Διαφημίσεις

Όταν προσθέτετε το ωριμάζων χρέος στο νέο χρέος που η ομοσπονδιακή κυβέρνηση συσσωρεύει, το σύνολο είναι αρκετά ευδιάκριτο.

Βλέπετε, η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν πρέπει να δανειστεί μόνο αρκετά χρήματα για
τη χρηματοδότηση των δημοσίων δαπανών για το τρέχον έτος, πρέπει επίσης να «κυλήσει» και το υφιστάμενο χρέος που έχει φθάσει σε στάδιο ωρίμανσης.

Φυσικά, ποτέ η κυβέρνηση στην πραγματικότητα δεν πληρώνει τίποτα από αυτό το χρέος. Αντ ‘αυτού, παίρνει ουσιαστικά νέα χρέη για να καλύψει τα παλιά. Έτσι, η κυβέρνηση των ΗΠΑ δανείζεται στην πραγματικότητα πολύ περισσότερα χρήματα κάθε χρόνο από ό, τι συνειδητοποιούν οι περισσότεροι Αμερικανοί.

Για το οικονομικό έτος 2013, το έλλειμμα του προϋπολογισμού των ΗΠΑ θα είναι περίπου $ 845.000 εκατομμύρια ,αλλά συν τοις άλλοις η κυβέρνηση θα πρέπει να δανειστεί περίπου 3 τρισεκατομμύρια δολάρια για την αποπληρωμή παλαιού χρέους που ωριμάζει.

Συνολικά, η αμερικανική κυβέρνηση θα δανειστεί σχεδόν 4 τρισεκατομμύρια δολάρια φέτος, και ο αριθμός αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ακόμη υψηλότερος το επόμενο έτος. Αυτό δεν πρόκειται να προκαλέσει μια κρίση εφ ‘όσον τα επιτόκια παραμείνουν εξαιρετικά χαμηλά, αλλά αν τα επιτόκια αρχίσουν να αυξάνονται σημαντικά , το παιχνίδι θα αλλάξει δραματικά.

Κατά την τελευταία δεκαετία, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει προσθέσει περισσότερα από 11 τρις δολάρια στο εθνικό της χρέος σε μια εποχή που η οικονομία των ΗΠΑ έχει σταθερή πτώση.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη περισσότερο δημόσιο χρέος ανά κάτοικο από την Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Ιρλανδία ή την Ισπανία.
Στο σημείο αυτό, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών είναι υπεύθυνη για περισσότερο από το ένα τρίτο του συνόλου του δημόσιου χρέους σε ολόκληρο τον κόσμο.
Προς το παρόν όλα είναι εντάξει επειδή τα επιτόκια είναι εξαιρετικά χαμηλά. Αλλά τι πρόκειται να συμβεί όταν τα επιτόκια επιστρέψουν σε ορθολογικά επίπεδα;
Πώς θα είναι σε θέση η κυβέρνηση των ΗΠΑ να δανειστεί τα τρισεκατομμύρια δολάρια που χρειάζεται κάθε χρόνο;
Γι ‘αυτό είναι τόσο σημαντικό να προσέχετε τα επιτόκια. Όταν αρχίσουν να εκτοξεύονται στα ύψη, το μεγάλο πρόβλημα είναι μπροστά.

atheatignosi



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ: ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΝ 4 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΕΤΟΣ”
  1. Ερωτηση ενος ΗΛΙΘΙΟΥ:Ολοι ειναι χρεωμενοι,αλλα σε ποιους;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  2. Χρεοκοπια δεν προκειται να γινει, γιατι αν κρινουν πως οδηγουνται εκει, θα κανουν πολεμο!

  3. ti einai reei ta dis myria maroulofylla;;;kai telika oles oi xores einai xreomenes alla se pious gamo to kereto tous,pioi einai aytoi pou exoune mazepsi to xrima kai to poulanepanakribo,,eixane dikio tellika kati paleoi proedroi ton hpa,kai an nai ….tote xeste theatra kai kataouriste tis parataseis,ligos kairos menei

  4. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΩΣ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟΣΟ ΧΡΥΣΟ Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *