Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:37 - 21/04/2015

Η λέσχη Bilderberg “μετακομίζει” στην Αυστρία

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Του Κώστα Μπετινάκη

Στο Τιρόλο της Αυστρίας θα λάβει χώρα η επόμενη συνάντηση των ελίτ της περιβόητης λέσχης Bilderberg.

Μία ανακοίνωση της αυστριακής αστυνομίας, που επισημαίνει περιορισμούς κινήσεων από τις 11 έως τις 14 Ιουνίου, στην περιοχή του πολυτελούς αλπικού ξενοδοχείου «Interalpen Hotel», κοντά στο Telfs, στάθηκε ικανή να αποκαλύψει τον τόπο όπου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση της ομάδας των «σπουδαίων της Γης».

Η ανακοίνωση της αυστριακής αστυνομίας αναφέρει πως η πρόσβαση στην περιοχή θα αρχίσει να ελέγχεται από τις 9 Ιουνίου, αλλά -ως είθισται- η συνάντηση των μελών και προσκεκλημένων της μυστικιστικής οργάνωσης, θα διαρκέσει από την Πέμπτη ως την Κυριακή εκείνης της εβδομάδας.

Παράλληλα, η αυστριακή αστυνομία αναφέρει ότι τα μέτρα ασφάλειας θα είναι παρόμοια με εκείνα της συνάντησης των «G-7», που θα γίνει λίγες ημέρες νωρίτερα (7-8 Ιουνίου), στο κοντινό Schloss Elmau της Βαυαρίας, στη Γερμανία.

Το «Interalpen-Hotel Tyrol» είναι ένα πέντε αστέρων ξενοδοχείο-συνεδριακό κέντρο, καρφωμένο μέσα σε ορεινό δάσος, σε υψόμετρο 1.300 μέτρων, λίγα χιλιόμετρα από το γνωστό χιονοδρομικό κέντρο Seefeld, κοντά στο αεροδρόμιο του Innsbruck. Το ξενοδοχείο είναι ιδιοκτησία του Liebherr Group, γιγαντιαίας ελβετικής επιχείρησης της γερμανικής οικογένειας δισεκατομμυριούχων Liebherr.

Εν μέσω φημών και διαφόρων πληροφοριών που ψάχνουν οι ερευνητές δημοσιογράφοι για να ανακαλύψουν κάτι γύρω από την μυστηριακή δομή και τις δραστηριότητες της μυστικιστικής οργάνωσης των σπουδαίων προσωπικοτήτων της παγκόσμιας ελίτ, αποτελεί πρωτοφανή είδηση η επιβεβαίωση της τοποθεσίας της επικείμενης συνάντησης της λέσχης.

«Επιβεβαιώνουμε ότι η συνάντηση του «Bilderberg Group» θα γίνει στις 10-14 Ιουνίου 2015 στην τοποθεσία που αναφέρετε στο e-mail σας», έγραψε ο αρμόδιος για τις δημόσιες σχέσεις της αυστριακής αστυνομίας Christoph Hundertpfund, απαντώντας στον Steve Watson, συγγραφέα και ανταποκριτή στο Λονδίνο της ιστοσελίδας του Αμερικανού δημοσιογράφου και ερευνητή Alex Jones «Infowars.com» και «Prisonplanet.com».

«Να είστε σίγουρος πως όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας θα έχουν ληφθεί έγκαιρα, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι η συνάντηση θα γίνει ανενόχλητα», υπογράμμισε.

Ο Hundertpfund πρόσθεσε ότι την προστασία του ξενοδοχείου και της περιοχής θα αναλάβει η αστυνομική μονάδα EKO-Cobra.

Θυμίζουμε πως η προηγούμενη συνάντηση των «Bilderbergers» είχε γίνει το 2014 στην Κοπεγχάγη.

Για να επιβεβαιώσει τους αποκαλούμενους από κάποιους «συνωμοσιολόγους», ο κάποτε γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ και μέλος της λέσχης Willy Claes, σε μια από τις σπάνιες ομολογίες που έχουν γίνει δημόσια στον Τύπο, είχε υποστηρίξει πως «οι συμμετέχοντες στις συναντήσεις της λέσχης Bilderberg, παίρνουν αποφάσεις για την εφαρμογή πολιτικών σε σημαντικά παγκόσμια γεγονότα, επιλέγουν προέδρους και πρωθυπουργούς προωθώντας την λεγόμενη δημοκρατική διαδικασία».

Στα 2013, ο Ιταλός δικηγόρος Alfonso Luigi Marra είχε ζητήσει από την εισαγγελία της Ρώμης να διεξάγει έρευνα με το ερώτημα της εγκληματικής δραστηριότητας, για την μυστικιστική οργάνωση «Λέσχη Bilderberg».

Ο Ιταλός δικηγόρος είχε υποστηρίξει πως «η οργάνωση των ελίτ στη συνάντησή τους το 2011 στην Ελβετία, είχε επιλέξει τον Μάριο Μόντι ως πρωθυπουργό της Ιταλίας».

Κάθε χρόνο, στην περιοχή όπου πραγματοποιείται η συνάντηση των «Bilderbergers», συγκεντρώνονται ομάδες διαδηλωτών για να γιουχάρουν και να αποδοκιμάσουν όσο πιο έντονα γίνεται όσους συμμετέχουν και από κάποιους αποκαλούνται «εκείνοι που παίρνουν αποφάσεις για όλους μας».

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Λέσχης Bilderberg, αναφέρεται ότι η οργάνωση ιδρύθηκε το 1954, και με τις ετήσιες συναντήσεις της έχει ως στόχο «να ενδυναμώσει τον διάλογο Ευρώπης και Βόρειας Αμερικής».

«Δεν υπάρχει επιθυμητό αποτέλεσμα, ούτε κείμενο με το οποίο κλείνουν οι εργασίες της συνάντησης, ούτε εκδίδονται συμπεράσματα, ούτε πραγματοποιούνται ψηφοφορίες»…

Ο κατάλογος των συμμετεχόντων στις συναντήσεις ποικίλει από χρονιά σε χρονιά και ανακοινώνεται μέσω της ιστοσελίδας.

Στα 2009, ο τότε πρόεδρος της Λέσχης Bilderberg, Étienne Davignon, είχε υποστηρίξει πως το Ευρώ, ήταν «πνευματικό τέκνο» των μελών της Λέσχης.

Υπενθυμίζουμε ακόμη, πως ένας από τους στόχους της περιβόητης «Λέσχης Bilderberg» -απετέλεσε κεντρικό θέμα συζήτησης στη συνεδρίαση του προηγούμενου έτους (29 Μαΐου -1η Ιουνίου 2014)- ήταν ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να περάσει η περίφημη Διατλαντική Εταιρική σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων (ΤΤΙΡ).

Πρόκειται για ένα από τα ελάχιστα πράγματα που διέρρευσαν από τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος στην περυσινή συνάντηση της Λέσχης Bilderberg σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Κοπεγχάγης.

Σύμφωνα πάντως με όσα αποκάλυψε ένας από τους παλιούς παρατηρητές των δραστηριοτήτων της ομάδας αυτής (που πολλοί αποκαλούν «η μυστική κυβέρνηση του κόσμου»), η «επίσημη ατζέντα που κυκλοφόρησε δεν ήταν αληθινή».

Πάντως, επίσημα για πρώτη φορά, είχαν αποκαλυφθεί επτά από τα δώδεκα ζητήματα που είχαν εξετασθεί πέρυσι στη σύνοδο της λέσχης:

1 . Η συμφωνία με το Ιράν βρίσκεται ήδη στα σκαριά

Τα μέλη του κλειστού club έχουν από καιρό εκφράσει την ανησυχία τους για πιθανή συμμαχία μεταξύ της Ρωσίας, της Κίνας και το Ιράν. Με τη συμφωνία θα αρθεί η πίεση των Δυτικών προς την Ισλαμική Δημοκρατία για το πυρηνικό της πρόγραμμα, σε μια προσπάθεια να την προσεγγίσουν.

2 . Η συμφωνία φυσικού αερίου Ρωσίας – Κίνας

Ήρθε ενώ σοβούσε η σοβαρή πολιτική κρίση στην Ουκρανία, η οποία απειλείται με διακοπή ανεφοδιασμού της από τη Ρωσία με φυσικό αέριο, με συνέπεια να απειλούνται έμμεσα και ευρωπαϊκές χώρες. Η Μόσχα έχει ήδη αποκτήσει μεγάλο πλεονέκτημα στο εμπόριο φυσικού αερίου της από τη επισφράγιση μακροπρόθεσμης σύμβασης με το Πεκίνο.

Δυνητικά, η Κίνα μπορεί να αντικαταστήσει την ΕΕ ως τον πρώτο εμπορικό εταίρο της ενέργειας για τη Ρωσία, μια κατάσταση η οποία ενισχύει τη θέση της Μόσχας στην Ουκρανία, υπονομεύοντας την προσπάθεια της Ουάσιγκτον να απομονώσει τη Ρωσία μέσω του ελέγχου της διέλευσης αγωγών φυσικού αερίου.

3 . Η Άνοδος των εθνικιστικών τάσεων στην Ευρώπη

Παρ΄ όλο που η ημερήσια διάταξη σχηματίστηκε πριν από τις πρόσφατες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έφερε στο προσκήνιο την τάση αυτή. Οι λαϊκιστικές των ευρωσκεπτικιστικών κομμάτων που κερδίζουν τις καρδιές των Ευρωπαίων, από το Ηνωμένο Βασίλειο ως την Ελλάδα και την Ουγγαρία, αποτελούν πλήγμα για την ενότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μία εθνικά καθοδηγούμενη και διαιρεμένη Ευρώπη θα ήταν απρόθυμη να δεχθεί την παγκοσμιοποίηση ως δεδομένο.

4 . Κανονισμοί προστασίας της ιδιωτικής ζωής στο διαδίκτυο

Οι αποκαλύψεις του Edward Snowden όσον αφορά στο μέγεθος της κλίμακας ηλεκτρονικής παρακολούθησης από την αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) προς τους συμμάχους των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο, προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί δεν μπορούν να αγνοήσουν τις εκκλήσεις για προστασία της επικοινωνίας των ανθρώπων από εκείνους που την υποκλέπτουν, έως ότου να καταστεί η συλλογή δεδομένων πιο δύσκολη.

5 . Κυβερνοπόλεμος και οι δυνητικές επιπτώσεις του στις ελευθερίες στο διαδίκτυο

Οι καταστροφικές δυνατότητες των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς, σε στιγμές που η εξάρτηση από το διαδίκτυο σε όλες τις πτυχές της καθημερινής ζωής αυξάνεται.

Η απειλή ύπαρξης κρατικής χορηγίας σε χάκερς, ώστε να πραγματοποιούν τις επιθέσεις τους, έρχεται σε αρμονία με όσα ορισμένες κυβερνήσεις μπορούν να χρησιμοποιούν ως πρόσχημα, προκειμένου να ελέγχουν το διαδίκτυο, υπονομεύοντας τον ρόλο τους ως μέσου που εγγυάται την ασφάλεια στις επικοινωνίες.

6 . Από την Ουκρανία στη Συρία, η εξωτερική πολιτική του Μπαράκ Ομπάμα

Οι επικριτές του προέδρου των ΗΠΑ τον κατηγορούν για προδοσία στο εξωτερικό, επικαλούμενοι τις αποτυχίες του να υπερασπιστεί τα αμερικανικά συμφέροντα στη Συρία και πρόσφατα στην Ουκρανία.

Το «δόγμα Ομπάμα» που εξήγγειλε αυτή την εβδομάδα καλεί σε απαγκίστρωση από τη στήριξη στη στρατιωτική ισχύ και αντ’ αυτής την χρήση της διπλωματίας και της συλλογικής δράσης. Μέλη της Bilderberg θα συζητήσουν αν η πολιτική αυτή είναι καταδικασμένη.

7 . Κλιματική αλλαγή

Πρόκειται για ένα θέμα που συζητείται τακτικά από πολλούς υψηλόβαθμους στις συναντήσεις τους και όχι μόνο στη διάσκεψη της λέσχης Bilderberg.

Οι άνθρωποι που υποπτεύονται τις ελίτ θεωρούν τις διαπιστώσεις περί κλιματικής αλλαγής ως έναν ευφημισμό με στόχο την τεχνητή αποβιομηχάνιση ορισμένων κρατών και τη διατήρηση της παγκόσμιας οικονομίας κάτω από τον έλεγχο των διεθνικών εταιριών, σε βάρος των δυνητικών κέντρων της οικονομικής ανάπτυξης.

Στη λέσχη Bilderberg -εδώ και έξι δεκαετίες- μερικές από τις πλέον σημαντικές προσωπικότητες του πλανήτη, πολιτικοί, σημαίνοντες επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί και μέλη ευρωπαϊκών βασιλικών οίκων κατ΄ έτος συγκεντρώνονται, για να συζητήσουν θέματα της παγκόσμιας πολιτικής.

Οι επικριτές της συγκέντρωσης τους κατηγορούν ότι ενεργούν ως σκιώδης – μη εκλεγμένη –κυβέρνηση και λειτουργούν ως να είναι κυρίαρχοι του κόσμου, αφού λαμβάνουν αποφάσεις που επηρεάζουν τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων πίσω από κλειστές πόρτες, με ελάχιστη μέριμνα για τις ανάγκες ή τις επιθυμίες του πληθυσμού της Γης.

Αξίζει, εξάλλου, να σημειωθεί ότι από ελληνικής πλευράς, προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα λάβουν μέρος τα πρόσωπα που είχαν εμφανιστεί και κατά το παρελθόν ή αν θα είναι και κάποιο πρόσωπο – έκπληξη.

Ιστορικό

Η συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg, που πραγματοποιείται συνήθως τέλη Μαΐου – αρχές Ιουνίου κάθε χρόνο, ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1954, προσελκύοντας την προσοχή όλων των ΜΜΕ. Αποτελεί μια ευκαιρία για την ελίτ του κόσμου να σμίξει.

Εκτός από τους κατ’ έτος συμμετέχοντες, η συντονιστική επιτροπή Bilderberg διαθέτει έναν κατάλογο των ισχυρών χρηματοδοτών, στους οποίους περιλαμβάνονται οι Peter D. Sutherland, πρόεδρος της Goldman Sachs International, καθώς και ο Peter Thiel, πρόεδρος της Capital Thiel.

Η Bilderberg λειτουργεί κάτω από αυστηρότατους κανόνες που καθορίστηκαν στο «Chatham House», το 1954, και ορίζουν ότι ούτε η ταυτότητα ούτε η παράθεση αποσπασμάτων του ομιλητή μπορούν να αποκαλυφθούν ακόμη και από τους άλλους συμμετέχοντες στα διεθνή Μέσα. Λες και υποβάλλονται σε όρκο σιωπής. Δημιουργείται έτσι ένα σύννεφο μυστικότητας, το οποίο προκαλεί με τη σειρά του διάφορες «θεωρίες συνωμοσίας», που παρομοιάζουν τη σύνοδο αυτή ως σκιώδη συγκέντρωση από τους αρχιτέκτονες της «Νέας Τάξης Πραγμάτων».

zougla.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 04/21/2015 @ 9:59 ΜΜ

    Είναι καλεσμένος καί ό μπαρουφάκης από τά αφεντικά τής λέσχης?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*