Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:25 - 05/04/2015

Η Goldman βλέπει δραχμή, τράπεζες και ΕΚΤ έτοιμες για capital controls, το ΔΝΤ θέλει πληρωμή, αλλά δεν θα χρεοκοπήσουμε

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η χρεοκοπία δεν είναι λύση είναι παγίδα θανάτου – Το διπλό νόμισμα δεν είναι λύση αλλά παγίδα θανάτου
Η Ελλάδα βρίσκεται στα όρια της χρεοκοπίας, στα όρια του default.

Οι αγορές ομολόγων αυτό καταδεικνύουν με αποδόσεις 23,5%, τα CDS το ασφάλιστρο έναντι ρίσκου χώρας στο 28% υποδηλώνουν χρεοκοπία.
Επίσης οι δηλώσεις ελλήνων αξιωματούχων προϊδεάζουν για ατύχημα για Grexident, για στάση πληρωμών άρα χρεοκοπία ενώ τα σενάρια για διπλό νόμισμα έχουν επανέλθει επικίνδυνα.

Αν οι δηλώσεις των ελλήνων αξιωματούχων πραγματοποιούνται με την λογική της άσκησης πίεσης κακώς αλλά υπάρχει μια διαπραγματευτική δικαιολογία.
Αν οι δηλώσεις των ελλήνων αξιωματούχων πραγματοποιούνται με στόχο να προϊδεάσουν για την επικείμενη χρεοκοπία τότε οι άνθρωποι αυτοί είναι εγκληματίες.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν έχει πάρει λαϊκή εντολή για έξοδο από το ευρώ ή δεν έχει λαϊκή έγκριση για ρήξη.
Ο ελληνικός λαός εξέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ για να πετύχει ένα έντιμο συμβιβασμό.

Αν οδηγήσουν την Ελλάδα στην χρεοκοπία θα έχουν πάει ενάντια στην θέληση της κοινωνίας.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει συνειδητά την διαπραγματευτική ασάφεια, αν είναι στρατηγική επιλογή η ασάφεια κακώς αλλά είναι ένας τρόπος διαπραγμάτευσης, παρωχημένος μεν αλλά είναι ένας τρόπος.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως έχει επιλέξει να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός ευρώ τότε θα έχει προδώσει τον ελληνικό λαό και θα καταστεί κόμμα επικίνδυνο για τα συμφέροντα της δημοκρατίας και της κοινωνίας.

Παγκόσμιος φόβος για Grexit

Οι ανησυχίες, ο φόβος για στάση πληρωμών είναι διάχυτες τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Ο Βαρουφάκης ο έλληνας ΥΠΟΙΚ εσπευσμένα συναντάει την Lagarde του ΔΝΤ αναζητώντας στήριξη.

Στις 9 Απριλίου πρέπει να πληρωθούν από την Ελλάδα τα 448 εκατ που αποτελεί μέρος δανείου του 2010 προς το ΔΝΤ.
Η Ελλάδα έχει δηλώσει ότι θα πληρώσει τα 448 εκατ και θα αποπληρώσει και τα 1,4 δισεκ. έντονα 6μηνης διάρκειας εκ των οποίων 650 εκατ κατέχουν ξένες τράπεζες τα οποία και δεν θα ανανεώσουν.

Με βάση πληροφορίες ο Βαρουφάκης θα διερευνήσει

1)Αν μπορεί να υπάρξει ενεργή παρέμβαση του ΔΝΤ ώστε να γίνουν αποδεκτές οι μεταρρυθμίσεις και ταυτόχρονα να ξεκλειδώσει η δόση των 7,2 δισεκ. ευρώ.
Να σημειωθεί ότι η Ελλάδα αναμένει να πάρει έναντι της δόσης περίπου 2 με 2,5 δισεκ. τις προσεχείς εβδομάδες.

2)Να εξεταστεί φόρμουλα πως θα μπορούσε να καθυστερήσει η πληρωμή της δόσης των 448 εκατ ή να συμψηφιστεί με την δόση που θα πάρει η Ελλάδα εν ευθέτω χρόνο δηλαδή τα 7,2 δισεκ. ευρώ.

3)Να βρεθεί μια φόρμουλα ώστε η Ελλάδα λογιστικά να πληρώσει τα 448 εκατ αλλά πρακτικά να πληρωθούν όταν καταβληθεί μέρος της δόσης των 7,2 δισεκ. ή να συμψηφιστεί με την δόση των 7,2 δισεκ.

4)Η Ελληνική πλευρά πάντως θέλει να αποπληρωθούν τα 448 εκατ και θέλει με κάθε τρόπο να αποφύγει την στάση πληρωμών, εξέλιξη που θα προκαλούσε ντόμινο αρνητικών εξελίξεων, εκροές καταθέσεων, capital controls και βεβαίως η Ελλάδα θα βρισκόταν σε καθεστώς default σε καθεστώς χρεοκοπίας από τους διεθνείς οίκους πιστοληπτικής διαβάθμισης.

Και ενώ η Ελλάδα προσπαθεί να βρει λύσεις στο δραματικό πρόβλημα πιστωτικής ασφυξίας που αντιμετωπίζει η Goldman Sachs σε έκθεση της προειδοποιεί ότι η Ελλάδα αν αποτύχει….θα επιλέξει τον δρόμο του διπλού νομίσματος.

Στο ευρώ και την νέα δραχμή θα στηριχθεί η Ελλάδα μετά από μια ενδεχόμενη στάση πληρωμών.

Ωστόσο η Goldman Sachs προειδοποιεί ότι η νέα δραχμή – αν επιβεβαιωθεί το σενάριο του διπλού νομίσματος – θα είναι ένα αδύναμο νόμισμα που δεν θα το θέλουν ούτε οι έλληνες.

Οι έλληνες θα πληρώνονται με ένα αδύναμο νόμισμα την δραχμή, μισθοί, συντάξεις θα καταβάλλονται σε δραχμές και οι εισαγωγές θα πληρώνονται σε ευρώ ενώ και το χρέος θα είναι αποτιμημένο σε ευρώ.

Επίσης η Ελλάδα και οι τράπεζες θα χάσουν την τεράστια στήριξη ρευστότητας ύψους 105 με 108 δισεκ από την ΕΚΤ.

Προφανώς σε ένα τέτοιο σενάριο οι ελληνικές τράπεζες, πλήρως θα κρατικοποιηθούν ενώ θα σταματήσει και η διαπραγμάτευσης τους στο χρηματιστήριο.
Κατά την Goldman Sachs αλλά και την Erste Bank αν υπάρξει στάση πληρωμών τότε είναι 100% βέβαιο ότι θα υπάρξουν capital controls στις ελληνικές τράπεζες.

Στάση πληρωμών σημαίνει χρεοκοπία για Standard and Poor’s, Fitch και Moody’s

Αν η Ελλάδα δεν πληρώσει τους πιστωτές, αυτομάτως οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης Standard and Poor’s, Fitch και Moody’s θα υποβαθμίσουν την Ελλάδα σε καθεστώς default σε καθεστώς χρεοκοπίας.

Αυτό αυτομάτως θα θέσει την Ελλάδα σε πλήρη απαξίωση ενώ η ΕΚΤ υποχρεωτικά δεν θα κάνει αποδεκτά τα ελληνικά assets ως εγγύηση, οδηγώντας σε κρατικοποίηση τις τράπεζες που ουσιαστικά θα έχουν χρεοκοπήσει.

Το χάος που θα επικρατήσει δεν θα έχει προηγούμενο, τα capital controls, η παραοικονομία, η μαύρη αγορά και το κοινωνικό χάος θα καταστήσουν την Ελλάδα μια επικίνδυνη για την διαβίωση χώρα.

ΕΚΤ και ελληνικές τράπεζες έχουν ετοιμαστεί για capital controls

Τόσο η ΕΚΤ όσο και οι ελληνικές τράπεζες έχουν επεξεργαστεί σενάρια χρεοκοπίας της Ελλάδος, στάσης πληρωμών και προφανώς capital controls.

Οι έλληνες τραπεζίτες αποκαλύπτουν στο bankingnews.gr τα εξής «δεν έχουμε εντολές να βρισκόμαστε σε ετοιμότητα για capital controls ή για στάση πληρωμών, δεν έχουμε εντολή για να προετοιμαστούμε για χρεοκοπία.

Παρ΄ όλα αυτά όλες οι τράπεζες έχουν σχεδιάσει και το plan b που περιλαμβάνει διαχείριση του χάους αν υπάρξει στάση πληρωμών»
Τι σημαίνει plan B όμως;

Με βάση κορυφαίο τραπεζίτη «αν οι τράπεζες χρειαστεί να ενεργοποιήσουν το plan b σημαίνει ότι ενεργοποιείται ο μηχανισμός διαχείρισης κρίσεων που αποτελείται από πολύ επιλεγμένα στελέχη και τα οποία θα αναλάβουν να διεκπεραιώσουν τα capital controls.

Αν υπάρξει το μοιραίο γεγονός οι τράπεζες μέσα σε λίγες ώρες είναι έτοιμες τεχνικά να εφαρμόσουν capital controls.

Τα μηνύματα στα ATMs ότι έχουν μειωθεί τα όρια ανάληψης μετρητών έχουν δοκιμαστεί, τα όρια ανάληψης μετρητών έχουν καθοριστεί, η εξυπηρέτηση επιχειρήσεων και επιταγών έχουν ενταχθεί στο plan B των μηχανογραφικών συστημάτων.

Οι τράπεζες δεν πιστεύουν στην χρεοκοπία αλλά είναι έτοιμες τεχνικά να βρεθούν σε περιβάλλον χρεοκοπίας»

Προφανώς οι δηλώσεις αυτές σοκάρουν και αποδεικνύουν ότι οι τράπεζες έχουν προετοιμαστεί για όλα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η ΕΚΤ η οποία έχει επεξεργαστεί ένα σχέδιο στην περίπτωση που η Ελλάδα χρεοκοπήσει επιλέγοντας την στάση πληρωμών.
Αυτομάτως θα παγώσει η παρεχόμενη ρευστότητα προς τις τράπεζες αλλά δεν θα καταργηθεί.

Με βάση ένα σχεδιασμό η ΕΚΤ που έχει καταβάλλει 35-37 δισεκ. άμεσα ρευστότητα στις ελληνικές τράπεζες και έναντι αυτών έχει καταβάλλει 40 δισεκ. Collaterals δεν θα τα καταργήσει.

Όμως εκεί που θα υπάρξουν αποφάσεις σοκ θα αφορούν το ELA τον έκτακτο μηχανισμό παροχής ρευστότητας.

Η ΕΚΤ θα μεταφέρει όλο το βάρος στην ΤτΕ ενώ θα υπάρξει και μείωση μέσα σε ελάχιστες ημέρες.

Αν μάλιστα αυτοματοποιημένα δεν δέχεται τα ελληνικά assets ως εγγύηση η ΕΚΤ, τότε οι τράπεζες θα χρεοκοπήσουν, θα σταματήσουν να διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο, οι ιδιώτες μέτοχοι θα καταστραφούν και η αβεβαιότητα για την τύχη των καταθέσεων δραματικά θα αυξηθεί.

Τι θα συμβεί στο τέλος;

Όλοι προετοιμάζονται για την χρεοκοπία, οι τράπεζες, η ΕΚΤ, διεθνείς οίκοι όπως η Goldman Sachs αναφέρεται στο διπλό νόμισμα ενώ η Erste Bank που κάποτε ήταν ο μεγαλύτερος ξένος κάτοχος ελληνικών ομολόγων βλέπει capital controls στις τράπεζες.

Η άποψη μας είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να αυτοκτονήσει πολιτικά και κυρίως δεν θέλει να καταστρέψει την Ελλάδα.

Όλο το μείγμα των επιλογών, στάση πληρωμών, capital controls και χρεοκοπία οδηγούν την Ελλάδα στον βέβαιο οικονομικό θάνατο και στην ολοκληρωτική φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να βάλει τόσο γρήγορο πολιτικό τέλος στην διακυβέρνηση του και σίγουρα δεν θέλει την χρεοκοπία της Ελλάδος.

Η χρεοκοπία δεν είναι λύση είναι παγίδα θανάτου.

Το διπλό νόμισμα δεν είναι λύση αλλά παγίδα θανάτου

Η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει.

Στο τέλος η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει η κυβέρνηση να αποδεχθεί τους όρους της ΕΕ και να στραφεί στον Ιούνιο στην ιστορική διαπραγμάτευση για το χρέος και την τύχη της Ελλάδος.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (27)

  1. Ανώνυμος 04/05/2015 @ 12:38 ΜΜ

    πω πω φίλε πόσο πειραγμένο μυαλό έχεις. δε παλεύεσαι. Δώσε δύναμη στον κόσμο που μπαίνει εδώ και σταμάτα να τα βυθίζεις όλα στα σκατά εκτός και αν δε μπορώ να πιστεψω ακόμα ότι είσαι τόσο σκατόμυαλος. άντε.

    • Ανώνυμος 04/05/2015 @ 2:52 ΜΜ

      ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΤΑΜΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ…ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΙ'ΟΛΑΣ..!!!
      ΕΤΣΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ'ΓΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑ@ΑΡΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ.
      ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ,ΤΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕΤΑ ΚΙ'ΟΛΑΣ…ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ..?

    • Ανώνυμος 04/06/2015 @ 7:38 ΠΜ

      http://www.bankingnews.gr
      Πέτρος Λεωτσάκος

      Δημοσιογράφος

  2. Ανώνυμος 04/05/2015 @ 12:45 ΜΜ

    To πολυ μπλα-μπλα και οι προπαγανδες για τα προβατα μας εχουν πρηξει.πτωχευση,δραχμη και στον δια….ο ολοι τους.εχουμε πρηστει απο μαλα..ς θεωριες,αν αυτο και αν εκεινο.με την σημερινη κατασταση δεν υπαρχει πατος παρα μονο αφανισμος των ελληνων.μετα την πτωχευση δεν υπαρχει παρα ανοδος της οικονομιας και μονο.
    και αμορφωτος να εισαι ξερεις οτι μετα απο μια πτωχευση υπαρχει μονο ανοδος.ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗ ΜΟΝΟ,ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ.ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΧΕΤΟΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΖΗΤΑΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΩΡΑ.ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΥΡΩΠΗ,ΕΥΡΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΊΤΕ Γ…………….Ι.ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ.

  3. Ανώνυμος 04/05/2015 @ 1:00 ΜΜ

    Πω πω

    Ωχ ωχ

    Αμαν αμαν

    Να ρωτησω κατι

    Το κοκορετσι ειναι το ιδιο καρκινογονο
    με την μπριζολα στα καρβουνα;

    ..

  4. Ανώνυμος 04/05/2015 @ 1:01 ΜΜ

    Τα χρηματα υπαρχουν…

    Δεν θα χρεωκοπησουμε ακομη.

    Και για τα αδελφια που με κουραση γραφουν τετοια αρθρα.. ας χαλαρωσουν…

    μπιζνες και λεφτακια υπαρχουν πισω απο αυτα…

    Με δολλαριακια θα πληρωνουμε μεχρι να τιναχτει το συστημα στον αερα..

    Ο πνευματικος θαλαμος αδελφια αρχισε να γινετε επιτακτικος…

    Αλλος τελειωνει το Ευρω .. οχι η Ελλας.

    πρακτωρ…

  5. Greeks 'fire up' blood & climb a 'mountain (of) isolation' 4 a 'better summer' ahead of 'Fall Wall'!

  6. Μιχάλης 04/05/2015 @ 1:41 ΜΜ

    KAI είπε το φερέφωνο bankingnews…..ε ρε αι στο διαολο το αφεντικό σας που τρομοκρατείτε τον κόσμο!

  7. Ανώνυμος 04/05/2015 @ 1:58 ΜΜ

    Γιατί προσπαθείτε να φοβίστε τον κόσμο. ΦΤΙΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!!

  8. Ανώνυμος 04/05/2015 @ 2:09 ΜΜ

    Μας εχουν πηξει ολοι το μυαλο οτι θα χρεωκοπισουμε και δεν θα δωθουν συνταξεις και μισθοι και οτι θα γυρισουμε στην εποχη του ναπολεοντα… Ωραια ολα καλα εως εδω… να ρωτησω και εγω κατι.. τωρα με αυτη την κατασταση τι κερδιζουμε?? Μιλαω απο μια γενια που αρχιζει τωρα να δραστηριοποιηται λογω ηλικιας.. οι παλιοτερη προφανως δεν θελουν ενα grexit γιατι χαλαν την ζαχαρενια τους και την βολεψια τους… (προφανως επισης οχι ολοι..) Για εμας τι μελλον υπαρχει με αυτη την κατασταση? Το μελλον του εξωτερικου και μονον. Και ολα αυτα γιατι τοσα χρονια διακυβερνησεις το μυαλο και παλαιοτερων εχει γινει σαν ταραμας, που το μονο που σκεφτεται ειναι πως θα καθεται σπιτι του και θα πληρωνεται η πως θα καθεται σε ενα γραφειο δεν θα κανει τιποτα και θα πληρωνεται. ΟΧΙ κυριοι ομως δεν ειναι ετσι και εαν δεν γινει κατι χοντρο αυτο δεν αλλαζει. Και μια επισημανση για τους παλιοτερους μην φωναζεται καθολου οι πιο πολλοι ειστε μερος τις σαπιλας τις Ελλαδος. Με τις επιλογες σας και το στενος σας το μυαλο φτασαμε εως εδω. Αλλα εδω ερχετε και μια παροιμια στην Ελλαδα που την αντιπροσωπευει..εαν δεν ερθει το αυγο στον κ..ο δεν γινετε τιποτα….Και για να κλεισω.. Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας λοιπον…αντε εσεις ναι … εμεις αξιοι της μοιρας σας ?? Οσο υπαρχει καιρος ακομη ξυπνηστε και αφηστε τα βολεματα και τους αναξιους μισθους, Κατι πρεπει να κανουμε διαβαστε λιγο ιστορια η προγονη εχουν την λυση..

    Νεα γενια

  9. Ανώνυμος 04/05/2015 @ 2:21 ΜΜ

    ποσα χρονια τ ακουμε αυτά ….ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ας χρεωκοπήσουμε να τελειώνουμε…

  10. Ανώνυμος 04/05/2015 @ 2:44 ΜΜ

    Xestikame!

  11. Ανώνυμος 04/05/2015 @ 2:56 ΜΜ

    εσυ ρε μεγαλε τι θελεις να ζουμε παντα στη σκλαβια του Ευρω ; αν ναι τοτε γιατι στης τελευταιες εκλογες η σαμαροβενζελοι πηραν ποδι εε ; μαλλον δεν θες να ξερεις, εγωπαντως σου λεω πως η Ελλαδα πρεπει να παει μπροστα και με τους δυτικους δεν το βλεπω…. οποτε ριξει και οτι βγει εξαλλου στην απεξω μας εχουν δεν το καταλαβες ακομα !!!!

  12. Ανώνυμος 04/05/2015 @ 3:54 ΜΜ

    ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ….

    Ο 5: 09 – ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.

    ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΕ- ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΠΑΝΣΟΦΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ .

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΩ ΚΙ' ΕΓΩ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΣΚΑΣΙΛΑ……

    ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  13. Ανώνυμος 04/05/2015 @ 4:11 ΜΜ

    Νεα γενια ——αν και εγω ειμαι η παλια γεννια συνφωνω απολυτα μαζι σου…..Εμεις οι παλιοτεροι καποτε πρεπει να κοιταμε και πισω μας και να παραδεχομαστε τα λαθη μας……ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…..Αγωνιστειτε εσεις και εμεις οσο και οσοι μπορουμε ειμαστε μαζι σας,,,Αλλωστε κανενας δεν αγωνιζεται για το χθες ,,,,,ολοι για το αυριο….

  14. Ανώνυμος 04/05/2015 @ 4:15 ΜΜ

    ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟ GREXIT ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΣΒΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΦΑΣΗ.

  15. Ανώνυμος 04/05/2015 @ 4:33 ΜΜ

    Ti κωλοαρθρο ηταν παλι ετουτο ?

    Βρε δεν πατε να γαμηθειτε που νομιζετε οτι θα μας τρομαξετε ?
    Ειστε ηδη τρομαγμενοι και φοβαστε την αντιδραση του κοσμου… και καλα κανετε.
    Να την φοβαστε αλητες αλλαξοκωλοι της ΝΤΠ.
    Εμεις δεν θα σας γαμησουμε για να το ευχαριστηθειτε, παλιοπουστηδες…

  16. Ανώνυμος 04/05/2015 @ 6:02 ΜΜ

    ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ-ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ -ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΑΛΟΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΤΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-

    ΙΟ

  17. Ανώνυμος 04/05/2015 @ 6:14 ΜΜ

    ανωνυμε 5: 52 εισαι πιο βλακας και απ τα κουνουπιδια,πατα στην πηγη να δεις ποιος υπογραφει το αρθρο,αντιθετως ΕΣΥ εισαι ο ανωνυμος που πεταει τουβλα και δεν υπογραφει τ σχολια του

  18. Ανώνυμος 04/05/2015 @ 6:54 ΜΜ

    Εξυπνη κινηση του παραξενου για να τσεκαρει ποσοι εχουν ξυπνησει και δε παραμυθιαζονται απο προπαγανδιστικα αρθρα

  19. Ανώνυμος 04/05/2015 @ 7:51 ΜΜ

    Εγω βλεπω κοκορετσακι, αρνακι στην σουβλα και δεν μαμας τα αλλα. Στα φρυδια μου. Μακαρι να πτωχευσουμε. Αντε σταματα το παραμυθι και πες την αληθεια. Γουσταρεις δραχμη ή οχι?
    Εγω θελω δραχμη. Και οποιος δεν θελει δραχμη να παει να κουνηθει.

  20. Ανώνυμος 04/05/2015 @ 9:46 ΜΜ

    ναι φιλε καθε μερα το γραφει για να δει μηπως ξυπνησαμε αλλα καθε μερα δεν ειναι περιεργο για εμας που εχουμε ξυπνησει

  21. Ανώνυμος 04/05/2015 @ 11:47 ΜΜ

    για να δουμε ποιος ειναι αυτος ο τυπος που υπογραφει το αρθρο

    ''''Έγγραφο προς την ΕΣΗΕΑ έστειλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς με το οποίο ζητάει την εξέταση των πρακτικών που χρησιμοποιεί η οικονομική ιστοσελίδα bankinews.gr, σχετικά με την πορεία υλοποίησης των stress tests των τραπεζών.

    Η Επιτροπή καλεί την Ένωση Συντακτών να εξετάσει αν η πρακτική του δημοσιογράφου και ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου site, Πέτρου Λεωτσάκου να επικαλείται «έγκυρες πληροφορίες», γράφοντας «αποκλειστικά θέματα» που προκάλεσαν σημαντικές μεταβολές στην τιμή των μετοχών των τραπεζών, συνάδει με τις διατάξεις του Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ.'''

    αλλος ενας καταστροφολογος που βγαζει το παντεσπανι του….

    ενταξει την βγαζει καθαρη σε αυτες τις δυσκολες μερες που ζουμε,
    καλα κανει δεν λεω ,επιβιωνει και αμα γουσταρετε του βγαζω και το καπελο μου…

    Απο την αλλη ομως τα παιρνω στην κρανα με αυτους που τσιμπανε ετσι ευκολα με αυτα που γραφει ο καθε παπαρας…
    Αλλοι τσιμπανε με τους καταστροφολογους γεροντες,αλλοι με τους επιφανεις οικονομολογους
    αλλοι με τους μαστουρωμενους βουδιστες και δεν ξερω εγω με τι αλλο,,,,,,

    τι να πω ρε γαμωτο οτι και αν τους δωσουν το καταπινουν αμασητο…

    φιλικα

    PANDAROS

  22. Ανώνυμος 04/06/2015 @ 3:13 ΠΜ

    Ρε σείς ο σαμαράς αρθρογραφεί στο παπαροσάιτ σας;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*