Διαφημίσεις

Υπάρχουν δύο ΕΛΛΑΔΕΣ. Υπάρχουν πολλοί Κόσμοι. Εδώ σήμερα θα δούμε ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. Το κείμενο για τους ανυποψίαστους και τους εφησυχασμένους είναι αυστηρώς ακατάλληλο και ας μη το διαβάσουν καλλίτερα.

Η Ελλάδα σήμερα, όπως και ολόκληρος ο Κόσμος ΔΕΝ είναι αυτό που φαίνεται. Είναι αυτό που μας έχει επιβληθεί, να φαίνεται.

Μια καθαρή υποβολή και παραποίηση της πραγματικότητας. Το Matrix σε παγκόσμιο επίπεδο, φαίνεται πως κυβερνά παντοδύναμο και ισχυρό, ενώ πνέει τα λοίσθια. Οι ηγέτες του και ηγέτες της Ελλάδας του Μάτριξ, τυφλά όργανα υποταγής, δούλοι σε συμφέροντα εξωγενών παραγόντων, προωθούν το σχέδιο Παγκοσμιοποίησης και ολοκληρωτικής υποταγής στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ, που δεν είναι και τόσο νέα.

Δέκα και τρεις οικεγένειες, ελέγχουν ολόκληρο τον Πλανήτη (τόσες και στην Ελλάδα με τα παρακλάδια τους) και ήρθε η συμφωνημένη ώρα της παράδοσης. Στο γεγονός αυτό αντιδρούν σπασμωδικά και ανεξέλεγκτα, σε μια απελπισμένη προσπάθεια επιβολής και επίδειξης ισχύος. Ξέρουν τι τους περιμένει. Θα παίξουν το τελευταίο τους “χαρτί”.

Αυτοί γνωρίζουν. Γνωρίζουμε όμως κι ΕΜΕΙΣ. Το άθλιο κατασκεύασμα που βλέπετε σήμερα δεν είναι ΕΛΛΑΔΑ. Είναι η εικόνα που προβάλλουν στην “οθόνη” μας.Δεν είναι η ΓΑΙΑ, είναι ο εφιάλτης τους. Κόψτε όλες τις συνδέσεις σας με το ΜΑΤΡΙΞ και θα αρχίσετε να συνέρχεστε σιγά σιγά. Από πειθήνιοι δούλοι, το πρώτο πράγμα που θα σας συμβεί είναι ο αγέρας της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και η μόνιμη ΟΡΑΣΗ παντός “ορατού τε αοράτου”.

Στους ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ απευθύνομαι. Στους “τρελούς”, όπως τους αποκαλεί το MATRIX και τα media του. Πώς θα τους αναγνωρίσετε; Μα σας είπα. Ενώ είναι λουσμένοι στο ΦΩΣ, η εικόνα τους προβάλλει θολή και ανάστροφη. Είναι οι “εχθροί” του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Ένα Σύστημα που κατάπιε, κάθε έννοια Ελευθερίας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Στα δικά μας τώρα. Η συνταγή του “κυβερνητικού αυνανισνμού” σε πλήρη έξαρση στα ταχυφαγεία, στα πρωινάδικα, στα δελτία ειδήσων. Η Ελλάδα του Αυνανισμού και του Μάτριξ, η Ελλάδα της εξαθλίωσης και της πλασματικής υπερχρέωσης, ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΕ ως το πρώτο Παγκόσμιο πειραματόζωο. Αν η δύναμη επιβολής του Σχεδίου πετύχει εδώ, σειρά έχει ΟΛΗ η ΕΥΡΩΠΗ και μετά ολόκληρος ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.

Δεν μας επέλεξαν τυχαία.

Το πρόγραμμα δούλευε χρόνια και δούλεψε αποτελεσματικά, αφού μας έφερε στο ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ. Εκείνο που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ , είναι η έκβαση και αυτό περιμένουν κι αυτοί με ΑΓΩΝΙΑ.

Δεν μας επέλεξαν ως τον ‘αδύναμο κρίκο” όπως ισχυρίζονται ορισμένοι. Μας επέλεξαν ως τον ΠΛΕΟΝ ΙΣΧΥΡΟ και ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ. Αν καταρρεύσουμε εμείς και η ΧΩΡΑ μας, οι υπόλοιποι θα είναι παιχνιδάκι.

Η ΕΛΛΑΔΑ επιλέχτηκε ως η ΠΑΤΡΙΔΑ και ΜΗΤΕΡΑ του ΦΩΤΟΣ. Πέρα από τη Χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, που γεννήθηκε με προορισμό να ΖΗΣΕΙ και να μεγαλουργήσει ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ, πέρα από την ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ στην ΙΕΡΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ του τόπου της, τα ενεργειακά της πεδία και τις ΖΩΣΕΣ της ΠΥΛΕΣ (ίδε όπου ενεργειακή Πύλη και Αμερικάνικη Βάση), πέρα από τα ΜΝΗΜΕΙΑ ΦΩΤΟΣ όπου ο Κόσμος φωτίστηκε, εκείνο που δεν ανέχονται είναι: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

Μετά τις 12 Μαίου 2010 και μέχρι τις 6 Ιουνίου, οι πολεμιστές πήραν τα μηνύματα ενεργοποίησης. Μέχρι πριν δεν το ήξεραν ούτε οι ίδιοι. Δεν ήταν τίποτε το ξεχωριστό, τίποτε το ιδιαίτερο. Το ΦΩΣ, τους είχε καλά κρύψει στο απυρόβλητο, μακριά από κάθε δημοσιότητα και ΦΘΟΡΑ. Τώρα βαδίζουν στο δρόμο της πραγμάτωσης. Πολλοί απ΄αυτούς “είδαν” τον ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ να λάμπει στο στερέωμα της νύχτας που βασίλευε και βασιλεύει.Από τη μια το φεγγάρι χλωμό, από την άλλη ένας τεράστιος πύρινος και φλεγόμενος ΗΛΙΟΣ που έκανε τη νύχτα μέρα. Στην αρχή τρόμαξαν. Η “ανθρώπινη” λογική τους διαταράχτηκε στιγμιαία, υπό του φόβου του MATRIX. Αμέσως μετά οι ΑΚΤΙΝΕΣ διαπέρασαν το ολόγραμμα της ύπαρξής τους. Δεν ήταν πλέον άνθρωποι. Ήταν ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

Οι ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ δεν έχουν συμβατικά όπλα, είναι μη συμβατοί με την κοινή και μαζική σκέψη του MATRIX. Ο εγκέφαλός τους παρέμεινε ανέγγιχτος και πεντακάθαρος, λες από άλλη ΕΠΟΧΗ, από άλλο Πλανήτη. Δεν πιστεύουν σε διαδηλώσεις, σε συρράξεις, σε πραξικοπήματα, σε επαναστάσεις με σπαθιά και κουμπούρια. Αυτές οι πραχτικές είναι παλαιάς τεχνολογίας. Ένα απλό “παράδειμα”: Το χταπόδι δεν έχει ΑΙΜΑ. Δεν το πυροβολείς. Το καμακώνεις με το “Καμάκι του ΉΛΙΟΥ”. Μετά το χτυπάς κάτω 40 φορές και το εξαγνίζεις, πριν το παραδώσεις στη ΓΑΙΑ και τα πλάσματά της ως τροφή. Προϋπόθεση είναι να έχει την ικανότητα ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, να δει κάτω από τις αρπακτικές βεντούζες απομύζησης του ανθρώπινου χυμού, το πρασινωπό οξύ που κυλά στα πλοκάμια τους, πριν το χέρι του υψωθεί και το διαπεράσει ακαριαία. Πριν το φωτισμένο του ξίφος αφαιρέσει την απόκοσμη κιτρινωπή λάμψη στα ερπετοειδή τους σχιστά και παγωμένα μάτια.Αυτό τους περιμένει και το γνωρίζουν πολύ καλά.

H τελική μέρα και ώρα αναμέτρησης ΗΛΘΕ. Είναι ΕΔΩ. Πάντα ήταν, απλά αυτός ο τρόπος μέτρησης του Φωτός και της ταχύτητάς του, είχαν καλυφθεί. Λέξεις κλειδιά: ΦΩΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ,ΔΕΛΦΟΙ,ΕΝΩΣΙΣ. Η δια του ΦΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ και ΣΥΝΔΕΣΗ με τις αρχαίες μας “αναμνήσεις” είναι μία ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, Ελληνοπρεπής και απαραίτητη.

To Matrix απαιτεί υπακοή, συμμόρφωση, υποταγή και δουλικότητα, ενώ είμαστε πάνω στο δρόμο του και στο χείλος της καταστροφής του. ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ δείχνουν την εναλλακτική. Αποκαλύπτουν πως ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι ένα πλάσμα ΦΩΤΕΙΝΟ και ΕΛΕΥΘΕΡΟ που επιλέγει το σκοπό της ΥΠΑΡΞΗΣ του και τον κάνει ΣΚΟΠΟ της ζωής του,υπηρετώντας το ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ και το ΦΩΣ, από το οποίο είναι φτιαγμένος. Σταθεροί και αμετακίνητοι βαδίζουν στην πραγμάτωση του ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ τους.

Η επίκλησή τους, ΔΥΝΑΤΗ ΙΑΧΗ από άκρη σ΄άκρη στον ΙΕΡΟ μας ΤΟΠΟ: “ΊΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ.. ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ”. Η απάντηση είναι ήδη ορατή από το MATRIX. Παραλυμένοι παρακολουθούν με τα ηλεκτρονικά τηλεσκόπιά τους, τον καθ΄οδόν ΣΤΟΛΟ που εισέβαλλε στο Γαλαξία μας υπο μορφή ΠΛΕΙΑΔΩΝ. Ήρθε η ΩΡΑ αδέρφια ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ να κατοικήσει πάλι στους ΔΕΛΦΟΥΣ ο ΑΠΟΛΛΩΝ. Οι περικαλλείς αρχαίοι Ναοί μας, θα λάμψουν στο ΦΩΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα εξυψωθούν στα “αιθερικά τους πεδία” με τις απαράμιλλης δυναμικής παλμοδονήσεις της ΘΕΙΑΣ τους καταγωγής και συγγένειας. Το επαίσχυντο “πείραμα” θα αποτύχει παταγωδώς, οι ώρες του MATRIX είναι μετρημένες πλέον.

Η ΑΓΑΠΗ, ως Συμπαντικη Δυναμοενέργεια περικλείοντας την Ανθρώπινη ύπαρξη, είναι Η ΜΟΝΗ που ΔΕΝ ανιχνεύεται, δεν αναγνωρίζεται από το MATRIX, διότι τους είναι ΑΓΝΩΣΤΗ, ενώ αποτελεί τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ασπίδα προστασίας από κάθε ενδεχόμενη απειλή, από ΚΑΘΕ ΚΙΝΔΥΝΟ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΕΨΗΣ, η ΑΓΑΠΗ, οι Συμπαντικοί και διαχρονικοί της ΝΟΜΟΙ είναι ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ της ΔΡΟΜΟΣ. Μείνετε εκεί!

Τέλος, σας μεταφέρω ένα μήνυμα, που μου δόθηκε πρόσφατα, μοιάζει “γρίφος’ αλλά ΔΕΝ είναι. Είναι υπόσχεση και ΝΟΜΟΣ:

“ΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΕΝ ΤΩ ΦΩΤΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΩΣ ΓΕΓΡΑΠΤΑΙ”.

ΠΗΓΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΕΣ.

“ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΔΟΡΑΤΑ ΦΩΤΟΣ, ΟΥ ΓΑΡ ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ, ΗΜΑΡ ΑΦΙΧΘΗ”.

πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

29 σχόλια στο “Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜATRIX, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ!!”
  1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ!
    ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ.
    Ι.Χ.Θ.Υ.Σ
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΥ ΥΙΟΣ ΣΩΤΗΡ.

  2. Aθανατος,Αγνος,Καλοκαίρι (=καλοί καιροί=ευημερία),Αστρικά Πεδία και ολόκληρη η Γη…αυτός είναι ο Πρίγκηπας Κασπιανός της εικόνας κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε!
    Υ.Γ. Stranger εγώ το πιασα το μήνυμα της εικόνας.Απίστευτα εύστοχος τρόπος αφύπνισης του κόσμου που σε παρακολουθεί.Δεν είναι τυχαίο που πολλά άρθρα σου έχουν αυτή την εικόνα.Πολέμα τους με τα ίδια όπλα!
    Ένας που μυρίζεται…

  3. —– ΗΧΗΡΟΝ —–

    "ΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΕΝ ΤΩ ΦΩΤΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΩΣ ΓΕΓΡΑΠΤΑΙ"

    /ΕΛΕΓΧΟΣ/ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ/ΑΝΑΛΥΣΙΣ/ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΣ/
    ΥΙΕΤΟΥΔΗΜΟΥ(ΛΕΙΠΕΙΚΕΙΜΕΝΟ)ΣΠΕΙΡΕΤΟΝΔΡΟΜΟΝ
    +ΤΩΝΔΙΑΙΣΘΑΙΣΘΗΤΩΝΤΩΝ(ΛΕΙΠΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ)+
    ΤΟΥΦΩΤΟΣΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΤΗΝΡΟΗΤΩΝΡΟΩΝ
    ΑΠΟΛΥΤΑΚΑΙΜΟΝΟΝΕΣΤΙΑ΄ΖΟΥ
    ΣΤΗΝΜΟΝΑΣ
    ΤΗΣΓΕΝΕΣΗΣΤΗΣΡΟΗΣ
    ΤΩΝΡΟΩΝΤΗΝΑΕΝΑΗΧΡΟΝΙΚΗΣΤΙΓΜΗΤΟΥΛΩΡΟΥ
    ΤΩΝΟΜΦΑΛΩΝΩΝΜΕΤΟΦΩΣΜΗΔΕΠΑΝΤΩΝ
    ΑΓΝΟΕΙΣΤΑΣΑΤΡΑΠΟΥΣΠΑΛΕΨΕΤΑΣ
    ΑΜΕΤΡΗΤΑΣΒΟΛΑΣΚΑΙΒΛΕΠΕΠΑΝΤΩΝΕΝΤΗ
    ΓΝΩΣΙΣΕΑΥΤΟΝΣΕΠΡΟΣΤΑΖΩ
    ΠΡΑΞΕ
    – + –

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΄΄ΗΜΑΡ ΑΦΙΧΘΗ΄΄
    ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΗΧΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ
    ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ —ΑΦΙΞΙΣ—

    ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ —ΝΕΜΕΣΙΣ—

    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ —ΕΛΕΥΣΙΣ—

    ΜΑ ΟΥΤΕ KAI ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΙ…..

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ….
    ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ….(Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ / Ο ΤΡΕΛΛΟΣ)….
    ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ
    ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ;

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  4. Γαία γυνη
    εις τύπον Ηρακλεους…

    επιτέλους….

    ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ!

    χαίρομαι για σένα..

    θα σε βλέπουμε…

    αγκάλιασε τους..

    τον έχουμε ΑΝΆΓΚΗ!

    όταν μεγαλώσει..

    δώστε Του ότι χρειάζεται..

    ΕΎΓΕ!!

    ΦΑΕΘΩΝ χαιρων

  5. Να φανταστείς και εγώ κατάλαβα το μνμ, πού μοιάζει σαν γρίφος.
    Αυτή πού δεν
    πάει καλά.

  6. Άγιε Μιχαήλ Αρχάγγελε,
    Υπεράσπισέ μας την ημέρα της μάχης,
    γίνε ο φρουρός μας ενάντια στην κακία
    και τις παγίδες του διαβόλου.
    Ο Θεός ας τον επιτιμήσει,
    παρακαλούμε ταπεινά, και κάνε Εσύ,
    Πρίγκιπα της Επουρανίου Στρατιάς,
    με τη δύναμη του Θεού,
    να κατακρημνιστεί στην κόλαση ο διάβολος
    και όλα τα πονηρά πνεύματα
    που περιφέρονται στον κόσμο,
    αναζητώντας τον όλεθρο των ψυχών.
    Αμήν.

  7. Ω ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΜΕΣ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΤΟ ΠΝΕΥΝΑ ΕΣΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΕΣΤΙ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ
    Ω ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΘΕΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑΝ
    Ω ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΥΙΟΙ ΦΩΤΟΣ ΥΙΟΙ ΘΕΩΝ ΥΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

    ΕΚ ΚΥΠΡΟΥ ΟΡΜΟΜΕΝΟΣ….ΚΑΙΡΟΣ ΗΡΘΕ

  8. Ετσι ειναι οταν μιλας με γριφους, ο καθενας παιρνει οτι μηνυμα θελει και οπως το θελει!

    Πλειαδιοι, Ελλανιοι (δεν καταλαβα ποτε τον ορο), ιχθυς, Χρηστοι, δωδεκαθεϊστες, βουδιστες…….
    Πολεμιστες του φωτος που αλλοι τους λενε ιντιγκο, αλλοι γεροντες μοναχους, αλλοι κρυσταλ κλιαρ παιδια και παει λεγοντας……

    Ολοι νικητες, ολοι δικαιωμενοι, κατι σαν τα κομματα μετα τις εκλογες, και ολοι κατεχοντες την μυστικη γνωση που αγνοει η μαζα, και αυτοι ….."ξερουν".

    Ετσι ειναι οταν μιλας με γριφους….. Ολα κολλανε παντου, κατι σαν πασπαρτου θεωρια………

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ,
    ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ,
    ΕΦΥΓΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ,
    ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ……….

    ΠΟΥ 'ΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΕΟ ;;;;;;;;

  9. ΩΡΑΙΑ. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ. ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΥΧΩΝΤΑΙ. ΟΙ ΕΛ ΕΠΙΣΗΣ. ΕΧΟΥΝ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ!!! ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΛΕΓΕΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ. Η ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΓΙΝΕ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ. ΠΡΑΤΤΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ. ΠΟΛΛΟΙ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΣΤΗΡΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟ ΦΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΕΡΨΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ. ΑΓΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ " Ο Χριστός περιφέρεται κρατόντας το ύδωρ της ζωής. Και στέκει εκεί. Εκεί που υπάρχει δένδρο. Το δένδρο που χρήζει τα ύδατα της ζωής. Υπάρχουν αρκετά απο αυτά τα δένδρα της ζωής. Μα πολύ λιγότερα, και ακόμη λιγότερα και πιό λίγα απο τα λίγα, αντέχουνε τον λόγο και το ύδωρ της ζωής Χριστού." ΠΡΟΤΙΜΏ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΩ ΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ , ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ. ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

  10. Τι πίνετε και δεν μας δίνετε ;
    Πολύ γέλιο στην ιστοσελίδα σας παιδιά.
    Μπαίνω μόνο και μόνο για να γελάω.
    Ότι του έρχεται του καθενός το τσαμπουνάει.

  11. μιλαμε για πολεμιστες του φωτος
    και πετιουνται οι χριστιανοι κ οι φασιστες να πουν την μαλ… τους.
    τα πιονια του ματριξ.
    εχουνε μπερδεψει την βουρτσα με κατι αλλο.
    αφηστε τους αρχαγγελους κ τους ελ ησυχους
    και διαβαστε λιγο καστανεντα να ανοιξετε τα ματια σας και να δειτε τι παιζει γυρω σας εξω απο το ματριξ.

  12. Ωραία παραμυθάκια τσαμπουνάτε στον κόσμο.
    Πήγαν κάποιοι επιτήδειοι στο ευαγγέλιο πήρανε από μέσα δυο τρεις λέξεις (όπως πολεμιστές – όπως φωτός – όπως πανοπλίες και άλλα) τα παρερμήνευσαν κατά το δοκούν και τώρα εμφανίστηκαν "οι πολεμιστές του φωτός".
    Δε θα σας πω σε ποιο σημείο της Καινής Διαθήκης θα τα βρείτε αυτά.
    Όποιος θέλει ας ψάξει να τα βρει μόνος του. Άλλωστε ιντερνέτ έχει.
    —-
    Οι πολεμιστές του φωτός υπάρχουν αλλά δεν είναι αυτοί που νομίζετε. Είναι οι χριστιανοί που νηστεύουν, που εξομολογούνται, που έχουν ταπεινό φρόνημα. Είναι οι άνθρωποι που διαβάζουν το ευαγγέλιο και ξέρουν εδώ και χρόνια τι πρέπει να κάνουν. Πού πρέπει να βασίζουν τις ελπίδες τους.
    Ούτε σε θαύματα, ούτε σε προμήθειες τροφίμων. Είναι οι άνθρωποι που ξέρουν να ξεχωρίζουν τις προφητείες και να κινούνται όπως πρέπει σε σχέση με τον χρόνο που ζουν. Δεν εξοπλίζονται πολεμικά, δεν περιμένουν κάποια εξ ουρανού δικαίωση και ανάσταση της πατρίδας μας γιατί ξέρουν ότι δεν αξίζουν κάτι τέτοιο. Εάν ο Θεός θέλει να μας ελεήσει και να μας φέρει τέτοιου είδους ανάσταση "Ευλογημένο το θέλημά Του". Αλλά και εμείς από μέρους μας πρέπει να αγωνιστούμε τον σωστό αγώνα.
    Πιστεύω ότι γνωρίζει ο καθένας μας, ποιος είναι αυτός ο αγώνας
    —–
    Ας αφήσουμε λοιπόν τα μάτριξ, τους πολεμιστές του φωτός, τα σπέσιαλ Ελληνικά DNA και ας αγωνιστούμε όπως πραγματικά πρέπει.

  13. Ανώνυμε (16 Νοεμβρίου 2013 – 9:17 π.μ.) αν είσαι κάποιος χρήστης ανώνυμος και δεν είσαι ένας από τους διαχειριστές του blog.
    Αλλά δε τα βάζεις όλα τα σχόλια που σου γράφουν. Έχεις τα κότσια ; – βάλε όλα τα σχόλια.

  14. Συμφωνω με 10:47
    Πολυ λογοκρισια το κατα αλλα δημοκρατικο μπλοκ"μια αντιθετη αποψη να εχεις σε βαζουν μπλακ λιστ"πισω ρε……..

  15. ρε συ τον καστανιετα τον διαβασα πριν χροοονια κ το ενα μου ματι επαθε ζημια
    πως το ελεγε..α,ναι:ο πνευματικος ανθρωπος εχει το ενα ματι διαφορετικο
    τωρα υσηχασα

  16. μια ερωτηση προς τους καλους χριστιανους,
    ο παυλος που σφαγιασε τοσο κοσμο εγινε αγιος,επειδη ζητησε συγχωρεση,
    ο χιτλερ θα μπορουσε να γινει κ αυτος αγιος δηλαδη?
    ή ο μπους,που το παιζει καλος χριστιανος,και στο ονομα του χριστιανισμου σκοτωse απιστους,μπορει να γινει κ αυτος αγιος?

    1. Σαν χριστιανή θίγομαι να μιλάνε έτσι για τον Απόστολο Παύλο και να τον συγκρίνουν με 2 σφαγέας όλου του κόσμου, που δεν είχανε επάνω τους ούτε ιερό ούτε όσιο. Ναι o απόστολος Παύλος σφαγίασε τόσο κόσμο, αλλά μετάνιωσε και πήρε την συγχώρεση από τον Κύριο μας. Οι άλλοι όχι μόνο μετάνιωσαν αλλά αν μπορούσαν θα το συνέχιζαν. Και σταματήστε να προκαλείτε έτσι, γιατί στα δύσκολα στον θεό θα τρέξεις. Εκτός κι αν λατρευεις τον αντίχριστο. Τότε λυπάμαι τον εαυτό μου, που συνομιλώ μαζί σου

  17. ΝΑΙ
    Όπως ο ληστής πάνω στο σταυρό έγινε άγιος.
    Όπως και ο εκατόνταρχος που σταύρωσε τον Χριστό έγινε άγιος.
    Όπως και ο Ιούδας αν ζητούσε συγχώρεση θα γινόταν άγιος.
    Όπως και όλοι μας προσπαθούμε να γίνουμε άγιοι για να μπούμε στη βασιλεία του Θεού.
    Γιατί είναι εντολή του Χριστού "Άγιοι γίνεστε, ότι άγιος ειμί".
    Αν δεν γίνεις άγιος στη βασιλεία του Θεού δε μπαίνεις.

    Απλά μη μπερδευόμαστε.
    Αποκαλεί η εκκλησία μας αγίους κάποιους ανθρώπους στους οποίους ο Θεός μας έχει δείξει ότι έχουν κερδίσει αυτό που πρέπει να κερδίσουμε όλοι μας. Πολλοί άλλοι σεσωσμένοι είναι άγιοι (δηλαδή έχουν πάει στον παράδεισο) αλλά επειδή δεν έχουμε αποδείξεις της σωτηρίας τους (όπως με θαύματα ή με μαρτυρικό θάνατο) δεν μπορούμε να τους τιμήσουμε σίγουρα σαν αγίους. Η εκκλησία μας είναι πολύ αυστηρή στο θέμα αυτό της αγιοποίησης.
    Όπως ο γέροντας Παίσιος. Ενώ έχουν περάσει τόσα χρόνια από την κοίμησή του, ενώ έχουν γίνει ένα σωρό θαύματα, ακόμη δεν τον έχει αγιοποιήσει.

  18. Κάθε άνθρωπος λέει ό,τι πιστεύει και ό,τι μπορεί…
    …και είναι όλα σεβαστά… ΟΜΩΣ : Ο Θεός συμφωνεί με ό,τι μπορεί να λέει ο καθένας;
    Μελετήστε την Καινή Διαθήκη και επευθυνθείτε στο Θεό και στον Κύριο Ιησού Χριστό. Είναι ζωντανοί και ακούνε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *