Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:43 - 27/12/2011

Η.Π.Α. – VS – IRAN:

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

 To μεγάλο παιχνίδι των Σιωνιστικών ΗΠΑ θα μπορούσε να προκαλέσει το Τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.
                     Το  Στενό  του  HORMUZ:
                
Το Στενό του Ορμούζ, συνδέει το Περσικό Κόλπο με το κόλπο του Ομάν, την Αραβική θάλασσα, και τους παγκόσμιους ωκεανούς.
Τα πλεύσιμα νερά του στενού του Ορμούζ, είναι περίπου 20 ν.μ. πλάτος
στο στενότερο σημείο τους.
Η ναυτιλιακή εμπορική κυκλοφορία εμπορικών πλοίων, αλλά και πολεμικών πλοίων όλων των γειτονικών και όχι μόνο χωρών είναι πυκνή. Η εμπορική κυκλοφορία περιλαμβάνει 17 εκατομμύρια βαρέλια αργού πετρελαίου, αλλά και προ’ι’όντων αυτού, φορτωμένα σε περίπου 20 δεξαμενόπλοια ημερησίως, που διέρχονται τα στενά του Ορμούζ.
Η κυκλοφορία των πλοίων γίνεται με δύο διαχωρισμένους ναυτικούς διαδρόμους, χαραγμένους επάνω στους ναυτικούς χάρτες των στενών.



Ο κάθε θαλάσσιος διάδρομος (μέσα-έξω), (Αγγλιστί SEPARATION
ZONE) έχει πλάτος 2 ν.μ. και διαχωρίζεται από μια ουδέτερη ζώνη
πλάτους 2 ν.μ. (Αγγλιστί BUFFER ZONE).
Ο διαχωρισμός έγινε για την ασφάλεια της ναυσιπλο’ι’ας, όπως συμβαίνει στις εθνικές οδούς, και όχι μόνο, με τα τροχοφόρα.
Σχεδόν όλο το στενό, νότια και βόρεια από τα νησιά Qeshm (Quoin isl),
& Larak island, είναι αρκετά βαθύ, ώστε να επιτρέπει τη κυκλοφορία μεγάλων δεξαμενοπλοίων. Επειδή υπάρχει αρκετός χώρος στο στενό,
οι Αμερικανοί με τους Άγγλους, σε περίπτωση πολέμου σχεδιάζουν να μεταφέρουν τη κυκλοφορία πλοίων μακριά από τις ακτές του Ιράν, δηλαδή σχεδιάζουν να χαράξουν νέες λωρίδες θαλάσσιας κυκλοφορίας,
για λόγους ασφαλείας των πλοίων, όπως λένε.
Η σπουδαιότης αυτού του θαλάσσιου δρόμου, για τα διεθνή εμπορικά και οικονομικά συμφέροντα, αλλά και για τα πολεμικά συμφέροντα των πολεμοκάπηλων της Σιωνιστικής Δύσης, είναι ανεκτίμητη.
Γιαυτό το λόγο το στενό αυτό είναι πολύτιμο όπλο στα χέρια των Περσών, οι οποίοι σε περίπτωση που δεχθούν επίθεση σκοπεύουν να το χρησιμοποιήσουν, κλείνοντας το στενό με στρατιωτικά μέσα, προκαλώντας έτσι ενεργειακή ασφυξία στις χώρες της Σιωνιστικής Δύσης. Οι Ιρανοί λέγουν ότι δεν θα επιτεθούν πρώτοι, όμως εάν δεχθούν επίθεση από τις δυνάμεις της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, είναι υποχρεωμένοι να αμυνθούν με όλα τα μέσα.
Λαμβάνοντας υπ’ όψιν γενικότερα τα στρατηγικά συμφέροντα των Σιωνιστικών ΗΠΑ, και τα θεμελιώδη ενδιαφέροντα στην εξασφάλιση της ελευθερίας των θαλασσών, το Ναυτικό των ΗΠΑ,  θα ήταν σχεδόν αναγκασμένο να πιεσθεί να απαντήσει σε επιθετική απόπειρα των Ιρανών να προσπαθήσουν να κλείσουν το στενό του Ορμούζ, λένε οι πολεμοκάπηλοι Σιωνιστές Αμερικανοί.
Δηλαδή «τραβάτε με και ας κλαίω» λέει μια λα’ι’κή παροιμία.
Οι Αμερικανοί το πάνε «Φυρί-Φυρί», για τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, αφού η ιστορική Περσία υποστηρίζεται από τη Ρωσία και Κίνα.
Όμως «φοβάται ο Γιάννης το θεριό, και το θεριό το Γιάννη», λέει ο λαός. Η  Περσία εκτιμά όχι μόνο τη στρατηγική της εγγύτητας, αφού έχει άμεσο πρόσβαση στο Στενό, αλλά επίσης και τις ασύμμετρες στρατιωτικές επιλογές  που έχουν σχέση με αυτό.
Όσον αφορά την ενέργεια, το Ισραήλ δεν έχει λόγο να επιτεθεί στη Περσία, αφού στη δική του ΑΟΖ στη Μεσόγειο, ευρέθησαν τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθράκων.
Οι πολεμοκάπηλοι Αμερικανοί αποχωρούν από το Ιράκ, για να έχουν δυνάμεις έτοιμες να επιτεθούν στο Ιράν.
Το Ναυτικό του Ιράν δεν διαθέτει μεγάλες μονάδες πολεμικών πλοίων,
όπως κορβέτες και φρεγάτες, αφού εύκολα θα γίνουν στόχος των πυραύλων από τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, αλλά και των αεροπορικών δυνάμεων ΗΠΑ & Ισραήλ.
Σε αυτή τη περίπτωση οι ΗΠΑ θα ήθελαν πολύ να επικρατήσει το στοιχείο της έκπληξης πιάνοντας στον ύπνο το Ιράν, και χτυπώντας πρώτοι όσο το δυνατόν περισσότερους στόχους,- όχι μόνο το πυρηνικό πρόγραμμα και τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν,- αλλά όλους τους μεγάλους στρατιωτικούς και βιομηχανικούς στόχους.
Βασικά τους Αμερικανούς και Ισραηλινούς ενδιαφέρουν οι πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, και αυτούς τους στόχους θέλουν να καταστρέψουν. Επειδή πρωταρχικής προτεραιότητας στόχοι σε κάθε μία από τις αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων του Ιράν να ανταποδώσει άμεσα τα χτυπήματα, είναι οι τοποθεσίες συστοιχιών πυραύλων, τα ναρκοπέδια, το οπλοστάσιο και εγκαταστάσεις βαλιστικών πυραύλων του Ιράν, οποιοδήποτε αντίποινο από το Ιράν, μετά από μια Αμερικανική Σιωνιστική επίθεση, θα είναι υποβαθμισμένη ενέργεια, αφού οι Αμερικανοί έχουν αποτελεσματικές  μυστικές υπηρεσίες, και τα πρώτα χτυπήματα θα είναι καταστροφικά για το Ιράν. (Σύμφωνα πάντα με τις ΗΠΑ, το Ιράν παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα και αδυναμίες μυστικών υπηρεσιών).
Οι ΗΠΑ προσπαθούν με τη κατάλληλο προπαγάνδα να φορτώσουν στο Ιράν, όλες τις ευθύνες για μελλοντικές επικίνδυνες και δυσοίωνες εξελίξεις. Εκτός από το να καθυστερούν όσο γίνεται περισσότερο τα γεγονότα, κάθε πλευρά θα έχει περισσότερα κίνητρα να δράσει επιθετικά με σκοπό να προλάβει την άλλη.
Το Ιράν έχει σημαντικά στρατιωτικά κίνητρα να κλείσει το στενό για την άμυνά του, σε περίπτωση που δεχθεί Σιωνιστική επίθεση.
Πράγματι τώρα με τόσο πολύ μεγάλη πολιτική και διπλωματική δραστηριότητα, όχι μόνο μεταξύ ΗΠΑ και Περσίας, αλλά και μεταξύ ΗΠΑ & Ρωσίας-Κίνας, με το Ισραήλ εμπλεκόμενο σε όλες τις κινήσεις,
οι κίνδυνοι για κακό υπολογισμό ενεργειών είναι πολύ υψηλοί για όλες τις πλευρές. Μέσα σε όλο αυτό τον διεθνή ορυμαγδό, ο ΟΗΕ κοιμάται με τα τσαρούχια, σαν τον άχρηστο Γενικό Γραμματέα αυτού.
                 Γεωπολιτική & Γεωστρατηγική Ανάλυση:
               ——————————————————–
Τρία είναι τα όπλα του Ιράν, που οι Σιωνιστές της παγκόσμιας Δικτατορίας θέλουν να πάρουν.
1.- Τα πετρέλαια, 2.-Τα πυρηνικά, 3.- Το Στενό του Ορμούζ.
Το Ισραήλ φοβάται το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, ενώ το ίδιο έχει ήδη στις αποθήκες του πάνω από 100 πυρηνικές κεφαλές.
Όπως τα βλέπουν οι Σιωνιστικές ΗΠΑ, η Περσία γνωρίζει από πολύ καιρό τη γεωστρατηγική σημασία –λόγω εγγύτητας- του στενού του Ορμούζ. Η απειλή για τη ναρκοθέτηση του στενού, ή τη στόχευση δεξαμενοπλοίων με πυραύλους είναι ένα κεντρικό συστατικό της αμυντικής στρατηγικής του Ιράν. Έτσι και η Τεχεράνη βυθίσει δέκα μεγάλα δεξαμενόπλοια στο στενό, αυτό έκλεισε για μεγάλο χρονικό διάστημα, και τότε οι Αμερικανοί θα έχουν να κάνουν με όλα τα κράτη της Γης, αφού θα λείψει το πετρέλαιο και φυσικό αέριο από την αγορά.
Κρατώντας το στενό ανοικτό αλλά σε πολεμικό συναγερμό, η Περσία αποτρέπει τις τραγικές συνέπειες εναντίον της, και αποφεύγει τον όλεθρο με τις διεθνείς τιμές πετρελαίου, για όλη την ανθρωπότητα.
Στο βαθμό που το Ιράν έχει καταφέρει να αποφύγει στρατιωτική ενέργεια μέχρι σήμερα, αυτή η στρατηγική της αποτροπής σε αυτό το βαθμό μπορεί να κριθεί σαν επιτυχία. Ακόμη η στρατηγική έχει μερικές αδυναμίες. Μια είναι ότι μπορεί μόνο να αποθαρρύνει μια επίθεση, όχι να την αποτρέψει. Από τη στιγμή που μια επίθεση εναντίον του Ιράν αρχίσει, η στρατηγική της Τεχεράνης έχει αποτύχει, έτσι λένε οι Αμερικανοί. Οι Σιωνιστές Αμερικανοί φεύγοντας από το Ιράκ, μετά από 8 χρόνια κατοχή, άφησαν πίσω τους καμένη Γη, έτσι θέλουν να καταστρέψουν και το Ιράν. Έκλεψαν τα πετρέλαια του Ιράκ, τώρα θέλουν να πάρουν και τα πετρέλαια του Ιράν. Το Ιράν προσπαθώντας να κλείσει το στενό του Ορμούζ, μετά από Αμερικανική επίθεση που θα έχει ξεκινήσει εναντίον του, δεν μπορεί να σταματήσει αυτά τα χτυπήματα λέγουν οι Αμερικανοί. Το κλείσιμο του στενού μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σαν τιμωρία και σαν αντίποινο. Είναι όμως ένα διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια των Ιρανών, για να σταματήσει τις πολεμικές ενέργειες εναντίον του, και αυτό θα φαινόταν σαν μια ισχυρή κάρτα  στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για κατάπαυση του πυρός.
Με τον κόσμο βυθισμένο σε παγκόσμια οικονομική κρίση, μια κίνηση του Ιράν να κλείσει το στενό, μετά από επίθεση των Σιωνιστών, θα  ενώσει τον κόσμο εναντίον των Αμερικανών. Μετά τις τελευταίες ειδήσεις που λένε ότι ο Ιρανικός στρατός προσγείωσε στο έδαφος του Ιράν ένα Αμερικανικό κατασκοπευτικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος, οι Αμερικανοί πολιτικοί αναλυτές λένε στα ΜΜΕ ότι τέτοιες αναγνωριστικές αποστολές των ΗΠΑ, φανερώνουν μεγαλύτερες φιλοδοξίες για παγκόσμια Σιωνιστική κυριαρχία, οι οποίες ενδέχεται να οδηγήσουν σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, και αυτή τη φορά με πυραύλους και πυρηνικά.
Με τις διπλωματικές εντάσεις να αγγίζουν το «σημείο βρασμού», μεταξύ του Ιράν και της Σιωνιστικής Δύσης, τα ΜΜΕ πιστεύουν ότι αυτές οι κατασκοπευτικές αποστολές αποτελούν αναπόσπαστο μέρος ενός μεγαλύτερου πολέμου, που διεξάγουν οι ΗΠΑ εναντίον του Ιράν επί δεκαετίες. Από το 1970 οι ΗΠΑ είχαν στο στόχαστρο το Ιράν, με σκοπό να εγκαταστήσουν εκεί ένα καθεστώς  που να είναι υποταγμένο στα Αμερικανικά συμφέροντα, όπως έκαναν εδώ στην Ελλάδα με τους «Μ……ς»,  εφιάλτες και κλέφτες πολιτικούς της Δεξιάς,
και των Σοσια-ληστών.
Η  ιστορική Περσία έχει τη πατριωτική απαίτηση να πιστεύει ότι έχει το δικαίωμα να κατέχει τη κυριαρχία της, να έχει τη δική της κυβέρνηση, και όχι Σιωνιστική κυβέρνηση, να διαχειρίζεται μόνη της τις δικές της
υποθέσεις, να εκμεταλλεύεται το δικό της ορυκτό πλούτο, και να μη δίνει αναφορά στις Σιωνιστικές δυτικές δυνάμεις της Ν.Τ.Π.
Η Ν.Τ.Π. & ΗΠΑ διαφωνούν με αυτά και εδώ έγκειται η σύγκρουση.
Οι δυτικοί αναλυτές ισχυρίζονται επίσης ότι οι Αμερικανικές ειδικές δυνάμεις, επιχειρούν ήδη εντός του Ιράν, καθώς πιστεύουν ότι η πιθανότητα για μια επίθεση γίνεται όλο και επικείμενη.
Το γεγονός ότι οι Ιρανοί προσγείωσαν το Αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος με ασφάλεια, αποδεικνύει ότι είναι εφοδιασμένοι με υψηλή
Πολεμική τεχνολογία, από τις άλλες δύο υπερδυνάμεις του πλανήτη.
Εάν οι Σιωνιστές Αμερικανοί επιχειρήσουν επίθεση, θα το πληρώσουν πολύ ακριβά, αφού όλα τα πολεμικά πλοία του 7ου Στόλου, είναι στόχος
των πυραύλων του Ιράν. Ο Κόλπος του Ομάν και η Αραβική θάλασσα, θα γίνει το σύγχρονο Pearl-Harbour για τους Αμερικανούς.
Σύμφωνα με τους δυτικούς αναλυτές, τα πρόσφατα γεγονότα στη Λυβύη,  Συρία, Αίγυπτο, κ.λ.π. δείχνουν ότι μια μεγαλύτερη προσπάθεια της Σιωνιστικής Δύσης-ΝΑΤΟ ευρίσκεται σε εξέλιξη, για να χαλιναγωγήσει το Ιράν, και όχι μόνο, αλλά το κάθε κράτος που μπορεί να είναι αντίθετο με την ανεξέλεγκτη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ είχαν για μερικά χρόνια, ιδίως επί προεδρίας Μπούς,(Πατρός και Υιού), αυτό που αποκαλούν «Μεγάλο Έργο» (Big Job), στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.
Το «μεγάλο έργο τους» ήταν η συνολική κυριαρχία πάνω στη Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, Κεντρική Ασία, έως τα σύνορα της Ρωσίας-Κίνας. Η Ρωσία  περιστοιχίζεται από Αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις, και συνορεύει με τη Κίνα. Αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, που χρησιμοποιούν τις αφελέστατες ΗΠΑ σαν στρατιωτικό όργανο. Προσπαθούν να εξαλείψουν τις χώρες που δεν υποτάσσονται. Υπήρχε λοιπόν ένα σχέδιο πολέμου για τη Λιβύη και τη Συρία, το οποίο ευρίσκεται σε εξέλιξη.
Χτυπούν τη Συρία, με εσωτερική επανάσταση, επειδή είναι σύμμαχος του Ιράν. Το λιβυκό μοντέλο ήδη αναπαράγεται στη Συρία.
Αν η Συρία σαρωθεί, τότε ο επόμενος στόχος θα είναι το Ιράν.
Οι Σιωνιστές Αμερικανοί λένε, θα μπορούσε να υπάρχει μια εξέγερση λαού στο Ιράν, όπως έγινε σε Αίγυπτο, Λιβύη, και Συρία, για να πέσει το καθεστώς των Περσών πατριωτών εκ των έσω.
Οι Σιωνιστές Αμερικανοί είναι μαθημένοι σε τέτοια κόλπα, ξεσηκώνουν τους αφελείς λαούς, και δεν κοιτάνε τα δικά τους χάλια, που ο Αμερικανικός λαός, πεινασμένος και άστεγος έχει βγεί στους δρόμους. Στη πραγματικότητα οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν εσωτερική επανάσταση. Σκάβουν το λάκκο άλλων, και έπεσαν οι ίδιοι μέσα.
Η όλη ιστορία γίνεται επειδή το Ισραήλ φοβάται τη πυρηνική δύναμη που λέγεται Περσία. Και οι Αμερικανοί θέλουν τον έλεγχο της ροής των
Πετρελαίων των Αραβικών χωρών του Κόλπου.
                           Ενδεχόμενη  Σύγκρουση:
Η συνεχής συζήτηση για τις ικανότητες του Ιράν και τις προθέσεις του,
δίνει θέματα στα διεθνή ΜΜΕ για ανάλυση, και όχι μόνο, αλλά και για τις επιθετικές διαθέσεις της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, εναντίον της ιστορικής Περσίας.
Οι αναφορές των διεθνών ΜΜΕ συνεχίζουν να επικεντρώνονται με στόχο να διαταράξουν τις προόδους της Τεχεράνης να κατασκευάσει πυρηνικά όπλα, για την ασφάλεια του Ισραήλ.
Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, φοβάται μήπως όταν το Ιράν γίνει πυρηνική δύναμη, επιτεθεί εναντίον του Ισραήλ, και αποκτήσει το πλήρη έλεγχο των Στενών του Ορμούζ.
Η δυτική κοινότητα των Σιωνιστών Αμερικανών και Ευρωπαίων, έχει ένα καλύτερο στρατηγικό ενδιαφέρον για να εξασφαλίσει τη ροή του πετρελαίου έχοντας υπό το δικό της έλεγχο το στενό του Ορμούζ.
Το ενδιαφέρον αυτό είναι η κατοχή του Ιράν, με στρατιωτικά μέσα.
Συχνά λεγόταν ότι η αληθινή πυρηνική επιλογή και απειλή του Ιράν, είναι η ικανότητά του να κλείσει το στενό του Ορμούζ, το οποίο εξυπηρετεί τη κίνηση κατά 100% των εξαγωγών πετρελαίου του Περσικού/Αραβικού κόλπου.( 40% του παγκόσμιου εμπορίου πετρελαίου και των θαλασσίων μεταφορών).
Σε μια εποχή όπου ο κόσμος σέρνεται πίσω από τη χειρότερη οικονομική κρίση, το κλείσιμο του Ορμούζ είναι μια σοβαρή απειλή.
Φυσικά το Ιράν έχει μια μεγάλη σειρά από στρατιωτικές επιλογές για να επιτεθεί στις εξαγωγές πετρελαίου, ευθύς ως δεχθεί επίθεση, και αυτό δεν είναι καινούργια εξέλιξη.
Σχεδόν από τις πρώτες ημέρες της Ισλαμικής Δημοκρατίας, το Ιράν έχει αναπτυχθεί σε στρατιωτική δύναμη στο Περσικό Κόλπο, ξεκινώντας με επιθέσεις εναντίον των Ιρακινών δεξαμενοπλοίων , και των διεθνών πετρελαιοφόρων που μετέφεραν Ιρακινό πετρέλαιο κατά τη διάρκεια του πολέμου Ιράν-Ιράκ, στη δεκαετία του 1980. Αλλά μέσα σε όλη αυτή τη χρονική περίοδο, το Ιράν δεν έχει ποτέ εξασκήσει τα πλήρη μέτρα, από τις ικανότητές του για να κλείσει το στενό του Ορμούζ,
για το θαλάσσιο μεταφορικό εμπόριο.
Το ναυτικό του Ιράν δεν χρησιμοποιεί μεγάλες μονάδες πολεμικών πλοίων, αφού αυτά θα ήταν εύκολος στόχος των Αμερικανικών πυραύλων. Χρησιμοποιεί όμως υποβρύχια, πυραύλους από βάσεις της στεριάς και των ακτών που περιβάλουν το στενό του Ορμούζ, και πυραυλακάτους οι οποίες είναι πολύ πιο αποτελεσματικές επιχειρησιακά στα κλειστά ύδατα του Περσικού Κόλπου.
Οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν τα μοντέλα υποβρυχίων του Ιράν σαν σπουδαία Ιρανικά όπλα, και θα κάνουν κάθε προσπάθεια γρήγορα να τα εξουδετερώσουν, είτε στο πέλαγος είτε στα λιμάνια-ναυστάθμους, σε οποιοδήποτε σενάριο πολεμικής συρράξεως.
Καλά ενημερωμένοι στρατιωτικοί κύκλοι, για τη ποιοτική αδυναμία  των ναυτικών δυνάμεων του Ιράν απέναντι στο ναυτικό των ΗΠΑ,
ισχυρίζονται ότι το Ιράν έχει ένα αριθμό περισσότερων ασύμμετρων
επιλογών. Η πλέον συμβατική από αυτές τις επιλογές είναι τα ταχύτατα επιθετικά πλοιάρια –πυραυλάκατοι, εξοπλισμένα με πυραύλους.
Η Γαλλία στο παρελθόν είχε εφοδιάσει το ναυτικό του Ιράν με εξελιγμένου τύπου πυραυλακάτους. Το Ιράν άρχισε να ναυπηγεί αντίγραφα αυτών των περιπολικών πυραυλακάτων.
Μικρότερα από μια κορβέτα, το κάθε ένα από αυτά τα πυρπολικά πλοιάρια, έχει ένα μεσαίου μεγέθους ναυτικό κανόνι, και αρκετούς πυραύλους εναντίον πλοίων-στόχων.
Τέτοια πυρπολικά χρησιμοποίησαν οι Ιρανοί εναντίον του Ιράκ, στο πόλεμο Ιράκ-Ιράν στη δεκαετία του 1980, επομένως έχουν πείρα.
Τότε τα πυρπολικά του Ιράν ήσαν εξοπλισμένα με Αμερικανικούς πυραύλους τύπου Harpoon, και το Ιράκ με Γαλλικούς πυραύλους τύπου EXOCET.  Σήμερα λόγω του γεγονότος ότι οι Αμερικανοί είναι πλέον ο μεγάλος εχθρός, οι πυραυλάκατοι του Ιράν είναι εξοπλισμένες με κινεζικούς πυραύλους, τύπου εναντίον πλοίων.
Σε περίπτωση σύρραξης, οι πυραυλάκατοι του Ιράν θα μπορούσαν να βυθίσουν όλα τα διερχόμενα πλοία από το στενό, εμπορικά-πολεμικά.
Τα λιμάνια και οι ναύσταθμοι του Ιράν είναι ευάλωτοι  στις επιθέσεις των Αμερικανικών πολεμικών πλοίων και αεροπλάνων. Γιαυτό το συμβατικό ναυτικό του Ιράν, του οποίου οι ταχύτατες πυραυλάκατοι είναι μέρος, θα πρέπει να φύγουν αμέσως από τους ναυστάθμους για να αποφύγουν καταστροφή, ιδιαίτερα εάν το πρώτο χτύπημα έλθει από τις ΗΠΑ όπως αναμένεται. Βεβαίως λόγω ανωτέρας Αμερικανικής στρατιωτικής ισχύος σε ναυτικό και αεροπορία, τα πολεμικά πλοία και υποβρύχια του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των ταχύτατων πυραυλακάτων, δεν θα είναι ασφαλέστερα στο πέλαγος.
Όμως οι πυραυλάκατοι του Ιράν με τους πυραύλους, θα κάνουν μεγά
λη ζημιά στα πολεμικά πλοία του ναυτικού των ΗΠΑ.
Οι Αμερικανοί λένε, ακόμη και εάν οι πυραυλάκατοι του Ιράν επιτύχουν να διασωθούν, δεν θα έχουν λιμάνι επιστροφής, ώστε να ανεφοδιασθούν με πυραύλους αφού οι εγκαταστάσεις των λιμένων θα έχουν καταστραφεί. Οπωσδήποτε όμως το Ιράν έχει και άλλα ασύμμετρα όπλα κρυμμένα στο μανίκι του.
Όπως οι Αμερικανοί δεν θα είναι μόνοι σε αυτό το πόλεμο, έτσι και οι Πέρσες δεν θα είναι μόνοι…… Ο  Νοών νοείτω.
Σε περίπτωση Αμερικανικού Σιωνιστικού χτυπήματος, οι πύραυλοι του Ιράν θα χτυπήσουν και θα βυθίσουν μέσα στο στενό του Ορμούζ, μεγάλα δεξαμενόπλοια ώστε να αχρηστεύσουν το στενό, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη παγκόσμια οικονομία.
Τώρα η Σιωνιστική Δύση προγραμματίζει να επιβάλλει EMBARGO
στις εξαγωγές πετρελαίου του Ιράν.   
Σήμερα ένα είδος ψυχρού πολέμου μεταξύ των Σιωνιστικών ΗΠΑ , και του Ιράν, ευρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά οι κίνδυνοι θερμού πολέμου     
φαίνεται να είναι ορατοί και αυξανόμενοι.

                                         ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                          Διεθνολόγος
                                         Ε-mail: ant.grypaios@gmail.com

Πηγές:

1.-STRATFOR
2.-filologos 10
         
  

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*