Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Εξάλειψη των παρασίτων με έλαιο κάνναβης
Δοκιμάστε το έλαιο κάνναβης για να καθαρίσετε το σώμα σας
ΑΓΟΡΑ
Product Image

Πώς είναι δυνατόν η σελήνη να βρέθηκε σε αυτή την τροχιά και να περιστρέφεται ακριβώς γύρω απο τη Γη; Αν σκεφτούμε οτι δημιουργήθηκαν ανεξάρτητα το ένα σώμα απο το άλλο;

Aν λοιπόν η Σελήνη πρόκυψε ανεξάρτητα απο τη Γη , σύμφωνα με τη θεωρία των αστροφυσικών, η Σελήνη τότε θα ήταν σε θέση να βρει ενα “ασφαλές και τέλειο” σημείο για να μπει απο «μόνη» της σε τροχιά, να γίνει ξαφνικά δορυφόρος και να αρχίσει να περιστρέφεται γύρω απο την γη .. Ο ασθενής μαγνητισμός που βρέθηκε σε μερικές πέτρες, είναι η ένδειξη ότι η Σελήνη θα πρέπει να έχει ένα μαγνητικό πεδίο, αλλιώς απο πού προέρχεται το ασθενές μαγνητικό πεδίο τους; Αλλά η Σελήνη δεν έχει μαγνητικό πεδίο, έτσι θέτουμε το επόμενο έγκυρο ερώτημα: « Απο πού προέρχεται αυτό το μαγνητικό πεδίο»;

Η «Κοίλη Σελήνη» ..

Η επόμενη σχεδόν μαγική ερώτηση είναι αν η Σελήνη είναι «κοίλη-κούφια»; Οτι η Σελήνη είναι κούφια, είναι σχεδόν ενα αναπόφευκτο συμπέρασμα.. ..! Η πιο ισχυρή απόδειξη για αυτό είναι διάφορα συμπεράσματα που έβγαλε το πλήρωμα του Απόλλωνα 12. Στις 20 Νοεμβρίου 1969, όταν η σεληνιακή άκατος (LM), το σκάφος προσγείωσης της αποστολής Απόλλωνα, αποφασίστηκε να εγκαταλείψουν το LM, ετσι αυτο στην συνέχεια συνετρίβη στην επιφάνεια της σελήνης. Το LM συνετρίβη στην επιφάνεια της σελήνης, περίπου 60 χιλιόμετρα από τον τόπο όπου ο Απόλλων 12 προσγιώθηκε στη Σελήνη.

Στην επιφάνεια της σελήνης ήταν και εξακολουθούν να είναι, εξαιρετικά ευαίσθητοι σεισμικοι μετρητές, οι οποίοι κατέγραψαν τους σεληνιακούς σεισμούς. Αυτό που κατέγραψαν οι συσκευές ήταν με μια λέξη συγκλονιστικό, ο αντίκτυπος του LM διήρκησε περισσότερο από μία ώρα, μετά την σύγκρουση με το LM ..! Σε συνέντευξη Τύπου εκείνη την ημέρα, ένας από τους ηγέτες του σεισμικού πειράματος της NASA, ο Maurice Ewing, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι επιστήμονες δεν μπορούν να δώσουν καμία εξήγηση για το φαινόμενο αυτό.

NASA Mission Control:

Lavyl Bessure 32 - Προηγμένη προστασία
Η πιο προηγμένη προστασία στον κόσμο ενάντια σε ιούς, βακτήρια και μικρόβια.
Μάθετε περισσότερα: Στείλε Εμαιλ
Product Image

“Τι είναι εκεί; καλώντας τον Απόλλωνα »

Απόλλων 11:

Αυτά τα μωρά είναι τεράστια, κύριε … Τεράστια ….
Θεέ μου, δεν θα το πιστεύετε!

Σας λέω υπάρχουν και άλλα διαστημικά σκάφοι εκεί …
παρατάσσονται στη μακρινή πλευρά στην άκρη του κρατήρα …

Βρίσκονται στη Σελήνη και μας παρακολουθούν.

Το πείραμα επαναλαμβάνεται

Αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι οι δονήσεις διήρκησαν περισσότερο από μία ώρα, οταν το πείραμα επαναλήφθηκε με τον Απόλλωνα 13, οταν ο LM συνετρίβη επάνω στην επιφάνεια της Σελήνης. Το όχημα συνετρίβη με τη δύναμη βάρους των 11.000 kg.

Και παρόλο που τα σεισμογραφικά όργανα βρίσκονταν περισσότερο από 150 μίλια μακριά από τον τόπο της συντριβής, ήταν σε θέση να καταγράψουν με ακρίβεια τον σεισμό… Η σύγκρουση και ο σεισμός που προκάλεσε διήρκησε περισσότερο από 3 ώρες και 20 λεπτά, φτάνοντας σε βάθος των 30-35 χλμ κάτω από την επιφάνεια.

Μεταγενέστερες μελέτες στον τομέα αυτό έδειξαν τα ίδια αποτελέσματα. Μία από αυτές τις επιπτώσεις, ως αποτέλεσμα έδειξε ότι η σελήνη πάνω από 4 ώρες δονηζόταν. Στις 13 Μαΐου 1972, η σεληνιακή επιφάνεια χτυπήθηκε από έναν μεγάλο μετεωρίτη, που αντιπροσωπεύει ένα ισοδύναμο σε εκρηκτική δύναμη των 200 τόνων. Μετά το σοκ του αντικτύπου αυτού στον πυρήνα της Σελήνης, οι επιστήμονες απέδειξαν ξακάθαρα ότι δεν υπάρχει κύμα δονήσεων που επέστρεψε στην επιφάνεια .. Έτσι, συμβαίνει κάτι το πολύ ιδιαίτερο με τον πυρήνα της Σελήνης, ή απλά δεν υπάρχει πυρήνας!!!

Η επιρροή του φεγγαριού επάνω στην περιστροφή της Γης γύρω από τη μέση του.(Green Cross) Αυτή η κινούμενη εικόνα έχει βελτιωθεί για να δείξει το αποτέλεσμα.
Το βαρυτικό πεδίο, ένα ακόμη περίεργο φαινόμενο.

Επίσης βλέπουμε πολλές βίαιες διακυμάνσεις του βαρυτικού πεδίου της Σελήνης και δείχνουν μια πολύ περίεργη δομή της επιφάνειας της Σελήνης.
Η Σελήνη είναι πολύ πιθανό να είναι ένας κούφιος δορυφόρος..! Από το 1962, ο επιστήμονας Δρ Gordon MacDonald δήλωσε, «Αν μειώσουμε τα αστρονομικά δεδομένα, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το εσωτερικό της Σελήνης έχει πολύ μικρότερη πυκνότητα από τα εξωτερικά της στρώματα. Πράγματι, φαίνεται πιο πιθανό ότι η Σελήνη μοιάζει περισσότερο με ένα κοίλο από ένα ομοιογενές (κλειστό) σώμα. ” Αργότερα ειπώθηκε από τη NASA, ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν «τεράστιες σπηλιές» στο φεγγάρι ..

Ο Δρ Σον Γ Σολομών ανάφερε: «Το πείραμα με την σεληνιακή άκατος (LM) , μεγάλωσε πάρα πολύ τη γνώση μας για το βαρυτικό πεδίο της Σελήνη. Υπάρχει η «τρομακτική» πιθανότητα ότι το φεγγάρι θα μπορούσε να είναι κούφιο”. Πολύ περίεργο είναι γιατί ο επιστήμονας χρησιμοποιήσε τη λέξη “τρομακτική”…;;; Η λέξη αυτή προέρχεται από το έργο του διάσημου και έμπειρου αστρονόμου Καρλ Σαγκάν, στο επιστημονικό του έργο από το 1966 με τίτλο «Ευφυής Ζωή στο Σύμπαν» που βγάζει το απλό συμπέρασμα ότι «Ένας φυσικός δορυφόρος δεν μπορεί ποτέ να είναι ένα κοίλο αντικείμενο.” Δηλαδή μας λέει οτι: “Ένας φυσικός δορυφόρος δεν μπορεί ποτέ να είναι κούφιος»..!

Μετάφραση

Βίντεο

Σημείωση: δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα! Η σελήνη «μας» δεν είναι δική μας…αλλά μαλλον εμείς της ανήκουμε…. ενεργειακά!… Η μήτρα της γυναίκας προγραμματίζεται όταν το φεγγάρι γεμίσει…Γιατί άραγε; Ποιος προγραμματίζει την ροή της ζωής απο το φεγγάρι και γιατί;

Επάνω της βρίσκονται πολλές θεόρατες κατασκεύες, κτίρια, γέφυρες, πυραμίδες, διαστημόπλοια παλια και νεότερα σαν το στόλο που βγαίνει μέσα από τον πυρήνα της…Αυτό που η ελιτ κρύβει για την λειτουργία της Σελήνης πρέπει να είναι ενα φοβερό μυστικό! Ενα συγκλονιστικό μυστικό για την ανθρωπότητα…που βρίσκεται πολύ καλά κρυμμένο…

Ο ΚΟΡΑΞ

 
Ανακουφίστε τον πόνο της αρθρίτιδας
Στο 99% των περιπτώσεων, αποκαθιστά τους ιστούς των κατεστραμμένων αρθρώσεων! Σταματά τον πόνο μέσα σε 10 λεπτά.
ΑΓΟΡΑ
Product Image


Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (83)

 1. ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΒΑΘΥ ΛΗΘΑΡΓΟ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ.

  • Ανώνυμος 03/22/2015 @ 10:11 ΠΜ

   Ωραια φαση να σκεπτεται ο ανθρωπος για οσα γυρω του γινοντε κ υπαρχουν.καποια ειναι μυστηρια της φυσης κ της φυσικης.νομιζω ομως οτι το ιντερνετ θελει προσοχη κ η μορφοση μεσο αυτου φερνει παραμορφωση.παντως πολλα γραφοντε κ λεγοντε.και μεσο θεωριων απομακρυνομαστε απτην μονη αληθεια .αυτη του Χριστου.διακαιομα ολονων να πιστευουν σε οτι θελουν αλλα θαταν καλυτερο να μην ενοχλη ο ενας τον αλλο.κ εστω ας μας ενωνει κ κατι ρε μαγκες.ενα εθνικο φρονημα..κατι.η ευρωπη η οι ιλουμηνατοι η η μεργκελ.δεν ξερω ποιος αλλα την ελλαδα τη τρωνε κ βοηθαμε κ μεις σαυτο αν ειμαστε χορια κ ο καθενας στην δικια του θεωρια.οι επιστημονες εχουν συκωσει τα χερια ψηλα για τη σελληνη.λενε θεος τη εβαλε εκει.για μενα θεος ειναι για αλλους αλιεν.θαναι εκει για πολυ ακομα κ εμεις το βιολι μας κ θα βασανιζομαστε κ θα πειναμε.φιλικα ντερβισια…ολοι ημαστε κ ελληνες

 2. Ανώνυμος 03/16/2015 @ 1:11 ΜΜ

  Η σεληνη ειναι κι αυτο ενα θεμα ενα φεγγαρι που κινειται μονο απο τη μια πλευρα της και δε περιστρεφεται..

  Μου θυμηζει κατι ονειρα που ειχα δει παλιοτερα με το ολο το πρωτο ηταν λεει η σεληνη κοντα στη γη το μεγεθος της ηταν οπως το μεγεθος ενος σπιτιου οπτικα διλ ειχε ηδη πλησιασει.

  Στο ονειρο ειχαμε πολεμο με τη σεληνη και καποιοι απο εμας πεταξαμε ως εκει κι μπηκαμε στο εσωτερικο της κρατωντας οπλα..

  Αυτο ηταν το πρωτο το αλλο ηταν οταν η σεληνη εκανε τη κινηση να πλησιασει τη γη.

  Ειχαν βγει οι δαιμονες απο τα ταρταρα και ειχαν μαζευτει ολοι εκει περα ενας αρχισε να ψελνει κατι και σε μια στιγμη πλησιασε η σεληνη προς τη γη μηχανικα ομως..

  Τα πρωτο ονειρο το ειχα δει πριν αρχισω να διαβαζω για θεωριες για το αν ειναι η σεληνη κουφια τα ονειρα δεν ειναι οπωσδηποτε επιθημιες ισα ισα εγω θα ελεγα οτι ειναι κατι σα προειδοποιησεις οχι βεβαια ολα αλλα αυτα τα ελαχιστα που ξεχωριζουν καπως..

  Ασωτος

  • Ανώνυμος 03/16/2015 @ 5:31 ΜΜ

   Τι παίρνεις?

  • Ανώνυμος 03/16/2015 @ 9:19 ΜΜ

   ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΜΕΣΩ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΗΣ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 3D LINK/LAP/MASER…
   ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΕ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΥ…
   ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΧΕΙΣ ΣΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ/ΜΑΝΤΕΙΣ/ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΕΣ ΚΛΠ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ….
   ΟΜΟΙΩΣ ΑΠΟΡΡΙΨΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ – ΟΙΩΝΟΥΣ ΚΛΠ…..
   ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ
   ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ…

  • Ανώνυμος 03/18/2015 @ 8:40 ΜΜ

   16 Μαρτίου 2015 – 11:19 μ.μ.

   Δεν εχεις ιδεα..

   Ασωτος

  • Ανώνυμος 03/20/2015 @ 10:39 ΠΜ

   @10:40

   ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΣ.
   ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΕ Ο.Ε.Α. (ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΟΛΙΑΘ ΙΑ' 1988) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

   Η Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΝΕΤΡΙΝΩΝ-ΝΕΙΖΕΡ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ

 3. Ανώνυμος 03/16/2015 @ 1:26 ΜΜ

  Το Α Μέρος ?

  • Ανώνυμος 03/16/2015 @ 7:11 ΜΜ

   ΓΡΑΨΕ ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ SEARCH
   Η Σελήνη δεν είναι η Σελήνη (Α' Μέρος)
   ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ
   ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ

 4. Ανώνυμος 03/16/2015 @ 1:31 ΜΜ

  αυτο που ξερω ειναι οτι εχει προσωπο,,και οταν τυχει και καταφερεις να το αντικρισεις για πρωτη φορα θα τρομαξεις πολυ,,,απλα κοιτα την με τα ματια της ψυχης και αν ειναι να γινει θα γινει,,οταν ειναι γεματη,,ισως για να εμποδισουν τη ματια αυτη σκαρφιστικαν ολα τα αλα παραμυθια,,μας υπνωτιζουν κυριοι,,μας υπνωτιζουν εληναραμου(αγροικας

 5. ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ του DON WILSON.

 6. Ανώνυμος 03/16/2015 @ 2:10 ΜΜ

  Ερωτηση. 1/ Οι αστροναυτες βλεπουν διαστημοπλοια σε παραταξη !! Αυτα…δεν τους πηραν χαμπαρι;;
  2/ Προσεληνονωνται χωρις να φοβουνται !!! και υστερα αναχωρουν σαν να μην τρεχει τιποτα !! Καλα σκοπιες δεν ειχαν;;
  3/ Οι τυποι αυτοι εκει πανω εφτιαξαν ολοκληρο δορυφορο να γυριζει γυρω απο την γη .!! ΚΑΙ ::: φοβουνται τα ψαροντουφεκα μας και δεν μας την πεφτουν..;;, φοβουνται να ειναι μονοι τους και αραξαν κοντα μας για παρεα.;;;;..(δεν τους βλεπω να ψωνιζουν στο μπακαλικο )…περιμενουν να παχυνουμε για να "ματζαρουν".;;;.. νομιζουν οτι κανουμε αυγα και περιμενουν να κακαρισουμε ;;;
  ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ;;;;;;
  Ας πεταχτει κανας. κολητος…με το εργαλειο του να ριξει καμια ματια και ας δωσει καναν φουσκο αν χρειαστει …αρκει να μαθει τι θελουν εδω στη γειτονια μας και …να ερθει να μας πει !!!! ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ….. …ΜΠΡΟΟΟΣΣ!!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩ.. .. ΕΦΤΥΣΑ !!!!
  Α…, και κατι αλλο !!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ..αυτος που θα παει.!!!, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΥΝΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ !!!! γιατι….,πρωτον ειναι επικινδυνο να τρακαρουμε…και δευτερον ..εεε.., οικονομια ρε παιδια να κανουμε και εμεις λιγο στο ηλεκτρικο ..!! μπας και παρουμε κανα σωβρακο !!!

 7. Ανώνυμος 03/16/2015 @ 2:23 ΜΜ

  MAΓΚΕΣ ΠΑΡΤΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ [ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΣΤΥΛΟ ] …ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ [ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΟΥΝ ] ΟΛΑ …ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ…

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  • Ανώνυμος 03/16/2015 @ 4:41 ΜΜ

   Πολύ κο-κο-κο κι απο αυγό τιποτα κυρ Γιάννη!
   Για τη ταμπακερα ουτε λεξη.
   Εχεις γνωμη για τη σελήνη;
   Οι άγιοι και σοφοί γεροντες που υποστηρίζεις και συνεχώς επικαλεισαι,
   έχουν αποψη, πληροφόρηση έστω μια προορηση;

  • Ανώνυμος 03/16/2015 @ 5:31 ΜΜ

   ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗ = ΥΠΟΥΛΟΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ "ΕΨΙΛΟΝ 666"…ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 ΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΤΕΛΙΚΗΣ ΛΥΣΕΩΣ" ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ 888…
   ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ – ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ

  • Ανώνυμος 03/16/2015 @ 5:33 ΜΜ

   Από το να μας τα πρήζεις εσύ, καλύτερα να μας τα πρήζει η ΟΕΑ η ΟΕΟΥ η ΕΟΗ και οποιοσδήποτε άλλως, εκτός από σένα.

  • ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΝ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΕΦΑΓΑΝ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΧΤΗΚΕΣ.ΠΡΟΣΕΞΕ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ. ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΟΕΑ, ΟΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΑΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ, ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ.

  • Ανώνυμος 03/16/2015 @ 7:53 ΜΜ

   ΛΟΙΠΟΝ Ο [ Υ ] Ε-ΑΤΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΩ…ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΑΘΕΡΑ [ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ] ΜΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ…

   ΕΙΜΑΙ Ο ΜΠΕΖ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ [ ΠΡΑΚΤΩΡ ] ΤΟΥ ΧΟΝΓΚ-ΚΟΝΓΚ…Ο ΜΠΡΟΥΣ ΛΙ Η [ ΣΟΥΡΔΙΚΗ ] ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗ ΤΟΥ …ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΤΙΚΑ 6-6-2012 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ [ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΗ ]…

   ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΦΤΗ ΟΡΘΗ Η ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΤΗ ΓΡΟΘΙΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ [ ΓΕΜΑΤΑ ΣΤΟΚΟ ΓΥΨΟ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΣ ] ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…

   ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  • Ανώνυμος 03/16/2015 @ 8:25 ΜΜ

   Κοιτα σουξέ η Οεα!

  • Παντα το πιστευα Γιανν οτι δεν εισαι απτ Κουζαν,επιτελους παραδεχεαι απο που και τι εισαι!!!Η ΟΕΑ σε ξεσκεπασε!!!!

  • Ανώνυμος 03/16/2015 @ 10:54 ΜΜ

   ΕΠΕΙΓΩΝ ΜΝΜ ΜΕΣΩ ΙΝΔΙΑΣ προς Ο.Ε.Α

   THREE BiRDS
   WERE SiTTiNG.

  • Αμ το αλλο :τρια πουλακια καθονταν και βαραγαν ενεσεις!!!

 8. Ανώνυμος 03/16/2015 @ 2:34 ΜΜ

  ΕΛΑ ΡΕ ΤΑ ΠΑΠΑ ΣΤΕΛΘ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!

 9. Ανώνυμος 03/16/2015 @ 4:04 ΜΜ

  οτι και να είναι το φεγγαράκι που χαζεύω, όποιος και να το έφτιαξε, όποιος και να έφτιαξε και εμένα και να τα μάθω αύριο η να τα δω μπρωστά μου, ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ρε παίδες?
  και πάλι θα πρέπει να προσφέρω έργο με αντίτιμο αυτό που αποκαλούμε χρήμα για να έχω να φάω, να ταϊσω τα παιδιά μου, να "αγοράζω" τις ανέσεις της ζωής και ότι με κάνει να νιώθω καλά.όπως το ιντερνετάκι που πληρώνω για να μπορώ να διαβάζω όλα αυτά τα άρθρα….
  Αν κάποιος μου πει οτί, το να μάθω τον αληθινό δημιουργό μου η οποιοδήποτε άλλο κρυμμένο μυστικό υπάρχει, θα αλλάξει τη ζωή μου και την καθημερινότητά μου σαν απλός άνθρωπος, τότε ίσως ιδρώσει το αυτί μου.ως τότε τα διαβάζω προς τέρψιν και χασομέρημα, σαν να διάβαζα ρομαντικές νουβέλες.
  με τα συγχωρήσεως κιόλας

  • Ανώνυμος 03/16/2015 @ 6:05 ΜΜ

   Και αφού σκέφτεσαι έτσι τι θελεις να αλλάξει στη ζωή σου ρε φιλέ;
   Να βγαζεις περισσότερο και πιο ποιοτικο σκατό;

 10. Ανώνυμος 03/16/2015 @ 5:55 ΜΜ

  καλησπερα

  οι αρχαιοι ελληνες λατρευαν την σεληνη ειτε σαν ελενη[το ολογιομο φεγγαρι]ειτε σαν αρτεμη [ημισεληνος] ειτε σαν εκατη οταν το φεγγαρι χανοταν….

  ηταν οι αρχαιοι ελληνες δρακονιανοι?

  ηταν ο πλατωνας δρακονιανος οταν λατρευε και αυτος το φεγγαρι οπως ολοι οι αθηναιοι σαν αθηνα?

  -Ετσι λεει αδελφια-και αν διαφωνειται τα παραπονα σας στον γιγαντα τον πλατωνα,ηταν πλανημενος?
  -Αν απαντησετε ναι ,θα γελαει ο κοσμος μεχρι αυριο….ηταν δρακονιανος?
  -αν πειτε ναι …θα ξαναγελασουμε μεχρι δακρυων…

  Ηταν πουθεναδες οι αρχαοι?
  -φυσικα και οχι,τοτε γιατι λατρευαν την σεληνη και τους δρακονιανους κατα τους οεαδες και πολλους αλλους ?

  ιδου η ροδος,ιδου και το πηδημα….

  Δεν εχω σκεφτει αν η μπαρμπαδες της ορθοδοξιας λατρευουν και αυτοι μες την μαστουρα τουςτην σεληνη με τον ενα η τον αλλο τροπο,θα εχει ενδιαφερον να μαθουμε αν ισχυει και γιαυτους ,οτι ισχυε και για τους προηγουμενους

  φιλικα

  PANDAROS

 11. Ανώνυμος 03/16/2015 @ 6:21 ΜΜ

  XAAXAXA οταν ειδα την εικονα και μονο ξεσπασα σε χονταρα γελια δεν μπορουσα να σταματησω !!!!ΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ευχαριστω ρε παιδια με τις αναρτησεις σας Θα κανω κοινοποιηση στο ΦΒ να γελασουν λιγο.
  ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ
  Αν ειναι σοβαρο το αρθρο πρεπει να ειστε βαλτοι για να πιστεψει ο κοσμος στους εξωγηινους που δεν υπαρχουν!!!!Και μετα παραπονιεστε που σας λενε συνομοσιολογους <>.Σκεφτειτε λιγο τι ανεβαζετε στα κατοχικα.Οχι μπουρδες .
  Υ.Γ. Η φοτο τα σπαει.!!χΑχα

  Mike

  • Ανώνυμος 03/16/2015 @ 7:59 ΜΜ

   Σωστός ρε φίλος!
   Κάνε κοινοποίηση στο φβ να άρχισετε τα λαηκ τα χαχαχα και τα ουαου!
   Σιγά να μην υπαρχουν εξωγήινοι η αλλου ειδους όντα.
   Εσάς μονο έφτιαξε ο θεός για να σας καμαρώνει!
   Άντε με τους φιλους σου τώρα να χαζογελατε και να κοροιδευετε
   ο,τι δε μπορείτε να καταλαβετε.

  • Ανώνυμος 03/16/2015 @ 9:21 ΜΜ

   Δικιο εχεις.Δεν εφτιαξε μονο εμας ο Θεος.Η αποδειξη;Οταν κοιταζεσαι στο καθρεφτη βλεπεις παντα ενα ufo

  • 8.21 εδω ειναι το σαιτ της διασκεδασης καλως ηρθες,για να μην κανει κοιλια χρειαζεται καινουριο αιμα,ειναι γεματο θεοπαλαβους!!!!!

  • Ανώνυμος 03/17/2015 @ 7:58 ΠΜ

   Φιλε 9.59 αποδειξεις εχετε για εξωγηινους?? ή μονο ενδειξεις??
   Το μονο που θα μου δειξεις ειναι καποια "κατεστραμενα βιντεο" και καποιες ενδειξεις που ειναι για τον π!@$@! .Αστο φιλε δε το εχεις το μονο που ξερεις εσυ και οι παρατρεχαμενοι σου οι αθεοι ειναι να κακολογειται το θεο.Στην ουσια δεν μπορειτε να πειτε κατι παρα μονο πα πα πα πα και στην πραξη τπτ.Αυτη η απαντηση που σου εδωσα τωρα ισχυει και για τις υπολοιπες απαντησεις που θα μου πεις.ΑΑΑ και μη μου δειχνεις βιντεο απο το youtube που τα φτιαχνει ο καθε πικραμενος.Φιλικα στα λεω δε σε ξερω δεν εχω κατι μαζι σου ευκαιρια ομως να καταλαβεις.

  • Ανώνυμος 03/17/2015 @ 4:54 ΜΜ

   ΧΑΧΑΧΑ, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑΧΑ ΑΚΡΑΔΑΝΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (ΧΑΧΑΧΑΧΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΙΑΧΩΒΑ …ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΓΕΝΙΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΟΝΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑΝ (ΧΑΧΑΧΑΧΑ) ΚΑΤΟΙΚΙΣΙΜΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΞΕΦΑΡΦΩΤΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΥ 6 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥΣ…….ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΖΟΝΤΑΙ…
   ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΤΕ ΡΕ ΤΑΛΙΜΠΑΝ….21ο ΑΙΩΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΒΥΖΑΝΤΙΑ…

  • Ανώνυμος 03/17/2015 @ 7:33 ΜΜ

   Mαρεσει ποσαι και σιγουρος για αυτα που εκστομιζεις σα να τα ειδες.
   Αλλα δε λεω με αθεους καφρους.

 12. Ανώνυμος 03/16/2015 @ 7:47 ΜΜ

  Φεγγαρακι μου λαμπρο
  Φεγγε μου να περπατω
  Και αμα δεν μου φεξεις
  χεστηκα εχω και φακο.

 13. Ανώνυμος 03/16/2015 @ 8:01 ΜΜ

  Κρατά μικρο καλάθι καλυτερα.Είναι απίστευτα μεγαλο το μπλέξιμο…

 14. “Γνώσεσθε τήν ἀλήθειαν, καί ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς”

 15. Ανώνυμος 03/16/2015 @ 8:30 ΜΜ

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
  ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΟΙ ΑΡΧ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ) ΚΑΙ Η ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 9600 Π.Δ.Χ. (ΒΥΘΙΣΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ – ΑΙΓΗΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΧΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ) ΗΤΑΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ – ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ) ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΤΟΥ ΤΕΣΣΕΡΑΚΟΝΤΑΘΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑΘΕΑ (12 + 1). (13 ΔΙΑΣ + 13 ΑΠΟΛΛΩΝ + 13 ΗΡΑ + 1 ΟΥΡΑΝΙΔΕΥΣ) ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ "ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ" ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΥΓΙΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ – ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΛΗ ΣΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ "ΑΛΗΘΗΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΡΑΦΗ" ΤΗΣ ΟΕΑ.
  ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ:

  http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2013/03/2003.html

 16. Ανώνυμος 03/16/2015 @ 9:04 ΜΜ

  Αυτά ήσαν γνωστά στους αρχαίους Έλληνες, στους αποκρυφιστές του μεσαίωνα και στη ΝΑΣΑ από το 1963. Η Σελήνη είναι καμουφλαρισμένο διαστημόπλοιο των Γκρέι. Μέσα έχει εγκαταστάσεις γενετικής μηχανικής κι από εκεί ελέγχουν πολλά γήινα θέματα στέλνοντας αντικαταστάτες-αβατάρ. Η ΝΑΣΑ και η Μόσχα τα γνωρίζουν. Γιαυτό κινείτι έτσι ώστε να μη βλέπουμε ποτέ τη σκοτεινή πλευρά της. Γίνονται εκεί κάποιες επιδιορθώσεις από ζημιές που είχε υποστεί από την περίοδο της Τιτανομαχίας. Συντρίμια σώζονται ακόμα, για όσους γνωρίζουν, και υπάρχει συνεργασία με κάποιες γήινες λέσχες….δεν μπορώ να πω περισσότερα.

 17. Ανώνυμος 03/16/2015 @ 10:01 ΜΜ

  ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΟΕΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
  ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ–ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ- ΟΠΩΣ ΤΑ
  ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ—–ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ–
  –Η ΠΙΠΙΛΑ ΣΑΣ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ'''

 18. Ανώνυμος 03/16/2015 @ 10:07 ΜΜ

  Δηλαδη αγαπητε φιλε ΟΕΑ μας λες τωρα οτι οι αρχαοι ελληνες οταν λατρευαν την Ελενη σαν σεληνη η την εκατη η την αρτεμιδα ,ειχαν πεσει θυμα του δρακωνιανου ιερατειου!!!!

  δηλαδη ο πλατωνας και ο σωκρατης που εκαναν φιλο και φτερο την ψυχη και στην εδωσαν στο πιατο να την μελετησεις επεσαν στην λουμπα του κρονιου ιερατειου σαν τιποτες. ετσι;

  ασε τωρα τους συμπαντικους οργανισμους ,και αυτα τα εχε κανει φυλλο και φτερο ο σωκρατης με τον πλατωνα ,και δεν ειπαν ποτε κατι τετοιο σαν και αυτα που λες εσυ

  αυτα μου θυμιζουν θεοσοφιστες και ανατολιτικα γκουρουδια….
  ξερεις τωρα κατι πρεζονια κρισνα ,αδελφες του ελεους και τα σχετικα…

  φιλικα

  PANDAROS

  • Ανώνυμος 03/17/2015 @ 12:43 ΠΜ

   το σύμβολο φεγγαριού της Αρτέμιδος, της το πάσαραν πολύ μεταγενέστερα, για ψάξε… Πέρα από αυτό, εάν είχες μερικά εγκεφαλικά κύτταρα που λειτουργούν. Θα σκεπτόσουν ότι το σύμπαν εάν έχει άπειρα αστέρια, έχει του απείρου τα άπειρα φεγγάρια.

   Όχι τίποτα άλλο, στο νησί μου που χαρακτηρίζετε ως από της παλιές τοποθεσίες γης, βρίσκετε (κατεστραμμένος εντελώς) ο ναός της Άρτεμης. Στην Θέρμη… έχει θερμά νερά εκεί. Και αυτο ειναι πολυ πριν το τοπικό φεγγάρι.

  • Ανώνυμος 03/17/2015 @ 2:16 ΠΜ

   ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΔΑΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ…
   ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΛΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ….ΝΥΣΑΦΙ ΠΙΑ…
   ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΟΕΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΟΣΟΦΙΑ ΡΕ? Η ΟΕΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΝ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ/ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΧΟΝΓΚ, ΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ…ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ?
   ΚΑΙ ΣΑΜΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΙ -ΑΣ ΠΟΥΜΕ- "ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ" ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ? ΔΕΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ?
   ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΦΗ ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΑ @@ ΣΟΥ.
   ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ-ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ-ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ
   ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΑΧ (ΕΛΛΟΧ Ή ΕΛΟΧΙΜ ΣΕΝΤΑΪ EL SHADDAI) ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΙ ΣΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.
   Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΟΤΙ Η ΓΥΝΗ – ΕΥΑ Ή ΛΕΥΑ Ή ΛΕΒΑΝ(ΣΕΛΗΝΗ) ΠΑΤΑ (ΕΔΡΑΖΕΙ) ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ
   ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗ Β' ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ (ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΘΕΙ) ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΗΛ.ΣΥΣΤΗΜΑ (ΒΛ. ΨΑΛΜΟΥΣ – ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ) …Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ? ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ?
   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΣΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑ (ΣΥΜΠΑΝ) ΟΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ: ΑΣΤΡΑ, ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΖΩΑ , ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ (ΚΥΤΤΑΡΑ) ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ (ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ – ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ)…
   ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ…ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΥΨΙΣΤΟΣ "ΘΕΟΣ" ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ …ΚΛΠ ΚΛΠ….ΛΟΙΠΟΝ "ΑΚΟΥΩ" , "ΒΛΕΠΩ" ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ…ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΝΟΗΜΟΝΑ – ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ…

  • Ανώνυμος 03/17/2015 @ 7:51 ΜΜ

   ρε μπαρμπα,εσυ δεν μας ελεγες οτι ο ορφεας ειναι κρονιος δρακωνιανος και τα σχετικα;
   τωρα γιατι μου τα γυρνας,και τον βαζεις πρωτη μουρη ,για να δεσεις αυτα που λες για τον συμπαντικο οργανισμο

   ο πλατωνα δεν λεει τιποτα απο ολα οσα λες εσυ αγαπητε μου…
   εγω δεν διαβαζω τα κειμενα της οεα και εσυ δεν διαβαζεις πλατωνα!!!

   PANDAROS

  • Ανώνυμος 03/17/2015 @ 10:48 ΜΜ

   ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ?
   ΜΩΡΕ ΕΣΕΙΣ ΣΚΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΛΑΡΙ…….ΕΛΕΟΣ!!!!!!
   ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΠΛΑΤΩΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ? ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΜΠΟΥΦΕ!!
   ΑΛΛΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΩΣ ΚΡΟΝΙΟΣ ΜΑΓΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕ ΟΡΘΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΜΕ ΚΡΟΝΙΑ – ΣΑΒΒΑΩΘΙΚΗ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΜΑΓΕΙΑ. ΑΡΑ ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟ ΨΕΥΔΟΣ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ…
   ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΟΡΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ.
   ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ.. Ο ΠΑΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΡΦΗ ΤΡΑΓΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΣ" ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΔΙΑΠΑΣΩΝ – ΔΙΠΛΟΥ ΕΨΙΛΟΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΣΟΦΩΤΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ – ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ.
   Η ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑ ΔΟΘΗΚΕ ΔΟΛΙΩΣ ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΩΣΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟΣ ΠΑΝΑΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΨΕΥΔΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΠΑΝΑΣ = ΔΙΑΒΟΛΟΣ!!
   ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ..ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΑΝΔΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΑΣ?
   ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΙΟΛΑΣ…
   ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΣΤΕΊΡΕΥΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

  • Ανώνυμος 03/18/2015 @ 1:11 ΠΜ

   Ανώνυμος18 Μαρτίου 2015 – 12:48 π.μ.

   Όλα αυτά τα χρόνια περιμέναμε η Ο.Ε.Α. και ο Στρατηγός Καραγεωργίου Χρ. Γιάννης, επικεφαλής του Στρατιωτικού Σκέλους της, να παλέψουν για το Υπέρτατο Συμπαντικό Ιδεώδες ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΣΤΑ ‘’ΤΥΛΙΧΤΑ’’, αλλά Αυτοί, κλασσικοί επίορκοι και ριψάσπιδες, προτιμούν να μάχονται κατά των Αλλοπίστων στα SITES αδιαφορώντας για τη παράβαση καθήκοντος ασυνείδητων οβελιστών. Κρίμα.

 19. Ανώνυμος 03/16/2015 @ 10:18 ΜΜ

  ΕΣΥ 8,21 ΕΙΣΑΙ ΥΒΡΙΔΙΟ !! ΣΤΗΝ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚΦΩΛΙΑ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ !!!

 20. Ανώνυμος 03/17/2015 @ 6:16 ΠΜ

  https://plus.google.com/u/0/109829541954456089514/posts
  Ο ΙΝΔΙΚΟΣ/ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ/ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ/ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ.ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ/ΦΡΙΤΕΖΕΣ/ ΤΣΑΓΙΕΡΕΣ /ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ/ΔΟΝΗΤΕΣ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΓΕΜΑΤΕΣ ΦΑΣΟΛΑΔΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΗΣΟΥΝ/ΨΕΚΑΣΟΥΝ /ΚΛΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΟ ΚΛΑΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ ΣΑΤΑΝΑ 666/ ΤΖΟΥΝΤ ΛΟ/ΤΣΟΝΤΑΙ /ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΙ/ ΤΖΕΤ /ΙΑΧΩΒΑΣ ΑΡΑ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ 666 =ΙΑΧΩΒΑΣ
  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ.ΓΕΝΙΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑ NUCLEAR NETROΠΟΥΤΣΙΝΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΜΕ ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ 2 ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΙQ -300 ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΠΑΔΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.
  ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΝΜ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΕΣ…ΦΤΙΑΞΤΕ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΤΕ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ….ΚΛΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ Η Ο.Ε.Α ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΚΑΝΤΕ/ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η Ο,Ε.Α ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΕΙΟΠΟΙΗΣΗ…ΤΟ ΚΛΑΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.
  ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΙΡΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑΣ ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ο.Ε.Α. http://static.larissanet.gr/wp-content/uploads/2015/02/201502231154506823.jpg
  Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΝ ΩΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΧΗΜΙΚΟΥ /ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ http://static.larissanet.gr/wp-content/uploads/2015/02/201502231155353113.jpg
  ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΝΤΙ-ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΙΚΗ ΦΑΣΟΛΑΔΑ [[ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ]]
  500 γρ. μέτρια ξερά φασόλια 3 καρότα κομμένα σε μικρά καρέ 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κλωνάρια σέλερι, με τα πράσινα φύλλα τους ψιλοκομμένα 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας(ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΛΙΤΛ) 1 κ.γλ. μπούκοβο (προαιρετικά) 3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΑ.
  [[[[[ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ]]] ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΥΛΩΜΕΝΗ…ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕΣ,ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ /ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΙΚΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ/ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΟΝΤΑΣ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 30ΩΡΟ-ΩΡΕΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΟ https://www.youtube.com/watch?v=E6tBdovAgO0 . ME TON ΔΡAΚΟΝΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΛΟΛΟΛΟΛΟ ΛΟΣΤΡΕ.
  ΖΗΤΩ Η Ο.Ε.Α ΖΗΤΩ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΖΗΤΩ Ο ΜΕΤΡΕΓΙΑ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕ ΚΡΙΣΝΑ ΜΟΥΝΤΙ.ΚΑΤΩ Ο ΙΑΧΩΒΑΣ,ΚΑΤΩ ΤΟ ΨΕΥΔΟ12ΘΕΟ,ΚΑΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,ΚΑΤΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
  http://plus.url.google.com/url?sa=z&n=1426572224891&url=http%3A%2F%2Fthesecretrealtruth.blogspot.com%2F2015%2F02%2Fblog-post_43.html&usg=SPHwkad1JQrJC2fC5jLeodG7Eig.
  ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ
  —-ΣΙΩΝΙΔΗΣ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΟΣ—-ΣΙΩΝΙΔΗΣ /ΤΣΟΥΝΤΙΔΗΣ/ΤΖΟΥΝΤΑ/ΙΟΥΔΑ/ΙΟΥΔΑΣ/ΙΑΧΩΒΑΣ
  ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΜΟΓΓΟΛΟΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

  • Ανώνυμος 03/17/2015 @ 5:00 ΜΜ

   ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.? ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΚΑΚΟ…ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ…ΚΑΙ ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ…

  • Ανώνυμος 03/17/2015 @ 8:35 ΜΜ

   ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΡΕ ΣΥ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ [[[ DURGA PUJA ]]] .ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΑΩ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΤΥΜΕΝΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣΕΒΡΑΙΟΥΣ.ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΜΠΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ,ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΛΩΒΗΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ [[[ΚΡΟΝΙΕ ΔΗΜΑΓΩΓΕ]].
   ΖΗΤΩ Η Ο.Ε.Α Η ΟΜΑΔΑ ΙΝΔΙΑΝΙΚΗΣ DURGA PUJA ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕΛΛΙΝΙΣΜΕΝΩΝ ΖΟΜΠΙ

   ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΟΛΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ,ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΑΡΤΟΥΝ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΟ ΣΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΒΡΑΧΜΑΝΟ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΗ ΤΣΙΠΟΥΡΑ/ΤΣΙΟΥΡΑ/ΤΣΟΥΡΑ/ΤΖΟΥΝΤΑ/ΤΖΟΥΝΤΑΙ/ΤΖΕΝΤΑΙ/ΙΟΥΔΑ/ΙΑΧΩΒΑ
   https://www.youtube.com/watch?v=JbQ-om9Z4Rc
   ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ,ΑΠΟΜΑΚΡΗΝΕΤΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Ο.Ε.Α.ΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ,ΑΚΑΤΑΛΗΛΟ ΣΕΞ.

   ΓΕΦΥΡΑΙΥΚΟ-ΓΡΑΙΚΟ ΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΟΠΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ
   https://www.youtube.com/watch?v=GH8yZYdIrAE&t=317

   ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

   ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΑΥΡΕΣ που το παιζουν ελληνες αλλα ονειρευονται ΙΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΧΜΑΝΟΥΣ.
   http://www.hermetics.org/Abraham2.html
   https://www.youtube.com/watch?v=ya8UbhsNxQE
   http://www.torahveda.org/
   http://www.veda.harekrsna.cz/connections/Hebrews-and-Vedic-Brahmins.php
   https://thoughtuncommon.wordpress.com/2014/12/18/origins-of-western-philosophy-rabbi-baal-shivah/
   https://thoughtuncommon.wordpress.com/2014/12/18/origins-of-western-philosophy-rabbi-baal-shivah/
   http://vickytoxotis.blogspot.com/2012/02/abrahambrahma.html
   ΧΑΙΡΕ ΚΡΙΣΝΑ ΜΟΥΝΤΙ-ΜΟΝΤΥ-PYΤΗONS ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΖΗΤΩ ΤΟ ΙΝΔΙΚΟ ΙΣΡΑΕΛ.

   [[[Ασπίδα προστασίας]]] στα ιστορικά [[[ΓΕΦΥΡΙΑ]]] της Ηπείρου από το ΑΠΘ
   http://www.archaiologia.gr/blog/2015/03/16/%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B3%CE%B5%CF%86%CF%8D%CF%81/

   ΑΝΤΕΕΕΕΕΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

   Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ.
   -ΣΙΩΝΙΔΗΣ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΟΣ–
   ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΛΥΚΟΙ-ΚΥΝΕΣ.

  • Ανώνυμος 03/18/2015 @ 12:06 ΠΜ

   ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΘΕΟΜΟΥΡΛΟ ΛΕΣΒΟΠΑΡΤΟΥΖΟΒΙΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ΤΟ ΔΑΦΝΙ….

   http://aderfes-tata.blogspot.com

   ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΡΙΨΕ?

   ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΕΠΙΔΕΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΗΝΥΓΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΤΗΣ ΕΚΑΤΗΣ…

   Α ΡΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΜΑΣΩΝΑΚΙ ΣΙΩΝΙΔΗ…….

  • Ανώνυμος 03/18/2015 @ 12:20 ΠΜ

   KAI ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΙΩΝΙΔΗ..ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΧΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΣΤΟΜΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ…
   ΜΗ ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ?
   Ο ΑΒΡΑΑΜ ΗΤΑΝ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΡΕ ΖΩΩΝ (ΧΑΒΡΑ-ΧΑΝ = Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΧΑΒΡΑΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΤΖΙΟΥΝΤΑΙΩΝ Ή ΤΖΕΗΝΤΑΙΩΝ ΤΟΥ ΤΖΕΗΝΤ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ) ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΟΥΡ Ή ΟΥΡΓΚΑ ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ…ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΙΝΔΙΑ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΡΕ ΓΙΔΙ? ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΜΑΣΩΝΑΚΙ…ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΙΑ'1988 ΡΕ ΗΛΙΘΕ ΑΝ ΣΕ ΒΑΣΤΑΕΙ…ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ…ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ…
   ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΛΥΣΣΑΣ ΖΟΜΠΙ…ΣΟΥ ΛΕΩ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΙΑΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ…ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΚΑΝΩ…

  • Ανώνυμος 03/18/2015 @ 5:48 ΠΜ

   ΡΕ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΜΕΧΡΙ ΕΧΤΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ…ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?
   http://www.hermetics.org/Abraham2.html
   ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΗΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ?
   —ΣΙΩΝΙΔΗΣ—

  • Ανώνυμος 03/18/2015 @ 10:07 ΠΜ

   ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ,ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ,Ο ΕΝΑΣ ΜΙΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΑ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ.ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ,ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΙΛΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ….ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΟΙ ΙΙΔΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΩΝΤΕ,ΕΓΩ ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΆΓΩΝΤΕ,ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ.Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ(ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΣ-ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ) ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΛΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΤΙΚΟΥΣ(ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟΙ)Ι…Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΔΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ.

  • Ανώνυμος 03/19/2015 @ 9:56 ΜΜ

   ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΠΘ ΧΤΥΠΗΘΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΦΩΤΙΑ,ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ..

 21. Ανώνυμος 03/17/2015 @ 6:25 ΠΜ

  ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΝΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ,ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η Ο.Ε.Α
  http://anti-amazon.blogspot.gr/2011/09/h-y-durga-puja.html
  ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ…ΩΧ ΘΕΟΥ ΜΟΥ …ΓΡΥΓΟΡΑ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.
  —-ΣΙΩΝΙΔΗΣ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΙΩΝΤΑΙ—-ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΙΝΕΖΟΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΦΕΞΗ

 22. Ανώνυμος 03/17/2015 @ 7:01 ΠΜ

  ΓΡΗΓΟΡΑ Ο.Ε.Α Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΝΑ ΜΑΤΖΟΡΙ ΣΕΙΡΙΟ ΕΦΤΑΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ
  https://plus.google.com/u/0/107573555082468201450/posts/GvDczXoLa4z?pid=6123201187251661170&oid=106128525007358929165
  —ΣΙΩΝΙΔΗΣ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΟΣ—

 23. Ανώνυμος 03/17/2015 @ 8:16 ΠΜ

  Τι είναι ρε παιδιά αυτό το ΟΕΑ που λέτε όλη την ώρα;

  • Ανώνυμος 03/17/2015 @ 9:40 ΠΜ

   Ο=ΜΙΛΟΣ
   Ε=ΛΛΗΝΩΝ
   Α=ΝΙΣΟΡΡΟΠΩΝ

  • Ανώνυμος 03/17/2015 @ 11:36 ΠΜ

   ρε δικέ μου,που ζείς εσύ;

   ΟΕΑ=ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ.

   θα σε μαλώσω…..αδιάβαστε.
   μπρός ξεκίνα το διάβασμα…και αν βγάλεις άκρη
   πέστο και σε μάς

  • Ανώνυμος 03/17/2015 @ 11:47 ΠΜ

   ασε καλυτερα που δεν ξερεις!εγω που απο περιεργεια φροντισα να μαθω το μετανιωσα!

 24. Ανώνυμος 03/17/2015 @ 3:10 ΜΜ

  Tελικα συνΕλληνες εχει πεσει πολύ ''καψιμο''

 25. Ανώνυμος 03/18/2015 @ 1:37 ΠΜ

  Όντως μας ψεκάζουν

 26. Ανώνυμος 03/18/2015 @ 10:30 ΠΜ

  Ο.Ε.Α.
  ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ.
  ΙΔΡΥΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΠΑΓΟ.
  ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ.
  ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ Α-ΛΗΘΕΙΑ.
  ΟΣΟΙ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΘΑ ΞΥΠΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΓΙΣΤΟΥΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΕΛΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ. ΑΛΩΣΤΕ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΑΤΙΑ (ΚΟΜΑΤΑ), ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΟΜΑΔΕΣ.
  ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΠΑΓΟ.
  ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

  • Ανώνυμος 03/18/2015 @ 2:50 ΜΜ

   ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ.

  • Ανώνυμος 03/18/2015 @ 6:39 ΜΜ

   ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΕΝΑΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 40-50 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ.ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΣ …"""ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ"" ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΜΕΣΩ Υ/Η.(ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ)

   ΠΕΣΤΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΙΝΔΙΑ
   ΕΠΙΕΓΟΝ ΜΝΜ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ
   https://www.youtube.com/watch?v=NF_a2_6cK0c
   https://www.youtube.com/watch?v=YaBFxeUJBc8
   ΧΑΧΑΧΑΧ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΟΓΚΟΥΝΣΟΤΟ ΘΕΟΣ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ

  • Ανώνυμος 03/20/2015 @ 10:53 ΠΜ

   ΡΕ ΜΟΓΓΟΛΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΚΡΥΦΟΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΣΙΩΝΙΔΗ ΔΕΝ ΣΤΟ ΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΨΕΥΤΟΑΡΙΟΣ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟ????
   ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΠΟΡΔΗ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΥΣΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΝΔΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ)

  • Ανώνυμος 03/20/2015 @ 12:34 ΜΜ

   ΜΑΛΙΣΤΑ,ΕΙΜΑΙ "ΚΑΙ" ΧΡΥΣΑΥΗΓΤΗΣ.ΜΑΣΟΝΟΣ,ΣΙΩΝΙΔΗΣ,ΜΟΓΓΟΛΟΣ,ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ,ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΗΣ,ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ,Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ,ΚΙΝΕΖΟΣ.ΣΕΛΗΝΙΑΜΣΕΝΟΣ,ΖΟΜΠΙ……ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

   ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ.
   ΧΕΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΦΥΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ.

 27. Ανώνυμος 03/18/2015 @ 5:23 ΜΜ

  ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠ ΕΥΠ
  ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΗΝ ΟΕΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.
  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ

 28. Ανώνυμος 03/18/2015 @ 6:21 ΜΜ

  Ανώνυμος18 Μαρτίου 2015 – 12:30 μ.μ.

  Συναγωνιστή Ο.Ε.Α.,θέλω να μου πεις πως κρίνεις το προδομένο Συμπαντικό Όραμά Μας ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΣΤΑ ‘’ΤΥΛΙΧΤΑ’’,ακόμα μία ΗΤΤΑ της Ο.Ε.Α. όπως γράφουν παραπάνω 3:11 π.μ.

 29. 1
  ΘΕΩΡΙΑ ΗΛΙΑ ΤΣΙΑΠΑ

  Δημοσίευσηαπό Ηλίας » Παρ Αύγ 05, 2011 5:49 pm

  Σελήνη (Δομή-Προέλευση)

  Όταν σχηματίστηκε η Γη ήταν σε διάπυρη κατάσταση,με την πάροδο του χρόνου η θερμοκρασία στην επιφάνειά της μειωνόταν λόγω ακτινοβολίας και μεταφοράς θερμότητας και στους πόλους άρχιζαν να στερεοποιούνται διάφορα συστατικά (Κρούστες). Η κρουστοποίηση γινόταν στους πόλους, γιατί εκεί οι αναδεύσεις της διάπυρης και ρευστής επιφάνειας της Γης, ήταν μικρότερες απ' ότι στον Ισημερινό,λόγω φυγοκέντρου και CORIOLIS, τα στερεά κομμάτια κατευθύνονταν στόν Ισημερινό, με νοτιοδυτική πορεία αυτά που προέρχονταν από το Βόρειο πόλο και βορειοδυτική από το Νότιο, εκεί περιστρέφονταν από Δυσμάς προς Ανατολάς με μικρότερη ταχύτητα από την υποκείμενη διάπυρη και ρευστή επιφάνεια της Γης λόγω:

  Μικρότερης αρχικής γραμμικής ταχύτητας,στερεάς κατάστασης και αδράνειας.

  Επειδή η αδράνεια είναι ανάλογη της μάζας, το αρχικά μεγαλύτερο στερεό κομμάτι, σάρωνε και ενσωμάτωνε στη Δυτική πλευρά του τα νέα στερεά κομμάτια. Η πυκνότητα των νεότερων στερεών μαζών ήταν μεγαλύτερη, διότι αρχικά ψύχονταν και στερεοποιούνταν τα επιφανειακά συστατικά και ακολούθως τα πυκνότερα υποκείμενα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η Δυτική πλευρά της αρχικής νησίδας στερεών πετρωμάτων να βυθίζεται και η Ανατολική να ανυψώνεται….01

 30. 2Σφαίρα-Σελήνη στον Ισημερινό, παρέσυρε και βύθιζε κάτω από αυτή τα στερεά πετρώματα που συνέχιζαν να κατεβαίνουν από τους πόλους της Γης. Τα βυθιζόμενα πετρώματα έλειωναν μερικώς λόγω των υψηλότερων θερμοκρασιών, τριβών και πιέσεων σε αυτό το βάθος και ένα τμήμα από αυτά συγκολούνταν πάνω της,επίσης λειτουργούσαν θερμομονωτικά προστατεύοντας την καταδυόμενη πλευρά από τήξη. Σε συνδυασμό με την επάλειψη ρευστής μάζας της Γης στην αναδυόμενη ανατολική επιφάνειά της, δημιουργούνταν με κάθε πλήρη περιστοφή νέο σφαιρικό κέλυφος-φλοιός – αυξανόμενης πυκνότητας, με πολύ ισχυρή συνοχή στη δομή τους. Καθ'όλη την διάρκεια της παραπάνω διαδικασίας τα πυκνά νέφη που περιέβαλαν την Γη – Σελήνη, στην εξωτερική επιφάνεια της κυλιόμενης Σελήνης, προκαλούσαν ισχυρές καταιγίδες, το νερό των οποίων γέμιζε τις συστολικές ρωγμές-κοιλότητες,οι οποίες στη συνέχεια με την αλλαγή κλίσης της, σφραγίζονταν από ιζήματα, με αποτέλεσμα στα διαδοχικά στρώματα-φλοιούς της Σελήνης να υπάρχουν σε πολύ πυκνή διάταξη μικρές δεξαμενές νερού. (Σχήμα 1) …02

 31. 3
  ΘΕΩΡΙΑ ΗΛΙΑ ΤΣΙΑΠΑ
  http://www.tsiapas.grταν κυρίως από το χώρο που ήταν βυθισμένη η πλευρά της Σελήνης.(Σχήμα 1)
  Κατά την απομάκρυνση της Σελήνης ο λώρος κόπηκε σε τρία μέρη,το ένα κάθισε και απλώθηκε στη Γη, η οποία πήρε σφαιρικό σχήμα, το άλλο απομκρύνθηκε μαζί με την Σελήνη και απλώθηκε στην ορατή πλευρά της, ομαλοποίησε αυτή,δημιούργησε τις «Θάλασσες», άλλαξε το σφαιρικό σχήμα της, καθώς η ακτίνα της με την προσθήκη αυτής της μάζας επιμηκύνθηκε και το κέντρο βάρους της μετεκινήθηκε κατά 2.5 χιλιόμετρα προς αυτή την πλευρά. Από το τρίτο – ενδιάμεσο τμήμα του λώρου ρευστής ύλης, δημιουργήθηκαν μικροί δορυφόροι οι οποίοι τέθηκαν σε τροχιά περί την Γη.
  Τα πετρώματα της Σελήνης είναι κατανεμημένα ανάλογα με τη πυκνότητά τους, σε διαδοχικά σφαιρικά κελύφη, με μικρότερη πυκνότητα στο κέντρο της και τη μεγαλύτερη στην επιφάνειά της, ιδιαίτερα του υλικού των «θαλασσών» που προέρχεται και από το κατώτατο σημείο που έφτανε η Σελήνη όταν ήταν επί της Γης. (Σχήμα 1)

 32. 4
  Το υλικό των «θαλασσών» της Σελήνης όταν έπεσε πάνω της, ήταν διάπυρο με πολύ υψηλή θερμοκρασία, σε ρευστή κατάσταση. Με την πάροδο του χρόνου η θερμοκρασία μειώθηκε και λόγω συστολής – συρρικνώθηκε και ρηγματώθηκε αναλογικά και συμμετρικά.
  Μετά την απόσπαση της Σελήνης, στη Γη συνεχίζεται με αυξανόμενο ρυθμό η διαδικασία της στερεοποίησης πετρωμάτων στους πόλους, καθώς και η κάθοδός τους προς τον Ισημερινό. Σε αυτή τη φάση δεν δημιουργήθηκε μια νέα σφαίρα διότι η ποσότητα και η έκταση των στερεών μαζών ήταν μεγάλη, δεν γινόταν κύλιση και δημιουργήθηκε η αρχική Ήπειρος, η οποία αύξανε συνεχώς σε μάζα και έκταση. Εξαιτίας αυτών το σχήμα της Γης άλλαζε και από σφαιρικό γινόταν ωοειδές με κορυφή την αρχική Ήπειρο πάνω στην οποία η βαρύτητα ήταν σημαντικά μικρότερη από την υπόλοιπη επιφάνεια της Γης. Η αύξηση του ρυθμού πήξεως δημιούργησε σταδιακά Δυτικά – Βόρεια και Νότια της αρχικής Ηπείρου στερεό φλοιό (ωκεάνιος) ο οποίος προοδευτικά κάλυψε όλη την επιφάνεια της Γης. Ο ωκεάνιος φλοιός λόγω του ότι είναι νεότερος της αρχικής Ηπείρου έχει μεγαλύτερη πυκνότητα από αυτή.
  Όταν το πάχος του ωκεάνιου φλοιού αυξήθηκε σημαντικά και η θερμοκρασία στην επιφάνειά του μειώθηκε, οι ατμοί που βρίσκονταν στην ατμόσφαιρα της Γης, υγροποιήθηκαν και έπεσαν πάνω της. Παρέμειναν εκεί και έτσι δημιουργήθηκε ο ωκεανός ο οποίος κάλυπτε όλο τον πλανήτη εκτός από την αρχική ήπειρο.(Σχήμα 2) 04 http://www.tsiapas.gr

  • Ανώνυμος 03/20/2015 @ 9:09 ΠΜ

   ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΦΟΡΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ.

 33. Ανώνυμος 03/21/2015 @ 9:49 ΠΜ

  Ανωνυμε 17 Μαρτιου 6:45 μ.μ.Εισαι ασχετος με θεολογικα θεματα,αλλα το θεμα δεν είναι αυτό ή τι λες, αλλα και ο τροπος σου είναι απαισιος όπως και των περισσοτερων εδώ μεσα. Τι μπορεις εσυ να ξερεις για τον χιλιοχρονο εκεινο ''Βυζαντινο'' πολιτισμο -από τα λεγομενα σου ετσι;-γιατι οι Ελληνες της εποχης, δεν αποκαλουσαν την αυτοκρατορια Βυζαντινη αλλα Ρωμεικη Ε λληνικη μη εχοντας ξεφυγει καθολου από τον ελληνικο τροπο σκεψης αλλα αισθανόμενοι ταυτόχρονα και Χριστιανοι. Ο ορος ''Βυζαντινος'' είναι νεολογισμος ιστοριογραφων των νεοτερων χρονων και μαλιστα Ιταλικης προελευσης. Τωρα ,τι σχεση εχει ο δυτικος μεσαίωνας με την Ελληνικη ανατολη μαλλον δε ξερεις ότι είναι τελειως διαφορετικα πραγματα.Εν παση περιπτωσει με τα μυαλα που κουβαλάτε οι περισσοτεροι εδώ παντοτε θα βρίσκεστε ''σημειοτων''

 34. Ανώνυμος 04/18/2015 @ 11:19 ΜΜ

  Me trella kai OEA,
  Eimaste parea,
  Ton kosmo ton glentame,
  zoume kai methame,
  Ellines aionioi,
  ton theon apogonoi,
  Rikste mia matia,
  Stin selini kei psila,
  fysiki I tehniti,
  mas zorizei tin psihi,
  Pos tha ginei vre paidia,
  N'antamosoume ksana,
  Stis kardias to monopati,
  Pou'nai ilios,
  Mono fos,
  Pou fotizei diarkos,
  to skotadi to psihro,
  kai oi Ellines kei katou,
  Lypimenoi eos thanatou,
  Me hameni tin psihi,
  Na rotane to giati,
  Horis logia,
  Mono dakry,
  To palio to monopati,
  Na perpatagan ksana,
  Stou oneirou tin folia,
  Kei pou o Ellinas gennatai,
  Timimeno fos,
  Tou skotadiou ehthros,
  kinigietai diarkos,
  Kai o Ellin horismenos,
  Ap'tis eridas ta pathoi,
  mia zoi ta idia lathoi,
  pos tha ginei vre paidia,
  N'antamosoume ksana?
  Dr. Van Helsing

 35. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩΜ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩΜ ΟΤΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑΜ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ….ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ… ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ …..ΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ…..ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΑΣ….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*