Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:16 - 26/08/2011

Η Ελλάδα, η Ισλανδία, η Νορβηγία, και το αμερικανικό δόγμα του casus belli

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Θα ξεκινήσω από την μεγαλόνησο του βόρειου ημισφαιρίου την εκεί χώρα των Ισλανδών , όπου μετά από χρόνια κοινωνικής αναταραχής εξευτελισμού και…
πολιτικής παρακμής, όπως και οικονομικής προμελετημένης κρίσης από τα διεθνής αρπακτικά, βλέπε Ελλάδα, και με τα οικονομικά δυσθεώρητα και ληστρικά χρέη απέναντι στους τους Βρετανούς και Ολλανδoυς, ο ισλανδικός λαός σαν το Οδυσσέα μέσα από τις μιντιακές σειρήνες κατάφερε και πέταξε έξω από το παιχνίδι της ύπαρξης του, όλους τους πολιτικούς κλέφτες και απατεώνες.


Δημιούργησε έτσι μια νέα βουλή με Ισλανδούς που δεν είχαν κάποια οικογενειακή και αλλή σχέση με τους προκατόχους τους πολιτικούς κακοποιούς, βλέπε και Ελλάδα , έτσι κατάφερε μετά απο αγώνες και πιέσεις να Εθνικοποίηση τράπεζες και οτι άλλες μεγάλες επιχειρήσεις, πήγαιναν για τα δόντια των αρπακτικών με την βοήθεια των πολιτικών απατεώνων τους, που είχαν τόσα χρόνια στο σβέρκο τους, γλυτώνοντας έτσι την χώρα από τις εκεί αποκρατικοποιήσεις, αλλά και την διαλυση του δημοσίου χαρακτήρα της τότε Ισλανδίας , όπως κάνουν σήμερα και οι μειοδότες πολιτικοί μας εδώ στην δικιά μας πατριδα, και έτσι οι Ισλανδοί μπόρεσαν και ξόφλησαν χρέη που της είχα δημιουργήσει οπως είπαμε οι ξεπουλημένοι πολίτικοι τους . Όλα αυτά περι Εθνικοποίησης και οικονομικής ανεξαρτητοποίησης τα ελλαδικά ΜΜΕ το έχουν θάψει .

Τώρα στην ματωμένη Νορβηγία , οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες είχαν ενημερώσει τις εκεί νορβηγικές μυστικές υπηρεσίες ότι επίκειται τρομοκρατικό χτύπημα πολύ σύντομα, όπως και έγινε από τον ψυχοπαθή και σιωνιστή Μπέρινγκ . Και όλα αυτά γιατί ; για αυτά που δήθεν είπαν ότι έλεγε ο Μπέρινγκ; φυσικά και όχι. Η Νορβηγία είναι μια Εθνικά και οικονομικά ακόμα και φυλετικά αυτόνομη χώρα , και έτσι μπήκε στο μάτι τον παγκόσμιων αρπακτικών και κερδοσκόπων . Η Νορβηγία έχει χρηματικό οικονομικό ασφαλιστικό απόθεμα 7 φορές το χρέος της Ελλάδας , καταλαβαίνετε οτι η χώρα είναι εκτός του κάλπικου Ευρω και έτσι κάνει κουμάντο μόνη της στο κράτος της, αυτοδιαχείριση , για μερικούς που διαβάζουν με απορία , και για να καταλάβουν .
Επίσης η Νορβηγία έχει στενές διακρατικές οικονομικές επαφές τα τελευταία χρόνια με τους Ρώσους για μελέτες πετρελαίου και φυσικού αέριου, αλλά και για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως αιολικά πάρκα, σε ολόκληρο τον Βόρειο ημισφαίριο, αλλά και προς έκπληξη τελευταίως έχουν διεισδύσει και στην γεωστρατηγική σκακιέρα της φλεγόμενης μεσογείου και περισσότερο στο Αιγαίο και Ιόνιο ..αυτά τα ολίγα !..Και γιαυτο και ολόκληρη η Μεσόγειος σήμερα φλέγεται, δηθεν για τον χατίρι του Καντάφι, τον Σαντ, και τον Μουμπάρακ, τα κάποτε πιόνια τον Αμερικάνων που αλλαξοπίστησαν !.. Όπως και να μην ξεχνάμε την γεωστρατηγικό δόγμα των Αμερικάνων για τα παγκόσμια αποθεματικά και ενεργειακά συμφέροντα ανα την υφήλιο, με casus belli ( αιτία πολέμου ) βλέπε Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Αφγανιστάν, και ολόκληρη την μαύρη Ηπειρο ..και πάει λέγοντας .

http://metsovitis.blogspot.com/
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*