Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:03 - 15/10/2011

Η ευθύνη για το αύριο ανήκει στους Έλληνες πολίτες

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το θέμα δεν είναι ότι θα πέσει η κυβέρνηση Παπανδρέου. Το θέμα δεν είναι πως και πότε θα πέσει και αν θα κάνει πάταγο ή όχι. Το θέμα για την Ελλάδα, για το Ελληνικό πολίτευμα και για τους Έλληνες πολίτες είναι τι θα υπάρξει την επόμενη ημέρα, πόσα θα έχουμε χάσει και πόσα θα έχουμε κατορθώσει να διασώσουμε όταν θα έρθει η στιγμή…

που το τσίρκο των υπηρετών της τρόικας θα αποχωρήσει για άγνωστα μέρη ή για ειδικούς φυλασσόμενους χώρους (ειδικές φυλακές) που θα πρέπει να ετοιμασθούν για την ισόβια (έως θανάτου) παραμονή τους. Το όλο ζήτημα που οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε ως πολίτες, είναι το πόση Ελλάδα θα έχει απομείνει μετά το “πέρασμα Παπανδρέου” και των υπολοίπων τραγικών σύγχρονων δοσίλογων που πρόθυμοι προσέτρεξαν να βοηθήσουν την καταστροφή της χώρας, στο όνομα της… διάσωσής της. Εμείς, οι πολίτες, οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη ημέρα. Για την ακρίβεια απαιτείται να προετοιμαστούμε έτσι ώστε να λειτουργήσουμε ως πολιορκητικός κριός (για την κατάρρευση της κατοχικής κυβέρνησης), αλλά ταυτόχρονα μέσα από την κατάλληλη πολιτική οργάνωση να έχουμε ετοιμάσει τα σχέδια της γενικής παλινόρθωσης – ανοικοδόμησης της πατρίδας μας. Σε αυτή την δυσκολότατη και κατάμαυρη περίοδο που διανύουμε ως χώρα (ως κράτος έχουμε πάψει να υπάρχουμε, αφού με τις υπογραφές Παπανδρέου και των υπολοίπων προθύμων έχουμε μετατραπεί -παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο που αφορά την ύπαρξη κρατών- σε επιχείρηση υπό καθεστώς πτώχευσης), εμείς οι πολίτες καλούμαστε να λειτουργήσουμε εξορθολογιστικά και να κοιτάξουμε προς τα εμπρός και όχι προς το απόλυτο μηδέν που σήμερα μας καλούν άπαντες να βλέπουμε. Πρέπει να βρούμε την δύναμη να κάνουμε τις προσωπικές μας υπερβάσεις, τις αυτοκριτικές και να εμπιστευτούμε υγιείς πολιτικές δυνάμεις που θα πηγάζουν από τον ίδιο τον λαό και θα προσβλέπουν στο όφελος του λαού. Οι παρόντες πολιτικοί σχηματισμοί απέδειξαν την ανεπάρκεια αλλά και την επικινδυνότητά τους. Απέδειξαν πως δεν διαθέτουν πολιτική σκέψη, αλλά αντιθέτως, κινούνται ιδιοτελώς με μόνο τους σκεπτικό το όφελος του κόμματος και όχι της πατρίδας. Αυτοί οι πολιτικοί σχηματισμοί που είτε πρωταγωνίστησαν, είτε έπαιξαν τον ρόλο του κομπάρσου θορυβοποιού, πρέπει να οδηγηθούν στο περιθώριο, εκεί που ανήκουν, αφού ποτέ δεν κινήθηκαν με διαφάνεια και ποτέ δεν διεκδίκησαν τα Ελληνικά δίκαια. Το χρέος εξοβελισμού της παρούσας πολιτικής σκηνής πέφτει στον Ελληνικό λαό, ο οποίος καλείται να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος και να χαράξει μία νέα πορεία για την χώρα. Οι δοκιμασμένες καταστροφικές συνταγές πρέπει να παφθούν οριστικά και αμετάκλητα. Οι δοκιμασμένοι επί δεκαετίες και μονίμως ανίκανοι να δημιουργήσουν, πρέπει να παραμερισθούν. Αρκετά έχουν εκθέσει τη

χώρα… Οι νέες πολιτικές δυνάμεις που σήμερα ζυμώνονται από πολίτες, θα πρέπει να αναδειχθούν. Οφείλουμε να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε και να εμπιστευθούμε ανθρώπους της διπλανής πόρτας και όχι εκείνους που φοβούνται να μας αντιμετωπίσουν και ζούνε κρυπτόμενοι και φυλασσόμενοι. Εάν επιμείνουμε στο λάθος, ίσως αυτό το λάθος να είναι και το τελευταίο που θα έχουμε κάνει ως πολίτες. Σήμερα οι Έλληνες πολίτες καλούνται να αποφασίσουν για το μέλλον τους και όχι για το μέλλον των τραπεζών, των τοκογλύφων και των διεθνών οικονομικών τρομοκρατών. Ουσιαστικά, η επιλογή που προβάλλει σήμερα, είναι επιλογή ζωής. Θέλουμε να διαχειριστούμε εμείς το μέλλον μας ή θέλουμε να παραδώσουμε τα πάντα (ακόμη και την ζωή μας) στα χέρια ανθρώπων που κατ’ επανάληψη έχουν συνεργαστεί με άνομα συμφέροντα και εις βάρος των δικών μας δικαιωμάτων και ελευθεριών; Η Νέα Ελλάδα καλεί όλους όσους θέλουν να αγωνιστούν για την πατρίδα. Δεν επαιτούμε, αλλά απαιτούμε την Ελλάδα στους Έλληνες.
Από το Γραφείο Τύπου της 
Νέας Ελλάδας
Πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*