Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:37 - 12/09/2013

Η “νεκρή γλώσσα” των αρχαίων ελληνικών

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Από το 2014, η
νεκρή γλώσσα” των αρχαίων ελληνικών
θα διδάσκεται στα δημόσια σχολεία της Αγγλίας, καθώς οι Άγγλοι εκπαιδευτικοί υποστηρίζουν ότι βοηθά στην ευκολότερη εκμάθηση της “ζωντανής γλώσσας” των… αγγλικών και άλλων γλωσσών.

Η “νεκρή γλώσσα” των αρχαίων ελληνικών, χρησιμοποιείται στην Ιατρική, τη Φυσική, την Αστρονομία, τη Νομική, τα Μαθηματικά, την παραγωγή νέων λέξεων, και αποτελεί τη μητέρα όλων των ευρωπαϊκών γλωσσών.

Στη “νεκρή γλώσσα” έχουν γραφτεί αριστουργήματα της Τέχνης, σημειώσεις του Νεύτωνα, η Καινή Διαθήκη, η πρώτη γνωστή εγκυκλοπαίδεια του κόσμου, ενώ είναι μια από τις ελάχιστες στον κόσμο που παρουσιάζει ομοιογενή εξέλιξη και αποτελεί φαινόμενο σπάνιο στη γλωσσολογική ιστορία του ανθρώπινου γένους διότι ομιλείται επί χιλιάδες χρόνια χωρίς διακοπή.

Περίπου το 80% του λεξιλογίου της νέας ελληνικής βασίζεται στη “νεκρή γλώσσα” των αρχαίων ελληνικών, ενώ φράσεις και λαϊκές παροιμίες διατηρούνται αναλλοίωτες στο πέρασμα των χιλιετιών…

Αν τα αρχαία ελληνικά διδάσκονταν στα σχολεία διαφορετικά και όχι αποστειρωμένα -όπως δυστυχώς γίνεται- ίσως να μην εκστομίζονταν σήμερα “προτάσεις” όπως αυτή της κ. Ρεπούση..

Αρχαία Γνωμικά – Ancient Greek Quotes

πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (33)

  1. Ανώνυμος 09/12/2013 @ 9:54 ΠΜ

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΚΑΚΑΣ ΜΑΣ ΑΛΑΞΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΓΛΩΣΣΑ ΣΕ ΝΕΟΛΛΗΝΙΚΑ

  2. Ανώνυμος 09/12/2013 @ 10:34 ΠΜ

    Παιδιά, αναγέννηση του ΕΛληνισμού με φραγκολεβαντίνικα και αγγλοελληνικά δεν γίνεται, ούτε με μεσοβέζικες λύσεις…

    Επιτέλους ποιόν φοβόμαστε;;;;;;;;

    Επιστροφή στην αρχαία ελληνική τώρα, όπως οι εβραίοι στο Ισραήλ, που υιοθέτησαν την αρχαία εβραϊκή.

    Αρχαία ελληνικά και τέλος. Έχουμε τη γλώσσα των Θεών και αντ' αυτού επιμένουμε σε ένα ιδίωμα που δεν μας επιτρέπει να διαβάσουμε Πλάτωνα από το πρωτότυπο;;;

    Εχουμε τα μηνύματα των Ηρώων της διανόησης και αντ' αυτού χαζολογάμε με τη νεοελληνική γραμματεία (καλή αλλά λίγη…) ;;;;;;

  3. Ανώνυμος 09/12/2013 @ 11:01 ΠΜ

    Τον μπαμπά Πλεύρη μπορεί να τον βρίζουνε,γιατί όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια,αλλά να τον παρακολουθείτε στα κρυφά (μη σας πούνε και φασίστες,οι προοδευτικοί νεοφασίστες ή αλλιώς το αριστερό χέρι των τραπεζιτών)γιατί τους έχει απαντήσει και τους τα έχει βουλώσει ΟΛΑ με απόλυτο τρόπο.Την αρχαία ελληνική γλώσσα την μιλάμε ΟΛΟΙ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,τουλάχιστον σε όλα τα σύνθετα που χρησιμοποιούμε.Απλά ορισμένοι αρκούντε στο ρόλο του νεορουφιάνου της νέας τάξης,λές και κι άν ακόμη δεν τη μιλούσαμε θα μας έκανε κακό να την επαναφέραμε…

  4. Ανώνυμος 09/12/2013 @ 11:22 ΠΜ

    Για να διακριθει καποιος πρεπει να δειξει αξιολογο εργο ή να κανει και να λεει μ@@@@κιες. Ποιος ηξερε την ΄΄κυρια΄΄ Ρεπουση πριν αρχισει να λεει αυτα που λεει? Και πως να διατηρηθει στην επικαιρότητα η καυμένη? γιαυτο πρεπει να συνεχιζει να λεει τις βλακειες της. Μεχρι που να φαει το κεφαλι της!!!

  5. Ανώνυμος 09/12/2013 @ 11:25 ΠΜ

    αυτή τη σαύρα ποιος θα τη σπάσει στο ξύλο μια μέρα δε ξέρω. ξεφτιλισμένη

  6. Ανώνυμος 09/12/2013 @ 12:06 ΜΜ

    Η πατσαβούρα όταν ανοίγει το στόμα μας ξερνάει πτώματα της νεκρής γλώσσας;
    Αν δεν της αρέσουν τα ελληνικά να μεταναστεύσει ,που της δόσανε αξία οι ανεγκέφαλοι ψηφοφόροι της,να τη χαίρονται οι βρωμοανθέλληνες αλλοδαποί πράκτορες.

  7. Ανώνυμος 09/12/2013 @ 12:59 ΜΜ

    ΦΑΤΣΑ ΕΡΠΕΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ'''''

  8. Ανώνυμος 09/12/2013 @ 1:01 ΜΜ

    και η νεα ελληνικη ειναι πολυ καλη γλωσσα. τα αρχαια καλα ειναι αλλα σου ζοριζουν τον εγκεφαλο για να βγαλεις νοημα.

  9. Ανώνυμος 09/12/2013 @ 1:02 ΜΜ

    Είναι ολοφάνερο ότι τα αρχαία ενεργοποιούν τον εγκέφαλο των ελλήνων ποιος θέλει τους έλληνες πιο πάνω από όλους; Την κύρια ρεπουση να την βάλουν στα κέντρα πακιστανων να δούμε αν θα μας πει μετά ποια γλώσσα είναι νεκρή…

  10. Ανώνυμος 09/12/2013 @ 1:07 ΜΜ

    Αυτην ετσι της ειπανε και αυτα λεει.το θεμα ειναι ΕΜΕΙΣ αν θα το κανουμε κ αυτο γαργαρα, οι Ελληναρες….

  11. Ανώνυμος 09/12/2013 @ 1:56 ΜΜ

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ
    ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση του 6χρόνου από την Κίνα, που έπεσε θύμα εμπορίου ανθρωπίνων οργάνων!

    Τα εμφυτεύματα που του τοποθετήθηκαν είναι ένα πρώτο βήμα ώστε να αποκτήσει ο Μπιν Μπιν προσθετικά μάτια και στη συνέχεια ειδικούς «αισθητήρες πλοήγησης».

    Ο χειρουργός έχει ξεκινήσει μια μακρά διαδικασία προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα στο 6χρονο αγοράκι όχι να βλέπει αλλά να μπορεί να μετακινείται μόνος του σε οικεία μέρη.

    Σχετικά με τις έρευνες τις αστυνομίας ακόμη δεν έχει βρεθεί άκρη καθώς μπορεί να φέρεται πως έπεσε θύμα της ίδιας τους της θειας, η οποία λίγες μέρες μετά αυτοκτόνησε, όμως σύμφωνα με τα πρακτορεία η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να βρει κάποιο πειστικό κίνητρο.

  12. ο ρουφιανος του μαξιμου 09/12/2013 @ 2:06 ΜΜ

    ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΞΕΝΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ελληνιδα ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΒΟΥΛΗ ΔΙΟΤΙ…
    απο τις 19.9.13 δηλαδη μετα το ταξιδι του πολιτικου απατεωνα που μας κυβερνα απο τις βρυξελλες θα εχουμε ραγδαιες πολιτικες εξελιξεις !

    βοηθαμε ολοι ωστε να φυγει απο την μεση το παλαιο πολιτικο συστημα με την σταση μας στις δουλειες και στις συναλλαγες μας ωστε να αποτυχει το προγραμμα τους!

    δεν εχουμε αναγκη το γερμανικο ευρω ουτε τις υπηρεσιες του πολιτικου απατεωνα και του αρχομανη συνοιδιπορου του! θελουμε την δικη μας ανεξαρτητη και ελευθερη διαχειρηση των πολιτικων και οικονομικων προγραμματισμων!

    φαινεται οτι ο πολιτικος απατεωνας τελειωσε γιαυτο και τρεχει στις βρυξελλες για να παζαρεψει την περαιτερω παραμονη του στην εξουσια που ομως εμεις δεν πρεπει να του το επιτρεψουμε!

    ολοι μας γενικοι διευθυνταδες σε εφοριες, δημοσιοι υπαλληλοι σε θεσεις επηρεασμου ,απλοι πολιτες κανουμε την υπερβαση μας!

    η οποια ειναι μια και μοναδικη ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ και του δειχνουμε ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ

    ας θυμουνται οι διευθυνταδες των υπουργειων και των εφοριων οτι το σχεδιο τους θα αποτυχει και ενω οι πολιτικοι προισταμενοι τους θα εχουν φυγει με τα ελικοπτερα αυτοι θα μεινουν και ειναι αυτοι που θα αντιμετωπισουν την οργη αυτων που υπεγραψαν την κατασχεση σπιτιων και την καταδικη των συμπολιτων στην εξαθλιωση και την μιζερια

    αυτο ας το θυμουνται διοτι ο χρονος εφθασε και η απαλλαγη ειναι προ της πραγματοποιησης της…

    ΑΣ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ελληνιδα ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ
    ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΑ "ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ"
    ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  13. Ανώνυμος 09/12/2013 @ 2:31 ΜΜ

    λΈΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΉΞΕΙ;;;;ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΆΣΕΙ ΛΈΜΕ ΤΏΡΑ…

  14. στοπζαπιγκ 09/12/2013 @ 3:00 ΜΜ

    προς υποψηφιο ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
    ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ:

    αγαπητε , δεν γνωριζω! αγαπητε , δεν σε ηξευρα!

    για μενα ομως η παρουσια σου μου προκαλει θαυμασμο: για το θαρρος σου να τα βαλεις αφοβα με το συστημα τους! για το ασυμβιβαστο των θεσεων σου με το κενοταφειο τους! για τον ΕΛΛΗΝΑ που βγαζεις απο μεσα σου και τους τρομαζεις! για την εξυπνη και ετοιμολογη σκεψη σου που τους ταπωνεις!

    ελπιζω να μπορεσεις να κερδισεις την δημαρχια Αθηναιων! δεν θα ειναι ευκολο με το συστημα που εχει μαθει να ξεκοκαλιαζει!

    αφηνω ομως λιγο τον οραματισμο μου να τρεξει για το πως θα ειναι η Αθηνα μετα απο τεσσερα χρονια δημαρχιας ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!

    πιστεψτε με οτι μονον θετικα αποτελεσματα ακομη και για ολην την τοπικη συτοδιοικηση βλεπω!

    αγαπητε δεν σε ξερω! αγαπητε δεν σε γνωριζω! αγαπητε γνωριζω και ξερω οτι εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ! και αυτο μου αρκει.-

    (σου το υποσχομαι οτι θα με χασεις αν γινεις: -σουργελλο του συστηματος -δημοσιογραφων που θελουν τηλεθεαση–επικοινωνιακους ειρισμους- απουσια θαρρους συγκρουσης με το παλαιο-χασιμο της αυθαιντικοτητας σου-)

  15. Ανώνυμος 09/12/2013 @ 3:09 ΜΜ

    αγαπητε , δεν γνωριζω! αγαπητε , δεν σε ηξευρα!

    για μενα ομως η παρουσια σου μου προκαλει θαυμασμο: για το θαρρος σου να τα βαλεις αφοβα με το συστημα τους! για το ασυμβιβαστο των θεσεων σου με το κενοταφειο τους! για τον ΕΛΛΗΝΑ που βγαζεις απο μεσα σου και τους τρομαζεις! για την εξυπνη και ετοιμολογη σκεψη σου που τους ταπωνεις!

    ελπιζω να μπορεσεις να κερδισεις την δημαρχια Αθηναιων! δεν θα ειναι ευκολο με το συστημα που εχει μαθει να ξεκοκαλιαζει!

    αφηνω ομως λιγο τον οραματισμο μου να τρεξει για το πως θα ειναι η Αθηνα μετα απο τεσσερα χρονια δημαρχιας ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!

    πιστεψτε με οτι μονον θετικα αποτελεσματα ακομη και για ολην την τοπικη συτοδιοικηση βλεπω!

    αγαπητε δεν σε ξερω! αγαπητε δεν σε γνωριζω! αγαπητε γνωριζω και ξερω οτι εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ! και αυτο μου αρκει.-

    (σου το υποσχομαι οτι θα με χασεις αν γινεις: -σουργελλο του συστηματος -δημοσιογραφων που θελουν τηλεθεαση–επικοινωνιακους ειρισμους- απουσια θαρρους συγκρουσης με το παλαιο-χασιμο της αυθεντικοτητας σου-)

    ΤΟ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΛΑΩ ΕΔΩ
    ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ…
    ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑ!

    • Ανώνυμος 09/12/2013 @ 11:24 ΜΜ

      Θεου θελοντος αμα βγει και παει καλα μετα ξερεις ε?Κυβερνηση η ΧΑ!Παμε ρε Κας φοβερε ρητορα, δειξτους τα καρυδια σου

  16. Ανώνυμος 09/12/2013 @ 3:14 ΜΜ

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΔ@Σ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ.

  17. Ανώνυμος 09/12/2013 @ 3:39 ΜΜ

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
    ΕΝΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΚΥΡΙΟΙ ,ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΝΑ ΤΗΣ "ΞΗΓΗΣΗ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ".Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΕΝΑΙ Κ Α Κ Ο Γ Α Μ Η Μ Ε Ν Η ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ!!!!!
    ΣΕΒΑΣ ΥΠΑΤΙΑ

  18. Ανώνυμος 09/12/2013 @ 4:38 ΜΜ

    φαινεται οτι αυτη το πηρε ειδηση οτι ολοι ακομη και οι με προικα γονοι πολιτικων
    ανησυχουν για την καρεκλα του βολεματος τους στην βουλη

    και ετσι αυτη βγαινει με συνθηματα που θα συγκινησουν τους κουβαλητους ψηφοφορους
    του Λαλιωτη ντεεε (θυμαστε τοτεεεε που η εξουσια ηταν υπογραφη και ταλαρο…)
    και δεν ηθελε το σοσιαληστικο κομμα να χασει απο την " ο λαος δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια"

    ε! λοιπον αυτοι οι ψηφοφοροι που αποφασιζουν για μας (δηλαδη οι τοτε λαθρο μεταναστες τοτε κουβαλητοι δηθεν ελληνες διασπορας) συγκινουνται οταν την ακουνε να διαλυει την ελληνικη παιδεια…

    και να γινουμε ολοι ισιοι με το επιπεδο τους γιαυτο και θα την ψηφισουν εν αντιθεση με τους γονους που θα την πατησουν…

    τι λετε!… τι λετε!… ετσι ε!… τι μου λετε!…

    ο υπουργος υιος του πρωην υπουργου Βαρβιτσιωτη που απετυχε να εκλεγει δημαρχος και κρατησε το βουλευτιλικη για να εχει να ασχολειται

    ο υπουργος υιος του πρωην πρωθυπουργου Μητσοτακη που ενω ασχολειτο με τα περιβαλοντολογικα βρεθηκε να στελνει κοσμο στην εξαθλιωση

    η υπουργος κορη του πρωην υπουργου Κεφαλογιαννη με τοσες εργασημες μερες στο βιογραφικο της

    η βουλευτης κορη του πρωην πρωθυπουργου Μητσοτακη με τοσα ευσημα στην μακροχρονια ενασχοληση της με την πολιτικη που κρατησε το ονομα του δολοφονηθεντος πρωην συζυγου για επικοινωνιακα τρυκ

    ο υπουργος υιος του πρωην δυνατου πολιτικου επι καραμανλη Σταικουρα

    ο βουλευτης υιος του δυνατου των μ.μ.ε Ψυχαρη που τσινεσε που δεν τον εκαναν υπουργο απο την πρωτη φορα εκλογης του κ.τ.λ.+κ.τ.λ.

    τι μου λετε !… τι μου λετε!… αυτοι να μην ξανα μανα εκλεγουν; με τετοια πολιτικη πελατεια απο πατερα σε γονο!!!…

    τι μου λετε;… τι μου λετε;…

    λετε να μην ξερουν πως να εφαρμοσουν το γνωστο σε αυτους: …ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!…

    ας μην μιλησουμε για τους αλλους γονους των συμπεθερων τους στην εξουσια που την καταχραστηκε δεοντως φθανοντας τωρα απο το 48% στο….αξιοπρεπες…!!! 6-7% και που το θεωρουν …ικανοποιητικον!

    τι μου λες!… τι μου λες!… τι μου λες!!!

    οταν οι δημοσκοποι τους δινουν ποσοστα 25-28% … και οταν εχουν τον εν αναμονη πρωθυπουργο να τους ξελασπωσει…

    εχω αδικο αν βγαλω το συμπερασμα οτι ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΙΠΟΣ ΑΚΟΜΑ….

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΞΑΘΛΙΩΘΗΚΑΜΕ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ /ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΛΙΠΟΣ (ουτε για να βγαλουμε τον χειμωνα)

    με την φοβικη και αντιδραστικη ψηφο μας… με τις υγιες μας!

  19. Την καλύτερη απάντηση την έδωσε ο Μπαμπινιώτης αν και δεν του έχω ιδιαίτερη συμπάθεια αλλά όταν τον ρώτησαν για τυχόν σχόλια επί της δήλωσης της Ρεπούση ανέφερε: Δεν ασχολούμαι με συνομιλητές φληναφημάτων….(μωρολογίες, ηλιθιότητες) Την σκότωσε κυριολεκτικά με μία "νεκρή γλώσσα".
    Κι εγώ θα προσθέσω ότι είναι μία από τις πολλές πομφόλυγες (φουσκάλα με υγρό… σαν αυτές από τα στενά παπούτσια) που έχουν γεμίσει το κτίριο που τους έχουμε παραχωρήσει για Κοινοβούλιο.

  20. Ανώνυμος 09/12/2013 @ 8:40 ΜΜ

    εχω μια μικρη απορια…
    αραγε ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ δεν συναντησε σε κανα διαδρομο της βολης…
    αυτην την "φληναφημενη" βολευτινα…
    (μαλλον "οχι" …διοτι θα ειχε γινει πρωτοσελιδο…!
    οπως με την συναντηση του με την Κανελλη…)

    και η μια γλωσσα δεν βαζει μεσα και η αλλη το ιδιο…
    λεω!…δεν προλεγω!

  21. Ανώνυμος 09/12/2013 @ 10:02 ΜΜ

    Είναι τα αρχαία ελληνικά μία «νεκρή γλώσσα», ξένη προς τους νεοέλληνες; http://www.newvibe.gr/2013/09/elliniki-glossa-epistimonikes-apopseis.html

  22. Ανώνυμος 09/13/2013 @ 7:00 ΠΜ

    ΝΕΚΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΟΧΙ Η ΓΛΩΣΣΑ.

  23. Ανώνυμος 09/13/2013 @ 9:06 ΠΜ

    ΜΕΤΑΦΟΡΑ AL FASS

  24. Ανώνυμος 09/13/2013 @ 9:49 ΠΜ

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΓΡΑΨΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΔΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ; ΧΜΜΜΜΜΜ……

  25. Ανώνυμος 09/13/2013 @ 1:33 ΜΜ

    Παιδιά εγώ εθελοντής για την κυρία,προκειμένου να ηρεμίσει από τη λύσσα…Αλλά μη μου ζητήσετε μετά και για Μπακό,κάτι άλλες συριζέες ή του Δον Κυρ Φώτη γιατί…έλεος!

  26. Ανώνυμος 09/13/2013 @ 2:14 ΜΜ

    Το θέμα ειναι αγαπητοί σχολιαστές το άν οι εβραίοι του ΚΙΣ που είναι παρόντες ανέκαθεν στο υπουργείο παιδείας αποφασίζουν για το τι και το πως θα μάθουν τα ελληνόπουλα. Σε μια συνεντευξή του ο Σώρρας είπε´οτι εκάστοτε 11 εβραίοι από το ΚΙΣ αποφασίζουν για την ελληνική παιδεία. Η Διαμαντοπούλου εβραία δεν ήταν στο υπουργείο; και πόσοι άλλοι υπαλληλίσκοι εβραικής καταγωγής; Εκεί βρίσκεται η ρίζα του κακού και αυτό πρέπει να εξαλειφτεί.
    Προτείνω να διαλυθεί το ΚΙΣ το κράτος εν κράτει και το τούρκικο προξενείο. Δεν έχουν καμμία δουλειά εδώ στην Ελλάδα.
    Οι Ελληνες πρέπει να πάρουν πίσω την πατρίδα τους. Η επανάσταση του 21 δεν τελείωσε λέει ο Καζάκης και για πρώτη φορά συμφωνώ μαζί του. Εθνική κυβέρνηση από Ελληνες. Αλλαγή συντάγματος. Εξορία των πολιτικών και δήμευση της περιουσίας τους Ολων. Εξω όλοι οι ξένοι από την Ελλάδα. Δεν θα την πάρουμε ποτέ όσο είμαστε μειονότητα μέσα στην πατρίδα μας.

  27. Ανώνυμος 09/13/2013 @ 2:18 ΜΜ

    Να απαγορευτεί στην Ρεπούση να μιλάει ελληνικά.

  28. Ανώνυμος 09/13/2013 @ 5:46 ΜΜ

    Ἐν τέλει τὶ σημαίνει "ἀρχαῖα " ἑλληνικά; Ἡ Ἑλληνικὴ γλῶσσα εἶναι μία ἑνιαία καὶ ἀδιάσπαστος ἀπὸ τὴν ἐποχὴν τοῦ ἀρχανθρώπου τῶν Πετραλώνων μέχρι σήμερα.
    Οἱ ὅροι ἁρχαῖα" ἑλληνικὰ καὶ "ἀρχαῖοι" Ἕλληνες εἶναι ὀθνεῖοι είσαχθέντες μετὰ τὸ 1830 μὲ ἀποκλειστικὸν σκοπὸν νὰ διασπάσουν τὴν ἱστορικὴν συνέχειαν τοῦ ἑλληνικοῦ ἔθνους καὶ τῆς ἑλληνικῆς γλώσσης. Καὶ ἐμεῖς ἡλιθιωδῶς ἐχάψαμε τὸ δόλωμα καὶ ἰδοὺ τὸ σημερινὸν κατάντημα τῆς Ἑλλάδος.

  29. Ανώνυμος 09/13/2013 @ 6:06 ΜΜ

    Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΡΗΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΑΤΕΙ ΜΙΚΡΑ ΕΡΓΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΝΕΚΡΗ ΓΛΩΒΣΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΝ ΠΕΘΑΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΙΓΟΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΕΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ JIANNHS KOZANI

  30. Ανώνυμος 09/19/2013 @ 10:44 ΠΜ

    Ποιος την γα@@ει αυτην;!!!!!
    Τουρκοσπορος ειναι,και στα τσακιδια να παει…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*