Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:33 - 09/03/2015

Η παγκόσμια ελίτ σε ΠΑΝΙΚΟ υπό τον φόβο κοινωνικών αναταραχών: Πώς συνδέεται άραγε ο Τζορτζ Σόρος;ΒΙΝΤΕΟ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η οργάνωση, η οποία προειδοποίησε αυτή την εβδομάδα, ότι οι πλούσιοι προετοιμάζονται για πολιτικές αναταραχές αγοράζοντας μυστικά καταφύγια, ιδρύθηκε από τον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος.

Σε δύο ξεχωριστές συνεντεύξεις, ο οικονομολόγος Ρόμπερτ Τζόνσον αποκάλυψε ότι οι Κροίσοι αγοράζουν γη και διαδρόμους προσγείωσης σε απομακρυσμένες περιοχές, προετοιμαζόμενοι για μια κοινωνική εξέγερση η οποία αναμένεται να ξεσπάσει άμεσα εξαιτίας της αυξανόμενης εισοδηματικής ανισότητας.

«Γνωρίζω διαχειριστές hedge funds σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι αγοράζουν διαδρόμους προσγείωσης και αγροκτήματα σε μέρη όπως η Νέα Ζηλανδία, επειδή πιστεύουν ότι χρειάζονται μία μέθοδο διαφυγής», δήλωσε ο Τζόνσον.

Σε μεταγενέστερη συνέντευξη, ο Τζόνσον ανέφερε στο RT: «Πολλοί πλούσιοι και ισχυροί άνθρωποι φοβούνται αυτή την περίοδο – πιστεύουν ότι ο κόσμος βρίσκεται σε ασταθή τροχιά … Καθώς το σύστημα δεν διαθέτει κατάλληλους πόρους, καθώς δεν αντιπροσωπεύει τους ανθρώπους, τα πράγματα γίνονται όλο και πιο επικίνδυνα, όπως π.χ. στο Φέργκιουσον».

Ο Τζόνσον είναι πρόεδρος του Ινστιτούτου της «Νέας Οικονομικής Σκέψης», μιας οργάνωσης που ιδρύθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τον Τζορτζ Σόρος, τον 26ο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, με περιουσία που ανέρχεται περίπου στα 24 δισεκατομμύρια δολάρια.

Είναι κάπως ειρωνικό το γεγονός ότι μια ομάδα που προειδοποιεί σχετικά με επερχόμενες κοινωνικές αναταραχές εξαιτίας των εισοδηματικών ανισοτήτων χρηματοδοτείται από έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, ωστόσο η ακρίβεια του ισχυρισμού ότι οι Κροίσοι αγοράζουν απομακρυσμένες κρυψώνες ενισχύεται μόνο από αυτή τη σύνδεση.

Ο Σόρος έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει για τις συνέπειες της ανισότητας στην κατοχή του πλούτου, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τα όσα ανάφερε για την απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Ο δισεκατομμυριούχος κερδοσκόπος ανέφερε ότι η έναρξη του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης ύψους 1,1 τρισ. ευρώ θα έχει σοβαρές πολιτικές συνέπειες.

Άλλα μέλη της πλουτοκρατίας υιοθετούν επίσης τη ρητορική της ανισότητας στην κατοχή του πλούτου και υποστηρίζουν δήθεν την ανάγκη για εξισορρόπηση, ως μέρος μιας ευρύτερης θεματικής συζήτησης η οποία επικεντρώνεται στην «καπιταλιστική απειλή για τον καπιταλισμό».

Στην πραγματικότητα, όπως εξηγεί ο Brandon Smith, όλα αυτά είναι μόνο ένα μέρος της διαδικασίας, η οποία θα καταλήξει στην επιβολή ενός νέου οικονομικού συστήματος όπου η εξουσία θα συγκεντρώνεται στα χέρια μίας de facto παγκόσμιας κυβέρνησης.

«Οι διεθνείς τοκογλύφοι και κερδοσκόποι δεν έχουν απολύτως κανένα ενδιαφέρον για τη διάσωση του σημερινού συστήματος, παρά τις υποθέσεις πολλών αναλυτών της αγοράς», γράφει ο Smith, προσθέτοντας ότι «ο μόνος στόχος τους είναι να αποτρέψουν τις ορατές συνέπειες της κρίσης μέχρι το νέο σύστημα να είναι έτοιμο (και αποδεκτό στη συνείδηση του κοινού) ώστε να τεθεί σε εφαρμογή».

hellasforce.com

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 03/09/2015 @ 12:39 ΜΜ

    Ο φοβος προϋποθέτει αγνοια, κατι που δεν κολλάει με τους παγκοσμιοποιητες, η κοινωνικη ανισότητα ειναι προκαλουμενη απ τους ιδιους,αρα την περιμενουν το ξερουν, οποτε δεν κολλαει το καταφυγιο! αφου το πανε για παγκοσμιοποιση , πως θα την κανουν κατω απ τη γη; ολα αυτα με τα καταφύγια ειναι κατι αλλο και οχι αυτο που αφήνουν να φανει, και γι αυτο τα δινουν και στην δημοσιότητα για να επικρατή συγχυση και πανικός στον κοσμο, ολα αυτα ειναι ενα σόου για να το συνδέσουν με τους εξωγήινους (σχεδιο μπλε ακτίνα) μη τρώτε κουτοχορτο.δηλαδη ολο το σχεδιο ηταν να κανουν τον κοσμο να τρελαθει και μετα αυτοι να πανε στα καταφύγια; κατι δεν κολλαει στο σενάριο που πλασαρουν, ολο το σχεδιο τους ηταν δηλαδη να πανε να μηνούν κάτω απ τη γη; πολυ μίζεροι μου ακούγεται και χαζο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*