Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:00 - 02/12/2011

Θέση δεύτερη -Σχέδιο Αχιλλέας – Η κληρονομιά- Πνευματικός πόλεμος

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Έχεις κάνει ήδη την πρώτη κίνηση. Έχεις πάρει την απόφαση της αρχής. Εγώ θα σου δώσω τα βήματα εσύ καλείσαι να χορέψεις. ΟΠως σου έχω ξαναπεί όλα όσα θα πάρεις θα είναι χωρίς σειρά γιατί μόνο έτσι μπορεί να παρακαμφθεί ο κώδικας της φυλακής σου. Είμαι μαζί σου, εγώ και εσύ ποια είμαστε ένα και η εμπιστοσύνη σου είναι ο τρόπος που ανασαίνω σου παραδίδω την κληρονομιά μου !

Γίνε αυτό που δεν σε αφήνουν να είσαι!



Αφήνω την αγάπη μου να πλημμυρίσει τα πάντα γιατί τα πάντα είμαι εγώ και τα πάντα με αγαπούν


Αφήνω το πνεύμα μου ελεύθερο να πετάξει σε όλα τα επίπεδα του κόσμου τούτου και μακριά από οποιαδήποτε αυταπάτη που είναι δημιούργημα του κόσμου που κατασκεύασαν  οι άνθρωποι


Αφήνω το πνεύμα μου επίσης να είναι πανταχού παρών και ενεργών άμεσα,σε οτιδήποτε αυτό επιλέξει ,χωρίς ποτέ να φοβηθεί η να ντραπεί.


Αφήνω την ανάσα μου να μου δίνει το αληθινό πυρ της ζωής μέσα από το ένστικτο της φύσης και την αγάπη που της προσφέρω


Αφήνω το όλον μέσα μου να ενεργήσει έτσι ώστε να νικήσω τώρα και για πάντα το φόβο του φόβου.


Αφήνω το σχέδιο και την Αποστολή μου να διεκπεραιωθούν μέσω εμου και υπόσχομαι ότι θα τηρήσω το δρόμο μέχρι την τελευταία συνάντηση .

Αφήνω στην οντότητα μου  το δικαίωμα να κάνει λάθη και να τα επανορθώνει να πλησιάζει και να απομακρύνεται ,γιατί έτσι γνωρίζω ότι γίνομαι πιο δυνατός . 


Αφήνω το δικαίωμα στο πνεύμα μου να γνωρίζει ότι απαντήσεις δεν υπάρχουν,άλλα βρίσκονται σαν κομμάτια του παζλ μέσα στο προσωπικό μου δρόμο


Αφήνω στην συμπεριφορά μου το δικαίωμα να μην κρίνει πότε και τίποτα γιατί γνωρίζει οτι και αυτό που κρίνει είναι κομμάτι δικό της




Αφήνω στην ζωή μου την δύναμη να μην λυγίσει ποτέ από συμπεριφορές και συγκυρίες γνωρίζοντας πολύ καλά ότι το χειροκρότημα γίνεται στο τέλος του δρόμου


Αφήνω στην καρδιά μου το δικαίωμα να μην μισήσει και να μην ζηλέψει ποτε γιατί γνωρίζει ότι και αν χρειάζεται , βρίσκεται ηδη μέσα της και ανθίζει




Αφήνω στην δύναμη μου το δικαίωμα να χρησιμοποιηθεί αλύπητα αν προκύπτει να προστατέψει την ζωή .




Αφήνω στο πνεύμα μου το δικαίωμα να μπορεί ν αναγνωρίζει την βαθιά πηγή των προβλημάτων και να μην σπαταλιέται στην επιφάνεια


Αφήνω στο πνεύμα μου ακόμα το δικαίωμα να είναι αληθινό και αγνό γνωρίζοντας ότι το ψέμα και η αδικία μπορούν να καταρρίψουν όλες μου τις δυνάμεις.


Αφήνω στην τυχαιότητα μου το δικαίωμα να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες για την εξέλιξη μου γνωρίζοντας ότι τίποτα έξω από το μεγάλο σχέδιο δεν μπορεί να γνωρίζει αν κάτι ήταν για καλό η κακό.


Αφήνω στην οντότητα μου το δικαίωμα να πρωταγωνιστήσει σε αυτό το έργο-σχεδιο του κόσμου γιατί γνωρίζει ότι έτσι θα έχει αποτελέσει το βήμα μετάλλαξης θεού-ανθρωπου


Αφηνω στην οντότητα μου το δικαίωμα να είναι ευτυχισμένη ενάντια σε όλους τους εχθρούς του ανθρώπου γνωρίζοντας ότι με αυτό το συναίσθημα τα θαύματα μπορούν να γίνουν.


Και τέλος αφήνω σε σένα που διαβάζεις έναν τρόπο που θα σου θυμίζει τον χορό , ένα βηματολογιο να υπάρχεις μέσα στην απόφαση της αρχής σου.

 ΠΡΑΞΕ                        ΤΩΡΑ,                      ΕΔΩ
 ΖΗΣΕ                          ΣΗΜΕΡΑ                  ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
 ΔΩΣΕ                          ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ               ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ
 ΑΓΑΠΑ                        ΕΝΩΣΕ                     ΕΚΤΙΜΗΣΕ 
ΣΥΝΧΩΡΑ                     ΒΟΗΘΑ                    ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΕ 




ΥΓ .Μας έδωσε εντολή ο Αχιλλέας να αναρτήσουμε από το αρχικό  βιβλίο το κείμενο με τίτλο κληρονομιά ως θέση δεύτερη στην διδασκαλεία χωρίς σειρά στον πνευματικό πόλεμο του σχεδίου Αχιλλέας. Εμείς θα πούμε από μόνοι μας τι λέει στην αρχή του βιβλίου για να απαντήσουμε σε κάποια σχόλια χρηστών.


ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ .ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΩΣΤΟΣΟ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ . Λεει και αλλα που δεν θα τα αναφερουμε προς το παρον…

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*