Διαφημίσεις

Σχόλιο attikanea: Ας απλωθεί, ρε γαμώτο αυτό, σ’ όλη την Ελλάδα. ΑΣ ΑΠΛΩΘΕΙ!

Ανεπιθύμητοι είναι οι πολιτικοί στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, ανεξαιρέτως όλοι τους: από πρώην υπουργούς, βουλευτάδες πρώην και νυν, περιφερειάρχες, δημαρχέους, δημαρχίδηδες, πολιτικές πατσαβούρες, γραμματείς και…
φαρισαίους κάθε μορφής και πάστας…

Τυχόν εμφάνιση κάποιου εξ αυτών θα σημάνει και γενική έκρηξη του πλήθους, αφού εκτός από τα ασταμάτητα γιούχα θα πέσουν κι αρκετές ψηλές με ό,τι αυτό συνεπάγεται… Προσέξτε λοιπόν προδότες, δωσίλογοι και τσιράκια της Μέρκελ, μην ξεμυτίσετε απ’ τα σπίτια σας, γιατί το κακό που θα προξενήσετε στην πόλη και στον εξουθενωμένο από την πείνα λαό της θάναι ανεπανάληπτο …
«Όχι» λένε στην παρουσία πολιτικών στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου φωνάζουν οι Κρητικοί.

«Επειδή εμείς σεβόμαστε τις θυσίες των προγόνων μας και το νόημα της εθνεγερσίας της 25ης Μαρτίου,
Επειδή η παλιγγενεσία γιορτάζεται πανεθνικά και πανηγυρικά, Επειδή με την παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας συνηθιζόταν να αποδίδονται τιμές σε πολιτικά πρόσωπα. Επειδή η αγανάκτηση του λαού μπορεί να ξεπεράσει τις φραστικές διαμαρτυρίες. Επειδή κανένας Έλληνας δεν αποδέχεται την αμαύρωση των νοημάτων της 25ης Μαρτίου. Επειδή θέλουμε να διεξαχθεί η παρέλαση ανεμπόδιστα. Ζητούμε, βάση των παραπάνω, να μην παραστεί στις εκδηλώσεις και παρελάσεις της εθνικής μας εορτής κανένα πολιτικό πρόσωπο, πλην της Δημοτικής μας αρχής και της Εκκλησίας”.

Ακούει κανείς από εσάς τους πουλημένους δοσίλογους, εσείς που καθόσαστε στις όμορφες πολυθρόνες σας που εμείς οι ηλίθιοι σας προσφέραμε και τώρα θα πάτε καμαρωτή καμαρωτή σαν γύφτικα σκερπάνια να παρακολουθήσετε τα νιάτα μας να παρελαύνουν, που τους έχετε στερήσει το όνειρο για μια καλύτερη ζωή, τα έχετε βυθίσει στην κατάθλιψη και στην απόγνωση να τα χειροκροτήσετε με τι μούτρα θα αντικρίσετε αυτά τα παιδιά?

Μάνια Τσαβλίδου

Πηγή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Η Κρήτη στέλνει μήνυμα σε όλους τους πολιτικούς «όποιος τολμήσει να πατήσει το πόδι του στην παρέλαση της Δευτέρας θα σας κόψουμε τον κ…ο!»”
  1. ….με τι μούτρα θα αντικρίσετε αυτά τα παιδιά?

    Άνετα , γιατί θα έχουν κανά πρόβλημα νομίζετε;

  2. Τι εγινε; κοπηκαν τα ΠΑΣΟΚοδανεια στο νησι και τα πηραμε στο κρανιο;
    Να το χεσω το καθυστερημενο τζαμπα νταηλικι!!!
    Πρωτα πουλατε τα τομαρια σας και τωρα τι;

  3. Από Βόρεια Ελλάδα.
    Τό παιδί μου δήλωσε στόν διευθυντή του ότι θά κάνει παρέλαση μόνον άν στό βάθρο παρίστανται έν ζωή πολεμιστές τής Πατρίδας μας. Άν δέν υπάρχει κανείς στήν περιοχή τότε νά εναποθέσουν στό σημείο φωτογραφίες τών ηρώων τού '21.
    Αυτούς, είναι η επιθυμία του νά τιμήσει ! Κι αυτούς πρέπει !
    Οι υπόλοιποι γνωστοί καί μή τόν αφήνουν αδιάφορο καί σέ καμμία τών περιπτώσεων δέν συντρέχει λόγος απόδοσης τιμών.
    Απάντηση δέν έλαβε.

  4. 7.56 ΚΑΙ ΔΕ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ . ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΠΤΟ…ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ …ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ-Η ΓΙ ΑΥΤΟ . ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ .

  5. Μπράβο στους Κρητικούς.Έστω και κάπως αργά αντιλήφθηκαν το κακό που έκαναν τα κόμματα στην πατρίδα μας.
    Επίσης διεπίστωσαν με τα ϊδια τους τα μάτια ότι το ΠΑΣΟΚ που ψήφιζαν τόσα χρόνια δεν αντέδρασε καθόλου (μαζί και η ΝΔ) στη δηλητηρίαση των θαλασσών της Κρήτης από τα χημικά της Συρίας αλλά άφησαν την Κρήτη έρμαιο στην τύχη της.
    Βέβαια όταν γίνεται επιστράτευση τότε θυμούνται τους Κρητικούς και το νησί τους.

  6. φωτια και μαχαιρι λεγανε οι αγωνιστες ,εδω χρειαζεται πληρη καθαρση.Στην πλατεια οτι κανανε και τοτε στον μεσαιωνα …στην κρεμαλα ολοι να βλεπουν να κοπουν οι κ…οι .Η σαπιλα θελει μαχαιρι μονο ετσι καθαριζει ο καρκινος ….αμα ξυπνησεις κακομοιρη Ελληνα θα ειναι αργα, θα σε εχουν πουλημενο για ενα κομματι κρεας..

  7. πως επιτρεπουμε τοσα χρονια στις παρελασεις να τιμουμε τους κλεφτες και προδωτες της πατριδας..αυτο πρεπει να σταματησει.ας ειναι η αρχη για το μεγαλο οχι σε ολα αυτα που μας κανουν.ας καταλαβουν οτι τα ψεματα τελιωσανε και οτι αναπασα στιγμη τιποτα δεν ειναι ασφαλες και δεδομενο..τερμα το ψεμα και η κλεψια στο χερι που σε ταιζει λαμογια..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek