Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:11 - 15/08/2013

Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΝ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ… ΩΣ ΑΣΦΑΛΗ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«Η Coca-Cola σχεδιάζει να τρέξει την πρώτη της διαφήμιση που θα υπερασπίζεται την ασφάλεια των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών. Μια κίνηση που έρχεται, καθώς η εταιρεία φαίνεται να έχει μειωμένες πωλήσεις στη σόδα διαίτης.

Η έντυπη διαφήμιση έχει ρυθμιστεί να εμφανιστεί στις ΗΠΑ σήμερα στην περιοχή της Ατλάντα.
Λέει ότι τα ποτά διαίτης βοηθούν τους ανθρώπους να διαχειριστούν το βάρος τους και τονίζει τα επιστημονικά στοιχεία που αποδεικνύουν την ασφάλεια της ασπαρτάμης, η οποία είναι ευρύτερα γνωστή υπό την επωνυμία NutraSweet.

Η διαφήμιση αντιπροσωπεύει την επόμενη φάση της καμπάνιας της Coca-Cola που ξεκίνησε τον Ιανουάριο για να ωθήσει προς τα πίσω τους κριτικούς οι οποίοι κατηγορούν τα ζαχαρούχα ποτά της για την τροφοδότηση ποσοστών παχυσαρκίας.

Στο πρώτο κύμα των διαφημίσεων περιέγραψε τη δέσμευση της εταιρείας για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας και επεσήμανε τις πολλές επιλογές διατροφής που προσφέρει. Τώρα, η Coca-Cola προσπαθεί να καθησυχάσει τον κόσμο ότι τα ποτά με χαμηλές θερμίδες δεν είναι επιβλαβή.

Συμβουλή
Είναι γνωστό απο πολλές μελέτες ότι η κατανάλωση ασπαρτάμης(Nutra Sweet, Equal, Spoonful) αναπτύσει διάφορες μορφές καρκίνου. Αποφύγετε όλα τα διαιτητικά αναψυκτικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ανώνυμος 08/15/2013 @ 11:17 ΠΜ

    Να πάει να γαμηθεί η κόκα κόλα, σταμάτησα να πίνω το δηλητήριο εδώ και κανά 4άρι χρόνια.

  2. Ανώνυμος 08/15/2013 @ 12:59 ΜΜ

    Κοκακολα, γαμιέσαι…
    Άιντε γαμώ την μασωνία σας γαμώ μέσα…

    ^Ω^

  3. Ανώνυμος 08/15/2013 @ 8:19 ΜΜ

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ ΩΣ ΑΣΦΑΛΗ!.. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ.

  4. Ανώνυμος 08/15/2013 @ 8:37 ΜΜ

    το μαυροζουμι για την ελλαδα το φτιαχνει ο "ελληνας" δαυιδ στην βουλγαρια στην περιοχη κονζλοντουι (ναι εκει που εγινε το πυρινικο δυστυχημα) καταστρεψτε τον αλητη!η δε πεψι κολα εχει ανθρωπινα εμβρια για βελτιωτικα γευσης!!! μην πινεται ολα τα προιοντα κοκα κολα και πεψι κολα ειναι σκουπιδια! προτιματε φρεσκοστυμενους χυμους ελληνικων φρουτων

  5. Ανώνυμος 08/16/2013 @ 6:14 ΠΜ

    1. προχθες ειχε βγει το μεσημερι εκεινος ο διατροφολογος στο ραδιοφωνο του Alpha να λεει ποσο καλη και ασφαλης ειναι η ασπαρταμη και εκεινοι οι χαζοι ιταλοι επιστημονες που γεμισαν καρκινο τα ποντικια, δεν εκαναν σωστη ερευνα.
    ΛΟΙΠΟΝ ασπαρταμη ειναι κυκλικος υδρογονανθρακας. Οπως το βενζολιο, οπως η ναφθαλινη. Τι μαθαιναμε στην χημεια στο σχολεῖο; Ο κυκλικος υδρογονανθρακας ειναι καρκινος απο μονος του. Ακομα και το FDA δινει τιμες μεγιστης ημερησιας προσληψης. Οτιδηποτε ειναι χωρις ζαχαρη, και εχει ασπαρταμη, ειναι δυναμη, θάνατος. Απλα.
    2. Τωρα πια υπαρχει η στέβια. Και υπαρχουν ενα καρο προϊοντα με στέβια και Ελληνικα. Ουτε ζαχαρη, ουτε ασπαρτάμη. Φυσικο προϊον που εχει γλυκιά γευση. Ετσι ουτε ζαχαρη ουτε φοσφωρικο οξυ (για να αποτρεπει την αναγουλα). Σκετο στεβια. Αυτο μαλλον φοβαται η πολυεθνικη και αρχισε την διαφημιση.

  6. Ανώνυμος 08/25/2013 @ 11:09 ΠΜ

    η κοκα κολα , αρχικα είχε φυλλα κοκας., εξού και το όνομα.

    επίσης το όνομα , κοκα – κολα , είναι ειδικα σχεδιασμενο για να μην μπορείς να το ξεχάσεις

  7. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 7:59 ΠΜ

    ΦΙΛΕ 11.37 ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ TΗΣ NESTLE .ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΕΜΒΡΥΑ ΑΠΟ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΓΩΤΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΓΑΛΑ ΚΛΠ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΓΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ jiannhs kozani

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*