Διαφημίσεις

Οι πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν την άτυχη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη (που κακοποιήθηκε βάναυσα στην Πάρο από ένα Πακιστανό) κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. Στην πρώτη, φαίνεται η εικόνα που έχει σήμερα η Μυρτώ μέσα από το νοσοκομείο στις ΗΠΑ.

Η νεαρή κοπέλα ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά για να παραμείνει στη ζωή και εξακολουθεί να δίνει σκληρή μάχη για να κερδίσει το δύσκολο στοίχημα της οριστικής αποκατάστασης της υγείας της. Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει πως ήταν η Μυρτώ πριν την απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Να σημειωθεί ότι κινητοποιείται η ομογένεια για να βοηθήσει την 16χρονη, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη Βοστόνη (Spaulding Hospital), όπου αναρρώνει μετά τις εγχειρήσεις στις οποίες υπεβλήθη έπειτα από την βάναυση κακοποίησή της από τον Πακιστανό «δράκο της Πάρου».

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, μετά από πρωτοβουλία της Νεολαίας της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας συγκεντρώνονται χρήματα για την αγορά ενός ειδικού μηχανήματος το οποίο θα βοηθήσει την Μυρτώ για τη διατροφή και την επικοινωνία.

Η ιστορία της έχει συγκινήσει τον Ελληνισμό της Αμερικής. Τις τελευταίες μέρες, δίνεται ιδιαίτερη προβολή στην ανάγκη να αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα για μεθόδους θεραπείας και για βελτίωση της κατάστασης της υγείας της.
Παράλληλα, οι “Φίλοι της Μυρτώς” δημιούργησαν γι’ αυτήν την ιστοσελίδα You Caring. com (http://www.youcaring.com/medical-fundraiser/friends-of-mirto/104407), όπου όποιος το επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά, με δικαιούχο την ίδια την Μυρτώ Παπαδομιχελάκη. Ακόμη έβαλαν σε λειτουργία σελίδα στο fecabook με το όνομα Friends of Mirto.

Η ανακοίνωση έναρξης της σελίδας είναι η εξής:

Οι «Φίλοι της Μυρτώς» είναι μια ομάδα νέων που δημιουργήθηκε όταν τα μέλη της γνώρισαν τη 16χρονη Μυρτώ και την προσωπική της τραγωδία. Στις 22 Ιουλίου του 2012, γύρω στις 7:15 το απόγευμα, αλλοδαπός που δούλευε παράνομα στην Ελλάδα, επιτέθηκε στη Μυρτώ ενώ παραθέριζε με την οικογένειά της στην Πάρο. Δέχτηκε την επίθεση καθώς περπατούσε στην παραλία. Κακοποιήθηκε, δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα και αφέθηκε για νεκρή στον τόπο της επίθεσης. Ως αποτέλεσμα της επίθεσης, η Μυρτώ υπέστη κακώσεις στον εγκέφαλο και στην σπονδυλική της στήλη.

Δεν μπορεί να περπατήσει ή να μιλήσει, ενώ σιτίζεται με σωλήνα. Η ζωή της άλλαξε για πάντα. Η Μυρτώ υπόκειται σε θεραπεία εδώ στη Βοστόνη, στο Spaulding Rehabilitation Hospital και ελπίζουμε πως θα τα καταφέρει να τρώει κανονικά αλλά και να επικοινωνεί με τη βοήθεια της συσκευής Tobii Speech Generating Device. Οι γιατροί στο Spaulding συνέστησαν στη Μυρτώ να μάθει να χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη συσκευή και ενώ η Μυρτώ άρχισε να εκπαιδεύεται στη χρήση αυτής της συσκευής, έπρεπε να σταματήσει καθώς το κόστος ήταν απαγορευτικό για αυτήν και την οικογένειά της. Το κόστος της συσκευής είναι $25,000. Στόχος των «Φίλων της Μυρτώς» είναι να αγοράσουν τη συσκευή αυτή, αλλά και συνεισφέρουν όπως μπορούν στο να καλυτερεύσουν και να διευκολύνουν όσο γίνεται την ποιότητα ζωής της Μυρτώς. Η μη δυνατότητα επικοινωνίας είναι άκρως απογοητευτική και λυπηρή στη Μυρτώ.

Οι «Φίλοι της Μυρτώς» ήρθαν σε επαφή με την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας και ζήτησαν τη υποστήριξη και βοήθεια της Ομοσπονδίας. Το συμβούλιο της Ομοσπονδίας συμφώνησε παμψηφεί να βοηθήσει τους «Φίλους της Μυρτώς» σε αυτό τους το εγχείρημα. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, και με την Ομοσπονδία σαν χορηγό, θα διοργανωθεί έρανος στις 7 Δεκεμβρίου. Λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν σύντομα.

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλη των «Φίλων της Μυρτώς» και να συμβάλετε στην προσπάθειά μας. Το όλο εγχείρημα αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία αλληλεγγύης και υποστήριξης προς τη νεολαία μας, αλλά και ολόκληρης της ομογένειας της περιοχής μας για συσπείρωση και ενότητα για την πραγμάτωση ενός όμορφου και άξιου στόχου. Ελπίζουμε με τη συμβολή σας να καταφέρουμε να αγοράσουμε τη συσκευή Tobii Speech Generating Device. Ποσά που θα μαζευτούν άνω του κόστους αυτής της συσκευής θα διατεθούν κατευθείαν για τα ιατρικά έξοδα της Μυρτώς.

“Φίλοι της Μυρτώς”. – zougla.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο “Η Μυρτώ σήμερα”
  1. Tωρα που τη θυμηθηκατε ολοι , ειναι αργα…ταιστε τωρα για καμια εικοσαρια χρονια που θα γινουν το πολυ εφτα στη φυλακη το φονια της και φτιαξτε τους τζαμια , για να λενε στον αλλαχ τους τι καλοι πιστοι ειναι και να μας σκοτωνουν στο ονομα του . ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ " ΑΤΥΧΟ " , ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΤΗ Μ ΥΡΤΩ . Δεν ηταν η Μυρτω ατυχη , εμεις ειμαστε λιγοι δειλοι , σαπιοι και πολυ "πολιτισμενοι" . Τοσο που πρωτα αφηνουμε να βιαζουν , να σακατευουν και να σκοτωνουν εμας και τα παιδια μας και μετα κανουμε ερανους για να τα κραταμε οπως-οπως στη ζωη .

  2. οσοι υποστηριζετε πασοκ νδ συριζα και αλλα λαθρολαγνα κομματα ειστε υπευθυνοι γι αυτο. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν και ελληνες βιαστες αλλα οι μεταναστες που ερχονται στην ελλαδα ειναι τα αποβρασματα των αλλων χωρων γιατι ειμαστε ξεφραγκο αμπελι και βρισκουν προσφορο εδαφος. συνεχιστε ετσι και μια μερα θα ειναι η αδερφη σας στη θεση αυτης της κοπελας.

  3. Που ειναι οι ΥΠανθρωπιστουληδες με τις Μ.Κ.Ο , τα παρατηρητηρια και τα φραγκα ; Αν η Μυρτω ηταν ξενη και αυτο το πιθηκι που την κατεστρεψε Ελληνας , θα ειχαν καψει την Ελλαδα . Μεχρι που τον φυλαγαν μην του σταξει η μυτη στα δικαστηρια . Που ειναι οι βολευταδες που μιλαγαν για μεμονομενο περιστατικο ; Που ειναι οι μεγαλοδημοσιογραφοι να βαλουν το χερι στην τσεπη , και που ειμαστε ολοι εμεις να ζητησουμε το δικαιο και το αυτονοητο αυτου του παιδιου ;

  4. απο το πρωι που βλεπω αυτη τη φωτο σε ολα τα site…δεν μπορω να βγαλω την εικονα απο το μυαλο μου…βαζω στην θεση της το δικο μου παιδι και τρελαινομαι. Ευχομαι να γινει ενα θαυμα και η Μυρτω να ειναι οπως πριν. Το ιδιο σκεφτομαι για ολα τα παιδια που υποφερουν ανα τον κοσμο. Μερικες φορες αισθανομαι οτι απλα ο Θεος το εκλεισε το μαγαζι και πηγε διακοπες. Η πιστη μου κλονιζεται, πεφτω και προσπαθω να ξανασηκωθω. Γιατι τα παιδια ρε Θεε? Γιατι ολα αυτα…

  5. ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΜΥΡΤΩΣ, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΟΥΝΕΧΗΣ… ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!… ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΙΣΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.

  6. Μπραβο φιλε γιαυτο μας χριαζετε ι χρισι αυγι αλλα αμμα ειχε δικεο για το ραμαζανι

  7. αυτόν έπρεπε ήδη να τον έχουν ξεκάνει στη φυλακή αλλά βλέπεις ακόμα και εκεί έχουν κάνει κατάληψη και πλειοψηφία οι λαθροπίθηκοι από τα μέρη τους και ποιός ξέρει και ποιά κτήνη τον προστατεύουν τον κτηνοβάτη και ζει

  8. Και ξαφνικά, όλα τα μπλόγκ παίζουν την μικρή μυρτώ
    Και ξαφνικά, παίζουν την μικρή μυρτώ και τα κανάλια!!!!!!!!!!!
    Γιατί την παίζουν τα κανάλια;;;
    Τα τροϊκανά και πολυπολιτισμικά!!!
    Μήπως ήρθε (ή πλησιάζει) η ώρα να ξεσηκώσουν τους Έλληνες εναντίων των αλλοδαπών για να υπάρξει αφορμή για αντίδραση απο τους ξένους;;;
    Υπομονή και θα δείξει!!!

    Κομματόσκυλο

  9. θα ερθει ηστιγμη που θα κανο τα ιδια και χειροτερα σε 1000 πακιστανους/ες για αντιποινα

  10. Αν το κωλοκρατος ειναι ανικανο να με προστατευσει εγω τοτε ναι θα ψηφιζω χρυση αυγη μεχρι να πεθανω. Ευχομαι οσα κοριτσια μπορουν να μαθουν πολεμικες τεχνες. Αντε απο κει. Βρηκαν και τα κανουν και μετα θελουν να μας περασουν και αντιρατσιστικους νομους γιατι ειμαστε και καλα ρατσιστες. Θα πηγαινε ο βρωμιαρης να τα κανει αυτα στην Αμερικη? Οχι γιατι εκει ξερει πως εχει ηλεκτρικη καρεκλα εδω βρηκε και ακουμε και τα σχολιανα απο πανω. Οχι ρε βρωμιαρηδες δεν θα σας περασει που να χτυπηθειτε κατω

  11. 16 Νοεμβρίου 2013 – 1:01 π.μ.
    Πολύ έξυπνη η σκέψη σου φίλε μου του φόρουμ και με δεδομένο ότι το έχουν βάλει αμέτι μοχαμέτι να μας αιματοκυλήσουν, και αφού βλέπουν ότι με τα κόμματα και τα άκρα δεν τσιμπάμε για εμφύλιο (ούτε στις συγκεντρώσεις τους δε πάει ο κόσμος) γιατί όχι ένα αιματοκύλισμα με τα τρωκτικά;
    Όμως, είναι και γεγονός ότι χρειάζονται πολλά χρήματα οι άνθρωποι οπότε δεν μπορείς να πεις ότι είναι και στημένο. Πάντως, ναι, συμφωνώ ότι θα το χρησιμοποιήσουν και αυτό για να μας ανάψουν τα αίματα.
    Στη Βοστώνη που την έχουν, ανασταίνουν και νεκρούς ακόμα! Άλλωστε η φωτογραφία μιλάει από μόνη της! Δεν είναι όπως ήτανε αλλά ποιός περίμενε ότι θα συνέλθει;
    Το θέμα είναι ότι η Βοστώνη (και οι υπηρεσίες της) κοστίζει χρυσάφι και εκεί το τζάμπα και ο ανθρωπισμός έχουν πεθάνει εδώ και αιώνες…. άλλωστε είναι πόλη πλουσίων.

  12. Αν νομίζουν ότι θέλουν να ξεσηκωθούν και ότι τους παίρνει (γιατί τους έχουν μοιράσει όπλα οι ιμάμηδες και τους "εκπαιδεύουν" στα "δικαιώματα" οι ΜΚΟ του Σόρος και του Τσίπρα) ας το κάνουν.

    Κάθε απόφαση ενέχει ένα ρίσκο.

    Εμείς όμως ΔΕΝ έχουμε κανένα λόγο να σηκώσουμε χέρι να λερώσουμε και το χέρι και το ποινικό μητρώο για να σκοτώσουμε …… ποντίκια και κατσαρίδες! Είναι ανόητο, βλακώδες εντελώς.

    Όσοι ποντάρουν στο "ξεσηκωμό" των αρουραίων αγνοούν ότι:
    1) από τα 2-3 εκατομμύρια αλλοδαπούς ο "στρατός" τους είναι γύρω στους 200.000 και είναι όλοι μουσουλμάνοι.
    2) οι αλλοδαποί που έχουμε εδώ ΔΕΝ είναι όλοι μουσουλμάνοι και η τεράστια πλειοψηφία τους ΔΕΝ έχει καμμιά όρεξη να τους χαλάσει η ησυχία. Εκτός αυτού, ήδη, το μεγαλύτερο ποσοστό Πολωνών, Ρώσων, Αλβανών, Βούλγαρων, κ.λ.π. δεν τους θέλει καθόλου και πουθενά. Το πιθανότερο είναι να συνταχθούν με όσους αντιστέκονται στο ξεσηκωμό τους.
    3) Βασίζονται στους Ταλιμπάν μουσουλμάνους και παντελώς υποτιμούν στο σχεδιασμό τους τους ….. Ταλιμπάν Χριστιανούς. Σε αυτούς περιλαμβάνονται ακόμα και οι γριές και οι γέροι οι οποίο ευχαρίστως θα τους δίναν μια στο κεφάλι να το ανοίξουν χωρίς τύψη, χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς οίκτο.
    4) Τελευταίο, αλλά ίσως το πιο σημαντικό, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ μέσα στα τέσσερα αυτά χρόνια ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ από εμάς φρόντισαν και κατέχουν όπλα.

    Άρα: καλώς να ορίσετε, πάρτε τις αποφάσεις σας και εμείς εδώ είμαστε αλλά δε θα πάμε και φυλακή επειδή σκοτώσαμε εμείς πρώτοι το ποντίκι.

  13. Αυτη η σκροφα η σκατογρια που εβγαινε στην τβ και ελεγε ποσο καλο παιδι ηταν το πιθηκι που ειχε σπιτωσει και πως τη φωναζε μαμα γιατι του ελειπε η μαμα του , που ειναι να πληρωσει γι αυτα που εκανε το " παλικαρι " της ; Γιατι δεν της δημευουν την περιουσια να συντηρηθει το κοριτσακι και να μαζευτουν λιγο και οι ομοιοι της ; Οι υπολοιποι φραγκατοι διασημοι και μη παριανοι , γιατι κανουν την παπια ; Εμεις οι υπολοιποι , γιατι συνεχιζουμε να αφηνουμε λεφτα σ αυτον και τους αλλους ομοιους του τοπους που ειναι γεματοι αιμα , βρωμιες και σκανδαλα , απο τη στιγμη που κανεις ντοπιος δεν διαμαρτηρεται και δεν αντιδρα σε τιποτα στο ονομα της μασας ;

  14. έχουμε ίδιο περιστατικό με άσχημα χτυπημένο κεφάλι που δεν μπορεί να περπατήσει, να μιλήσει, να φάει, να κουνηθεί γενικά, μες το σπίτι μου εδώ και χρόνια. Το κεφάλι είναι πολύ σημαντικό κομμάτι, από εκεί προέρχονται όλα. Ελπίζω να βρεθεί η λύση σε όσους έχουν αυτό το πρόβλημα. 🙁

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *