Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:05 - 14/10/2013

Η ΚΙΝΑ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκε στο επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Κίνας, Xinhua, ενα άρθρο από το συγγραφέα Liu Chang στο οποίο επικρίνει την «αμερικανική φορολογική αποτυχία που επιτρέπει έναν αποαμερικανοποιημένο κόσμο» και κατηγορηματικά δηλώνει ότι ο κόσμος θα πρέπει να εξετάσει ένα νέο αποθεματικό νόμισμα”, που πρέπει να δημιουργηθεί για να αντικαταστήσει το κυρίαρχο δολάριο των ΗΠΑ, έτσι ώστε η διεθνής κοινότητα να μπορεί να παραμείνει μόνιμα μακριά από την διάχυση της εντεινόμενης εσωτερικής πολιτικής αναταραχής στις Ηνωμένες Πολιτείες . “

Αυτές τις ανησυχητικές ημέρες όταν οι μοίρες των άλλων είναι στα χέρια ενός υποκριτικού έθνους πρέπει να τερματιστεί, και μια νέα παγκόσμια τάξη θα πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή, σύμφωνα με την οποία όλα τα έθνη, μικροί ή μεγάλοι, φτωχοί ή πλούσιοι, να μπορούν να έχουν τα βασικά τους συμφέροντα σεβαστά και να προστατεύονται επί ίσοις όροις.

Ο αρθογράφος του επίσημου πρακτορείου ειδήσεων της Κίνας, αναφέρεται ξεκάθαρα πλέον μέσα απο τα γεγονότα της Αμερικής για μια υπερνέα τάξη πραγμάτων (αφού ήδη βιώνουμε την Νέα τάξη πραγμάτων), και καλεί αρχικά την ανθρωπότητα για μια παγκόσμια διακυβέρνηση (πολιτικών).

Μάλιστα χρησιμοποίησε αυτούσια τα λόγια μέσα απο την αποκάλυψη του Ιωάννου, αναφέροντας ότι: όλα τα έθνη, μικροί ή μεγάλοι, φτωχοί ή πλούσιοι, να μπορούν να έχουν τα βασικά τους συμφέροντα σεβαστά και να προστατεύονται επί ίσοις όροις.

Αυτό το “επί ίσοις όροις” σημαίνει οτι θα έχουν απο τον Αντίχριστο ενα πιάτο απο μεταλλαγμένα και κρεατόμαζες να φάνε, ζώντας μέσα σε πόλεις φυλακές, με την προυπόθεση ότι ολα τα έθνη, μικροί η μεγάλοι, πλούσιοι η φτωχοί, θα φέρουν το χάραγμα του Αντιχρίστου.

Καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 4:11 ΠΜ

    υπάρχουν ενδείξεις ότι και η Κίνα έχει καταληφθεί από τους Ιλλουμινάτι…

    το σενάριο αυτό είναι καθαρά των Ιλλουμινάτι.

  2. Για να μην γινει καμια παρανοηση οι δρακοντες δεν ειναι τιποτα τρομακτικα πλασματα, αλλα χρησιμοποιουν αυτο το ζωο,οπως οι βρεττανοι το λιονταρι.Εχουμε λοιπον την εναρξη του "πολεμου" μεταξυ ιλλουμινατι και δρακοντων.Σκοπος?Ο ιδιος και απαραλλαχτος.Η επικρατηση της νεας ταξης πραγματων.Το ποσο νεα θα ειναι αυτο δεν μας αφορα…!Αγαπητε αρθρογραφε το ξερεις οτι ακομα ΔΕΝ εχει επικρατησει.Μια ομως που απετυχαν τα σχεδια για την εφαρμογη της μεσα απο εναν παγκοσμιο πολεμο, αποφασισαν τα δυο συνεταιρακια,Ιλλουμινατι και Δρακοντες να το παιξουν εχθροι,μπας και επιτελους ξεκινησει εκεινος ο πολεμος που ειπαμε,επειδη στην αναμπουμπουλα ο λυκος χαιρεται.Οπως γνωριζουμε ,πολεμος με εναν δεν γινεται.Θελει δυο τουλαχιστον.Καλως μας τους λοιπον!!!Βεβαιως τωρα πια υπαρχουν και οι αφυπνισμενοι ανθρωποι που ειναι πολλοι και δυνατοι.Υπαρχει δηλαδη και ο τριτος πολος στο παιγνιδι που αποτελουσε και αποτελει τον στοχο των αλλων δυο.Τωρα ομως δεν ειναι μονο στοχος αλλα αποτελει και αντιπαλον δεος.Πιστευω οτι θα το προσπαθησουν τα συνεταιρακια σκληρα…αλλα θα αποτυχουν.Θα αποτυχουν γιατι μεχρι τωρα νικουσαν ανευ αντιπαλου.Δεν ξερουν λοιπον να μαχονται,αλλα μονο να διεξαγουν πολεμους στους οποιους νικητες θα ηταν οι ιδιοι,αφου αυτοι τους προκαλουσαν.Τι μπορουν λοιπον να κανουν απεναντι σε εναν πραγματικο αντιπαλο που ξερει την στρατηγικη τους,και φυσικα το δικο του συμφερον?Ο χρονος θα δειξει.Προτεινω στα νοητικως ανηλικα συνεταιρακια να σταματησουν τα παιγνιδια πολεμου.Δεν ειναι για τη νοητικη τους ηλικια.Ας ασχοληθουν με το διαβασμα μηπως και καταφερουν να μεγαλωσουν!!

  3. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 9:52 ΜΜ

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ?

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΧΡΥΣΟΥ !

    ΞΥ – ΠΝΑ – ΤΕ ΚΟ – ΡΟΙ – ΔΑ – ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ

    ΞΥ – ΠΝΑ – ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*