Διαφημίσεις

— TΙΣ τελευταίες ημέρες η αγωνία τόσο της κυβέρνησης όσον και του σκληρού πυρήνα τής Ε.Ε και της Ευρωπαίκής Κεντρικής Τράπεζας έχει κορυφωθεί. Ο λόγος είναι ότι η οικονομική κατάσταση τής Ελλάδος ευρίσκεται σε τραγικό σημείο. Καταβάλλονται απεγνωσμένες προσπάθειες για την διάσωση των Ελληνικών τραπεζών των οποίων η ρευστότητα ευρίσκεται σε επικινδυνότατο σημείο. Τα αποθεματικά τους ευρίσκονται σε τραγικό κλάσμα ενώ οι επισφαλείς απαιτήσεις τους αγγίζουν το ιλιγγιώδες ποσό των €80 δις…! (εξ’ αντικειμένου είναι ανέφικτη η είσπραξη έστω και τού 5%). Από την άλλη πλευρά τα έσοδα του δημοσίου μειώνονται καθημερινά με αποτέλεσμα την δραματική μείωση τής ρευστότητας των δημοσίων ταμείων.

— Κάτω υπό τις παρούσες συνθήκες δύο τινά θα συμβούν στο άμεσο μέλλον (ημέρες η εβδομάδες!!!), ή θα αναγκασθεί η κυβέρνηση σε κούρεμα (κατάσχεση) των καταθέσεων, ανεξαρτήτως κατατεθειμένου ποσού, ή την αναγκαστική χρεωκοπία. Στη περίπτωση του κουρέματος των καταθέσεων τα περί εγγυημένων €100.000 ευρώ θα παραμερισθεί από …“το εθνικό συμφέρον”.

— Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται αναλήψεις από τις τράπεζες αυξημένες κατά 43%…! Σήμερα η τράπεζα τής Ελλάδος παρουσίασε αύξηση … €2,55 δισ. τού πρωτογενούς πλεονάσματος στο α’ επτάμηνο του 2013…. μέ στοιχεία τα οποία είναι “μαγειρεμένα” σε μια προσπάθεια καθησυχασμού και παραπλάνησης…
— Αυτή είναι και κρυφή προετοιμασία στην οποία επιδίδεται το οικονομικό επιτελείο πυρετωδώς τις τελευταίες ημέρες και νύχτες. Δυστυχώς η μαύρη Παρασκευή είναι πολύ κοντά όπως και η κορύφωση τού δράματος τού Ελληνικού Λαού.

Νίκος Νικολάου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ Μέσω
tsoutsouneros



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

21 σχόλια στο “Η ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ…”
  1. ναι και θα γινει και γ παγκοσμιος ετσι και θα μας παρουν την ελλαδα οι τουρκοι και ολοι οι ελληνες θα γινουμε σαπουνια εε ?

  2. μια γρια στη κυπρο παρασκευη τα εβγαζε,δευτερα τα εβαζε..τελικα ταεσωσε,οχι παιζουμε

  3. Οταν μια επιχειρηση δεν παει καλα απλος την κλεινουμε και οι τραπεζες ειναι επιχειρησεις …. δεν καταλαβαινω γιατι η φασαρια !!!!

  4. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΣΜΕΝΕΣ ΚΛΙΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΜΗΝΩΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ!… ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ…ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΟΠΛΑ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ…

    http://www.youtube.com/watch?v=AjySuAGCaQQ

  5. …τελικα ολοι μπατηρια ειμαστε και εν τουτοις….χ ο ρ ε υ ο υ μ ε τ ο ν κ ω λ ο τ η ς μ α ι μ ο υ ς!
    -ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑΧΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΗΔΗ ΤΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΑΝ.-Για μας τους κοινους θνητους καθε μερα μαυρη ειναι με τα Τομαρια που μπλεξαμε!

  6. ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ … ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ….ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ….ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ … ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ 1.000.000 ΠΑΙΔΙΑ ΦΥΓΑΝ ΑΠ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΑ ……. ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ? ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ……. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ …ΕΛΛΑΔΑ ? ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ….ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΥΤΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΘΥΜΑ….

  7. Έμπαινε Stranger… Είπες και ελάλησες…

    Ανώνυμε 3.48. Ωραία η γριά! (το πρακτικόν πνεύμα των Ελλήνων…)

    Εγώ πάντως έχω 186 ευρώ στην τράπεζα (τσεκαρισμένο σήμερα) …πάρ' το αυγό και κούρευτο κυρ Στουρνάρα…

  8. ενας πραγματικα ευαισθητος ανθρωπος αδερφε 23 αυγουστου 6 12 πικραινεται με την αδικια γενικα ειτε αυτη ειναι μεγαλη οπως στη Συρια ειτε ειναι εδω που σιγουρα ειναι μικροτερη.Αυτος που ειναι πραγματικα δικαιος προσπαθει με τροπο ανθρωπινο να συγκινησει τους υπολοιπους και οχι με βρισιες οπως εσυ.Κανεις δεν αμφιβαλλει για το μεγαλο και πολυ σκληρο δραμα του Συριακου λαου σε καμια παριπτωση ομως αυτο δεν σου δινει το δικαιωμα να βριζεις τους παντες.Το προβλημα μαλλον το εχεις εσυ διοτι εδω σου δινεται η ευκαιρια ως ανωνυμος να βρισεις χρησιμοποιωντας τη Συρια.Γι αυτο λοιπον τα συμπλεγματα σου να τα βγαζεις αλλου τουλαχιστον σε αυτους που τουλαχιστον σου δινουν σημασια[αν υπαρχουν]

    ΜΠΟΥΛΗΣ

  9. Μπούληδες και λοιποί, ευαίσθητοι με την πατρίδα μας, ….αρχαίοι Έλληνες μη μου το παίζεται κι ευαίσθητα κυκλάμινα συγχρόνως…..τα βρισίδια σας ενόχλησαν ? πάρτε το χαμπάρι…. Είμαστε κι εμείς θύτες …. Η οικονομική κρίση είναι το αποτέλεσμα της μαλακίας που μας δέρνει…..τα μνημόνια είναι ευκαιρία να ξαναγίνουμε Έλληνες…. Ποιος όμως εχει από εσάς μυαλό να το κάνει ΒΟΔΙΑ….ΜΟΥΣΧΑΡΙΑ……Συνάνθρωποι πεθαίνουν, παιδιά σφάζονται….Λίβανος…. Λιβυή …Αφρική …..Συρία …. Αίγυπτος……αδελφέ μπούλη 24 Αυγούστου 1.58 ΠΑΡ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ Εισαι κι εσύ υπεύθυνος για τη σφαγή….
    ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ … με τον πιο ανώδυνο τρόπο….τώρα τα παιδιά σου αν θα κάνουν μετά από χρόνια βίζιτες εξαιτίας σου …. Δεν ξέρω

  10. …ή επαναστατήστε…ααα…stranger πλίζ μεν μην αρχίσεις να λες οτι ειμαι ερπετοιδές ή ιλουμινάτι ….αη κοφ τις μαλακίες..

  11. πεστα ρε 6 12.εδω ο κοσμος χανεται και εμεις ασχολουμαστε μονο με την παρτη μας,και της μακακιες του στρα ι ντζερ
    δεν βαρεθηκε και αυτο ςο χριστιανος να αμολαει κοτσανες
    για καταστροφη του κοσμου απο μηνα σε μηνα με παραταση για το νεο χρονο!!!
    αλλα και τι σκατα να μπεις στο κωλο ιντερνετ
    θεμα να διαβαζεις χατζιγλυκολαου η πριονοκορδελα
    χεστα και αστα

    παπαπαπααααααα βοθρος κανονικος τα παντα ρε πουστη μου
    εχω κοψει την τιβι,εχει να μπει στην πριζα 2 χρονια
    με βλεπω να κανω το ιδιο και με το νετ,δεν παλευεται αλλο η κατασταση
    αη σιχτιρ πια ολοι τους
    στα τετοια μου και αν πτωχευσουμε στα τετοια μου και αν οχι
    εδω καταστρεφουνε τον πλανητη σκωτονονται καθε μερα χιλιαδες αθωοι για το τιποτα και ολοι ασχολουνται με τογαμημενο το χρημα

    καλα το λες ελληναρες
    σκατα στα μουτρακια μας
    ευτυχως υπαρχουνε και φωτεινες εξαιρεσεις

  12. πεστα ρε φιλε πεστα μαζισου
    ξεχασαμε πριν λιγα χρονια τι εγινε στην γειτονια μας τοτε που οι ιδιοι προδωτες δωσανε τα παντα να διευκοληνουνε παλι το κωλο νατο,να πηδηξει τα βαλκανια
    αλλα τοτε εδω ειχαμε χρυσες αγελαδες δεν ειχαμε πιλαλες
    και ο παραξενος δεν ειχε επαφη με το πεδιο.
    αηντε μη χεσω
    1 χρονο ζω εκτος ελλαδας στην ευρωπη και σιχαθηκα ακομη περισοτερο τον κωλολαομας που επαιρετε
    εμεις οι ελληνες και εμεις οι ελληνες
    πατσαουρια ειμαστε
    αν δεν ειχα γεροντες γονεις δεν θα ηθελα ουτε να ξανακουσω για την φαραμας ουτε πισω να ξαναγυρισω.
    για μενα οπου γης ειναι πατριδα.
    εμεις λεγαμε για δημοκρατια,κρατος δικαιου,ισονομια ,προνεια και σεβασμο στα λογια,
    αλλα οι ευρωπαιοι οι πηθικη που ζουσανε στα δεντρα οταν φτιαχναμε εμιες παρθενωνες χαχαχαχαχα εμεις ε,τρομαρα σας,
    τα εχουνε κανει πραξη στα κρατοι τους.
    εχουμε καταντησει να ειμαστε ο πιο βρωμερος λαος σρην ευρωπη
    και ο πιο σιχαμενος,και οπιος δεν θελει να το δει προβληματου,δεν εχει πια και μεγαλη σημασια
    συνεχιστε να επαιρεσται για τα κατορθωματα των παπουδων και των προ προπαπαουδων μας ,και συχρωνοε δειτε και πιον χεσμενοκωλη θα βρειται να γλειψεται ,για να γλυτωσεται το υποθηκευμενο σας,και το μαυρο χρημα σας,και πως θα μεταβιβασεται τα εξοχικασας σε κανα ανεργο μπουλακο υιο,και κανα ξεκωλο κορακλα,δεν φταινε τα παιδια εσεις τα καναται ετσει,ασ ειναι και χρυση αυγη ασ ειναι και συριζα δεν εχει σημασια η ψηφος εχει ακομη ανταλαγματα
    γαμημενοι
    και ξερεται οτι ολα εδω πληρωνονται

  13. Σιγά ρε φίλε, κόψε κάτι. Εσύ ο έξυπνος που έγινες άνθρωπος, επειδή αναπνέεις αέρα …από τα Παρίσια! Πράξη κάνανε οι δυτικοί τα ιδεώδη των Ελλήνων ή τα εκφύλισαν; Για ποιο πολιτισμό τους καυχιέσαι, που εσωτερικά είναι σαν τάφοι; Εζησα και εγώ εκεί και μπορώ να γράψω βιβλία! Το όποιο "επίπεδο' ζωής τους, οφείλεται μόνο στο ότι ανέκαθεν κατακλέβουν και εκμεταλλεύονται άγρια άλλλους λαούς. Πόσους αφρικανικούς λαούς έχει αιματοκυλήσει η Γαλλία για να διατηρήσει τα συμφέροντά της; Πόσα εγκλήματα έχει κάνει η Γερμανία, οι εταιρίες της, χωρίς να πει ούτε ένα αληθινό συγγνώμη; Να μη μιλήσω για Βρετανία, Ολλανδία, Βέλγιο, γιατί θα ξεράσω παραχρήμα… Αλλά και η άμεμπτη Ελβετία, που ζει από το χρήμα των παγκόσμιων εγκληματιών; Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι ζει με τις σοκολάτες; Μπορεί να είμαστε ό,τι είμαστε, αλλά τέτοια εγκλήματα η Ελλάδα δεν έχει κάνει ποτέ στην ιστορία της, αυτοί τα κάνουν, αυτοί είναι οι βάρβαροι ακόμη και σήμερα! Τον δικό μας λαό αυτοί προσπαθουν να τον αποβλακώσουν, να τον εκπορνεύσουν, να τον κρατούν μορφωμένο – αγγράματο με κάθε τρόπο, εδώ και αιώνες. Εσύ όμως, εφόσον Ελληνας το γένος, έχεις γερό πρόβλημα κόμπλεξ, παραχώρησες ψυχή και πνεύμα στην πλάνη και την ανοησία! Εσύ και οι όμοιοί σου "ελληνες' του εξωτερικού, που επίσης ψηφίζατε χρόνια στις πρεσβείες Πασοκ – ΝΔ και κάνετε σαν ξελιγωμένοι να πουλήσετε το χωραφάκι στην κωλοπετινίτσα για να το φάτε εκεί σε ψόφια λουκάνικα ή να συγκινήσετε καμιά κρυόκωλη Χέλγκα. Α, και που είσαι; Επειδή και εσάς σας περιμένουν πάρα πολλά, μην τολμήσεις μετά από χρόνια να ξαναεπιστρέψεις εδώ. Είσαι ανεπιθύμητος, baby!

  14. bre anideoi oloi sas poy grafete oti katebh sthn gklaba sas ola ayta ginane gia na katareysei h pagkosmia oikonomia kai jekinvntas fysika apo toys logv toy oti filosfia dhmokratia gevmetria kai oti allo balh o noys sas patvtntas to patriotiko kai arxaiofiliko synaisuhma poy diakrinh toys ellhnes prospauhsan na patajoyn prvta emas giati gnvrizoyn poly kala oti oi ellhnes apo anekauen polymhxanoi ua anetrepan pola pragmata .aplvs mas epiasan ston ypno jafnika .oso gia toys germanoys h merkel na to boylvsh kai as dvsh ayta poy xrvstaei sthn ellada .alla oi dikio mas ta mosxaria poy ops anakalyptv oi politikoi einai oi ebraioi tvn germanvn poy gia allh mia fora eklasan patates mrosta toysoyst apo edv kai mhn janaakoysv oti gia oloys toys polemoys kai tis ftv xies pagkosmivs ftaine oi ellhnes .eseis den eiste ellhnes poy grafete aytes tis paparie

  15. Έλληνας με greekglish και με …. απο ανέκαθεν …. ΠΟΣΟ ΤΟΥΒΛΑ ΕΙΣΤΕ …απο ανέκαθεν….τούρκο εεε τούρκο …απελπισία το 2013 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek