Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:02 - 06/02/2012

Η τηλεόραση είναι το «αντικλείδι» των πολιτικών που ανοίγει το μυαλό για να μπουν μέσα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γράφει ο «Αναγνώστης»
Αγαπητοί Έλληνες, κλείστε τις τηλεοράσεις και στείλτε τους πολιτικούς στον αγύριστο. Το σπίτι μας είναι άσυλο, όμως με την εγκληματική μας αμέλεια, ο κάθε προδότης, ο κάθε νομοθέτης του κακού, ο κάθε απατεώνας, μπαίνει μέσα στο σπίτι μας και «συζεί» μαζί μας σαν καλός επισκέπτης. Και χωρίς να δέχεται διάλογο, είναι μέσα στην κουζίνα μας, μας ομιλεί δήθεν για το καλό μας αλλά στην ουσία μας τρομοκρατεί, και ποιος ξέρει, μετά απ’ το πολύ λέγε λέγε, ίσως και να μας πείσει, και στο…..

τέλος βρεθούμε πάλι σύμφωνοι στα έργα του πονηρού.


Αδέρφια μου Έλληνες, κάθε φορά που πατάμε το κόκκινο κουμπί κι ανοίγουμε την τηλεόραση, ουσιαστικά ανοίγουμε την πόρτα του σπιτιού μας και δεχόμαστε μία εικονική επίσκεψη που όμως είναι τόσο απτή και πραγματική, ώστε στο τέλος έχουμε την εντύπωση ότι ζήσαμε κάτι αληθινό. Όχι, η τηλεόραση δείχνει το παρασκήνιο αυτού του κόσμου, η πραγματική σκηνή είναι γύρω μας, έξω από το μυαλό μας και την πλύση εγκεφάλου που έχουμε δεχτεί. Γι’ αυτό, αγαπητοί μου Έλληνες, κλείστε τις τηλεοράσεις και πετάξτε έξω τους ψεύτες απ’ τα σπίτια σας, δεν γίνεται την μία να τους έχουμε για προδότες και την άλλη να συμμετέχουμε και να γινόμαστε το κοινό τους παρακολουθώντας τα έργα τους και τις ομιλίες μήπως και έρθει η μαγική λύση! Διότι αν η τηλεόραση ήταν δημόσιο μέσα, θα έπρεπε η τηλεθεατές να συμμετέχουν διά του τηλεφώνου και να μπορούν να επέμβουν όποια ώρα θέλουν ή και να θέσουν ερωτήματα στους πολιτικούς. Εδώ όμως βλέπουμε τα ακριβώς αντίθετο, ο κολαούζος των πολικών – δημοσιογράφος, να θέτει τα ερωτήματα στους πολιτικούς εξ’ ονόματος του λαού, ακριβώς όπως γίνεται στην βουλή με τον νόμο περί της ασυλίας των βουλευτών – ο υπόδικος να δικάζει τον εαυτό του, ο εξεταζόμενος να είναι και ανακριτής, ο κρινόμενος να είναι και κριτής, ο δικαζόμενος να είναι και δικαστής.
Τώρα, αυτές τις μέρες, αν ανοίξετε τις τηλεοράσεις, θα δείτε έναν βομβαρδισμό από ειδήσεις κατά της τρόικας και της Γερμανίας. Μια ατέλειωτη προπαγάνδα ότι το μεγαλύτερο μέρος της εύθηνης για το κακό, το έχει η τρόικα και γενικότερα η Γερμανία. Με άλλα λόγια προσπαθούν να μας πείσουν, ότι αυτοί είναι αθώοι, και η καταστροφή της οικονομίας προήλθε από την τρόικα, η οποία συνέταξε ένα μνημόνιο το οποίο αφήνει ερείπια. Άκου, λοιπόν, βουλευτή του απόλυτου τίποτα (μιλάω στον εκπρόσωπο τον λαού μήπως και διαβάζει κανείς απ’ αυτούς, αν και δεν το πιστεύω: φυσικά και η τρόικα είναι μια εταιρία που φέρνει την καταστροφή και έχει τις ευθύνες της, φυσικά και η Γερμανία έχει μεθύσει από αλαζονεία και θέλει να δικάσει την Ελλάδα για να αθωώσει τεχνηέντως τον εαυτό της για τις κακές δομές του ευρώ από το οποίο πλούτισε, όμως, η τρόικα πρότεινε το μνημόνιο, κι εσύ κύριε βουλευτά το υπέγραψες, το υποστήριξες με πάθος, το έκανες σημαία σου, και τώρα που αντί για την σωτηρία έφερε την καταστροφή, λες: «η τρόικα φταίει για την λάθος συνταγή». Λοιπόν, αδερφοί μου Έλληνες, δεκαετίες απ’ την τηλεόραση γίνεται η ίδια προπαγάνδα, το ίδιο σκηνικό, κατά την διάρκεια που η κυβέρνηση ασκεί την εξουσία της, τα κανάλια κάνουν σκληρή κριτική, προεκλογικά όμως, όταν έρχεται η κρίσιμη στιγμή, προσπαθούν να τους αθωώσουν, να ωραιοποιήσουν το πορτραίτο τους, και να τους απαλλάξουν από τα εγκληματικά τους λάθη. Τώρα, λοιπόν, πλησιάζει η προεκλογική εποχή, και τα κανάλια στήνουν τα ίδια πλυντήρια, καθαρίζουν τους πολιτικούς απ’ τον βούρκο στον οποίο έχουν πέσει, και προσπαθούν να τους παρουσιάσουν στον λαό καθαρούς και άξιους εμπιστοσύνης, διότι όπως τώρα λένε: «η τρόικα φταίει».

Η τηλεόραση είναι το αντικλείδι της εξώπορτας του σπιτιού μας, και δυστυχώς οι μασόνοι χειρίζονται παμπόνηρα αυτό τους το όπλο, ότι ώρα θέλουν είναι σπίτι μας με το πάτημα ενός κουμπιού. Και είναι λυπηρό να γνωρίσουν οι Έλληνες μετά από χρόνια, ότι η άλωση της χώρας μας έγινε μετά από την άλωση του μυαλού μας από την φόνισσα των συνειδήσεων (την τηλεόραση δηλαδή). Διότι η κατοχή ξεκινάει πρώτα απ’ το μυαλό μας, αυτό κατέκτησαν πρώτα τα όργανα του εωσφόρου, και τώρα μπαίνουν και στην πατρίδα μας. Ας κρατήσουμε, αδέρφια μου Έλληνες, το μυαλό μας απείραχτο απ’ τους πειρασμούς της τηλεοπτικής παραζάλης που υπνώτισε για δεκαετίες του έλληνες. Ίσως, μόνο έτσι, οι λίγοι άνθρωποι που θα μείνουν εδώ (διότι η χώρα μας αδειάζει), κρατήσουν την υγεία του μυαλού τους, και μέσα από την αγάπη τους για την Ελλάδα, χτίσουν μια νέα πατρίδα, σύμβολο δικαιοσύνης και πολιτισμού, ακριβώς όπως την ονειρεύτηκαν οι ήρωες του 21′.
Αμήν. Ο Χριστός μας, η Παναγιά μας κι οι Άγιοι μας μαζί με τους δικούς μας αγώνες για το Έθνος, να κάνουν το θαύμα τους.
πηγη

pentapostagma

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*