Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:41 - 15/10/2013

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ – ΒΙΝΤΕΟ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 5:54 ΠΜ

    paidoydiam na min koyrazeste gia thn dikeosini eshs thn katapatate thn jeftilizete kai irthe to aygo ston kolarino kai oli ginate gnostes ths dikeosinis tha kano emeto ftani stamatiste ipokriteeees sas exo katagraci oloys sas th rolo paizete makria apo ton kolomas kai opoy thes as eine to nero mpike sto aylaki den tha eine rtipotes opos palia ????

  2. βαβατιβι 10/15/2013 @ 8:08 ΠΜ

    βρε αη στην ευχη και εσυ με τα εξωελληνικα σου….

    αγαπητοι διαχειρηστες σας ζητουμε να κοβετε παντελως
    την οποια αναρτηση σχολιων που δεν ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

    ναπανε να αγορασουν καμμια ΝΟΜΙΜΗ συσκευη
    και να αφησουν τις λαθροαγορασμενες και κλεμμενες…

  3. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 8:57 ΠΜ

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΝΙΚΟΛΑΕ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

    ΦΙΛΙΚΑ

  4. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 9:48 ΠΜ

    ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    Προσυπογράφω τους προλαλ'ησαντες περί ελληνικών όπως και τιμώ τον καταξιωμένο Κλεάνθη Γρίβα.

  5. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 11:51 ΠΜ

    Όλοι εσείς οι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ποιοι νομίζετε οτι είστε και ασχολείστε συνεχώς με το αν γράφει κάποιος ελληνικά και αν γράφει να μην κάνει και ορθογραφικά λάθη.όλοι οι έξυπνοι εδώ μέσα είναι.ασχοληθητε με κάτι πιο σοβαρό όπως με την γερμανική κατοχή και μην διχαζεται τους Έλληνες με τις βλακειες σας.αν νομίζετε ότι είστε παραπάνω Έλληνες από αυτούς που δεν είναι τέλειοι στην ορθογραφια είστε όχι μόνο επικίνδυνοι αλλά και πολύ εγωιστες.αλλά μαλλον η δημοκρατία και το δικαίωμα της ελεύθερης εκφρασης είναι λέξεις που φενεται δεν τις γνωρίζετε.
    Αιντε ψώνια μερικοί μερικοί.Αν είστε Έλληνες εσείς τότε ας μας λυπηθεί ο Θεός γιατί δεν γλυτωνουμε με τίποτα μ αυτά τα μυαλά.

  6. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 12:45 ΜΜ

    Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα μεγάλης δημοσκόπησης στην Α’ Αθηνών του newpost.gr και της GPO.

    Η δημοσκόπηση διεξήχθη από 7-11 Οκτωβρίου, κάτι που σημαίνει ότι έχει περισσότερο ξεκάθαρα συμπεράσματα για το πολιτικό κλίμα μετά τις αποκαλύψεις για τη Χρυσή Αυγή και την προφυλάκιση της ηγεσίας της.

    Στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία παραμένει πρώτο κόμμα αλλά με μειωμένη διαφορά από τα εκλογικά αποτελέσματα του Ιουνίου του 2012. Ο ΣΥΡΙΖΑ αν και ψαλιδίζει τη διαφορά ωστόσο δεν αναπτύσσει δυναμική καθώς τα ποσοστά του υπολείπονται κατά 7 μονάδες σε σχέση με το εκλογικό του αποτέλεσμα.

    Η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού απεικονίζεται στους αναποφάσιστους που το ποσοστό τους ουσιαστικά «ανταγωνίζεται» τα δυο μεγάλα κόμματα με εντυπωσιακό ποσοστό που αγγίζει το 20%(19,9).

    Το μοναδικά κόμματα που έχουν μεγαλύτερα ποσοστά απ’ ότι στις εκλογές είναι το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή. Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να καθηλώνεται σε χαμηλά ποσοστά καθώς βρίσκεται στην 5η θέση και με τη στρατηγική της έντασης και της πόλωσης πολύ δύσκολα θα καταφέρει να βελτιώσει τη θέση του.

    Η Χρυσή Αυγή μπορεί να εμφανίζει υψηλότερα δημοσκοπικά ποσοστά από την εκλογική της επίδοση αλλά η Α’ Αθήνας αποτελεί ευνοϊκή και «σκληρή» περιοχή για αυτήν.

    Καθαρό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ στην Β΄Αθηνών

    Άνοιγμα, της υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ διαφοράς, από τη Νέα Δημοκρατία καταγράφεται στη Β’ Αθήνας, με τα δύο κόμματα, ωστόσο, να κινούνται σε ποσοστά πολύ χαμηλότερα από τις επιδόσεις που είχαν στις εκλογές του Ιουνίου 2012.

    Στη μεγαλύτερη περιφέρεια της Ελλάδας, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην πρόθεση ψήφου της Ν.Δ. κατά 7,2 μονάδες (5,2 τον Ιούνιο του 2012) και συγκεντρώνει το 24,2%.

    Η Ν.Δ. έπεται με 17% ενώ το ΠΑΣΟΚ με 4,1% εμφανίζεται να χάνει το 50% της ήδη μικρής δύναμης του 2012. Το κόμμα του Ευ. Βενιζέλου κατατάσσεται πέμπτο μετά τη Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ, τα μόνα κόμματα που καταγράφονται σε μεγέθη υψηλότερα των εκλογικών τους ποσοστών.

    Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταγράφουν, επίσης, απώλειες (4,1%) όπως και η Δημοκρατική Αριστερά (3,8%), η οποία εμφανώς δεν έχει συνέλθει από την κυβερνητική της περιπέτεια.

    «Άλλο κόμμα» επιλέγει το 5,6% των ερωτηθέντων, προς λευκό/άκυρο κατευθύνεται το 4,4% ενώ αντίστοιχο ποσοστό δηλώνει πως θα απέχει. Τέλος, αναμενόμενα υψηλό ποσοστό, 18%, των ερωτηθέντων δηλώνουν αναποφάσιστοι.

    Στα πλέον αξιοσημείωτα της δημοσκόπησης θα πρέπει να περιληφθεί η συμπεριφορά των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, παρά την δικαστική, αστυνομική και πολιτική πίεση που ασκείται στην ηγεσία της Οργάνωσης.

    Πέραν της πρόθεσης ψήφου, που βρίσκεται σχεδόν δύο μονάδες πάνω από το εκλογικό ποσοστό του Ιουνίου του 2012, η δημοσκόπηση της GPO για το newpost καταγράφει και εξαιρετικά υψηλή συσπείρωση των οπαδών της, που αγγίζει το 75% (σ.σ. υψηλότερο ποσοστό, 83,3% εμφανίζει μόνον το ΚΚΕ). Ως προς αυτούς που… φεύγουν από την Οργάνωση Μιχαλολιάκου, η συντριπτική πλειοψηφία κινείται προς το λευκό, την αποχή ή προς τη δεξαμενή των αναποφάσιστων.

  7. βαβατιβι 10/15/2013 @ 1:59 ΜΜ

    ανωνυμε/2.51

    αγορι μου /κοριτσι μου

    μαλλον οπως θα καταλαβες και εσυ …δεν ανηκεις εδω

    αιντε παιδι μου σε καμμια αλλην γειτονια …

    ασε που δεν θα περασει το πρακτοριλικκι σου !!!

    αυτοεξαιρεισαι μονος / μονη σου …δεν σε διωχνουμε

    μεινε λιγο ακομη …για να δεις και εσυ οτι δεν θα βρεις …ανταποκριση !!!

  8. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 2:55 ΜΜ

    Βρε γελοιε άνθρωπε 4:59 ποιος είναι πρακτορακος ασε καλύτερα να το κρίνουν άλλοι.άσε που σιγά μην με διώξεις εσύ ποιος είσαι ρε μάγκα Έλληνα.Αλλά μάλλον Έλληνες για εσένα θεωρουντε μόνο αυτοί που γνωρίζουν τέλεια ορθογραφία.Μπράβο βλάχο μετά έχεις και το θράσος να λες εσύ εμένα πρακτορισκο.Για κοιτάξου λίγο στον καθρευτη και θα δεις σίγουρα τον πράκτορα που ψαχνεις,κι αν εισουν λιγότερο πορομενος και δήθεν,θα έβλεπες ότι μιλάω για ενότητα ενώ εσύ σπερνεις την διχωνια.άρα μάλλον εσύ είσαι ο πράκτορας και μην μιλάς άλλο γιατί καρφονεσαι.

  9. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 3:05 ΜΜ

    Και φυσικά φίλε 4:59 δεν ανηκω πουθενά και σε κανέναν είμαι ελεύθερος ενώ εσύ έχεις την ανάγκη σαν καλό προβατακι που είσαι να ανηκεις κάπου.το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνεις την έννοια της ελευθερίας και της δημοκρατίας.Αμφιβάλω αν έχεις διαβάσει ποτέ ΠΛΆΤΩΝΑ ΚΑΙ ΣΩΚΡΆΤΗ -περι δικαίου και δημοκρατίας. Μάλλον λοιπόν είσαι απλά άριστος στην ορθογραφία σκραπας όμως στα αρχαία Ελληνικά.

  10. βαβατιβι 10/15/2013 @ 4:55 ΜΜ

    μαλλον παρεξηγησες την τοποθετηση που εκανα στις 4.59

    μιλουσα και μιλω για την ειρωνικη ταση σου σε οσους
    θελουν να αγαπουν και να το εκφραζουν
    σε οτι εχει σχεση με τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
    ειρωνεια η οποια εξεφρασες με υποτιμητικο υφος
    στο σχολιο σου στις 2.51

    τελικα …ναι! χαιρομαι που ανηκω σε αυτο που λεγεται ΕΛΛΑΣ
    και γαλουχω το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ μου
    με τις σκεψεις/ προβληματισμους του ΠΛΑΤΩΝΑ & ΣΩΚΡΑΤΗ

    Αν μετα απο ολα αυτα συνεχιζεις να μιλας για προβατακια
    και για ελευθεριες σε σχεση με την πιο πανω επεξηγηση μου
    θα πρεπει τουλαχιστον να αποφευγουμε τον μεταξυ μας σχολιασμο

  11. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 7:09 ΜΜ

    ton poulo sta Greeklish
    ή
    αντε πουθενα αλλου βρε οτι νανε που θα μας πεις για την Ελληνικη γραφη και αν πρεπει η οχι να διατηρηθει με νυχια και με δοντια!
    Αντε γιατι θα δεις λεξεις που ισως χρειαστεις λεξικο αν καθησεις, ανθελληνα ε ανθελληνα!

    Υ.Σ: Δεν ειναι αναγκη λογω ορθογραφιας να γραφεις σε αλλη γλωσσα!

  12. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 8:10 ΜΜ

    Συμφωνώ μεγάλε 10:09 στο να μην γράφονται greeklish αλλά μάλλον είσαι στοκος και δεν κατάλαβες κι εσύ τίποτα απ όσα είπα.εγώ μίλησα για το ότι. μερικοί επικρίνουν ακόμα και όσους γράφουν στα ελληνικά αλλά κάνουν ορθογραφικά λάθη αλλά εσύ με το φτωχό σου και πορομενο μυαλό άλλα κατάλαβες.Όσο για τις λέξεις που θα χρειαστω λεξικό αν τις πεις εδώ απλά γέλασα .αν είμαι εγώ ανθελληνας εσύ είσαι τσιρακι του συστήματος και φανατικός πορομενος εθνικιστής του κέρατα. Δέν ασχολούμαι άλλο χάνω την ωρα μου τσάμπα και άδικα.

  13. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 8:19 ΜΜ

    ΥΓ: δεν είμαι εγώ αυτός που γράφει στα greeklish απλά με χαλανε κάποιοι που κρίνουν τους άλλους επειδή είναι ανορθογραφοι και τους λένε ανθελληνες ηλιθιους και ότι άλλο φανταστεις,και ξαναλέω οποίος πιστεύει ότι είναι πιο Έλληνας από άλλον Έλληνα τότε να πάει να κοιταχτει σε κανα γιατρό η να μειώσει λίγο τον εγωισμό του .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*