Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:18 - 25/03/2015

Η Συρία χτύπησε την Τουρκία!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Η συριακή αεράμυνα κατέρριψε τουρκικό μη επανδρωμένο – Πυρά του τουρκικού πυροβολικού σε συριακό έδαφος!

Παρόλες τις δηλώσεις για βοήθεια κατά του ισλαμικού στρατού, η Άγκυρα παίζει ως συνήθως «διπλό» παιχνίδι, με κύριο στόχο της το καθεστώς Άσαντ.

Σύμφωνα με την έγκυρη ρωσική εφημερίδα της Μόσχας Vzgliad.ru, η συριακή αεράμυνα με πύραυλο «κατέβασε» τουρκικό μη επανδρωμένο αερόχημα UAV , το οποίο δεν έχει αποσαφηνιστεί ποια ακριβώς αποστολή διενεργούσε στην περιοχή.

Συγκεκριμένα στον ουρανό πάνω από την περιοχή της Al Duweir ez-Zeitun βόρεια του Χαλεπίου κατερρίφθη ένα τουρκικό μη επανδρωμένο αναγνωριστικό αεροσκάφος, μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα τον στρατό της Συρίας.

Σε μια μελέτη που διενεργήθηκε επί τόπου από Σύρους αξιωματικούς στα συντρίμμια του αεροχήματος , ανακαλύφθηκε ότι το UAV ανήκε στην τουρκική Πολεμική Αεροπορία και χρησιμοποιήθηκε πιθανόν για την συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις θέσεις των κυβερνητικών δυνάμεων, αναφέρει το έτερο έγκυρο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Itar t- TASS αναφερόμενο στην εφημερίδα «Αλ-Watan».

Στις 17 Μαρτίου 2015, και πάλι η συριακή αεράμυνα κατέρριψε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος των ΗΠΑ στο βόρειο-ανατολικό τμήμα της χώρας.

Η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ καλούν τις συριακές αρχές «να μην παρακολουθούν τα αεροσκάφη των ΗΠΑ στο εναέριο χώρο της Συρίας»!

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι η Τουρκία σφυροκόπησε μια μονάδα πυροβολικού της Συρίας κοντά στα σύνορα των δύο χωρών σε αντίποινα για τα διασυνοριακά πυρά που εκτοξεύτηκαν από την Συρία, και τα οποία τραυμάτισαν πέντε Τούρκους πολίτες, και προξένησαν καταστροφές σε μια στρατιωτική βάση, ανακοίνωσε ο τουρκικός στρατός στις 25 Μαρτίου, αναφέρει η εφημερίδα hurriyetdailynews.com, πριν από λίγο.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση που εκδόθηκε από το τουρκικό Γενικό Επιτελείο, ένας πύραυλος ή βλήμα που εκτοξεύτηκε από τον συριακό στρατό κατά τη διάρκεια της εμπλοκής του με τους αντάρτες, διέσχισε τα σύνορα αργά στις 24 Μαρτίου και εξερράγη κοντά στην γειτονιά Cüdeyde της περιοχής Reyhanli στη νότια τουρκική επαρχία Χατάι .

Πρόκειται για σοβαρό περιστατικό διότι καταδεικνύει σαφώς τα σχέδια της Άγκυρας για την χώρα αυτή. Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί η τουρκική ηγεσία έχει τόσο μένος κατά του Άσαντ, εκτός και εάν το τουρκικό μη επανδρωμένο αερόχημα παρακολουθούσε τους Κούρδους του YPG.

Τα γεωπολιτικά σχέδια στην Μέση Ανατολή δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμα στο ευρύ κοινό, και το μόνο που υπάρχει είναι ο πόλεμος κατά του ισλαμικού στρατού, αλλά είπαμε ότι αυτοί οι φονιάδες κάποια στιγμή θα εξολοθρευτούν , η επόμενη μέρα όμως δεν είναι γνωστή ακόμα.

Η Τουρκία , με την πολιτική της διαφαίνεται ότι ασκεί «δικαιώματα» περιφερειακής υπερδύναμης, με τάσεις οθωμανικού ηγεμονισμού, κάτι που φέρνει από τον μακρινό ορίζοντα « θύελλες». Εξ ου και η παροιμία, «όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες».

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*