Διαφημίσεις

Η P2 Τεκτονική Στοά και το ΝΑΤΟ πίσω από το Gladio (Α μέρος)
H CIA και ΝΑΤΟ εναντίον των Ευρωπαίων πολιτών!

Μεταξύ του 1960 και 1980, οι μυστικές υπηρεσίες, σε συνεργασία με τη CIA και το ΝΑΤΟ, ήταν οι δυνάμεις πίσω από τις αιματηρές επιθέσεις που έλαβαν χώρα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όπου εκατοντάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν.

Αλλά παρά τις χρόνιες έρευνες που έχουν γίνει, τις πολλές συλλήψεις που έχουν γίνει και τα πολλά γεγονότα που είναι γνωστά, οι υπεύθυνοι δεν καταδικάστηκαν ποτέ! Τελικά μια τόσο μεγάλη εγκληματική υπόθεση με πάρα πολλές τρομοκρατικές επιθέσεις και θανάτους των ευρωπαίων πολιτών σκεπάστηκε όπως συνήθως από την ελίτ και τους υπαλλήλους τους… πολιτικούς της Ε.Ε.

Δεν πρόκειται για μια συνωμοτική θεωρία….έχει αποδειχθεί ότι οι Ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες μαζί με την CIA ήταν υπεύθυνοι για τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Το BBC ήταν ένα από τα

πρώτα κανάλια που έβγαλε μια τηλεοπτική σειρά με πολλές αποδείξεις…(στο επόμενο έχουμε όλο το βίντεο συνολικά διάρκειας 2 ωρών)…αλλά όπως καταλαβαίνετε οι καιροί αλλάζουν, το BBC έχει πέσει στα χέρια της δολοφονικής ελίτ των Στοών.

Οι πολίτες καθοδηγούνται μέσα απο τα κανάλια των Μασόνων σε ένα βρώμικο παιχνίδι που παίζεται τακτικά μες την ιστορία με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Σε αυτή την σειρά του BBC θα δείτε πως λειτούργησε η ακροδεξιά στις δεκαετίες μετα τον ΒΠΠ με την οργάνωση του μυστικού στρατού με την επωνυμία «Gladio».

Πρόκειται για ένα μυστικό στρατό του ΝΑΤΟ, που πραγματοποιήθηκε από τη CIA, σε συνεργασία με τις Ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες. Το στρατιωτικό δίκτυο του Gladio, είχε πρόσβαση σε στρατιωτικό εξοπλισμό που υποτίθεται ότι θα χρησιμοποιηθεί μετά από μια πιθανή Σοβιετική εισβολή. Ωστόσο, η οργάνωση Gladio χρησιμοποιήθηκε για να σπείρει τον τρόμο στην Ευρώπη ως μέρος της «στρατηγικής της έντασης»…αυτό ακριβώς που συμβαίνει και στις μέρες μας. Γι αυτούς που ακόμα πιστεύουν ότι το ΝΑΤΟ δημιουργήθηκε για να παρέχει την στρατιωτική ασφάλεια στις χώρες της ΕΕ…θα τους συμβούλευα να συνεχίσουν το διάβασμα ή ας διαβάσουν κανένα βιβλίο για αυτά που έχουν γραφτεί για τον μυστικό στρατό τον «Gladio».

Η στρατηγική αυτή είχε ως στόχο το εκφοβισμό των Ευρωπαίων ώστε να τους κάνει να ακολουθήσουν τις κατευθυντήριες γραμμές των ΗΠΑ. Εκατοντάδες Ευρωπαίοι σκοτώθηκαν σε επιθέσεις που διαπράχθηκαν από τις μονάδες του δικτύου Gladio…γι αυτό που δεν είμαστε σίγουροι είναι εάν οι αριθμοί των νεκρών ορθολογούν…δηλαδή αν πραγματικά σκότωσαν όλους αυτούς που λένε ότι σκότωσαν;

Η μεταπολεμική Ευρώπη γνώρισε την άνοδο πολλών προοδευτικών κομμάτων. Ειδικότερα, τα κομμουνιστικά κόμματα στην Ιταλία, Γαλλία και Βέλγιο είχαν πολλούς και ενεργούς υποστηρικτές. Στη χώρα μας μετά την δημιουργία του εμφύλιου πολέμου οι κομμουνιστές έχασαν με την βοήθεια των Αγγλων και πολύ έξυπνα μας δίχασαν ώστε να μπορούν να μας διαχειρίζονται εύκολα. Έτσι πέσαμε στην αγκαλιά τους. Στην υπόλοιπη Ευρώπη κατά την δεκαετία του 1970 υπήρχε μια γενική αναζωογόνηση των προοδευτικών κινημάτων…εναντίον των πυρηνικών όπλων και του πολέμου.

Στην πολιτική υπήρχαν όλο και περισσότεροι πολίτες που άρχισαν να βλέπουν τις χώρες του ανατολικού μπλοκ σαν μελλοντικούς συνεργάτες. Έτσι ξεκίνησε το «κύμα» των οργανωμένων επιθέσεων από τους φασίστες, κατηγορώντας τα αριστερά κινήματα και βάζοντας τους στο στόχαστρο.

Το δίκτυο Gladio δημιουργήθηκε μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, για να προσφέρουν αντίσταση μετά από μια πιθανή Σοβιετική εισβολή. Τα πρώτα μέλη του δικτύου ήταν πρώην SS και διάφοροι άλλοι φασίστες. Το Gladio στην Ιταλία συνεργαζόταν και με τη μαφία, το οργανωμένο έγκλημα. Στις επόμενες δεκαετίες τα Gladio-μέλη στρατολογήθηκαν κυρίως από ακροδεξιές ομάδες. Το δίκτυο Gladio ήταν ενεργό σε τουλάχιστον 16 ευρωπαϊκές χώρες.

Το στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ελλάδα που ακολούθησε με την περίοδο της δικτατορίας υποστηρίχθηκε από μια Gladio ομάδα (Κόκκινη Προβιά στα ελληνικά), καθώς και τα στρατιωτικά πραξικοπήματα στην Τουρκία και ενα αποτυχημένο πραξικόπημα στην Αλγερία. Κατά την δεκαετία του 1960 -70 έγιναν διάφορες πολιτικές δολοφονίες στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης τη δολοφονία του Ιταλού Aldo Moro, πρωθυπουργός της Ιταλίας και ηγέτης των Χριστιανοδημοκρατών, που ήθελε την συμφιλίωση με το κομμουνιστικό κόμμα ώστε να σχηματισθή τελικά μια κυβέρνηση «εθνικής αλληλεγγύης». Κατά την περίοδο 1969-1980 υπήρξε μια σειρά από βαριές βομβιστικές επιθέσεις στην Ευρώπη.


Ο Aldo Moro ήταν Ιταλός πολιτικός και πρωθυπουργός της Ιταλίας από το 1963 – 1968 και από το 1974 – 1976. Γεννήθηκε στην πόλη Μάγκλι της επαρχίας του Λέτσε το 1916 και δολοφονήθηκε στην Ρώμη το 1978. Ηταν ένα από τα πιό σημαντικά μέλη των Χριστιανοδημοκρατών. Απήχθη στις 16 Μαρτίου 1978, από την Ερυθρές Ταξιαρχιές (BR – Brigate Rosse), και δολοφονήθηκε μετά από 54 ημέρες αιχμαλωσίας. Στις 16 Μαρτίου 1978 οι Ερυθρές ταξιαρχίες (ένοπλη οργάνωση κομμουνιστικών πεποιθήσεων) εκτελούν τους πέντε σωματοφύλακες του Μόρο και απαγάγουν τον ίδιο.Οι Ερυθρές ταξιαρχίες ζητούν ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση του πολιτικού και πρώην πρωθυπουργού την απελευθέρωση όλων των ιδρυτικών μελών των Ερυθρών Ταξιαρχιών. Μετά από 54 ημέρες κράτησης ο Μόρο δολοφονήθηκε μέσα ή κοντά στη Ρώμη στις 9 Μαΐου 1978. Το πτώμα του βρέθηκε αργότερα την ίδια ημέρα σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο. (Κοραξ: το βρήκα στην Βικιπαίδεια, την «ελεύθερη» εγκυκλοπαίδεια!!!)…

Συνεχίζεται…

ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Η P2 Τεκτονική Στοά και το ΝΑΤΟ πίσω από το Gladio. Η Δημοκράτια του Θανάτου (B’ μέρος)”
  1. ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    https://www.youtube.com/watch?v=Pt79oyutlkY

    ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ΝΕΑ ΤΑΞΗ" ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"
    http://en.wikipedia.org/wiki/Ordine_Nuovo

    ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΣ ΓΟΥΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
    https://www.youtube.com/watch?v=DqIItA7JsUs

    7: Η ΕΒΔΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «GOLDEN DAWN» (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) Ή «GOLDEN DAWN OF THE OUTER» (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ), ΙΔΡΥΣΑΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΜΑΓΟΣ ALEISTER CROWLEY ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΓΟΙ WILLIAM WOODMAN ΚΑΙ VICTOR NEUBURG (ΙΔΕ ΒΙΒΛΙΟ «Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» ΤΟΥ VERNER GERSON, ΣΕΛΙΔΕΣ 195 ΕΩΣ 198 ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΒΡΗΣ, ΑΘΗΝΑΙ).

    ΑΝ ΚΑΙ Η «GOLDEN DAWN» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΥΗΣΗ ΤΟΥ «ΟΤΟ», ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΔΥΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ «±ΑΟΑ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ «ΘΕΤΙΚΗ ΑΟΑ 888» Ή ORDO ASTRUM ARGENTINUM, ΚΑΙ ΤΗΝ «ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΟΑ 666» Ή ORDO ADEPTIS ATLANTIS. Η GOLDEN DAWN Ή ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΗΤΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΣΤΟΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ORDO ADEPTIS ATLANTIS 666 ΩΣ ΗΓΕΤΙΔΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

    Η «ΑΟΑ» ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ «ΥΨΗΛΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ» Ή «HIGH BROTHERHOOD OF LIGHT» ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΒΡΑΙΟΣ ABRAHAM LINCOLN.

    ΤΟ 1947, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ – ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΓΛΟΕΒΡΑΙΟΣ OSWALD MOSLEY Ή MOSEL.
    (TON ΝΑΖΙΣΤΗ OSWALD MOSLEY ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΕ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΜΑΓΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟΣ ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΥ, ΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ")

    ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ VERNER GERSON: «ΕΝΩ Η ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΚΑΤΕΔΙΩΚΕ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟΝ «ΝΑΟ» ΤΗΣ GOLDEN DAWN («ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ») ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ (ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ) ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ KARL ΚΑΙ ALBERT HAUSHOFER (ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ, ΠΑΤΗΡ ΚΑΙ ΥΙΟΣ), ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ (ΚΛΗΣΕΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ) ΤΗΣ GOLDEN DAWN ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ)». ΟΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α..

  2. Έχεις γράψει ποτέ κάτι γιά τό εβραιοναζιστικό γαμωπασόκ καί τήν εβραιομασσωνική νουδουλα? Φανατικό κομματόσκυλο!

    1. ΟΤΑΝ Η Ο.Ε.Α ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΜΕ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ+ΝΔ (ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΤΑΔΕ) ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ !!! ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΔΙΝΑΝ Ή ΣΑΣ ΕΤΑΖΑΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ…!!!
      ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ…ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΛΑΜΠΡΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ)
      ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΟΚΟ…

    2. Κάνεις λαθος αν νομιζεις ότι κρύβομαι πισω από κόμματα…αν θα ειχες προσέξει καλυτερα θα ειχες διαπιστωσει ότι είμαι εναντίον των πολιτικων κομματων και υπερ της ελλαδας και του ελληνα..
      καταλαβε ότι πρεπει να ενωθούμε πριν τελειώσουμε τελείως
      ΚΟΡΑΞ

  3. Για την φωτογραφια του μπερλουσκονι με τα δαχτυλα ουτε καν photoshop δεν χρησιμοποιηθηκε αλλα το picassa

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *