ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Θέμα χρόνου η Ευρώπη να γίνει μουσουλμανική ΒΙΝΤΕΟ

· Κατοχικά Νέα

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Στρατιωτική άσκηση Aurora 26 στη Σουηδία τον Μάιο του 2026ΔΙΕΘΝΗ

Σουηδία: Προετοιμασία για ταφή έως 500.000 ανθρώπων σε σενάριο πολέμου – Τι πραγματικά έγινε στην Aurora 26

Οι ΗΠΑ επαναφέρουν τη Ρωσία στο τραπέζι του G20 και προκαλούν την οργή της ΕυρώπηςΔΙΕΘΝΗ

43.000 drones σε ένα καλοκαίρι: Ο πόλεμος επιστρέφει στο εσωτερικό της Ρωσίας – Καύσιμα, αεροδρόμια και οικονομία υπό πίεση

Ρωσία: Κλείνουν τα παραρτήματα του Goethe-Institut σε Μόσχα, Αγία Πετρούπολη και ΑικατερινούποληΔΙΕΘΝΗ

Η Ρωσία κλείνει τα Goethe-Institut: Η κρίση των drones μετατρέπεται σε διπλωματικό πόλεμο με τη Γερμανία

3 απαντήσεις στο “Θέμα χρόνου η Ευρώπη να γίνει μουσουλμανική ΒΙΝΤΕΟ”

  1. ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΩΜΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ. 1ον ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ!!!! 2ον ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ. 3ον ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ. Ο ΛΟΓΟΣ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ. 4ον ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΔΟΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧ…. ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ…… ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ……… ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ……… ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!!! ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΕΥΡΕΩΣ.

  2. 3.01 γνωριζω παρα πολλους μα πααααρα πολλους αριστεροφρονες που δεν γουσταρουν ουτε την Ελλαδα ουτε τους Ελληνες. Θελουν να ειναι ευρω-πεη λενε.

  3. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΡΩΣΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΛΑ ΝΑΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΓΙΑ ΕΝΤΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΘΑ ΠΗΞΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΓΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΖ ΚΑΙ ΣΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά