Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:38 - 11/01/2014

Η συνεχίζεις να τους αφήνεις να σε δουλεύουν η με εμπιστεύεσαι και έρχεσαι να αλλάξουμε μαζί το πρόβλημα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Από την στιγμή που άρχισα να δημιουργω το δίκτυο χρυσού έχω δεχτεί την σφοδρότερη επίθεση από ότι έχω δεχθεί μέχρι σήμερα ! Τσούζει βλέπεις να υπάρχει ο τρόπος όπου από την ουτοπία και το μπλα μπλα μπορεί κάποιοι να περάσουν όντως σε αντίσταση!

βεβαια το σύστημα εχει φροντίσει όπως κάνει σε όλα να έχει αποδομηση πληροφοριακά την εννοια δίκτυο -δικτυακό μάρκετινγκ φορώντας σε ΟΛΑ την ταμπέλα ΠΥΡΑΜΙΔΑ που το ίδιο το σύστημα χρησιμοποιεί!

Διάφορα μπλοκ θεωρητικά “καθαρά” και “αντιστασιακά” έχουν ξαφνικά ενδιαφερθεί να σας ενημερώσουν για “πληρωμένα” άρθρα με ψεύδη και για “επικινδυνότητες” του σκοπού των δικτύων !!

Όλος τυχαίος κόπτονται ξαφνικά διάφοροι πάντα ανώνυμοι να σχολιάσουν για την μεγάλη “απατη” ενώ ταυτόχρονα κανείς από όλους όσους κατάλαβαν και συμμετέχουν δεν έχουν πει ΟΤΕ και ούτε πρόκειται ότι υπήρξε η θα υπάρξει ποτέ θέμα μη αξιοπιστίας στο θέμα του δικτύου του χρυσού!

Και όλα αυτά γιατί? Θα σου πω γιατί ….γιατί τους τρομάζει κάποιος οι κάποιοι που είναι ξεκάθαροι και έτυχε να έχουν στα χέρια τους ένα επικοινωνιακό μέσω να ξεκινήσουν να “επιτίθενται” ΕΣΤΩ και με αυτό τον τροπο στα ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ τους!

Τους ενοχλεί που έχω επισκεψιμοτητα και που μπορεί εκατοντάδες άνθρωποι να εμπιστεύονται τον λόγο μου! Τους ενοχλεί που μπορώ εγώ να επηρεάζω και όχι η δική τους προπαγάνδα ..τους ενοχλεί και τους τρομάζει μήπως και ξαφνικά το κοπάδι κατανοήσει την δύναμη της ένωσης και ξαφνικά όλοι αποφασίσουν να κάνουν κάτι μαζί!

Και γιατί τώρα τους τρομάζει? Γιατί τώρα ξέρουν ότι χρησιμοποιείτε ένα “όπλο” που είναι δικό τους …τώρα ξέρουν ότι η ένωση ει ναι πλέον πιο εφικτή και όχι τόσο μόνο ουτοπική και φιλοσοφική! Τώρα κατανοούν ότι η πληροφορία που δόθηκε στο Σχέδιο Αχιλλέας και είναι η ΜΟΝΗ πραγματική ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και λύση στο κύτταρο του Προβλήματος , ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΡΙΚ …το τρικ του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ !!!

Προσπάθησα τα τελευταία χρόνια να σε ενώσω με όλους τους τρόπους , σου έδειξα που και πως έχασες την διαπραγμάτευση της ελευθέριας σου χαρίζοντας χωρίς εγγυήσεις τον χρόνο σου στο σύστημα .Σου έδειξα με ποιον τρόπο μπορείς να αντισταθείς σε ένα “οικονομικό” πόλεμο μέσα από την διαδικασία ανταλλαγής χρόνου με τον συνάνθρωπο σου. Σου έδειξα τον τρόπο και την δομή ένωσης ,γειτονια με γειτονιά, ..τον τρόπο εξοικονόμησης και συμμετοχικής αποθήκευσης ,τον τρόπο τις πολλυ συμμετοχικης γεωργίας , σε ένωσα μέσα από την πληροφορία φιλοσοφίας του Αχιλλέα!

Κάναμε ακόμα και το πιο απίστευτο …ΧΑΡΙΣΑΜΕ 500 στρέμματα σε όλους ώστε να ξεκινήσουν οι πρώτες οικοκοινοτητες έτσι ώστε η φιλοσοφία αλλαγής πολιτισμού να γίνει μίμηση!!

Το Σχέδιο Αχιλλέας πέτυχε 100% τον αρχικό σκοπό του ,να μοιράσει και να δημιουργήσει την συνειδησιακή πληροφορία που χρειάζεται σήμερα ο Έλληνας ώστε να ξεκινήσει μια νέα πορεία !

Μόνο άνθρωποι χωρίς ταμπέλες διαχωρισμού μπορούν να είναι οι επόμενοι ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ εναντίων της νέας τάξης πραγμάτων!

Πετύχαμε να ενημερώσουμε για τον πραγματικό εχθρό την “Υπεροντοτητα” πληροφορίας που σήμερα σε τιμωρεί ανελέητα !

Και όσο πιο πολύ πιέζουμε τον εχθρό τόσο εγώ και οι συνεργάτες μου θα δεχόμαστε επιθέσεις από “πατριώτες” φαντάσματα και ηθικολαγνους σχολιαστές με 500 διαφορετικά προφίλ !!

Τα πράγματα είναι απλά ,είμαι επώνυμος , καθημερινά δέχομαι επισκέψεις στο σπίτι μου από όποιον θέλει να με γνωρίσει ,δεν κρύβομαι και ποτέ δεν κρύφτηκα ούτε θα κρυφτώ από κανένα μιας και η δική μου φλέβα μπορεί να αντλεί ΑΙΜΑ μόνο κοιτώντας ΗΛΙΟ!

Έχω πει και θα το ξαναπώ ότι όταν τολμάς να πας κόντρα στο κύμα ..και γνωρίζεις ότι έρχεται ΤΣΟΥΝΑΜΙ τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αυξήσεις ταχύτητα και να επιτεθείς κατά ΜΕΤΩΠΟ!

Εγώ το χαρτί της εικονικής “ελευθερίας” η “βόλεψης” σε μια νέα παγκόσμια τάξη το έκαψα ! Το εισιτήριο του ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ραγιά και συμβιβασμενου “πολίτη” το έσκισα! Αν αυτοί έρθουν εγώ ΧΑΙΡΕΤΑΩ!

Όταν ξεκίνησα το Κατοχικά Νέα είχα κάποιες υπόνοιες που πάω να μπλέξω και τι ΖΑΡΙΕΣ πρέπει να πληρώσω! Όταν ξεκίνησα το Σχέδιο Αχιλλέας ΗΞΕΡΑ πια ποσο μακριά θα παει αυτή η βαλίτσα ..απλά έπρεπε να μετρήσω των εχθρό και τους τρόπους που θα χρησιμοποιήσει! Έπρεπε να ξεσκαρτάρω το χρώμα του ΑΙΜΑΤΟΣ που θα με προσεγγίσει σε όλα όσα σκόπευα να κάνω!

Εσύ δεν γνωρίζεις πόσο θα διαρκέσει όλο αυτό ,εσύ έχεις μέσα σου ένα “φυτεμένο” ρολόι που σου λέει συνέχεια ενδόμυχα και υποσυνείδητα ..”..Όπου να ναι περνάει…Όπου να ναι έρχεται…Όπου να ναι τελειώνει..Όπου να ναι αλλάζει ..” ..Εγώ το ρολόι αυτό το έσπασα …

Κράτησα μόνο μια εντολή μέσα μου … Η ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΕΓΩ Η ΠΕΘΑΙΝΩ !

Θα ήθελα να ΣΠΑΣΩ και το δικό σου ρολόι !

Σε μια μάχη άλλες φορές κερδίζεις άλλες φορές …μαθαίνεις !

Γενικά μαθαίνω εύκολα , ….και έχω πολύ καλό ταλέντο στην εφαρμογή όσων γνωρίζω ,,….

Θα σταματήσω εδώ αυτό το μήνυμα … μιας και την ώρα που το γράφω συνέβη κάτι που πρέπει να ασχοληθώ άμεσα … Σύντομα θα δείτε την επόμενη κίνηση του Κατοχικα Νεα …Μέσα σε αυτόν τον χρόνο θα κατανοήσετε κάτι από εμάς ….για όσο καιρό δεν μας εμπιστευτήκατε απόλυτα …τόσο καιρό επιλέξατε να είστε μακρια από την ΑΛΗΘΕΙΑ!

ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΥΣΟ ΤΩΡΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Ανώνυμος 01/11/2014 @ 4:30 ΜΜ

    εάν τους ενοχλούσες πραγματικά θα ησουν παρελθών και εμείς και εσύ ξέρεις πως μπροστά τους είμαστε μικρότεροι και από κουνούπια

  2. Ανώνυμος 01/11/2014 @ 5:32 ΜΜ

    Πέθανε ο Σαρον

  3. Ανώνυμος 01/11/2014 @ 6:12 ΜΜ

    6.30 τι σου δινει την σιγουρια πως μονο ο Αχιλλεας ειχε ακαλυπτη τη φτερνα του ;

  4. Ανώνυμος 01/11/2014 @ 7:52 ΜΜ

    Stranger δες αυτό

    Blaze destroys ancient Tibetan town dubbed "Shangri-La"
    Inferno rips through 1,300-year-old Tibetan community, which had been pin-pointed as the location of the mythical Shangri-La in James Hilton's novel The Lost Horizon

    By Malcolm Moore, Beijing12:08PM GMT 11 Jan 2014
    A ten-hour inferno has destroyed the ancient Tibetan town which, according to the Chinese government, was the earthly incarnation of the lost paradise of Shangri-la.
    The blaze, which began in the early hours of Saturday morning, swept through the narrow alleys of Duzekong, a 1,300-year-old village high up in the mountains of Tibet which was once a stop on the southern Silk Road.
    Thousands of firefighters, soldiers and police were mobilised to fight the blaze, but were unable to save hundreds of the traditional wooden buildings that helped create a boom in tourism since 2001, when China officially renamed Duzekong – and the modern Chinese town that has sprung up around it – as Shangri-la.
    “The fire was huge, the wind was blowing hard and the air was dry,” said He Yu, one of the town’s 3,000 or so residents, to the Associated Press. “It kept burning and the firefighters were there but there was little they could do because they could not get their fire engines into the narrow streets.”
    Investigators said the fire began at the Ruyi Inn, and that it was unlikely to be arson. One tourist who visited in 2012 said that electrical wires in the old town were a chaotic tangle and that a shop had caught fire during her visit, causing a mini-blackout.
    Related Articles
    China settles Shangri-La row 26 Jul 2002

    Officials also said there had been no casualties. While the area is often swamped with tourists during the Spring and Summer, the temperature on Saturday dipped to -8C.
    Shangri-la was coined by the novelist James Hilton in his 1933 book Lost Horizon to describe a mystical valley in the western end of the Kunlun mountains, guided by monks who live for hundreds of years. The lost paradise has a “dream-like texture” where the air has a “deep anaesthetising tranquility”, wrote Mr Hilton.
    Over the years, there have been several competing claims to be the real Shangri-la. Officials in the Yunnanese town of Lijiang claimed that Hilton had been inspired by a series of photographs of their town by Joseph Rock, an American botanist.
    In 1999, a team of American explorers found a gorge hidden deep in the Himalayas, which they claimed as Shangri-la and named as the Hidden Falls of the Tsangpo. In the same year, another team announced that the Muli monastery in southern Sichuan was the lost paradise. Sang-la, in the valley of the same name near the border between India and Tibet also has a claim.
    Two years later, Tibet started cooperating with its neighbouring provinces of Yunnan and Sichuan to “optimise all Shangri-la tourism resources”, in short an attempt to coordinate their efforts to prevent an unseemly scramble of competing claims. In the same year, Zhongdian county, where Duzekong sits, became the first place in China to be officially renamed.
    The move created an enormously successful tourism industry. Some 25 travel agents in Shangri-la now employ nearly 2,500 guides and over 300 private hotels have sprung up. Roughly four hours by bus from Lijiang, there is now a 78ft-tall Buddhist prayer wheel, as well as art galleries, restaurants selling yak burgers and a “reggae” cafe.

  5. Ανώνυμος 01/11/2014 @ 9:02 ΜΜ

    ενα μεγαλο ευχαριστω για την πληροφορηση που προσφερεται κ μας αφυπνιζετε θα ηθελα αν γινετε πληροφοριες για το χρυσο ευχαριστω

  6. Ανώνυμος 01/12/2014 @ 3:16 ΜΜ

    11:02 μην ξεχνας ότι η κοινωνική κρίση επιδεινώθηκε με την επέκταση της οικονομίας της αγοράς σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής, στο πλαίσιο της σημερινής διεθνοποιημένης μορφής της. Είναι φυσικά πασίγνωστο ότι η αγορά είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των παραδοσιακών αξιών. Δεν είναι επομένως περίεργο ότι η κοινωνική κρίση είναι ιδιαίτερα έντονη στις χώρες ακριβώς εκείνες όπου η αγοραιοποίηση έχει προχωρήσει αρκετά. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ούτε εκστρατείες του τύπου «επιστροφή στις βασικές αξίες» (Βρετανία) ούτε η άνθιση των θρησκευτικών, μυστικιστικών και άλλων παρόμοιων τάσεων (ΗΠΑ) είχαν οποιοδήποτε περιοριστικό αποτέλεσμα στα συμπτώματα της κοινωνικής κρίσης.

    Τα βασικά συμπτώματα της διευρυνόμενης κοινωνικής κρίσης είναι η μαζική εξάπλωση των ναρκωτικών και η παράλληλη δραστική αύξηση του πληθυσμού των φυλακών. Και τα δύο όμως αυτά συμπτώματα λειτουργούν συγχρόνως ως μέσα ελέγχου του «πλεονάζοντος πληθυσμού» από τις κοινωνικά προνομιούχες ελίτ, που συγκεντρώνουν στα χέρια τους την πολιτική και οικονομική εξουσίαμε με στόχο την αποφυγή μίας γενικότερης κοινωνικής έκρηξης. Ο έλεγχος αυτός εχει στόχο την κοινωνική αδρανοποίηση του πλεονάζοντος πληθυσμού, μέσω της φυσικής αχρήστευσης σημαντικού του τμήματος και της συνακόλουθης τρομοκράτησης και εξαναγκασμού σε υποταγή των υπολοίπων.
    Αυτή η κρίση στις κοινωνικές σχέσεις εκφράζει επίσης μια κρίση ταυτότητας, με την έννοια ότι οι άνθρωποι δεν έχουν πια σαφείς κοινωνικά προκαθορισμένους ρόλους με τους οποίους να ταυτιστούν. Τέτοιοι προκαθορισμένοι ρόλοι καταρρέουν καθημερινά, δημιουργώντας σύγχυση στις κοινωνικές σχέσεις και κλονίζοντας την κοινωνική συνοχή. Ταυτόχρονα, η κρίση ταυτότητας εκδηλώνεται, τελευταία, και στο πολιτισμικό επίπεδο, με αποτέλεσμα τις γνωστές εθνοτικές συγκρούσεις (π.χ. στην πρώην Γιουγκοσλαβία). Τα «κινήματα ταυτότητας» τα οποία διαδέχτηκαν την προηγούμενη δεκαετία τα «νέα κοινωνικά κινήματα» και αποτελούν τον κορμό των μεταμοντέρνων πολιτικών, δεν αποτελούν παρά την κινηματική έκφραση των νέων κοινωνικών αντιθέσεων που δημιουργήθηκαν από την κοινωνική κρίση.
    Στο σημείο αυτό θα πρέπει να γίνει η διευκρίνηση ότι το Σχέδιο Αχιλλέας του άξιον τέκτων Stranger, ,είναι ένα από τα ανεξάρτητα και κυρίαρχα σώματα σε μία ορισμένη επικράτεια ή αλλιώς “δικαιοδοσία”. Ο μόνος σύνδεσμος μεταξύ των επί μέρους δικαιοδοσιών είναι η αμοιβαία αναγνώριση.

    Ο αδελφός και άξιον τέκνων Νικόλαος Γκόνος μπορεί να πράττει πάντα σύμφωνα με την γραμμή της Μ.Σ. και σαν ελεύθερος ελεύθερότέκτον. Ο τέκτον stranger είναι άξιος στο έργο της ενημέρωσης της γραμμής και προωθεί πάντα την τεκτονική μας θέση της αρχής με απόλυτη επιτυχία. Ο Απόστολος και ο Νικόλας είναι η νέα γενιά του και πάνω τους στηρίζουμε πολλά όλοι οι Έλληνες τέκτονες. Τεκτονισμός και μύηση υπήρχε για χιλιάδες χρόνια πριν τις Μεγάλες Στοές, τα διοικητικά – εξουσιαστικά και μη μυητικά αυτά μορφώματα που, τα περισσότερα από αυτά, ήδη προσμέτρησαν τον άχρηστο και τις περισσότερες φορές καταστροφικό βίο τους και χάνονται μέσα στην ανικανότητα, στα σκάνδαλα και την ερήμωση.

  7. Ανώνυμος 01/12/2014 @ 8:06 ΜΜ

    Εάν εξαιρέσουμε οτι εκεί με τις εθνοτικές συγκρούσεις το έχασες εντελώς, όλη αυτή η ανάλυση ειναι για μας πεις οτι ο stranger ειναι μασονος; Δηλαδή τεκτων (με ωμεγα) και οχι τέκνων που γράφεται με Ομικρον φυσικά.

  8. Ανώνυμος 01/13/2014 @ 4:23 ΜΜ

    γιατι,ειπε ποτε ξεκαθαρα οτι ΔΕΝ ειναι;

  9. Ανώνυμος 01/21/2014 @ 10:17 ΠΜ

    Λοιπόν, επειδή οι περισσότεροι αγνοείτε κάποιες λεπτομέρειες πολύ σημαντικές μάθετέ τις για να ξεδιαλύνετε κιόλας τη στάχτη που σας πετάει στα μούτρα ο κάθε επιτήδειος….. είτε λέγεται stranger είτε ο φίλος του stranger….

    Καταρχήν ο 12 Ιανουαρίου 2014 – 5:16 μ.μ. είναι "μαϊμού" τέκτονας και σας δουλεύει χοντρά, δε μιλάνε έτσι οι τέκτονες (όπως αυτός νομίζει και σας πλασσάρει) και κυρίως δε μιλάνε έτσι δημόσια και ανώνυμα όταν μιλάνε για θέματα της στοάς. Αυτά τα θέματα όμως δε τα συζητάνε εδώ και εκεί σα μαλάκες (όπως ο σχολιαστής) σε οποιοδήποτε site.
    2. Αυτό που δε γνωρίζετε είναι ότι: κάθε τέκτονας είναι ελεύθερος να αποκαλύψει ότι είναι τέκτονας -αν το θέλει- και μόνος αυτός έχει το δικαίωμα να το κάνει. Κανείς άλλος τέκτονας δεν επιτρέπεται να αποκαλύψει άλλον.
    Άρα εδώ έχουμε 2-3 οφσάϊντ ταυτόχρονα…… μαζί με το πρώτο που σας επισήμανα.

    3. Αν ο stranger είναι τέκτονας ενδέχεται να αποφάσισε να σας αποκαλυφθεί με αυτόν τον τρόπο. Να έγραψε δηλαδή ένα ανώνυμο σχόλιο ο ίδιος ή να έβαλε έναν ηλίθιο (που δεν ξέρει τι του γίνεται) να το γράψει.

    4. Το πιθανότερο όμως είναι, με δεδομένα το 1 και 2 που σας προανέφερα ότι ο σχολιαστής γράφει μπούρδες και σας δουλεύει προσπαθώντας να πετάξει και λάσπη για το stranger. "Λάσπη" λέγεται, εφόσον σας ενοχλεί να είναι τέκτονας.

    αυτά για να μη τσιμπάτε συνέχεια σα χάνοι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*