Διαφημίσεις

..Ενώ ασκείται το σύνολο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων !

Σε μια παραβίαση -παράβαση προχώρησαν και σήμερα οι Τούρκοι αν και ασκείται όλος ο Ελληνικός Στρατός συμμετέχοντας στην Άσκηση ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2013 ! …Τα ¨Εξι μαχητικα΄των Τούρκων ΄ήρθαν αντιμέτωπα με το σύνολο της ετοιμότητας Της Πολεμικής Αεροπορίας των Ελληνικών Μαχητικών που εκτελούσαν πτήσεις σε όλο το Αιγαίο και την συγκεκριμένη ώρα ξεχύθηκαν απο παντού κυνηγώντας τον Τούρκο εισβολέα !

Στροφή και επιστροφή στη Βάση τους για τα Τουρκικά μαχητικά που δεν ξανατόλμησαν να βγουν στο Αιγαίο … Και ο Άγιος φοβέρα θέλει !

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε οτι δεν ακολούθησαν τη γνωστή πορεία να πετάνε δηλαδή στα όρια του FIR …Aλλά την κοπάνησαν με τα καύσιμα στο Full !

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (6 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : –

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 6
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 1

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 1

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : –
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Η ετοιμότητα της ΠΑ κατατρόμαξε τους Τούρκους …”
  1. ναι ,κι εγω ερεθιζομαι στα φιλικα ματς με τους τουρκουαζ
    παρμενιων;νομιζω εκει ειχα δει ενα ΑΡΤΕΜΙΣ,αλλα πολυ τετραγωνισμενο ρε παιδακιμ,μπαναλ,για αυτο δεν προχωρησε

  2. Να ρίξουν κανα δυό Τούρκικα και μετά να ζητήσουν συγνώμη απο την Τουρκία και να πούν ότι έγινε κατα λάθος . Άν το κάνουν αυτό οι Τούρκοι θα το λάβουν το μήνυμα σε κάθε περίπτωση . Πονηριά χρειάζεται .

  3. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝ ΚΑΛΑ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. “ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΘΕΟΣ“

  4. Να στήσουμε αγώνες ταχύτητας με τους τούρκους.να μπει και στο στοίχημα με απόδοση.Θα πέσει πολύ χρήμα συνάμα θα έχει και πολύ ζητήσει καθώς θα βγαίνουν και τα έξοδα της κούρσας..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek