Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:34 - 19/06/2011

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΑΓΑΠΗΤΟΙ  ΦΙΛΟΙ,


ΕΠΕΙΔΗ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ  ΚΡΙΣΗ  Η  ΟΠΟΙΑ   ΕΧΕΙ  ΑΚΟΜΗ  ΜΑΚΡΟΤΑΤΟ
ΔΡΟΜΟ  ΠΡΙΝ  ΑΡΧΙΣΕΙ  ΝΑ  ΥΠΟΧΩΡΕΙ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΠΑΛΙΜΒΟΥΛΙΑ  (ΕΙΠΑ-ΞΕΙΠΑ)  ΤΩΝ  ΠΡΟΣΩΠΩΝ  
ΠΟΥ ΑΥΤΟ-ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ  ΩΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΗΓΕΤΕΣ,  ΕΝΩ  ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ  ΔΕΝ  ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ  
ΚΑΝΕΝΑ  ΕΙΔΙΚΟ  ΓΝΩΡΙΣΜΑ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΕ  ΤHN  ΙΔΙΟΤΗΤΑ  ΠΟΥ  ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, 
ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΠΟΥ  ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ  ΤΙΣ  ΖΗΜΙΕΣ  ΣΤΙΣ  ΛΑΘΟΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ  ΤΟΥΣ,    
ΦΥΤΡΩΣΕ  ΠΛΗΘΩΡΑ  ΕΠΑΙΟΝΤΩΝ,  ΕΙΔΙΚΩΝ,  ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ  ΚΑΙ  ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ  ΑΝΑΛΥΤΩΝ, 
ΠΟΥ ΑΝΕΥΘΥΝΑ  ΚΑΙ  ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ  ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ  ΤΑ  ΙΔΙΑ  ΚΑΙ ΤΑ  ΙΔΙΑ  ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ  . . . ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΕΙ,
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ  ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ  ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗ  ΓΕΝΕΥΗ,  ΕΣΤΕΙΛΕ  ΤΗΝ  ΣΥΝΗΜΕΝΗ  ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ  
ΤΩΝ  ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ  ΠΟΥ ΜΑΣ  ΕΦΕΡΑΝ  ΣΤΗ  ΣΗΜΕΡΙΝΗ  ΚΑΤΑΝΤΙΑ.  Ο  ΤΙΤΛΟΣ  ΤΗΣ  ΕΙΝΑΙ  “” ΜΕΓΑΛΟ
ΚΟΛΠΟ “”.  ΤΗΝ  ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ  ΣΕ  ΔΥΟ  ΜΕΡΗ

 (  Α  &  Β )  ΓΙΑ  ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ  ΠΙΟ  ΑΝΕΤΑ  ΚΑΙ   ΝΑ  
ΓΙΝΕΙ  ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ  ΤΟ  ΣΤΗΜΕΝΟ  ΠΑΙΧΝΙΔΙ  ΣΕ  ΒΑΡΟΣ  ΤΗΣ  ΠΑΤΡΙΔΑΣ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  Ο  ΡΟΛΟΣ  Σ’  ΑΥΤΟ  
ΤΗΣ  ΑΓΝΟΙΑΣ  ΚΑΙ  ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ  ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ  ΤΩΝ  “ΗΓΕΤΩΝ”  ΟΛΩΝ  ΤΩΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ  ΟΜΑΔΩΝ  
ΠΟΥ  ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ  ΝΑ  ΕΧΟΥΝ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ  ΕΓΚΑΙΡΑ  ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ  ΤΗΝ  
ΕΠΕΛΘΟΥΣΑ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.  ΔΕΝ  ΤΟ  ΕΠΡΑΞΑΝ.  
ΤΩΡΑ  ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ  ΒΓΑΙΝΟΥΝ  ΣΤΑ  ΤΗΛΕ-ΠΑΡΑΘΥΡΑ  ΕΞΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ  “ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΙΚΕΣ”  
ΣΥΝΤΑΓΕΣ  ΠΟΥ  ΟΥΤΕ  ΟΙ  ΙΔΙΟΙ  ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ !  


ΤΟ  ΠΛΕΟΝ  ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ  ΕΙΝΑΙ  ΟΤΙ  ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ  ΓΙ  ΑΥΤΕΣ  ΤΙΣ  ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ  ! ! !  ΕΝΩ
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ  ΠΟΛΥ  ΚΑΛΑ  ΟΤΙ  ΟΥΔΕΠΟΤΕ  Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΑΦΕΘΗΚΕ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΝΑ  ΔΙΟΙΚΗΘΕΙ  ΚΑΤΑ  
ΤΗΝ  ΚΡΙΣΗ  ΤΗΣ,  ΔΙΟΤΙ   ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ  ΟΙ  <<ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΕΣ  ΔΥΝΑΜΕΙΣ>> ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΗΣ  ΤΡΟΙΖΗΝΑΣ  ΤΟ  1825  ΝΑ  ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ  ΤΗΝ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΤΗΣ  ΜΕ  ΤΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΤΟΥΣ, 
ΟΤΑΝ  ΑΓΝΟΗΣΑΝ  ΤΟΥΣ  ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ  ΚΑΙ  ΜΑΤΩΜΕΝΟΥΣ  ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥΣ,  ΚΑΙ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ  ΤΟΝ  ΑΓΓΛΟ  ΣΤΡΑΤΗΓΟ  ΤΣΟΡΤΣ  ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ  ΤΟΥ  ΣΤΡΑΤΟΥ,  ΤΟΝ  ΛΟΡΔΟ  ΚΟΧΡΑΝ, 
ΑΡΧΙΝΑΥΑΡΧΟ  ΤΟΥ  ΣΤΟΛΟΥ,  ΤΟΝ  ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΟ  ΑΛΜΕΙΝΤΑ  ΦΡΟΥΡΑΡΧΟ  ΝΑΥΠΛΙΟΥ,  ΤΟΝ  ΓΑΛΛΟ
ΣΤΡΑΤΗΓΟ  ΖΕΡΑΡ,  ΤΟΝ  ΜΕΙΣΟΝ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,  κ.ο.κ.


Η  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΤΟΥ  Β’   ΜΕΡΟΥΣ  ΣΤΟ  ΕΠΟΜΕΝΟ.

1. Το 1855 σε συνομιλία Τσάρου Νικολάου Α  με τον Άγγλο Πρέσβυ ακούγεται το εξής «Ποτέ δε θα επιτρέψουμε η Ελλάδα να γίνει Μεγάλη Δύναμη» (Λογική του Ανατολικού Ζητήματος)

2. 1953-1973, η Ελλάς αναπτύσσει ετήσια αύξηση του ΑΕΠ 8% και ετήσια αύξηση Ιδιωτικών επενδύσεων 10%

3. Η Ευρώπη όλη μιλά για το «ελληνικό οικονομικό θαύμα». Η Ελλάς δεύτερη χώρα σε ανάπτυξη μετά την Ιαπωνία. Η ελληνική Ναυτιλία ΠΡΩΤΗ στον Κόσμο!

4. Το 1975 ο Ανδρέας Παπανδρέου αρχίζει από την Αμερική να καταριέται το «Μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο» και εξαπολύει μύδρους εναντίον των Ελλήνων εφοπλιστών.

5. Ο Καραμανλής (ο επιλεγόμενος …Εθνάρχης) βλέπει ότι με την τακτική του αυτή ο Ανδρέας προσελκύει τις ψήφους της αριστεράς και (άκριτος Μίμος κατά συνήθεια) ασπάζεται και αυτός τον …Σοσιαλισμό.

6. Για να δείξει τα φιλολαϊκά του αισθήματα το 1975 διώκει δύο επενδυτικά κανόνια με διεθνές βεληνεκές: τους Νιάρχο και Ανδρεάδη (και κατόπιν και άλλους) οι οποίοι απέρχονται εξ Ελλάδος.

7 Ακούγεται τότε διεθνώς «ούτε δραχμή πλέον στην Ελλάδα»-  ΑΜΕΣΩΣ, επί …«Εθνάρχη» το ΑΕΠ πέφτει (1975-1980) στο 3,5% και οι Ιδιωτικές επενδύσεις στο …0.6%!

8.  Το 1981 ο ελληνικός λαός φέρνει στην εξουσία τον Ανδρέα Π. οπότε 1981-1990 το ΑΕΠ πέφτει στι 1,5% και οι Ιδιωτικές επενδύσεις παραμένουν στο 0,6%!!  Παραλλήλως κηρύσσει πογκρόμ εναντίον του «μεγάλου ντόπιου και ξένου κεφάλαιου» και διαλύει όλες τις βιομηχανίες που είχαν αρχίσει να αναπτύσσονται στην Ελλάδα.

9,  Τότε εξαπολύεται ο Τσοβόλας με την εντολή να τα «δίνει όλα» τα οποία ήσαν ΟΛΑ δανεικά (βλ. το Συν.  σχεδιάγραμμα ανόδου του χρέους από 1981-1990).

10. Φεύγει ο Ανδρέας εν μέσω σκανδάλων και ερειπίων και έρχεται ο Μητσοτάκης ο οποίος, έχοντας αντιληφθεί την λαϊκή επιτυχία του Ανδρέα με το «ΔΑΝΕΙΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕ» επαυξάνει αφειδώς τον δανεισμό για ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ.

11. Έρχεται τελικώς ο Σημίτης με το όνειρο των Ολυμπιακών και την βοήθεια της Goldman Sachs, για να διακοσμήσει την Μαριωρή με το φερετζέ των Ολυμπιακών κατόπιν συνδυασμού δανεικών και μιζαδόρων!!!   κ.ο.κ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η σύνδεσις του 1. ανωτ με τα επόμενα μέχρι 11  είναι «απλώς» …συμπτωματική;;; Ενυπάρχει συνειδητή προδοσία;;; Έχει με αυτά καμία σχέση το Γουδί;;; NO COMMENTS+.

Dr Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος, Geneva

ΕΤΣΙ ΕΓΡΑΦΗ Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1975  ή μάλλον από ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 1855!!! ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, όπου αποκαλύπτεται προσφάτως ότι η CIA ετοίμαζε δολοφονία του εσχάτου Καραμανλή που αγνοών την Λογική του Ανατολικού Ζητήματος αρχίζει την προσέγγιση προς την Αγία Ρωσία. !!!  ΟΥΔΕΝ  ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ  ΣΧΟΛΙΟΝ,  ΜΟΝΟ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ   ΠΑΡΑΚΑΛΩ  NK



Filikietairia2010.gr Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*