Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

01:55 - 27/11/2014

Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Όλη η εμπειρία έχει δείξει ότι η ανθρωπότητα είναι περισσότερο διατεθειμένη να υποφέρει εφόσον το κακό είναι υποφερτό παρά να διορθώσει την πορεία της καταργώντας τα σχήματα στα οποία έχει συνηθίσει .

Το παραπάνω πολύ ενδιαφέρον γνωμικό έρχεται μέσα από την αμερικανική διακήρυξη της ανεξαρτησίας σημείο και απόδειξη του πόσο καλά μας γνωρίζουν και πόσο καλά μας έχουν εγκλωβίσει.

Αν θέλουμε ποτέ να απεγκλωβιστούμε από όλη την σκλαβιά που μας έχει δημιουργήσει το σύστημα το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε στην βαθιά κατανόηση του προβλήματος στην βαθιά κατανόηση του σήμερα και στον τρόπο που μπορεί το σήμερα να θεραπευτεί .

Δύο δομές που πρέπει πάνω απ’ όλα να αγγίξουμε για να αρχίσουμε να ξετυλίγουμε αυτό το μεγάλο κουβάρι είναι η εξής .

θα πρέπει να κατανοήσουμε τον τρόπο που το σύστημα δεν θέλει να αγγίζουμε, αυτά που πρέπει να είναι ανείπωτα, αυτά που πρέπει να κρυφτούν για πάντα , γιατί μέσα σε αυτά υπάρχει η πλήρης κατανόηση το πώς θα γίνει θεραπεία .

Το πρώτο πράγμα που κάνει πολύ δύσκολο το πρόβλημα και τη λύση του στην οικονομική κρίση ,στον οικονομικό πόλεμο ,είναι ότι πρέπει να κατανοήσουμε ότι μας πολεμούν εταιρείες που έχουν υπαλλήλους τα κράτη, εμείς είμαστε κάτω από νόμους στους οποίους έχουμε να δώσουμε λόγο προς τον υπάλληλο κράτος και έτσι αυτό το άνισο παιχνίδι θα είναι πάντες εις βάρος μας γιατί δεν έχουμε τη δυνατότητα ποτε να στραφούμε ενάντια στον πραγματικό εχθρό, ενάντια στην πηγή την κεντρική ,ενάντια στην μεγαλη εταιρια αλλά πρέπει πρώτα πάνω απ’ όλα να λογοδοτήσουμε στον αφέντη κράτος, αρχηγό δυνάστη, μπάτσο .

Η δεύτερη δομή που πρέπει να κατανοήσουμε όλοι είναι ότι η δύναμη που δημιουργήθηκε μέσα από την κληρονομιά, μέσα δηλαδή από τους νόμους που το κράτος επέβαλε ώστε να λειτουργήσει σωστά 50 100 200 χρόνια δεν μπορεί πλέον να συνεχισθει γιατι ξεπερασε τους μηχανισμους ελεγχου της , η ίδια η δύναμη ,οι ίδιοι φορείς αυτής της δύναμης,οι ίδιοι αξιωματούχοι αυτών των δυνάμεων δεν δύναται αυτή τη στιγμή να αφήσουν την αρχηγία τους, τη δύναμη τους και να κατανοήσουν ότι οδηγούμε πλέον τον πλανήτη προς την κατάστροφή του.

Με πιο απλά λόγια αυτοί που σήμερα εξυπηρετούνται από τις παλιές υποδομές και νόμους ,αυτοί που σήμερα ταΐζονται και ζουν τις οικογένειές τους υπακουωντας στις παλιές δομές, στο παλιό σκεπτικό ,τους τρόπους και κανόνες, σήμερα αποκλείεται να αφήσουν την ίδια την πολυτελη και όμορφη ζωή τους για να αλλάξουν το λάθος .

Ένα λάθος που απλά εξελίχτηκε μεσα στο χρόνο, δεν ήταν λάθος τότε που δημιουργήθηκε αλλά η εξέλιξη του πλανήτη μας, η εξέλιξη της πτώσης της αυτοκρατορίας έχει οδηγήσει πλέον τους αρχικούς νόμους και κανόνες σε δυσλειτουργια οι οποιοι δεν μπορουν να στηριξουν το τώρα,το σημερα .

Μας κυβερνούν εταιρείες που ανταγωνίζονται μεταξύ τους και ο μόνος στόχος που έχουν ειναι το χρήμα, εταιρείες οι οποίες διοικούν τα κράτη που τους δίνουν εντολές να κάνουν όσα πρέπει να κάνουν για να στηριχθεί η οικονομία, να κάνουν όσα πρέπει να κάνουν για να στηριχθούν οι δικές τους επιχειρήσεις, οι τράπεζες, έτσι ώστε να συνεχίζεται ο κύκλος του κέρδους και να στενεύει ο κύκλος ελευθερίας των ανθρώπων .

Κοινό γνώρισμα μιας εταιρείας είναι ότι δεν μπορεί από τη φύση της, από τον όγκο της να έχει συμπάθειες σε κάποιο κράτος γιατί δεν μπορεί να πεις ότι να κερδοφόρο σύστημα μπορεί να θυσιάσει τα πάντα για κάτι που αγαπά, αγαπάει μόνο το χρήμα και δεν τον ενδιαφέρει οποιοδήποτε κράτος .

Όταν οι δυνάμεις συσσωρευτουν σε τέτοιο μέγεθος που πλέον ξεπερνά και τις ίδιες δυνατότητες των νόμων και των θεσμών τότε όλοι οι φορείς που αντιπροσωπεύουν μια κοινωνία οπως θρησκεία ,πολιτική, επιστήμη ,έχουν απλά καθυστερήσει να εμποδίσουν το θηρίο! Να μπορέσουν να εμποδισουν το μέσω της κληρονομιάς να φτασει και να ξεπεράσει τους πάντες και πλέον αυτό να επιλέγει ποιοι θα ειναι απέναντι του σαν χρήσιμοι αντιπαλοι .

Όλες οι αυτοκρατορίες έχουν ένα τέλος, άγνωστη διάρκεια αλλά ένα τέλος ,η ιστορία δείχνει ότι ο τρόπος που αυτοκρατορίες τελειώνουν μοιαζουν κατά μεγάλη περίπτωση .

Στο τέλος της κάθε αυτοκρατορίας υπό το πρόσχημα της ανανέωσης εμφανίζονται φυλες, στρατοι, οργανωσεις, οι οποίοι διαγωνίζονται για το ποιος θα καταβροχθίσει την κληρονομιά της πρώην υπερδύναμης . Το συχνότερο φαινόμενο είναι ότι όλοι αυτοί συνήθως εμφανίζονται εκ των έσω .

Έξι εποχές καθορίζουν τη διάρκεια ζωής μιας αυτοκρατορίας τις οποίας συνήθως τα έτη διάρκειας ζωής είναι 250 χρόνια δηλαδή περίπου 10 γενεές .

Η εποχή των πρωτοπόρων .

Η εποχή των κατακτήσεων .

Η εποχή του εμπορίου .

Η εποχή της αφθονίας .

Η εποχή της νόησης και η εποχή του αρτου και του θεαματος, η εποχή της παρακμής .

Νομίζω ότι μπορείς πολύ εύκολα να διακρίνεις σε ποια εποχή βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή, μια εποχή με τεράστιες ανισότητες μεταξύ πλουσίων και φτωχών μια εποχή που ο πλουτος είναι η μεγαλύτερη εικόνα και το μεγαλύτερο όνειρό όλων, μια εποχή που υπάρχει τελείως χάσιμο των ηθών .

Το πιο σημαντικό όμως κομμάτι για την εποχή της παρακμής είναι όταν οι αξίες μπαίνουν σε υποτίμηση ,είναι η υποτίμηση των νομισμάτων ,η οικονομική παγκόσμια κρίση το ποιο μεγαλο σημαδι!

Όπως στην παλιά Ρωμη οι αυτοκράτορες δημιουργούσαν μονομαχίες για το κοινό που λάτρευε να της κοίτα και έτσι να απομακρύνεται από την αλήθεια για την κατάρρευση της αυτοκρατορίας έτσι και σήμερα ακριβώς τα θεάματα ,τα media, η τηλεόραση σπαταλούν υπέρογκα ποσά για να σε κάνουν να μην καταλάβεις σε ποια εποχή βρίσκεσαι και το τι έρχεται .

Όταν στον οργανισμό τα κύτταρα αρχίζουν πλέον και δεν ενδιαφέρονται για την σωστή τους εργασία ,για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού τοτε αυτός ο οργανισμός πέφτει σε εντροπία! Οπως ακριβώς μια αυτοκρατορία η οποία ειναι ένας ζωντανός οργανισμός και οι άνθρωποι γύρω μας έχουν όλοι αρχίσει να μην αισθάνονται τίποτε, να μην μετανιώνουν για τίποτα, να μη συμμετέχουν σε τίποτα ,να μην έχουν καμία αξία καμιά ηθική ,να μην έχουν διάθεση για τα κοινά, διάθεση για αλλαγή, διάθεση για ελευθέρια, διάθεση για διόρθωση, τότε επέρχεται αργά αργά η εντροπια και ο θάνατος .

Η τελευταία γενιά οι baby boomers όπως ονομάζονται στην Αμερική είναι η γενιά που κατασπατάλησε το μέλλον όλων μας, η γενιά που ξεπέρασε την έννοια της κληρονομιάς και της δύναμης, που ξεπέρασε την εννοια να αφήσω κάτι για τον επόμενο και έζησε τα πάντα εδώ χωρις να σκέφτεται το αύριο ,είναι η γενιά του τέλους, η γενιά που ξεκίνησε τη σημερινή παρακμή .

Αυτή η γενιά είναι που και σήμερα κρατάει στα χέρια της τα κλειδιά της εξουσίας, αυτή η ίδια είναι η γενιά που σήμερα είναι πρόεδροι των μεγάλων εταιρειών, είναι η γενιά που έμαθε σε αυτον τον τρόπο ζωής, η οποία μέχρι να τελειώσει δεν θα σταματήσει να σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο, πως να τα πάρει όλα τώρα εδώ και σήμερα .

Θα ήταν ανόητο λοιπόν να περιμένουμε από ανθρώπους που τα τελευταία 60-70 χρόνια έζησαν με αυτόν τον τρόπο και κατασπατάλησαν οτιδήποτε υπήρχε σήμερα σαν πόρο για το δικό τους συμφέρον’ ότι αύριο αυτό θα μπορούσε να αλλάξει απλα χωρίς να έχουμε καμία αλλαγή, καμιά καταστοφή, καμια πτωση!
Είναι ένα σύστημα δυνάμεως που δομήθηκε για να εξυπηρετήσει τους λίγους και αυτό πλέον το σύστημα δύναμης, αυτή η ελίτ δεν μπορεί να χαριστεί για το καλό όλων μας γιατί πλέον έχει φύγει από τα όρια του να μπορεί να γυρίσει πίσω .

Η ελίτ για να μπορέσει να είναι σίγουροι ότι δεν θα κινδυνεύσει η δυναμη της υιοθέτησε επιστημονικές ιδέες οι οποίες την συνέφεραν, της εξασφαλισαν την σωστη αντιμετώπιση των ανθρώπων των οποίων πλέον τους έβλεπε σαν άχρηστους που απλά καταναλώνουν, το οποίο είναι και ένα σημάδι της εποχής της παρακμής .

Μία βασική θεωρία που η ελίτ χρησιμοποιεί τα τελευταία 50 χρόνια είναι η θεωρία των παιχνιών η οποία με λίγα λόγια μας αναφέρει σαν άτομα ,σαν όντα τα οποία ό,τι και να γίνει στο τέλος θα κοιτάξουμε το συμφέρον μας, πράγμα όχι και τόσο μακριά από την πραγματικότητα τη σημερινή, αλλά αφήνοντας έξω αρκετά στοιχεία του ανθρώπινου ιδεαλισμού και ψυχοσύνθεσης .

Με αυτούς τους κανόνες λοιπόν και τον γνωμονα η ελίτ ξεκίνησε να μας συμπεριφέρεται και να δημιουργεί νόμους και κανόνες για να μας ελέγχει ,θεωρώντας ότι πάντα θα ακολουθούμε το συμφέρον μας, μενοντας σιγουρη οτι πάντα μέσω αυτού του συμφέροντος θα μπορει να μας δείχνει και λίγο καρότο για να κάνουμε όλα όσα θέλει ,η να μας κάνει να κάνουμε πράγματα που δεν θα θέλαμε πότε να κάνουμε απειλωντας μας οτι θα μας στερησει το καρότο του συμφέροντος μας .

Όλο αυτό το σύστημα ελέγχου, όλη αυτή η νέα πληροφορία, όλο το data που χρειαζόταν να συλλέγει η παγκόσμια ελίτ, έφυγε από τα ίδια της τα χέρια, ξεκίνησε να γίνεται μια υπερ οντότητα πληροφορίας, ένα μηχάνημα το οποίο απλά δεχόταν ξερές εντολές για να ελέγχει τη μάζα έτσι όπως θέλει ελίτ ,στην οποία όμως ξερη εντολή λεπει η κατανοηση η ανθρωπινη, η εντολη ειναι γραμικη-μαθηματικη και έχει ξεχάσει ότι έχει να κάνει με έμβια όντα .

Ουσιαστικά λοιπόν το πρόβλημα μας είναι οι εντολές που εχουν περάσει οι επικυρίαρχοι φοβούμενοι μην χάσουν τη δύναμή τους, οι οποίες εντολες όμως επειδή είναι πολύ μεγάλες σε όγκο χρειαζόντουσαν να γίνουν αυτόματες ,να γίνουν ηλεκτρονικές, οι όποιες αυτές εντολές δεν μπορούν να δουν ένα πρόβλημα ολιστικά, δεν μπορούν να δούνε σαν άνθρωπος με ανθρώπο ποιο είναι το θέμα, ποιος είναι ο κανόνας, ποιος νόμος έγινε παραβίαση, που υστερούμε, που πονάμε και ποια λύση χρειάζεται .

Έχω πει πολλές φορές ότι σαν πολιτισμός έχουμε φτάσει στο σημείο να μπορούμε να συλλέγουμε την πληροφορία αλλά να μην μπορούμε να την επεξεργαστούμε, έτσι λοιπόν θα μιλάμε πάντα για παράπλευρες απώλειες, θα μιλάμε πάντα για έναν εικονικό κόσμο δικαίου, θα μιλάμε πάντα για τον αφρό και όχι την ουσία, αυτός ο πολιτισμός πηγαίνει ντουγρου προς την καταστροφή του εξαιτίας των μεγάλων να κατανοήσουν την αδυναμία τους να τον ελέγξουν .

Άρα κατανοώντας το πρόβλημα ότι βρίσκεται στην αδυναμία των ισχυρών να ελέγξουν την πληροφορία προς τους καταναλωτές τους eaters, εμάς δηλαδή, θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε ότι λύση απ’ το ίδιο το σύστημα που νομίζαμε ότι μας προστατεύει δεν θα έρθει ποτέ μιας και το ίδιο πλέον το σύστημα είναι ο εχθρός μας .
Μόνο με νέες συμβάσεις αλήθειας ,μονο δουριακα, χωρίς καμία αντιπαλότητα, χωρίς καμία βια ,μόνο άνθρωπος με ανθρώπο, μόνο γνώση κατανόηση με κατανόηση ,νέες αξίες, νέους κώδικες επικοινωνίας και νέους στόχους μπορουμε να αντιμετωπίσουμε το θεριό το οποίο ξεψυχά, μόνο έτσι θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε και να επαναδιαπραγματευτούμε μια νέα μορφή δομής εξουσίας και ελευθερίας στην ζωή μας .

Stranger …



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 11/27/2014 @ 2:22 ΠΜ

    rt7ru

  2. Ανώνυμος 11/27/2014 @ 7:13 ΠΜ

    Πολυ σωστα! Το τέλος τους φτάνει ο νόμος της φύσης κερδίζει παντα απο τους Νερωνες και απο τους Χιτλερ. Εμείς όμως πρέπει τωρα να κατανοήσουμε που βρισκόμαστε!
    Ποιες επιλογές εχουμε με ποιον να συνεργαστούμε για να επιβιώσουμε σαν έθνος.
    Έλληνα αντιδρασε και αντιστασου τωρα! Χωρίς βία με αγάπη ηρεμία συνεργασία και σκοπό να πάρουμε την χώρα μας πίσω.
    ΚΟΡΑΞ

  3. Ανώνυμος 11/27/2014 @ 7:54 ΠΜ

    α) Σύμφωνα με την νομοθεσία περί δωρεάς οργάνων , ανήκει στο κράτος και ο τελευταίος ιστός μας .
    Είναι γεγονός. Είμαστε Αντικείμενα
    Υπάρχει και σχετικός τιμοκατάλογος οργάνων .
    β) Τα παιδιά μας είναι Αντικείμενα , εφόσον είναι τεκμήρια .
    γ) Ελπίζω να συμφωνείτε όλοι , στο ότι δεν υπάρχουμε για αυτούς, παρά να τους αδειάζουμε και την γωνιά.
    δ) Τα Ανθρώπινα δικαιώματά μας έχουν καταλυθεί . Είμαστε ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ.
    Δήθεν ελευθερία έχουμε κ.λ.π

    Πάμε πιο κάτω , έχω στην ιδιοκτησία μου ένα αυτοκίνητο , το οποίο είναι Αντικείμενο.
    1) Φορολογούμαι γιαυτό , τέλη κυκλοφορίας κ.λ.π.
    Εγώ αντίστοιχα για να ζω χρεώνομαι με Φόρους κατά κεφαλήν = Χαράτσι, ΦΠΑ , ΕΝΦΙΑ , ΔΕΗ, ΟΤΕ, κ.λ.π.
    2) Του βάζω βενζίνη , αέριο, πετρέλαιο ,που είναι η τροφή του αυτοκινήτου.
    Αντίστοιχα εγώ δουλεύω για την διατροφή μου.
    3) Το συντηρώ ,servis . KTEO ,ασφάλεια, κ.λ.π.
    Αντίστοιχα εγώ δουλεύω για την διαμονή μου και στο να ζώ όπως μου αξίζει. Ακόμα και τους δρόμους εγώ . τους φτιάχνω και συντηρώ με την ενέργειά ΜΟΥ και όχι μόνον και όλους αυτούς ,ας μην κάτσουμε να . αναφέρουμε τι συμβαίνει, τα γνωρίζουμε όλοι .

    Αφού το αυτοκίνητο που έχω στην ιδιοκτησία μου είμαι υποχρεωμένη να το συντηρώ εγώ , και να πληρώνω . . εγώ τα πάντα με υποχρεώσεις και με ποινές εάν δεν τηρώ τις προδιαγραφές τις περιβαντολλογικές κ.λ.π.

    ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ , ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.?
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ,
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΕ,
    ΝΑ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ, κ.λ.π. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΩ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΜΟΥ.

    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ 'Η ΕΛΛΗΝΕΣ ????????????????????????????????

    Αναστασία

  4. ΞΕΝΕ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ………
    ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ …..
    ΠΕΝΤΕ 5 ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ…….
    ΒΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ?????
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΛΙΓΟΣΤΕΥΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ?????
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΩΤΟΣ????
    ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?????
    ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΣΟΥ, ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ………..
    ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΜΟΥ…….
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ……
    ΑΦΟΒΙΑ…. ΕΝΩΣΗ…. ΑΓΑΠΗ…. ΠΙΣΤΗ…..
    ΦΥΛΑΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ…….
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ. ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ

  5. Ανώνυμος 11/27/2014 @ 7:22 ΜΜ

    Καλό είναι να το παλεύεις όπου και όπως μπορείς,
    ΟΜΩΣ,
    χωρίς να θέλω να απογοητεύσω ή να αποθαρρύνω κανέναν,

    θέλω να σας πω ότι,
    ο πόλεμος αυτός που έχουμε να δώσουμε,
    δεν νικιέται με τέτοιους τρόπους,

    απλά
    δίνει χρόνο προετοιμασίας,
    αν αυτό ζητάς,

    ή
    απλά μεταφέρει την κατάσταση …. σε μια νέα λούμπα.

    Ο πόλεμος θα κερδηθεί
    μόνο αν
    λαβώσουμε ή ξεπαστρέψουμε μια και καλή
    την ….. πραγματική όμως καρδιά του θηρίου και όχι τα πλοκάμια του !!!

    Άντεστε μην κάθεστε,
    δικαιολογία δεν έχει κανείς σας,
    σηκωθείτε και πάρτε μέρος στον πόλεμο με τα τσιράκια,
    τα πλοκάμια του θηρίου ήθελα να πω,
    δεν έχετε μόνο υποχρέωση να παραδώσετε κάτι στα παιδιά και τα εγγόνια σας,
    αλλά έχετε υποχρέωση να νιώσετε πρώτα απ' όλα οι ίδιοι εσείς …. άνθρωποι,

    και περιμένω τουλάχιστον και κάποιους από 'σας
    στον πόλεμο με το …. πραγματικό θηρίο,

    δεν θα κατακρίνω κανέναν …. αν δεν μπορεί να 'ρθει
    ΟΜΩΣ
    να θυμάστε ότι ο πραγματικός πόλεμος είναι εκείνος,
    ….. ελπίζω να τον κερδίσουμε,

    αν τον χάσουμε
    δεν έχει καμιά σημασία πόσους θα κερδίσουμε απ' τα τσιράκια του,
    γιατί το θηρίο θα είναι αλώβητο
    και θα βρίσκει τρόπους να οδηγεί τον κόσμο στην σκλαβιά,

    και δυστυχώς η εποχή που θα διανύσουμε,
    αν δεν ξεφύγουμε από τα δίχτυα του,
    θα γίνουμε όλοι σκλάβοι, μηδενός εξαιρουμένου,
    χωρίς καμιά διέξοδο διαφυγής.

    Αυτήν την στιγμή μπορεί να είμαστε ενεργούμενα και μπαταρίες,
    όμως δεν είμαστε απόλυτα ελεγχόμενοι,
    και αν όχι όλοι, τουλάχιστον κάποιοι μπορούν να ξεφύγουν.

    Αν όμως δεν κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο,
    τότε θα γίνουμε απόλυτα ελεγχόμενοι, περίκλυστη ανθρωποκαλλιέργεια
    όπου …. τρομάρα να τους έρθει, οι ποιο τυχεροί απλά θα ζουν σαν κατώτερης μορφής ευνούχοι και όλοι οι υπόλοιποι θα είναι πάνω στον ιμάντα προώθησης προς τον πολτοποιητή, έχοντας έναν σωλήνα στο στόμα και έναν άλλο στον κώλο, σ' ένα γαϊτανάκι ο ένας με τον άλλο, όχι μόνο χωρίς τίποτε δικό μας αλλά ούτε και με μια σκέψη και όνειρο δικό μας.

    Άντεστε ρε ….
    εμπρός όρθιοι,
    ή νικάμε ή πέφτουμε

    στην χειρότερη …. ας γευτούμε … μιας ώρας Ελέφθερη ζωή !!!!!

    Αλλά μην κιοτάτε ρε,
    φέτος … του χρόνου …. του παραχρόνου … όπου και να πάει, όσο και να πάρει,
    θα του πάρουμε το κεφάλι
    εμείς θα νικήσουμε,
    γιατί έχουμε έρθει πολλοί …. και ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ !!!!!!!!!!!!!

    Αυτά ……………..

    • Ανώνυμος 11/27/2014 @ 7:40 ΜΜ

      Και όπου να 'ναι
      θα ΘΥΜΗΘΟΥΝΕ κι άλλοι !!!!

      και τότε …. θα τρίξουν τα σύμπαντα,
      και το θεριό θα τρέχει αλαφιασμένο
      αλλά δεν θα βρίσκει γωνιά να κρυφτεί !!!!

      Αυτά ………..

  6. Ανώνυμος 11/28/2014 @ 12:18 ΠΜ

    "Mόνο άνθρωπος με άνθρωπο". Τα είπες όλα Νικόλα μου. Αλλά ξέρεις… δεν είναι λίγες οι φορές που φοβάμαι ότι, με την τεχνολογία αυτή που έφτιαξαν για να επικοινωνούμε, τους χαρίσαμε κυριολεκτικά το παιχνίδι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*