Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:38 - 30/06/2011

Η omerta του πολιτικού συστήματος στην βία κατά των πολιτών

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τα κόμματα εγκατέλειψαν τους πολίτες στην δολοφονική κυβερνητική βία.
Αυτά που συνέβησαν χθες στην Αθήνα, ήταν πρωτόγνωρα, γύρισαν την χώρα στην δικτατορία των συνταγματαρχών και αποτέλεσαν την χαριστική βολή του πολιτικού συστήματος στην πολιτική!!! Θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν ο απόλυτος πολιτικός αυτοχειριασμός του πολιτικού συστήματος, το οποίο όντας ανίκανο να αντιμετωπίσει τους Έλληνες πολίτες συναίνεσε σιωπηλά στην επιβολή της βίας εναντίον τους.

Οι ενοχές όλων των πολιτικών βρήκαν ως μοναδική λύση την βίαιη καταστολή των Ελλήνων πολιτών. Η σιωπή των πολιτικών αρχηγών, η μη παρέμβαση των κομμάτων (που εννοείται ότι εκπροσωπούν τους πολίτες και συμβάλλουν στην δημοκρατία) καθιστά συνενόχους όλους τους πολιτικούς χώρους (που βρίσκονται εντός του σημερινού Κοινοβουλίου) στην παράνομη και αποτροπιαστική επιβληθείσα βία κατά αόπλων και ανυπεράσπιστων πολιτών.


Φυσιολογικά, σήμερα θα έπρεπε σύσσωμη η αντιπολίτευση, προκειμένου να «διορθώσει» την τραγική ενοχική της χθεσινή σιωπή -όταν Ελληνικό αίμα έβαφε τους δρόμους της Αθήνας και την πλατεία Συντάγματος- θα έπρεπε να είχε δηλώσει την αποχώρησή της από το Κοινοβούλιο έως ότου επιστρέψει η Δημοκρατία στην Ελλάδα. Εάν υπήρχε έστω και ένα ψήγμα ευαισθησίας των πολιτικών κομμάτων, η δήλωση άρνησης συμμετοχής σε διαδικασίες που παραβιάζουν το Σύνταγμα και που εκθέτουν τους πολίτες της χώρας σε μέγιστους κινδύνους (μέχρι και την απώλεια της ζωής τους), θα έπρεπε σήμερα να κοσμεί τα πρωτοσέλίδα των εφημερίδων και να είναι πρώτο θέμα στην εγκληματική και άκρως επικίνδυνη συμπεριφορά του καθεστώτος Παπανδρέου έναντι των Ελλήνων πολιτών.


Η σιωπή όλων των βουλευτών δεν σημαίνει όμως πως οι «αμνοί» (πολίτες) δέχθηκαν να θυσιασθούν για να διασωθούν οι πραγματικοί ένοχοι για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στη χώρα και για όλα όσα θα συμβούν αύριο. Η επιβαλλόμενη «omerta» μπορεί να αποτελεί γνώρισμα της σύγχρονης πολιτικής σκηνής, αλλά δεν αποενοχοποιεί όλους όσους συμμετείχαν δια της σιωπής τους στην βία και στα εγκλήματα που χθες έγιναν εις βάρος Ελλήνων πολιτών.


Έτσι, τα σημερινά κόμματα αποδείχθηκαν ανίκανα να προστατεύσουν τον θεσμικό τους ρόλο και να βρεθούν άξια έναντι της ευθύνης που αναλαμβάνουν από την στιγμή της ίδρυσής τους έναντι των Ελλήνων πολιτών. Οι πολίτες γνωρίζοντας, ήδη, την συνενοχική δράση των κομμάτων απέδειξαν με το αίμα τους πως στην Ελλάδα η Κοινοβουλευτική Ολιγαρχία – Δικτατορία είναι μία ζώσα αρρωστημένη κατάσταση. Αφού οι πολιτικοί επέλεξαν την σιωπή απέναντι σε ένα φασιστικό καθεστώς και οι πολίτες αποφάσισαν να διεκδικήσουν τα αυτονόητα και παγκοσμίως αναγνωρισμένα δικαιώματά τους που απειλούνται από τα σύγχρονα φασιστοειδή – υπηρέτες της παγκόσμιας αλήτ, η σύγκρουση είναι πλέον δεδομένη. Η χρονική στιγμή και οι κανόνες που θα ισχύσουν σε αυτή την σύγκρουση δεν έχουν οριστεί και ούτε πρόκειται –φυσικά- να οριστούν από καμία από τις δύο πλευρές.


Καλό θα είναι, όμως, να γνωρίζουν οι συνενοχικοί της άρχουσας πολιτικής συμμορίας, πως το ένστικτο για την επιβίωση των λαών όχι μόνο βγαίνει πάντα νικητής, αλλά στην διεκδίκησή του για την επιβίωση εκδηλώνεται με κάθε τρόπο. Να εύχονται, λοιπόν, οι υπηρέτες του καθεστώτος Παπανδρέου, η εκδήλωση αυτού του ενστίκτου να είναι κόσμια…


Στο Σύνταγμα χθες έπεσε από την πλευρά των πολιτών πολύ δάκρυ (ασφυξιογόνα) και αίμα (ΜΑΤ)… Το κακό για τους “κυβερνώντες” είναι πως η φύση ζητά και επιβάλλει ισορροπίες…

http://kostasxan.blogspot.com/
φωτοσύνθεση
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*