16:59 - 22/04/2013

Η Google απαγορεύει μεταπώληση ή δανεισμό των γυαλιών της

Διαφημίσεις

Ο Stranger σε ένα podcast θέτει ένα μελλοντικό ερώτημα : Ποιο θα είναι το πιο ειδεχθές έγκλημα στα επόμενα 10 χρόνια ? Και απαντά ότι θα είναι η ανταλλαγή !!! Μάλλον έπεσε πολύ έξω στο χρόνο αυτή την φορά!!

Μπορεί να έδωσες 1.500 δολάρια για ένα ζευγάρι γυαλιών Google Glass και να απολαμβάνεις τις δυνατότητες της συσκευής, ωστόσο ο δανεισμός και η μεταπώληση απαγορεύονται από την εταιρεία!

Ο διαδικτυακός κολοσσός εντυπωσιάζει με τους αυστηρούς όρους χρήσης, όπου αναφέρεται: «Δεν μπορείς να κάνεις μεταπώληση, να δανείσεις, να μεταφέρεις ή να δώσεις τη συσκευή σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο. Αν το κάνεις αυτό χωρίς την έγκριση της Google, η Google διατηρεί το δικαίωμα να απενεργοποιήσει τη συσκευή και ούτε εσύ αλλά και οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος χωρίς έγκριση θα μπορεί να ζητήσει αποζημίωση ή εγγύηση.

Βλέπουμε δηλαδή για πρώτη φορά την προσπάθεια μίας εταιρείας να διατηρεί τον έλεγχο χρήσης ενός προϊόντος ακόμα και μετά την πώλησή του.

Σημειώνεται πως ένας από τους κατόχους του Glass αποφάσισε να το πουλήσει στο eBay και μετά από παρέμβαση της Google η αγγελία διαγράφηκε, ενώ στάθηκε ως αφορμή να αποκαλυφθεί το θέμα με τους όρους χρήσης.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 04/22/2013 @ 6:22 ΜΜ

    Ας μην τα αγοράσει κανείς να δει μετά….αλλά κάτι μου λέει θα πάνε κάτι .τεχνοφρικιά..και θα πέσουν σα στραβά να τα αγοράζουν…

  2. Ανώνυμος 04/22/2013 @ 7:54 ΜΜ

    βαλτε μυαλο να παμε ολοι μαζι μπροστα !!! ευαγγελος

  3. 4

    λ.) Οι Εβραίοι επιδιώκουν την Αστρική Επανάσταση και την έχουν ετοιμάσει ήδη με τις νέες τεχνολογίες που είναι στα συρτάρια της ΝASA και επίσης στα κέντρα έρευνας&ανάπτυξης των πολυεθνικών τους εταιρειών και ακόμη στα Think Tanks των Πανεπιστημίων που χρηματοδοτούν!….. Η Star-Revolution πρώτα θα αυξήσει την ρομποτική…. Την μηχανή τοποχρόνου και ταξιδιού στο διάστημα και στον χρόνο (Παρόν, παρελθόν, μέλλον), τις μηχανές ιατρικής επιστήμης για την αύξηση της διάρκειας ζωής του ανθρώπου και την ίασή του με μοντέρνα μέσα και χειρουργείου. Αλλά και επίσης την δημιουργία των Βιο-ρομπότ με DNA κλώνο για να δημιουργήσουν την γενιά των αστυνομικών και των στρατιωτικών! Αλλά και την νέα γενιά της ανθρωπότητας! Αυτό θα γίνετε με σπέρμα και με ωάρια και με κύτταρα! Και θα ελέγχουν την γέννηση των ανθρώπων και των μωρών! Για τον λόγω αυτό προωθείτε ώς μόδα τώρα η ομοφυλοφιλία!….. Και λένε για τα παιδιά του σωλήνα και το πώς τα θέλετε! Αλλιώς θα υπάρχουν ρομπότ από σίδερο και πλαστικό για τον απόλυτο στρατό και για τις δουλειές στα εργοστάσια! Επίσης επιδιώκεται η αντιβαρύτητα, τα λείζερ στα όπλα, η διαστημική δράση με διαστημόπλοια στο ηλιακό μας σύστημα ώστε να αποικηθούν από σκλάβους ανθρώπους για να εξορύξουν τον ορυκτό πλούτο και μετά να βγούν εκτός ηλιακού συστήματος…. Την τεχνογνωσία την πήραν από τους εξωγήινούς τους! Για αυτό αντάλλαξαν την γνώση με το να επιτραπεί σε αυτούς να ρουφήξουν τον πλανήτη! Και στο τέλος να πάρουν τους συντρόφους τους από τα τάρταρα! Η Ε αντίσταση δεν θα επιτρέψει να γίνει κάτι τέτοιο! Γιατί επιβαρύνει την λειτουργία του γαλαξία μας! Και δεν θέλει να γίνει μεγάλος πυρηνικός πόλεμος!

    μ.) Όλοι οι πολιτικοί είναι πιόνια τους και ανήκουν στις μυστικές οργανώσεις τους! Μήν τους εμπιστεύεστε! Ούτε εσείς οι Liquidatiors!
    Εάν νικήσει η αντίσταση της "Ε" τότε θα ξεπατωθεί τελείως ο Εβραϊσμός! Θα ανθήσει το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα και η Άμεση Δημοκρατία και όλοι οι λαοί θα ζούν αρμονικά στην ειρήνη και στην αυθωνία και μαζί με την καθοδήγηση της εξωγήινης γνώσης μας και σοφίας! Το περιβάλλον πλέον θα είναι ελεύθερο και όλος ο κύκλος της ζωής και όχι εγκλωβισμένος από τον Καγκελάριο τουΟΗΕ και την κυβέρνησή του! Αιώνια θα ζούμε στην ειρήνη ενώ μετά από τον Αστρικό Πόλεμο με τους αντίπαλους εξωγήϊνους δεν θα υπάρχει κανένας εχθρός πλέον και καθόλου σκλαβιά! Είναι το δώρο μας πρός όλη την ανθρωπότητα όπως μας την δίδαξαν οι φιλόσοφοί μας, οι ιστορικοί και επίσης οι δώδεκα πρώτοι διδάσκαλοι και αστροναύτες! Το οφείλουμε επίσης στην διαθήκη του Προμηθέα! Οι λαοί από μόνοι τους θα θελήσουν να δούν το φώς της Ελλάδος! Και όχι να ζούν στο σκοτάδι του εξαναγκασμού των Εβραίων!

    ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ λοιπόν! Το Ε των Δελφών!

    Ο Προφέσσορας μου είπε σε μένα προσωπικά που ήμουν Πρόεδρος της ΠΑΕΠ Νεολαίας Γκρίκ Λόμπι και επίσης επειδή ήμουν δημοσιογράφος και εκδότης φοιτητικής εφημερίδος τότε στην Ελλάδα, την Yellow Journal, ότι κάποτε πρέπει να μεταβηβάσεις το μήνυμα αυτό στον κόσμο!
    Εγώ τώρα τηρώ την υπόσχεσή μου από τότε που έκανα τις σπουδές μου το 2000-2001! Γιατί βλέπω ότι όλοένα και περισσότεροι λαοί πέφτουν στα χέρια του ΔΝΤ και των εβραικών τραπεζών και πολυεθνικών τους και έπρεπε να αντιδράσω!

  4. Ανώνυμος 04/23/2013 @ 6:33 ΠΜ

    γιατί πιστεύει ο στρανγκερ ο παντοδύναμος ότι όποιος πάρει και φορέσει τα γυαλιά γκουγκλ θα θέλει να τα δώσει σε άλλον; πού ζει; στη χώρα του ποτέ ποτέ;

  5. Ανώνυμος 04/23/2013 @ 5:26 ΜΜ

    Εγώ σκέφτηκα τα εξής:
    Μήπως τα γυαλιά είναι διαδραστικά μόνο με την ίριδα του νομίμου κατόχου τους και παρέχουν κάθε είδους νόμιμη ή παράνομη πληροφορία στην εταιρεία,η οποία ίσως να μπερδευόταν αν τα δανείζαμε ή τα πωλούσαμε χωρίς την έγκρισή της, διότι θα έμπαινε καινούρια ίριδα στη μέση;
    Μπορεί να είναι και βλακεία αυτό που λέω…αλλά λέω μήπως έχουμε περισσότερη κατασκοπία με την νόμιμη έγκρισή μας;

    Simplicissimus

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*