Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:08 - 08/02/2013

Η συντέλεια του κόσμου με τη συμμετοχή και των 4 φυσικών στοιχείων

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η Γη απειλείται από την κοσμική αποκάλυψη, που θα θίξει όλα τα στοιχεία της φύσης: το νερό, τον αέρα, τη γη και τη φωτιά, – προβλέπουν οι καθηγητές του Ομοσπονδιακού Ινστιτούτου της Άπω Ανατολής της Ρωσίας Αλεξάντρ Πάνιτσεφ και Αλεξάντρ Γκουλκόφ. Η νέα εκδοχή του επερχόμενου τέλους του κόσμου δεν αφήνει…. καμιά ευκαιρία στη Γη.

Οι επιστήμονες αυτοί περιέγραψαν την εικασία τους και την δική τους θεώρηση των βάσεων της δημιουργίας του κόσμου σε βιβλίο με τον τίτλο «Το Απόλυτο και ο άνθρωπος».

Οι επιστήμονες από τη ρωσική ΄Απω Ανατολή μελέτησαν τις γεωλογικές μαρτυρίες τριών καταστροφών – του «παγκόσμιου κατακλυσμού», της εποχής των παγετώνων και της εξαφάνισης των δεινοσαύρων και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όλοι αυτοί οι κατακλυσμοί συντελούνταν με βάση το ίδιο σενάριο. Μάλιστα, η αρχή τους συνέπεσε με ένα πρόσκαιρο παγκόσμιο γεγονός, που «ανατίναζε» την βιόσφαιρα και οδήγούσε σε μαζική εξαφάνιση των ειδών.

Οι καθηγητές Πάνιτσεφ και Γκουλκόφ αναζητώντας απάντηση στην ερώτηση για τι γεγονός γίνεται λόγος αναθυμήθηκαν ένα σχεδόν άγνωστο φαινόμενο, που είχε ανακαλυφθεί το 1985 από τον σοβιετικό κοσμοναύτη Βλαντίμιρ Τζανιμπέκοφ. Κατά τη διάρκεια της πτήσης του, ο κοσμοναύτης διαπίστωσε ότι κατά την κίνηση σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, οι άνθρωποι και τα αντικείμενα κάνουν απροσδόκητες αναστροφές 180 μοιρών του άξονα περιστροφής .

Οι επιστήμονες προϋπόθεσαν ότι το «εφέ Τζανιμπέκοφ» μπορεί να εξηγήσει τις αιτίες των καταστροφών στον πλανήτη Γη. Ίσως έκανε τις ίδιες «τούμπες» σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, αλλάζοντας ταυτόχρονα την αξονική κατεύθυνση της περιστροφής της. Αν τώρα περιστρέφεται προς τα αριστερά γύρω από τον άξονά της, δεν αποκλείεται ότι μετά την «τούμπα» μπορεί να αρχίσει να περιστρέφεται προς τα δεξιά.

Η θεωρία της «αξονικής αντιστροφής» εξηγεί επίσης το γιατί ορισμένοι από τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος περιστρέφονται προς την αντίθετη κατεύθυνση έναντι της Γης. Ενδέχεται ότι έκαναν, επίσης «τούμπες», αλλά όχι συγχρονισμένα με τον πλανήτη μας.

Οι συνέπειες της «αξονικής αντιστροφής» της Γης μοιάζουν με τη συντέλεια του κόσμου, τόνισαν οι επιστήμονες Πάνιτσεφ και Γκουλκόφ.Τα δάση και τα εδάφη θα ανυψωθούν στον αέρα, θα πετάξουν σε μεγάλες αποστάσεις και θα πέσουν στις πεδινές περιοχές. Ύστερα από εκατομμύρια χρόνια, αυτές οι τεράστιες χαράδρες θα μετατραπούν σε κοιτάσματα άνθρακα. Μετά την «τούμπα» της Γης, ένα γιγαντιαίο θαλάσσιο κύμα – παρόμοιο με το τσουνάμι – θα σαρώσει τον πλανήτη μας, προκαλώντας «παγκόσμιο κατακλυσμό» από τον οποίο θα σωθούν, κατά τη γνώμη των επιστημόνων, μόνο οι αλπικές περιοχές.

Μετά την «τούμπα» της η Γη θα τρέμει και απ’αυτή θα αναβλύσουν πίδακες φωτιάς και λάβας. Η εκτοξευόμενη στη στρατόσφαιρα τέφρα θα σκεπάσει τον πλανήτη μας από το ηλιακό φως με αποτέλεσμα να επικρατήσει για χιλιετίες μία νέα «εποχή των παγετώνων» και οι περισσότεροι ζωντανοί οργανισμοί θα είναι καταδικασμένοι σε αφανισμό.

Στη Γη υπάρχουν πολλές αποδείξεις των γεγονότων που είχαν διαδραματιστεί με βάση τέτοιο ακριβώς σενάριο,- θεωρούν οι καθηγητές Αλεξάντρ Πάνιτσεφ και Αλεξάντρ Γκουλκόφ. Μια από τις μαρτυρίες τέτοιων καταστροφών, κατά τη γνώμη τους, είναι τα τεράστια νεκροταφεία των δεινοσαύρων τοποθετημένων σε χιλιάδες σειρές – μήπως δεν είναι μαρτυρία των καταστροφικών τσουνάμι;

«Δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφιβάλλουμε ότι τέτοια αλυσίδα των γεγονότων θα συμβεί ξανά» – λένε οι μελετητές από την Άπω Ανατολή. Μα πότε; Σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους, οι πλανητικοί κατακλυσμοί συνέβαιναν κατά διαστήματα 23-30 εκατομμυρίων ετών. Ο τελευταίος απ’ αυτούς είχε συμβεί περίπου 25 εκατομμύρια χρόνια πριν. Συνεπώς, μπορούμε να περιμένουμε μια νέα «τούμπα» της Γης κυριολεκτικά κάθε μέρα,- θεωρούν οι καθηγητές Πάνιτσεφ και Γκουλκόφ.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*