Διαφημίσεις

Μέχρι το 2020, δεν θα χρειαζόμαστε πληκτρολόγιο και ποντίκι για τον έλεγχο του του υπολογιστή μας καθώς, με την βοήθεια ενός τσιπ που θα εμφυτεύεται στον εγκέφαλο, θα μπορούμε να ανοίγουμε έγγραφα και να σερφάρουμε στο Διαδίκτυο.

Επιστήμονες ανά τον κόσμο εργάζονται πυρετωδώς για να διαβάσουν και να αξιοποιήσουν τα ανθρώπινα εγκεφαλικά κύματα, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να λειτουργούν laptop, τηλεοράσεις και κινητά τηλέφωνα. Τα κύματα του εγκεφάλου θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν με τους ανεπτυγμένους αισθητήρες που τελειοποιούν εταιρείες πληροφορικής.

Το φιλόδοξο αλλά και αμφιλεγόμενο σχέδιο των ερευνητών προϋποθέτει βεβαίως την συγκατάθεση του χρήστη. Για τους επιστήμονες, οι καταναλωτές δεν θα είναι αρνητικοί στο να κερδίσουν την ελευθερία των… κινήσεων από τη χρήση του εμφυτεύματος.

Οι ερευνητές προσανατολίστηκαν σε αυτό το σχέδιο βλέποντας την απήχηση που έχουν ήδη στις ΗΠΑ τα ακουστικά που έχουν αναπτύξει κατασκευαστές βιντεοπαιχνιδιών που επιτρέπουν στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια με τα κύματα του εγκεφάλου τους και όχι μ’ ένα joystick ή χειριστήριο.

Ο «γίγαντας» της πληροφορικής IBM έχει εκφράσει την επιθυμία του να αναπτύξει αυτού του είδους την τεχνολογία που θα μας επιτρέπει μόνο με την σκέψη όταν θέλουμε να συνδεθούμε στο Διαδίκτυο, να κάνουμε την επιθυμία μας πραγματικότητα. Επιπλέον, θα μπορούμε να ελέγχουμε τον κέρσορα στην οθόνη ενός υπολογιστή μόνο με τη σκέψη σας, για το πού θέλουμε να τον μετακινήσουμε.

Θα μπορούσαμε επίσης να διαβάσουμε και να αποθηκεύσουμε στη μνήμη μας ένα κείμενο 500-σελίδων στον υπολογιστή σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο.

Σύμφωνα με την “Boston Globe”, η αμερικανική κυβέρνηση θα δαπανήσει το ποσό των 70 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια για την έρευνα εγκεφαλικών εμφυτευμάτων. Στόχος της κυβέρνησης της Ουάσινγκτον είναι η τελειοποίηση τσιπ που θα εμφυτεύονται στον εγκέφαλο και θα παρακολουθούν την υγεία των ανθρώπων.

Και ερχόμαστε εμείς οι “οπισθοδρομικοί” και ρωτάμε:Αφού το τσιπ θα διαβάζει τις σκέψεις μας, τι θα εμποδίζει την τότε κυβέρνηση (παγκόσμια μάλλον) να τις διαβάζει και αυτή. Τι θα εμποδίσει αυτο το τσιπ να λειτουργήσει και ως μέσο ελέγχου των σκέψεων. Δηλαδή να μας επιβάλλει τις “καλές” για το καθεστώς σκέψεις.

Τι θα εμποδίσει αυτο το τσιπ να προκαλεί εγκεφαλικά, σε όποιον αντιδρά, διαβάζει, λέει πράγματα που ενοχλούν, ή ψηφίζει (αν θα υπαρχουν εκλογές τότε) παρατάξεις μη αρεστές στο σύστημα.Γιατί να εχουμε εμπιστοσύνη στους κυβερνώντες.

Με τέτοια συστήματα θα είναι πολύ έυκολη η ανέλιξη ενος ολοκληρωτικού καθεστωτος που θα έχει τον πλήρη έλεγχο, και του που είμαστε, αλλά και του τι σκεφτόμαστε.Συνεπώς θα είναι σίγουρο ότι κανείς δεν θα μπορέσει να οργανώσει εξέγερση, ή αντίδραση εναντίον του.

Στην αρχή το τσιπ θα είναι προαιρετικό, μετά όμως όταν θα πηγαίνετε σε δουλειά θα σας λένε “αυτοί με το τσιπ εργάζονται γρηγορότερα από εσάς χωρίς το τσιπ, γιατί τα κανουν όλα με τη σκέψη”. Και έτσι σιγά-σιγά θα επιβληθεί σε όλους.

Και τότε τα σταλινικα, και ναζιστικά καθεστώτα θα μοιάζουν με υγιεινό περιπατο.

Θα γίνουμε κουραστικοί. Αλλά πάλι θα υπενθυμίσουμε ένα πολύ γνωστό εδάφιο, Ἀποκ. Ἰωάννου κεφ. Ιγ’ 16 “ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666.

Οποιαδήποτε ομοιότητα συμπτωματική για όσους θέλουν να συνεχίσουν να “κοιμούνται”

defencenet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο “Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ “Θα εμφυτεύσουμε τσιπ στον εγκέφαλο μέχρι το 2020” ΒΙΝΤΕΟ”
  1. και διαφανο πανι να ειναι φιλm puριτίου δεν παυουν να σκεφτοντε με τη λογικη των πυλων χορ ναντ η ενορ η νοτ

    υλες μινια τουρ

  2. γιαυτο και ψαχνω να βρω κανα βουνο να την αραξω να κανω παραγωγη μονον για την τροφη μου και να μεταδιδω Γνωσεις στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ νεολαια

    ουτε ΑΦΜ ουτε ΑΜΚΑ ουτε ΤΣΙΠΑΚΙ ουτε ΣΥΝΤΑΞΗ ουτε τιποτα απο το κωλοκρατος που θα φτιαχθει …

    ευτυχως με πιανουν και χρονια αντε εξηνταριζουμε σιγα-σιγα
    και δεν θα προλαβουν να με σταμπαρουν τα καθαρματα…

    γεννηθηκα ΕΛΛΗΝΑΣ αρα ΛΕΦΤΕΡΟΣ αρα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ
    δεν εχω αναγκη ουτε την επιτηρηση τους ουτε την προνοια τους

    θελω να ζω ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΑ

  3. 31 Οκτωβρίου 2013 – 3:31 μ.μ

    Υποκλεινομαι στο ελευθερο πνευμα σου απλα πρεπει να πεις και μια συμβουλη στους μικροτερους σου παραδειγμα εμενα που ειμαι 35 τι κανουμε εμεις αυτη η γενια και οχι να λες σιγα σιγα εξινταριζω και σε λιγο θα δω τα ραδικια αναποδα αρα οποιους αφησω πισω σκορδοκαιλα μου.Αυτο σημαινει ωχαδερφισμος παππουλη

  4. 7.17….ωχαδελφισμος : χαρακτηριστικο των ΕΛΛΗΝΩΝ
    ………..σκορδοκαιλα μου: ιδιο νοημα με το αποπανω
    παπουλης : μμμμμμμ…ο μεγαλος κοκορας εχει το καλο…

    9.42… μεγαλη συγχυση: αρα αντικειται με το παππουλης
    ………..σε ευχαριστω που μου αφαιρεσες χρονια για να συνεχισω να ψαχνομαι και να εφευρισκω λυσεις/απαντησεις για την συγχυση μου

    ναστε καλα και τα δυο σας / ειστε απαραιτητοι στην γειτονια / συνεχιστε

  5. εγω λεω καλλια θα τοσεμφυτεψω το μεσακο μου δακτυλον εις του κωλουντως την τρυπαν!!!

    το μανολιο ο μπηχτης

  6. Ωραια! αν καταλαβα καλα αυτη θα ειναι η εξέλιξη που θα κανουμε εμεις οι άνθρωποι? Μωρε μπραβο.

  7. κυριε α'ι'ς ακομα και εαν πατε στο βουνο μαθηματικα θα σας μαζεψουν για κατι απληρωτο ( κατι θα βρουν ) αν τα πραγματα ειναι οπως ειπε και ο Ιωαννης ειναι πολυ πιο δυσκολα και στο βουνο δεν βγαινει τιποτα στο Αγιο Ορος ισως..
    Γεωργιος τ

  8. Αξιοτιμε Κυριε Γεωργιε τ
    (αγαπητε συνσχολιαστη)/1.11.13/9.24

    μονον και μονον για την Γνωση που περιεχει το Αγιο Ορος
    μονον και μονον για τους θησαυρους της ανακαλυψης που θα αποκομισω

    ζηλευω που δεν θα μπορεσω να τις αποκτησω
    αφου οι ηθικες προσωπικες αξιες μου δεν μου επιτρεπουν
    να ζησω με την περιρεουσα …ηθικοτητα των λειτουργων του

    σε αυτο το ειδυλιακο μαγευτικο τοπιο της Χαλκιδικης

    Σε ευχαριστω λοιπον για την συμβουλη σου περι του Αγιου Ορους
    αλλα …καλλιτερα απο μακρια και φιλοι…
    πιο κοντα ειναι επικινδυνο….

  9. Απο Κασσανδρα********* χωρις αυτο ουτε συνταξη ουτε γιατρος ουτε βουνο που ονειρευεσε φιλε μου!!!!!!! Οσο για μας ο μοναδικος δρομος που θα μας μεινη εινε η να γινουμε ελενχομενα ανρωποειδη η μαχομαστε ουτος η αλλος και με αυτο ειμαστε νεκροι εφοσον θα μας οριζουν τον εγκεφαλο κατα οπως θελουν***** εκτος αφελης μου αν θεωρητε οτι αυτο εινε για το καλο μας

  10. τι αξια εχει να κερδισει καποιοσ τον κοσμο ολο και να ζημιωθει την ψυχη του η τι ανταλαγμα αξιζει να παρει καποιοσ για την ψυχη του ?καταλαβαιτε ολοι πλεον, οτι δεν θελουν τα λεφτα μας εχουν ολα τα λεφτα του κοσμου αυτο που θελουν ειναι τις ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek