Διαφημίσεις

Ενώ στην επάνω φωτογραφία διαμαρτύρονται για την Χρυσή Αυγή…

Στην κάτω φωτογραφία είναι στημένοι στην ουρά για να πάρουν τρόφιμα από την Χρυσή Αυγή…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “Θαυμάστε…και διαδώστε…”
  1. Γι'αυτό δεν θα προκόψουμε ποτέ σ'αυτή τη χώρα, γιατί είμαστε ρουσφετολάγνοι και οτινανιστές!!!!!

  2. O KOSMOS CA ΕΙΝ ΤΟΣΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΤΡΕΛΟΣ ΟΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΡΕΛΟΣ

  3. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ….ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΦΩΤΟ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ …..ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ….ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΟΝ ΥΜΩΝ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟΝ!

  4. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ , ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ , ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ , ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝΕ . ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ . ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΦΥΛΗ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ .

  5. Δεν βλέπω κανέναν να κρατά σακούλα, όπως έμαθα πήγαν εκεί και κοιτούσαν τι έκαναν οι Χρυσαυγίτες στο φορτηγό.Δεν υπάρχει ούτε μια φωτογραφία που να δείχνει ότι κάποιος πήρε κάτι !
    Γκεμπελιστές οι Χρυσαυγίτες

  6. Ειναι απλο για οτι συμβαινει η γεννησιουργος αιτια, ειναι ο ιδιος ο λαος, ο ιδιος ο μεσος ανθρωπος, ο ανθρωπος που τον λεμε της διπλανης πορτας αυτος ο ελεεινος φασουλης, ο ανεγκεφαλος, ο αδιαφορος, ο κουτοπονηρος, αυτος που δεν εχει αρχες, πιστη, ιδανικα, και ειναι ετοιμος να τα πουλησει ολα σε ολους, ακριβως αυτος δινει την δυναμη σε αυτα τα εξουσιαστικα κεντρα να παιζουν τα δολοφονικα παιχνιδια εξουσιας στην σε ολο τον πλανητη. Σκουλικια υπαρχουν εκει που υπαρχει κατι σαπιο, και η κοινωνια των υποτελων, αναξιοπρεπων κουτοπονηρων ραγιαδων εχει σαπισει τελειως

  7. μια χαρα παρατηρητικοτητα εχουν τα σαινια της προπαγανδας της χρυσης αυγης
    και καταφερνουν να περνανε στο ντουκου πιο σημαντικα πραγματα.

    μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι το σιγμα της λεξης χρυση στο τζακετ μοιαζει τοσο πολυ με το s των ss?
    τυχαιο?
    δεν νομιζω..

    μπορει καποιοι να μην βλεπουν το λυκο κατω απο τη προβεια,
    αλλα καποιοι αλλοι δεν τρωνε οτι τους σερβιρουνε.
    οι απογονοι των ναζιστων και οι νοσταλγοι του χιτλερ,οι προδοτες δηλαδη, ξαναρχονται..

  8. Ακριβώς… ακριβώς όπως τα είπαν και οι προαναφερθέντες…
    Αυτός είναι ο Νεοέλληνας κύριοι….
    Από την μία ακολουθεί σαν πρόβατο ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ την μάζα και αυτά που του επιβάλλει το εκάστοτε σύστημα, και από την άλλη "πάνω απ'όλα το συμφέρον…". Πάνω απ'όλα ο εαυτούλης του… Αναρωτιέμαι, όταν κοιταζονται στον καθρέφτη, τους γυρίζουν τ'άντερα όταν βλέπουν την γλοιώδη μούρη τους?
    Τραβάτε ρε να φάτε ψωμί από την Χρυσή Αυγή για να έχετε μετά δύναμη να φωνάζετε εναντίον της.
    Ζώα.

  9. 5.05 αν θες να μαθεις πιο ειναι αυτο το σιγμα , ανοιξε κανενα βιβλιο και επισκεψου κανενα μουσειο φιλε μου . Και η αγνοια εχει ορια .

  10. Αθηναιος λογικο ειναι να μην βλεπεις σακουλα αφου ειναι στην ουρα προς τη σακουλα . Εκτος κι αν βλεπεις ολους τους αλλους φορτωμενους και μονο αυτους τους τρεις ως παρατηρητες του "ΟΗΕ"…και μου αρεσει που μιλατε καποιοι και για γκεμπελισμο της Χ.Α .

  11. ΩΡΑΙΟΙ !!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ , ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΝΟΥΝΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΚΛΟΓΩΝ …ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΛΑΒΕΙ…

  12. ΖΩΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ 2 Απριλίου 2013 – 5:05 π.μ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 48 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ CIA, Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ΡΕ ΒΛΑΚΑ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek