσα στις επόμενες 30 μέρες και ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ μετά από αυτό μήνυμα θα υπάρξει κούρεμα καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες ….

Δευτερόλεπτο 2.58 με 3.20 …ο Σαμαράς δεν θα είναι πια μαζί μας …θα έρθουν άλλοι …θα είναι ΔΥΟ ..θα ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ …. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ !!!

Δευτερόλεπτο 3.42 με 3.45 …Θα έχουμε ακόμα και πτώση τηλεπικοινωνιών …!! (η αναφορά για το κλείσιμο των τραπεζών Μέτα θα προστεθεί)

Δευτερόλεπτο 5.10 με 5.30 …Αν συμβεί όταν συμβεί …και ξανά αν συμβεί όταν συμβεί …Πράγμα που επισημαίνει την διάρκεια και την στόχευση στο πεδίο στην αλλαγή ….

Δευτερολεπτο 7.35 με 7.46…επισκεψη γειτoνων αλλα οχι σιγουρη…

Μέχρι ώρας λοιπόν είδαμε τα γεγονότα δυο μηνών να εξελίσσονται με την ήπια μορφή τους ….είδαμε την σκιά τους …(αν σκεφθείς ποια ήταν τα ποιο σημαντικά των τελευταίων 60 ημερών θα δεις ότι είναι μόνο αυτά) άλλα αυτό δεν μπορεί να μας κάνει να μην αναρωτηθούμε ….με ποιο τρόπο η για ποιο λόγο επέλεξε το πεδίο να παρουσιάσει αυτά τα συγκεκριμένα γεγονότα και όχι άλλα τρισεκατομμύρια άλλα!

Εσύ από την άλλη επειδή στόχευσες στην φωτιά και στο φόβο άφησες όλα αυτά να περάσουν χωρίς να αναρωτηθείς… αν δεν είχε υπάρξει το ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ το σοκ τους θα ήταν πιο εφικτό να συμβεί? Αν δεν είχαν ενημερωθεί 500.000 άνθρωποι (τόσοι το άκουσαν) θα είχαν γίνει πιο σκληρά τα γεγονότα?

Το θέμα όμως δεν είναι να πάρω χειροκρότημα είναι να μπορέσω να δημιουργήσω ένα νέο ΑΝΤΙ-ΣΟΚ για την προστασία μας … Τι λείπει μέσα από αυτά που άκουσες ? ..μέσα από τον καθρέφτη των γεγονότων που ευτυχώς για μας παρουσιάστηκαν άλλα απλά μας χάιδεψαν….Λείπει το θέμα τράπεζας …κλείσιμο ξαφνικό και κούρεμα ….μάλλον δηλαδή αυτό θα είναι και η σκανδάλη που θα κάνει την πραγματικότητα μας ΔΥΣΚΟΛΗ … Αρα ..ΑΚΟΥ … Όταν είσαι προετοιμασμένος , αυτάρκης , με δύναμη …ει σαι δύσκολο πιόνι να σε χειριστούν σε σοκ και δέος πρόγραμμα ! Αν έχεις μάλιστα φροντίσει πέραν τις αποθήκευσης σου να έχεις και τον τρόπο παραγωγής είσαι δυο φορές ποιο δύσκολος , αν μάλιστα έχεις φροντίσει να μην έχουν μέσα στην τράπεζα δικά σου χρήματα όταν θα γίνει τότε είσαι τρεις φορές ποιο δυνατός και έχεις κάνει πράγματι αντίσταση !!

Η εκπαίδευση μας στην αυτάρκεια μας και στην αποθήκευση για μένα πρέπει να γίνει μάθημα στα σχολεία , είμαστε ένας πολιτισμός που έχουμε έρθει σε πλήρη ανασφάλεια μέσα στην θεωρητική ψευδή ασφάλεια μας ! Τα μεγάλα οικοδομήματα όταν πέφτουν κάνουν μεγάλο κακό και σαματά !

Εσύ λοιπόν πρέπει να δημιουργήσεις νέες πεποιθήσεις και αλήθειες και αυτές να της δωρίσεις και στο παιδί σου !

Θυμήσου ότι τον Απρίλιο δεν ήξερες τίποτα για Σαμαρά ,για Ερτ ,για κούρεμα … τώρα είναι όλα παρελθόν πια…η όχι? Η μήπως ειναι η αρχή της παράστασης και λείπει το κομμάτι που δεν έγινε?

Θυμήσου εσύ που ψάχνεις ποιο πολύ , πάντα κάτι έλειπε …έλειπε και στο ΤΙΚ ΤΑΚ ..έλειπε και στο ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ….άλλα όσο και αν έλειπε στο τέλος …κάλυψε με τον ένα η τον άλλο τρόπο!!!

Κάνω πολύ μοναχικό αγώνα να σου δείξω μια αλλη εικόνα που οι περισσότεροι δεν θέλουν να γνωρίζεις , μην αφήνεσαι στα χέρια κανενός σωτήρα , ΕΣΥ και μόνο συ είσαι ο δρόμος σου …η σημερινές πράξεις σχηματίζουν τον δρόμο του αύριο των παιδιών σου! Μείνε σταθερός στα πόδια σου φροντίζοντας τα πρώτα αναγκαία συστατικά της Ζωής ..όλα τα άλλα σήμερα είναι δράκοι που αυτοί που σε διοικούν θέλουν να συνεχίσεις να κυνηγάς …Μην μασάς …Προετοιμάσου …γίνε αυτάρκης με κάθε μέσω … ΓΙΝΕ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!

STRANGER … Καλο δρομο….



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (28)

  1. Ανώνυμος 07/12/2013 @ 3:30 ΜΜ

    "Μην μασάς …Προετοιμάσου …γίνε αυτάρκης με κάθε μέσω … ΓΙΝΕ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!"
    συμπληρώνω…
    Μην αναλώνεσαι σε μάχες που δεν είναι δικές σου και σε εχθρούς ανίσχυρους. Ο ισχυρός εχθρός δεν θα σου έρθει ποτέ κατα μέτωπο. θα σε πολεμάει με "πλάγιους" τρόπους.
    Επίσης όπως λέει και το άλλο άρθρο πριν..
    " Η Ελλάδα, οι Έλληνιδες και οι Έλληνες, άντεξαν χειρότερα. Εμείς θα επιβιώσουμε, εσείς που θα κρυφτείτε;
    Θεωρείτε ότι οι προστάτες θα σας προστατέψουν;
    Πότε το έκαναν; Διαβάστε την Ιστορία.
    Είναι Ιστορικά αποδεδειγμένο ότι η προδοσία οδηγεί στην δόξα τον προδομένο."

    Chris_

  2. Ανώνυμος 07/12/2013 @ 3:37 ΜΜ

    Η αξιοπιστια σου δεν κρινεται μονο απο την επιβεβαιωση των κατα καιρους αναρτησεων σου.Εξαλου μην ξεχνας οτι βλεποντας τα πραγματα αντικειμενικα και ορθολογικα απλως αναπαραγεις σεναρια.Σεναρια που και εγω συζητω στο καφενειο,στις παρεες μου,στον περιγυρο μου.Σε αλλα πεφτεις μεσα,σε αλλα εξω αλλα αυτο ειναι ασημαντο.Το σημαντικο ειναι οτι εαν κρινουμε την αξιοπιστια σου βαση των θεματων του site θα δουμε οτι αντιγραφεις και αναπαραγεις καθημερινα με εκνευριστικη λεπτομερεια αλλα site παρομοιου περιεχομενου.Το site εχει γινει πεδιο προβολης ψευτοθεραπευτων,ψευτοδιδασκαλων,ψευτοελληνιστων,ψευτοεπιστημονων,ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΩΝ που αδυνατουν να χρησιμοποιησουν βασικους κανονες ορθολογισμου οχι για να πλησιασουν το υπερφυσικο αλλα για να αποκλεισουν το ψευδουπερφυσικο,την ψευδοαληθεια και την παραισθηση που εχει γινει αισθηση.Γεματα με stranger τα καναλια της προτεσταντικης Αμερικης που ακουνε τον τρελλο να τους λεει ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,γεματα με stranger τα τζαμια που ο Ιμαμης φωναζει.Μου λες τι ακολουθει και μου λες να στηριχθω στον εαυτο μου.Το κανεις και ειναι σαν να με στελνεις αοπλο στην μαχη.Δωσε μου οπλο και δειξε μου πως να πολεμησω γιατι ο πολεμος που ερχεται ειναι πνευματικος και οπως ξερεις ειναι το χειροτερο ειδος πολεμου.Με εκτιμηση ο φιλος σου ο Αερο-πλανικος.

  3. Ανώνυμος 07/12/2013 @ 3:46 ΜΜ

    Αδελφε συνεχισε να πληροφορεις..απλα επιβεβαιωνω..

  4. Ανώνυμος 07/12/2013 @ 3:52 ΜΜ

    gia na doume…

  5. Ανώνυμος 07/12/2013 @ 4:37 ΜΜ

    αυτο το αρθρο αποτελει ταπα για οσους ξερολες αμφισβητουν. Προτεινα προχθες το μπλογκ σου σε μια γυναικα και προς εκπληξη μου μου απαντησε ''''ω το ξερω αυτο διαβαζω για το πεδιο'''''. Αρα καλα κανεις οτι κανεις συνεχισε. Μηπως ομως Νικο στο θεμα αυταρκειας αναφερεσαι πιο πολυ σε ατομα της επαρχιας? Εννοω τι θα κανουν ολοι οσοι μενουν σε Αθηνα η μεγαλες πολεις? Να μετακινηθουν αμεσα οπου μπορουν? Πως? αν καποιος δεν εχει που να παει η δεν εχει δουλεια? Περιμενω με αγωνια το νεο σου ποστ. Παω στοιχημα θα ειναι ακρως ενδιαφερον και αποκαλυπτικο

  6. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ STRAINGER………………..ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ……….ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ………..ΠΙΣΤΕΥΕΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ???

    ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ…………ΓΛΕΝΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ………..ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΣΧΑ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!

    ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ???ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΛΕΝΤΙ ΑΝΤΕ!!1

    ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΟΥ Τ ΑΥΤΙ!!!

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ ΠΟΙΑΝΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ!!!

  7. Ανώνυμος 07/12/2013 @ 5:11 ΜΜ

    περιμέναμε την ανάρτηση με ανυπομονησία. φχαριστουμε στρεϊντζερ..! Χ

  8. Ανώνυμος 07/12/2013 @ 5:16 ΜΜ

    Είναι η αρχή της παράστασης και λοίπουν αρκετά κομμάτια που ακόμα δεν έχουν γίνει. Έχω την εντύπωση ότι πριν γίνει το κούρεμα τραπεζικών καταθέσεων (που για εμένα είναι ευλογία… μακάρι να τα πάρουν όλα), θα πρέπει να ζητήσουν τα νόμιμα όπλα, μόνο και μόνο για λόγους αρχής.

  9. Ανώνυμος 07/12/2013 @ 5:33 ΜΜ

    "Ο Σαμαράς δεν θα είναι πλέον μαζί μας. Θα είναι δύο. Θα είναι δικοί τους." Δεν το κατανοώ. Το ακραίο σενάριο να είναι άψυχα κελύφη, μάλλον δεν παίζει. Προφανώς δεν εννοούσες Σαμαρά και Βενιζέλο. Ο κόσμος χάνεται, η χώρα χάνεται. Πες με απλά λόγια για όσους γνωρίζουν πέντε πράγματα πως παρεμβαίνουμε στο πεδίο.Απλά παρατηρώντας όσα είναι καταγεγραμμένα? Αν δεν μπορείς να το κάνεις, με όλο το σεβασμό…κάντε ό,τι πρέπει μεταξύ σας -όποιοι είστε- και άφησε τον κόσμο στο σκοτάδι του…..γιατί αυτά που γράφεις, όσες αλήθειες κι αν εμπεριέχουν, θα πάψουν να είναι χρήσιμα. Και θα εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα.

  10. stranger μεσω αστρικων προβολων κατεβαζεις τις πληροφοριες;
    και επειδη ακομα δεν το εχεις δουλεψει καλα τα βλεπεις ''θολα'';

  11. Ανώνυμος 07/12/2013 @ 6:04 ΜΜ

    Αυτάρκεια χμμ.. Μόνο;

    http://www.defending-vassula.org/prophecy_comment

  12. Ανώνυμος 07/12/2013 @ 8:02 ΜΜ

    εγω παντως εχω προετοιμαστει ηδη ειμαι αυταρκης

  13. Ανώνυμος 07/12/2013 @ 8:25 ΜΜ

    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ,ΤΟ ΠΟΤΕ…ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΚ ΤΑΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ.

  14. Ανώνυμος 07/12/2013 @ 8:26 ΜΜ

    ωραιος ο 7`42 εγω εσο ετοιμος για γλεντι η για πονο

  15. Ανώνυμος 07/12/2013 @ 9:30 ΜΜ

    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΧΕΙ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΕΙΛΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΞΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ.ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΚΟΠΙΜΑ,ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ….ΜΕΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ.ΠΑΘΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ.

  16. Ανώνυμος 07/12/2013 @ 10:17 ΜΜ

    συμφωνω με τον 12:30 ,αλλακαι με τον 12:44

  17. Ανώνυμος 07/13/2013 @ 9:26 ΠΜ

    Stranger μετά από ένα λαλίστατο επεισόδιο, χάθηκες και ήρθες τώρα να διακυρρήξεις τι; Την επιβεβαίωση σου; Σε παρακολουθώ πολύ καιρό, προσπαθώ να κατανοήσω το πεδιό και τις δυνατότητες του (είμαι ακόμα σε εμβρυικο σταδιο) αλλά πιστεύω ότι εκτός από τις "μάχες" πολύ σημαντικό είναι και η προειδοποίηση (έστα και εαν αποδειχθεί false). Οπότε σε παροτρύνω να μιλάς ακόμα και εαν δεν σου βγαίνουν και σε λένε τρελό ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
    Από τη δική μου μικρή έρευνα (και ας με πείτε τρελό μετά) βλέπω μια "ψυχικη αναταση" την προσεχή εβδομάδα (μέχρι Τετάρτη Πέμπτη), αλλα δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι παροδική και η πτώση άμεση (κατακριμνησμος για την ακριβεια). Μακάρι να ήξερα παραπάνω.
    Επειδή όμως η γνώση μας επηρεάζετε άμεσα (λόγω και της επααφής με το Θείο) από προορατικούς Γέροντες (μοναχούς δηλαδή) μαθαίνουμε ότι το προσεχές διάστημα είναι πολυ σημαντικο για πολλά θέματα (και κυρίως τα γεωπολιτικά – εθνικα, παρά για τα οικονομικά που πλεον έχουν παρει το δρόμο τους).
    Φυσικά η καθημερινά μας επιβεβαίωση είναι τα δημοσιεύματα (όπως το σημερινό της wsj που μας "ενημερώνει" ότι οι Έλληνες έχουν 165 δις καταθέσεις και με ένα "κουρεματακι" 10% άμεσα και δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην ΕΕ και θα εξοικονομηθουν 16 δις που είναι και οι δανειακές ανάγκες το 2014-2015…
    Το πρόβλημα που έχει ανακύψει είναι η επίσκεψη του Άντονυ στην απέναντι όχθη. Και λέω πρόβλημα γιατι δεν νομιζω ότι έχει σχέση με τα οικονομικά αλλά με τη Συριά και το Ιράν. Σιγά μην χαλούσε τις διακοπές του ο Ο για τον Αντώνη… πρέπει να είσαι χαζός για να το πιστέψεις αυτό.
    Έχω πολλά ακόμα στο μυαλό μου, όμως είμαι σίγουρος ότι σας κούρασα.

    Μυτιληνίος 2

  18. Ανώνυμος 07/13/2013 @ 1:20 ΜΜ

    Οχι ρε Μυτιληνιε δεν μας κουρασες απλως γινε λιγο πιο κατανοητος αν μπορεις.Ανωνυμε 12 ιουλιου 12 30 εισαι απλα ΜΕΓΑΣ!!!!

  19. Ανώνυμος 07/13/2013 @ 1:59 ΜΜ

    Μυτιληνιος 2 το ιδιο ακριβως σκεφτομαι κι εγω οσον αφορα το περιβοητο ταξιδακι . Γιατι τωρα λιγο πριν τις γερμανικες εκλογες-πανω στ αμαν , αμαν για την ακριβια-κατακαλοκαιρο , σχεδον εκτακτο αν το καλοσκεφτεις και και και . Για να δουμε και ποση ωρα θα διαρκεσει…μην ξεχνας πως του Ερτογαν του βγηκε τελικα ξινο . Εντολες θα παρει που θα αφορουν τα εθνικα μας .

  20. Ανώνυμος 07/13/2013 @ 2:46 ΜΜ

    Ναι ρε stranger.

    Εδω τα εχει ακούσει ολη η Ελλάδα, απο τα κανάλια οτι οι καταθέσεις ειναι εγγυημένες μεχρι 100.000 ε. Εσενα φοβήθηκαν επειδή το άκουσαν 500.000 άτομα??

    Και λοπόν? Τι έγινε? Ειχαν πρόβλημα? Κούρεμα θα έκαναν. Με εσένα θα ασχολιόντε???

    Πάντως οριακά δεν έπεσε η κυβέρνηση, αυτό πρεπει να στο αναγνωρίσουμε.
    Θεωρώ οτι στην βάση, έπεσες μέσα. Να λέμε την αλήθεια.

  21. Ανώνυμος 07/13/2013 @ 5:32 ΜΜ

    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ….ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΊΠΟΤΑ ?

  22. Ανώνυμος 07/13/2013 @ 7:59 ΜΜ

    ΚΑΛΩΣ

  23. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ " ΞΕΝΟΥ " ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΤΟΝ ΛΕΩ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΘΡΩΝ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΕΠΙ ΕΤΗ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟ ΠΕΠΛΟ. ΑΥΤΟ ΟΣΟ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΕΚΡΥΒΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ. ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΠΛΑΝΗ. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΑΧΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΚΡΥΒΕΙ. ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝ ΤΑ ΠΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΟΦΕΛΗΘΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ, ΑΝ ΤΑ ΠΟΥΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΚΟ, ΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ? ΣΤΗΡΙΞΟΥ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΜΥΗΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ, ΤΩΝ ΠΡΟΟΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ. ΠΑΡΟΤΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ "ΞΕΝΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΟΠΛΟΣ ΣΥ ΕΙΠΑΣ ΟΤΙ Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ. ΤΙ ΟΠΛΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ? ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ????? ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ,ΕΛΠΙΔΑ, ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ!! ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!! ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ , ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΑΣ………. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ…..

  24. Ανώνυμος 07/14/2013 @ 4:35 ΜΜ

    Κι εγώ συμφωνώ Μαρία Βάϊα! Και μπράβο σου για την σωστή διατύπωση των σκέψεών σου. Αλλά επικρατεί τόσο σκοτάδι στην καθημερινότητα όλων, με φθόνο και αντιπάθειες… Πώς αυτός ο κόσμος θα ξανάρθει στο κέντρο του και θα νιώσει τη σύνδεση στο βαθύτερο επίπεδο, δεν ξέρω, ίσως μέσα από πολλές στερήσεις και πόνο! Πάντως αυτό το φως που μας προσφέρει ο Νίκος, ελάχιστο ή υπέραρκετό (ανάλογα με την κατανόηση του καθενός) είναι ότι πολυτιμότερο μπορεί να δώσει μια ψυχή στις μέρες που ζούμε!!! Δυστυχώς κι εγώ πάσχω από εγωισμό που με πνίγει (για άλλους λόγους). Γνωρίζεις κανένα αποτελεσματικό όπλο; Ότι κι αν κάνω, πονάει πολύ… Μια ακρίτισα.

  25. Ανώνυμος 07/14/2013 @ 7:43 ΜΜ

    Και μονο που μας φερνει σε επαφη και ακουμε αποψεις…ειναι αρκετο.

    Αλλο να νιωθεις μονος και αλλο να ξερεις οτι τους προβληματισμους σου τους συμεριζονται κι αλλοι…..!

    Εχω σε πολλους να πω μπραβο για τα σχολια τους και φυσικα τον τροπο σκεψης…..και ας ηταν ριψοκυνδινο και ισως περιτο το αρθρο του στρεηντζερ. Ομως σταθηκε η αφορμη…και γινεται καθε μερα.

    Σκορπιος

  26. Ανώνυμος 07/14/2013 @ 10:31 ΜΜ

    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ….ΟΣΟΙ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ…ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙΜΑΣ ΖΗΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ….ΕΡΧΟΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΖΟΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ….ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ….ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ……..

  27. Ανώνυμος 09/16/2013 @ 6:05 ΠΜ

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ?ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*