Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:57 - 30/08/2013

Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ‏

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Βαριά μαύρα σύννεφα μαζεύονται στον ορίζοντα… οι συχνές αστραπές στο βάθος προμηνύουν αυτό που θα έρθει… ο δυνατός αέρας φέρνει στ΄αυτιά μας τις απόκοσμες βροντές τους! Η μητέρα των καταιγίδων, πλησιάζει, έρχεται για να μας χτυπήσει αλύπητα και να μας καταστρέψει…Οι καιροί είναι
δύσκολοι, όλοι πλέον το έχουμε καταλάβει, όλοι το ζούμε καθημερινά.

Οι διεθνείς τραπεζίτες μαζί την κρυφή ολιγαρχία της νέας τάξης πραγμάτων ελέγχουν σχεδόν τα πάντα σε αυτόν τον πλανήτη. Τα πάντα σχεδόν βρίσκονται υπο την επήρρειά τους.

Κυβερνήσεις, τράπεζες, Διεθνείς και Παγκόσμιοι οργανισμοί, ΜΜΕ, στρατοί…

Το πλήρωμα του χρόνου έχει φτάσει… τώρα πια ούτε καν κρύβονται, έβγαλαν τις μάσκες και μας έδειξαν το πραγματικό τους σιχαμερό πρόσωπο…

Νομίζουν ότι πλησιάζει η νίκη τους…

Σκοπός τους η παγκόσμια διακυβέρνηση, που αυτομάτως θα σημάνει το τέλος μας! Θα σημάνει το θάψιμο της προσωπικότητάς μας, ιερών, οσίων, πατρίδων, συνόρων, περιουσίας…

Όσοι από αυτούς έχουν αναλάβει την πραγματοποίηση του μοχθηρού τους σχεδίου, είναι όχι απλά αδίστακτοι και αναίσθητοι, αλλά χαίρονται που παίζουν αυτό το παιχνίδι! Δεν υπολογίζουν ούτε ζωές, ούτε ψυχές μπροστά στην πραγματοποίηση του στόχου τους!

Η ιστορία αυτή έχει ξεκινήσει από παλιά, αλλά τα τελευταία 75 χρόνια τείνει να κλείσει τον κύκλο της, και είμαστε ξανά στο κατώφλι ενός ακόμα πολέμου στη συνέχεια των πολλών που έχουν προξενηθεί από τους υψηλά ιστάμενους της νέας τάξης πραγμάτων…Δύο Παγκόσμιοι πόλεμοι, η επανάσταση των Μπολσεβίκων του 1917, η οικονομική κρίση του 1930, η Ισπανική επανάσταση του 1936,η πείνα και η εξαθλίωση στην Αφρική και την Αμερικανική ήπειρο, ασθένειες, ενώ συγχρόνως αλλοιώνεται με όποιο τρόπο είναι εφικτό το Εθνικό αίσθημα των λαών…

Τα τελευταία 30 χρόνια οι πλουσιότερες χώρες, τεχνητά προσπαθούν να σταθούν στην κορυφή, με τεράστιο όμως κόστος… την τεράστια αύξηση του εξωτερικού τους χρέους!
Είναι και αυτό μέρος του σχεδίου της νέας τάξης, ελέγχοντας τις δυνατές χώρες, ελέγχουν όλον τον κόσμο!
Οι ΗΠΑ, για τις οποίες οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι η πλουσιότερη χώρα του κόσμου, είναι προ των πυλών της οικονομικής κατάρρευσης…Το χρέος τους είναι πραγματικά αστρονομικό, δεν μπορεί καν να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους… http://www.usdebtclock.org/
Οι πιστωτές των ΗΠΑ είναι τράπεζες που στην ουσία έχουν αγοράσει τη χώρα και την ελέγχουν απόλυτα!

Η Γερμανία σήμερα, μετά από δύο ήττες σε παγκόσμιους πολέμους, έχει μπει για τρίτη φορά δυναμικά στο παιχνίδι, ή τουλάχιστον έτσι νομίζει!
Είναι και αυτή ένα πιόνι στην παγκόσμια σκακιέρα…

Είναι πλέον καιρός, οι Ευρωπαίοι πολίτες και κυρίως οι Έλληνες πολίτες να σταματήσουν μια για πάντα την τρελή πορεία της νέας τάξης πραγμάτων. Η στιγμή έχει φτάσει ώστε να μπορέσουμε να γκρεμίσουμε το σύστημα που έχει απλωθεί ως μαύρο σύννεφο πάνω από τα κεφάλια των λαών.

Ας τους χτυπήσουμε επιτέλους….

Ας τους ξεφορτωθούμε από τις πλάτες μας…
πηγη

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 1:00 ΜΜ

    services taxe Με βάση, τα όσα αποφασίστηκαν σήμερα το απόγευμα στην Ιταλία, ιδιοκτήτες και ενοικιαστές πρέπει να “μοιραστούν” την “πληρωμή” τόσο του “Φ.Α.Π.”, όσο και το “Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.”, όσον αφορά τις κατοικίες, κατά 3/5 να πληρώνει ο ιδιοκτήτης, αλλά κατά τα 2/5 ο ενοικιαστής. Για τις εμπορικές μισθώσεις στεγασμένες και μη, (οικόπεδα – πάρκινγκ, προαύλια ταβερνών, θέατρα σκιών, θερινοί κινηματογράφοι, αλλά και χωράφια) ο ενοικιαστής να πληρώνει τα 3/5 και τα 2/5 ο ιδιοκτήτης.
    Οι φόροι δεν πρέπει στρέφονται εναντίων της ιδιοκτησίας, ώστε οι ιδιοκτήτες να χάσουν τις ιδιοκτησίες τους, αλλά όσοι απολαμβάνουν από κοινού των παροχών της κρατικής διοίκησης ή της αυτό διοίκησης, να μοιράζονται τα βάρη -services taxe -.
    28η /8ου /2013
    Ευθύμιος Περίσσιος Χαλάνδρας

  2. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 1:52 ΜΜ

    Και καθώς θα βαδίζω προς εσένα Ιησούς Χριστός ας υποχωρήσει η φωτιά. Ας νικηθεί το σκότος, ας ατονήσει το χάος, ας μαραθεί η κάμινος, ας σβηστεί η γεενα, ας ακολουθήσοουν μετά από μένα οι άγγελοι ας φοβηθούν οι δαίμονες, ας συντρίβουν οι άρχοντες, ας καταρρεύσουν οι δυνάμεις. Οι δεξιοί τόποι ας σταθούν σταθεροί, οι αριστεροί ας μην αντέξουν, ο διάβολος ας φιμωθεί, ο σατανάς ας γελοιοποιηθεί, ο θυμός του ας εξατμιστεί, η μανία του ας παύσει, η τιμωρητικότητα του ας ντροπιαστεί, η ορμή του ας πονέσει, τα παιδιά του ας υποφέρουν και ολόκληρη η ρίζα του ας καταστραφεί. Και χάρισε μου να διανυσω το δρόμο προς εσένα απρόσβλητο και ανεπηρέαστο, έτσι ώστε να απολαμβάνω αυτά που υποσχεθήκες σε αυτούς που ζήσανε καθαροί και αγαπούν μόνο Εσένα.

  3. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 1:54 ΜΜ

    ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ… ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ… ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ!

    ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ… ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΘΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!

    ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΕΙΝΑΙ "ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗ".

    ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗ"?

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ… ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ!!

    ΔΕΝ "ΤΙΜΩΡΕΙΣ" ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ! ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ… ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΒΕΙΣ!

    ΤΙΜΩΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ "ΑΧΤΙ"… ΤΙΜΩΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ "ΣΤΗΜΕΝΗ"… ΚΑΙ ΤΟυ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ "ΣΤΗΜΕΝΗ"…

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ Α' ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Β' Π.Π. ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΝΙΚΗΣΗ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ… ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ Β΄ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ Γ΄ΡΑΙΧ!!

    ΠΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ… ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ… ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΞΕΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ.

    • Ανώνυμος 08/31/2013 @ 4:06 ΠΜ

      Γιαυτό έγιναν πλούσιοι παρα πολλοί Έλληνες στην Γερμανία? Επειδή μας μισούν πασοκε?

  4. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 1:57 ΜΜ

    Έχεις καμία καλή πρόταση αδερφέ για το πως θα τους χτυπήσουμε και το πως θα τους ξεφορτωθούμε; Αν έχεις κάτι καλό, εγώ και κάμποσοι φίλοι, μαζί σου…

  5. Θεσσαλός 08/30/2013 @ 2:40 ΜΜ

    «Αναίβα, Μήτρε, ΄ς τού βουνού κατάκορφα τήν ράχη,
    πάρε τό μάτι ταητού καί ταλαφιού τό πόδι
    καί τήν αγρύπνια τού λαγού, καί στήσε καραούλι.
    Κι΄άν ΄δής χιλιάδαις τόν εχθρό, άλογο καί πεζούρα,
    μέ τόν Κιοσέ Μεχμέτ πασά, τόν ύπνο μή μού κόψης,
    στάσου, πολέμα μοναχός. Κι΄άν ΄δής μές΄ς τό φυσσάτο
    νά πηλαλάη τάλογο τού Ομέρπασα Βριόνη,
    πέτα, ροβόλα, κράξε με. Σύρε μέ τήν ευχή μου».

    Άστραψε απ΄ άγρια χαρά τό μέτωπο τού κλέφτη,
    εβρόντησαν τά χαϊμαλιά, ανέμισε ή φλοκάτη,
    έλαμψε ό Μήτρος μιά στιγμή κ΄εσβύστηκε σάν άστρο.
    Ό Διάκος τόν συντρόφεψε γιά λίγο μέ τό μάτι
    κ΄ύστερα πέφτει κατά γής γονατιστός ΄ς τήν πέτρα.

    «Αδέρφια, παλληκάρια μου! Ελάτε ολόγυρά μου
    καί γονατίσετε μ΄εμέ. Ο κόσμος ΄ς τήν χαρά του
    είν΄ανθοστόλιστος ναός, κ΄εδώ μάς παραστέκει
    εκείνος πού τήν έχτισε, γιά νά τόν προσκυνούμε».
    Ήτανε νύχτα. Τά βουνά, ή λαγκαδιαίς, τά δέντρα,
    ή βρύσαις, τ΄αγριολούλουδα, ο ουρανός, τ΄αγέρι,
    στέκουν βουβά ν΄ακούσουνε τήν προσευχή τού Διάκου.

    «Έτοιμος είμαι , Πλάστη μου! Λίγαις στιγμαίς ακόμα
    καί σβυώνται τ΄άστρα σου γιά μέ. Γιά μέ θά σκοτειδιάσι
    τώμορφο γλυκοχάραμα. Θά μού κλειστή τό στόμα,
    πού εκελαδούσε στά βουνά, στήν ρεμματιά, στήν βρύση,
    θά μαραθούν τά πεύκα μου. Αραχνιασμέν΄ ή λύρα,
    πού μούταν αδερφοποιτή κι΄ όπού μέ εμέ στήν φτέρη
    αγκαλιασμένη επλάγιαζε, τώρα θά μείνη στείρα
    καί στάψυχο κουφάρι της θά νά βογγάη τ΄ αγέρι.

    «Όλα τ΄ αφήνω μέ χαρά, χωρίς ν΄αναστενάξω.
    Καί τώχω περηφάνεια μου, πού εδιάλεξες εμένα
    αυτήν τήν έρμη τήν πορειά μέ τό κορμί νά φράξω.
    Ευχαριστώ σε Πλάστη μου! Δέν θά χαθούν σπαρμένα
    καί δέν θά μείνουν άκαρπα τ΄ άχαρα κόκκαλά μου.
    Ευλόγησέ τηνε τήν γή όπου θά μ΄ αγκαλιάση
    καί στοίχειωσε κάθε κλωνί από τά χώματά μου,
    νά γένη αδιάβατο βουνό τό μνήμα τού Θανάση.

    «Κ΄εμείς θά πάμε μέ χαρά σ΄αυτόν τόν καταρράχτη.
    Επάνωθέ μας θάσαι σύ, καί τά πατήματά μας
    θά νάχουνε γιά στήριγμα τήν φοβερή τήν στάχτη,
    πώμεινε σπίθ΄ακοίμητη βαθειά στά σωθικά μας.
    Δυνάμωσέ μας, Πλάστη μου! Γιά ν΄ακουστή στήν Δύση
    πώς δέν απονεκρώθηκε καί πώς θ΄ανθοβολήση
    τώρα μέ τά Μαγιάπριλα ή δουλωμένη χώρα.
    Ευλογημέν΄ή ώρα!»

    Έσκυψ΄ο Διάκος ώς τήν γή, έσφιξε μέ τά χείλη
    κ΄εφίλησε γλυκά γλυκά τό πατρικό του χώμα.
    Έβραζε μέσα του ή καρδιά, καί στά ματόκλαδά του
    καθάριο, φωτοστόλιστο, ξεφύτρωσ΄ένα δάκρυ…
    Χαρά στό χόρτο πώλαχε νά πιή σέ τέτοια βρύση!

    Πλαγιάζει ο λειονταρόψυχος! Τά νειώτα, τήν θωριά του
    τ΄άστέρια βλέπουν μέ χαρά καί κάπου κάπου αφίνουν
    κρυφά τόν θόλο τ΄ουρανού γιά νά διαβούν σιμά του.
    Μοσχοβολάει τριγύρω του καί τόν σφιχταγκαλιάζει
    στόν κόρφο της ή άνοιξη, σάν νάτανε παιδί της.
    Χαρούμενα τά λούλουδα φιλούν τό μετωπό του.

    Πλαγιάζει ο λειονταρόψυχος! Τού ύπνου του ή ώραις
    όσο κι΄άν φύγουν γρήγορα, μεσότοιχο θά γένουν
    ν΄αποστομώσουν τό θολό, τ΄αγριωμένο κύμα
    τού χρόνου πού μάς έπνιξε. Μ΄εκείνην τήν ρανίδα
    πώσταξ΄από τά μάτια του θά ξεπλυθή ή μαυράδα,
    πού ελέρονε τής μοίρας μας τό νεκρικό δεφτέρι.
    Ο Διάκος στό κρεββάτι του, ζωσμένος τήν φλοκάτη,
    σάν αητός μές τήν φωλειά, ολάκαιρο ένα γένος
    έκλωθ΄εκείνην τήν βραδειά. Όταν προβάλ΄ή μέρα
    θά νάβγουν τ΄αητόπουλα μέ τροχισμένα νύχια,
    μέ θεριεμμένα τά φτερά, ν΄αρχισουν τό κυνήγι…
    Πλάστη μεγαλοδύναμε! Αξίωσέ μας όλους,
    πρίν μάς σκεπάση ή μαύρη γή, στά δουλωμένα πλάγια
    νά κοιμηθούμε μιά νυχτιά τόν ύπνο τού Θανάση!

    Αριστοτέλης Βαλαωρίτης.

    Είς τήν μνήμην όλων τών Αγωνιστών τής Επαναστάσεως.

  6. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 3:29 ΜΜ

    ελληνες ξυπνιστε θα το φωναζω σινεχια πρεπει ολοι να οργανοθουμε χωρις κοματα να γινουμε ολοι μια μπουνια και να πουμε ενα οχι σε ολα αυτα που ερχονται γιατι τα παιδιαμας να προσκινουν γερμανια αμερικη και αλλες χωρες γιατι να μας παιδευουν ετσι αυτα τα σατανικα μυαλα δεν τους ενοχλουμε γιατι αυτοι μας καταδικαζουν σε θανατο

  7. Κάποια στιγμή ο stranger ανέβασε ένα άρθρο που έλεγε.. Λίγο-λίγο, όχι βιαστικά.
    Λίγο-λίγο, όχι βιαστικά…….

  8. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 4:51 ΜΜ

    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΦΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΣΟΥΝ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ… ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ… ΤΟΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΗΣ?

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ… ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ… ΠΕΡΙ 4ου ΡΑΙΧ… ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ… ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ… ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ… ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ.

    ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΛΟΓΟ ΦΙΛΟΤΗΜΟΥ… ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣ.

    ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙΝΟ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ… ΜΕ ΧΛΕΥΑΖΑΝ.. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!… Κ.Λ.Π. ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΗΝ ΔΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΗ ΤΡΕΛΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

    ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΠΡΙΝ 11 ΕΤΗ… ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΨΩΜΟΤΥΡΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ… ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΕΝΗΨΑΝ… ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ.

    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΕΤΗ… ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ… ΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΣΟΥ ΔΕΘΗΚΕΣ… ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ?

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ… ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!

    ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΤΑΤΙΩΒΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘΗΤΕΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ… ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ.

    ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΛΟΓΟ… ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ… ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ… ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΥΧΕ… Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

    ΟΜΗΡΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ?

    ΟΧΙ!

    ΑΙΣΧΥΛΟ?… ΜΗΠΩΣ ΣΟΦΟΚΛΗ?

    ΘΟΥΚΥΔΙΔΗ? ΟΥΤΕ!

    …ΣΤΡΑΒΩΝΑ?… ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?

    ΣΠΑΪΚΜΑΝ?… ΜΑΚΙΝΤΕΡ?… ΡΑΤΣΕΛ?… ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ?…

    ΣΟΥΝ ΤΖΟΥ?… ΚΛΑΟΥΣΕΒΙΤΣ?…. ΛΙΝΤΕΛ ΧΑΡΤ?….

    ΓΕΩΡΓΑΛΑ?… ΚΙΣΤΣΙΚΗ?… ΗΦΑΙΣΤΟ…. ΜΑΖΗ?….

    ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΕΙ – ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ… ΜΙΚΡΑ ΠΑΖΛ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ… ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ…

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ… ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙΣ!.. 1958 ΜΠΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ 1ος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ… ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ LOOK… ΛΕΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΒΥΘΗΣΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΜΑΛΤΑ… ΚΡΗΤΗ… ΚΥΠΡΟΣ… 2002 ΒΙΝΤΑΛ ΓΚΟΡ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ… ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΒΗΜΑ.. ΕΑΝ ΟΙ Η.Π.Α. ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΡΑΝ.. ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΟΝ ΜΟΡΙΑ…

    ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ, Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΘΑ ΧΛΕΥΑΣΤΗ… ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 11 ΕΤΗ… ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ.

    ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ…

    ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ, ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΕΧΕΤΕ? ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ… ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑ IBM ΑΠΟ ΙΡΑΝ… ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ… ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

  9. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 5:04 ΜΜ

    Αν μπουν ένα εκατομυριο έλληνες 11 το πρωί της δευτέρας στη σελίδα του γερμανικού χρηματηστηριου και κάνουν αλλεπάλληλα κλικ θα τους κολησουμε τη σελίδα και εκεί να δεις πως χανουνε οι φούχτελ μερικά ευρουληνια. Έτσι να τους κάνουμε κι εμείς ένά μινι οικονομικό πόλεμο

  10. Ανώνυμος 08/30/2013 @ 7:42 ΜΜ

    ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΑΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ

    ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΗΤΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΑΛΛΩΝ ΑΓΓΛΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΡΥΦΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΨΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΡΠΟΛΙΤΙΜΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ)ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ ΣΕ ΣΥΡΙΑ,ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ Ο ΛΙΒΑΝΟΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ
    ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑ ΙΡΑΝ ΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΣΩ ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΑΣΣΑΝΤ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΡΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΙΑΠΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΓΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΗΓΜΗΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ( ΙΔΙΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΑΓΓΛΙΑ) ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΤΗΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ(ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΑΛΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΙΣ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΛΙΓΗ ΑΝΑΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΛΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΩΛΗΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ Η ΒΑΣΗ ΣΤΗΝΣ ΣΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΡΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΙΠΟΥΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΤΑΡΕΥΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΑΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ Η ΕΟΚ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ

    —ΣΟΡΕΘΥΕΛΕ—

  11. Ανώνυμος 09/04/2013 @ 12:14 ΜΜ

    Ναι έγιναν ζάμπλουτοι στη Γερμανία, δεν πας κι εσύ να δουλέψεις εκεί; Τόσο ζάμπλουτοι, που όταν έρχονται εδώ κάνουν σαν ξελιγωμένοι… Κάθησε στον καναπέ σου και κοίτα τούρκικα. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, το Πασόκ βασιλεύει και οι Γερμανοί μας λατρεύουν ρε κουτό…

  12. πολυεθνικές, τράπεζες.και θρησκείες οπού δεν τα βριστούν κάνουν πόλεμο γεωπολιτικό με πράκτορες τύπου matrix τόσο άπλα παιδιά.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*