Διαφημίσεις

Μια πολύ περίεργη υπόθεση απασχολεί εδώ και λίγες μέρες το διαδίκτυο, η οποία εξελίσσεται σε μια έντονη συνωμοσιολογία.

Από το 2010 στο YouTube υπήρχε ένα κανάλι με την ονομασία Pronunciation Book, το οποίο δημοσίευε βίντεο για το πώς προφέρονται ορισμένες δύσκολες λέξεις της αγγλικής. Το κανάλι είχε δημοσιεύσει 700 βίντεο και είχε 27.000 συνδρομητές, ενώ είχε αποκτήσει και έναν λογαριασμό-παρωδία.

Όλα όμως άλλαξαν πριν από 16 μέρες…

Το βίντεο που ανέβηκε τη Δευτέρα 8 Ιουλίου είχε θεωρητικά σκοπό να μάθει στον κόσμο πώς προφέρεται ο αριθμός 77 με τον αριθμό με έντονους μαύρους χαρακτήρες να εμφανίζεται στην οθόνη σε ένα λευκό φόντο. Όμως ο ομιλητής δεν εστίασε σ’ αυτό, αλλά είπε: «Κάτι πρόκειται να γίνει σε 77 ημέρες».

Την επόμενη ημέρα ο αριθμός έγινε 76 και το μήνυμα ήταν: «Προσπαθώ να σου πω κάτι εδώ και 1183 μέρες». Την τρίτη μέρα ο αριθμός έγινε 75 και το μήνυμα ήταν :«Είμαι τώρα ξύπνιος. Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Δεν λέω πια λέξεις».

Από εκείνη τη στιγμή και κάθε μέρα ανεβαίνει ένα βίντεο με έναν αριθμό λιγότερο και ένα διαφορετικό ηχητικό μήνυμα με μια αντίστροφη μέτρηση με κατάληξη στις 24 Σεπτεμβρίου. Κάθε μήνυμα τελειώνει με τη φωνή να λέει: «κάτι θα γίνει σε … μέρες».

Το τελευταίο βίντεο που ανέβηκε ήταν της μέρας 62 με το μήνυμα: «Με περιμένει. Πρέπει να βρω το σύστημά της», ενώ σε λίγες ώρες αναμένεται και το βίντεο για την 61η μέρα.

Φυσικά μετά από αυτά τα βίντεο, η συνωμοσιολογία γύρω από τι μπορεί να γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Κάποιοι πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα διαφημιστικό κόλπο για την ανακοίνωση κάποιας ταινίας (κάποιοι λένε για το Battlestar Gallactica) ή βιβλίου, αν και θα ήταν κάπως υπερβολικό να περιμένει κάποιος 3 χρόνια για να κάνει τελικά μια τέτοια αποκάλυψη. Φυσικά, οι δημιουργοί του λογαριασμού θα μπορούσαν να τον έχουν πουλήσει για εμπορικούς σκοπούς. Αλλά από την άλλη το είχαν δημιουργήσει απλώς για να προφέρουν λέξεις για τρία χρόνια;

Φυσικά, οι θεωρίες ξεφεύγουν ακόμα πιο πολύ. Κάποιοι πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα κανάλι επικοινωνίας κατασκόπων, άλλοι λένε ότι ο αρχικός εμπνευστής για χρόνια είχε υποστεί πλύση εγκεφάλου και τις τελευταίες μέρες έχει συνέλθει και απειλεί να αποκαλύψει το μυστικό, ενώ υπάρχουν και ακόμα πιο «τρελές» θεωρίες!

Μάλιστα, κάποιοι έκαναν ανάλυση της φωνής με σπεκτρόμετρο για να δούνε αν υπάρχει κάποιοι κρυμμένο μήνυμα, αλλά δεν βρέθηκε κάτι. Οι χρήστες του 4chan.org, προσπάθησαν να εντοπίσουν την τοποθεσία της «φωνής». Μετά από έρευνα που βασίσθηκε σε εξωτερικούς ήχους που ακούγονται στα βίντεο όπως σειρήνες αστυνομίας και κεραυνοί , οι περισσότεροι καταλήγουν ότι το πρόσωπο μυστήριο βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Υόρκης.

Τα μηνύματα όλων των ημερών από την 77η έως την 62η:

77: «Κάτι πρόκειται να συμβεί σε 77 μέρες»

76: «Προσπαθώ να σου πω κάτι εδώ και 1.183 μέρες»

75: «Είμαι ξύπνιος τώρα. Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Δεν λέω λέξεις πια».

74: «Έχω ένα λεπτό, άσε με να σου πω τι νομίζω ότι συμβαίνει»

73: «Η ένταση μεταξύ των συνοικιών έχει αυξηθεί τους τελευταίους μήνες»

72: «Μπορείς να το δεις στις αγορές. Ο καθένας είναι έτοιμος για την καταιγίδα»

71: «Τραγουδούν ένα νέο τραγούδι στους δρόμους του Zone»

70: «Έχω πολλές πληροφορίες να μου κρατήσουν συντροφιά»

69: «Κανένας δεν είναι έτοιμος. Εκείνος παρακολουθεί τις αγορές»

68: «Δεν μιλώ για καταστροφή. Μιλώ για ένα ερωτικό τρίγωνο»

67: «Πέσαμε μέσα στη ζούγκλα για ένα καλοκαίρι εγκλήματος»

66: «Ήμασταν νέοι ήρωες, υπέροχοι ψεύτες»

65: «Κλείσε τα φώτα και πιες ένα παγωμένο ποτήρι νερό»

64: «Κανένας δεν τραγουδά, κάθε μέρα είναι ίδια»

63: «Έπρεπε να έχουμε ακούσει τον αρχηγό»

62: «Με περιμένει. Πρέπει να βρω το σύστημά της»

Το καναλι ΕΔΩ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

16 σχόλια στο “Η συνωμοσία που έχει τρελάνει το διαδίκτυο – Tι θα γίνει σε 62 μέρες;”
  1. αφηνει κανεις την καρεκλα του τοσο ευκολα;εδω οι αγανακτισμενοι ηταν κοντα στο 1000000 στην π. συνταγματος και οχι μονο,και δεν ελεγε να φυγει ο γαπ,τωρα που ολα ειναι τοσο ηρεμα ποιος ο λογος να παει σε εκλογες;ακομα εχει ο κοσμος στην ακρη φαινεται για να μην αντιδρα

  2. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ…62
    ΝΑΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΩΝ,ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ
    ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ .
    ……………….ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ…………….
    Ε Ν Ω Μ Ε Ν Ο Υ Σ Μ Α Σ Φ Ο Β Ο Υ Ν Τ Ε!

  3. Καλησπέρα !
    Υπάρχει σε ελληνικό μπλόγκ κάτι ανάλογο. Μάλιστα χρονικά προηγείτε, ως ανάρτηση ( 4 Ιουλίου 2013) και τοποθετεί την τελική ημερομηνία περίπου στο τέλος Αυγούστου.
    Δείτε την ανάρτηση η οποία αφήνει …περίεργα υπονοούμενα…

    http://filosofia-erevna.blogspot.gr/2013/07/blog-post_4.html

  4. 10 meres apergia peftei o samaras.oloi omos.an oloi mazi katebasoume geniko ths deh…stamata to xaratsi. Ellina ola einai sta xeria sou.xoris na anoiksei myti.

  5. Θα πεσει ο Αριστοφάνης απ'το Bahrain και θαρθει η 'ΑΝΑΠΤΥΞΗ'

    Το αλλο με τον Μονόφθαλμο το ξέρετε;

  6. Εμένα μου θυμίζει τον Stranger πάντως!!!
    Έτσι μας παιδεύει και αυτός σταγόνα σταγόνα με υπονοούμενα …..

    Βρες μπας…….

  7. ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΠΟΥ Θ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

  8. εδω θα μαστε και να να δειτε οτι οχι μονο σε 62 μερες δεν θα γινει τιποτα αλλα ουτε σε 162. γιαυτο σταματηστε να μας φλομονεται με αντιστροφες μετρησεις ψυχασθενικων ατομων που δεν πιστευουν στον μεγαλο αγωνα που δηνει ο προεδρος μας φυσικα και με την συνδρομη του ΠΑΣΟΚ του τρισμεγιστου Βαγγελα Βενιζελο.

  9. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ;;ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ….

  10. 22 σεπτεμβριου εκλογες στη γερμανια 23 αποτελεσματα και εδρες 24 ανασυγκροτηση κυβερνησης και πολιτικο χαος..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek