Διαφημίσεις

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ…

Πληροφορίες φέρουν την Ελλάδα να βγαίνει από το μνημόνιο μετά από γεγονότα πού θα προλάβουν ακόμα και τις γερμανικές εκλογές όπου θεωρείται βέβαιο και το τέλος της Μέρκελ.

Όπως ακούγετε , καταιγιστικές εξελίξεις θα φέρουν πρό τετελεσμένου καταστάσεις πού θα αναγκάσουν την διάλυση της δικομματικής κυβέρνησης με απρόσμενα αποτελέσματα πού θα φέρουν και το τέλος της μνημονιακής εποχής.

Περίεργη εξέλιξη με πολύ θετικά αποτελέσματα όμως για τον λαό , θα ξεκινήσουν μέσα στον Αύγουστο , αφού οι πληροφορίες θέλουν , με την κατάργηση του μνημονίου και κινητοποιήσεις στα πολιτικά πράγματα.

Αναμένεται ένα κυβερνητικό σχήμα πού θα αποτελεί έκπληξη με καταιγιστικές αλλαγές πού θα συνταράξει την Ευρώπη.
Εν αναμονή.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

55 σχόλια στο “Η Ελλάδα βγαίνει απο το μνημόνιο?”
  1. Να φυγουν ολοι οι βρωμοσιωνιστες υπουργοι , πρωθυπουργοι και ολοι απο αυτους που εχουν καταλαβει στον κρατικο μηχανισμο ολα τα καιρια ποστα και οχι να ξενιτευονται παιδια ελληνων . εξω οι βρωμιαρηδες .

  2. Ρε τις βαζελίνες που μοίρασαν τι θα τις κάνουμε;;;
    Με τέτοια πείνα ούτε να πηδήξουμε δεν μπορούμε για να τις χαρίσουμε στις γυναίκες μας… Άλλοι θα γλυκαθούν…

  3. κάτι λεφτά που είχα τα κρατούσα για να πάρω ξύλα για το χειμώνα, αλλά τώρα που μου είπατε τα νέα χάρηκα, θα πάω διακοπές τελικά….γιούπιιιιιιιιι!!!!!!!!!

  4. θαύμα καλέ θα γίνει στην Τήνο τον 15 Αύγουστο ανήμερα της Παναγίας…α και μην ξεχάσω θα χαριστούν τα χρέη μας και θα μοιράσουν και λεφτά γιατί έχει πολλαπλό Jack pot στην Ευρώπη φέτος…

  5. ε οχι και μεσα στον αυγουστο ρε παιδια…fredo capuccino και παραλία. για αλλαγές ειμαστε τώρα;άστο…θα γινει κάποια άλλη στιγμη!!!μην ενοχλείτε, κοιμάμαι…

  6. STRAKA-STROUKAS (SOY APOKALIPTI)

    STROUMFODORAKI ETIMAZI
    NA XARISI I AMERIKI
    TIN MERKEL NA DIALISI
    TIS EKLOGES KE OLO TO MAGAZI.

    SINTOMA THA EXIS MANTATA
    TO SEMPTEBRIO TA APOFAGIA.

  7. Ποιες ειναι οι πηγες σου;
    Ποιες θα ειναι οι καταιγιστικες εξελιξεις;
    ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ!!!
    Με ποια λογικη αναδημοσιευετε τετοιου ειδους ειδηση χωρις καν αναφορα στην πηγη της ειδησης;

  8. Τι θα γίνει δηλαδή.. συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ??? Χα χα χα … Καλό ανέκδοτο… και αυτό με τον ΤΟΤΟ..

  9. Μόνο καλά δεν μπορεί να είναι τα γεγονότα. Εν αναμονή του Γ΄Παγκοσμίου Πολέμου…..

  10. Ο γράφων το άρθρο πρέπει να έχει το κληρονομικό χάρισμα δεν εξηγείται αλλιώς…. και DNA Πυθίας…

  11. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ. ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ.

  12. Προφανεστατα καποιος ειδε ενα υπεροχο ονειρο κι ειπε να το μοιραστει μαζι μας .

  13. Αυτό είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο; Για να βγούμε απο το μνημόνιο χρειαζόμαστε πολιτικούς,που να έχουν δίδυμους γεννητικούς αδένες!!!

  14. Καλό θα ήταν σε τέτοια άρθρα να γράφετε κάτι περισσότερο ως προς τις πηγές σας. Γιατί όντως κάτι τέτοιες πληροφορίες που «κυκλοφορούν», καθυσηχάζουν τον κόσμο γιατί περιμένει ότι ξαφνικά ήρθε η ώρα να σωθεί.

    Ως προς την είδηση τώρα. Πιστεύω πως φαίνεται άπιαστο όνειρο αλλά στην ουσία δεν είναι τόσο όσο φαίνεται. Είναι πολύ λογικό να στήσουν ακόμη και μια κυβερνητική κρίση για να ρίξουν την κυβέρνηση και να αφήσουν το πεδίο ελεύθερο σε όσους ενδιαφέρονται να εκμεταλλευτούν αυτό το «κενό». Βλέπετε, φτάνει ένα οριακό σημείο που καταλαβαίνουν πως το άρμεγμα δε πάει άλλο. Το σημείο εκείνο που έχει λερώσει η μάσκα τους και πρέπει να αλλάξουν μάσκα για να συνεχίσουν να είναι σωτήρες ενώ ο κόσμος θα έχει πάρει μια ψεύτικη δόση ελπίδας που θα τον βγάλει από την κατάσταση «υπερθέρμανσης». Δε μιλάω μόνο για τους εγχώριους αλλά για τα διεθνή αφεντικά. Όταν λοιπόν έρθει εκείνο το οριακό σημείο, περνάνε στην επόμενη φάση όπου φροντίζουν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για κάτι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ συνταρακτικό που θα μαζέψει και πάλι τα γίδια στο μαντρί. Έτσι ώστε να εμφανιστούν μετά ως σωτήρες με τη καινούργια τους μάσκα και να τελειώσουν μια και καλή με την αποστολή τους.

    Παναγιώτης

  15. Μια φορά και ένα καιρό ήταν κάποιοι παραμυθάδες που ανακάλυψαν το διαδίκτυο και από τότε άρχισαν να πλάθουν παραμύθια και να τα κάνουν αναρτήσεις σε διάφορες ιστοσελίδες και οι αφελείς και αγράμματοι άνθρωποι διάβαζαν τα παραμύθια αυτά και φόβος έμπαινε στο μυαλό και στην καρδία τους .Το πρόβλημα όμως που πρέπει να εξετάσουμε και να μας βάζει σε υποψίες είναι οι παραμυθάδες ήταν όντως παραμυθάδες? Μήπως δούλευαν για τους έχοντες και κατέχοντες την εξουσία από όπου και αν προέρχεται ή μήπως δούλευαν για αυτούς που ορέγονται την εξουσία? Άλλωστε και μεν και οι δε θέλουν να σπέρνουν τον φόβο για να εξουσιάζουν, Όπως και να έχει το συμπέρασμα είναι μακριά από παραμυθάδες.

  16. Ρε σεις συντάκτες της "είδησης", τον Αρτέμη Σώρρα ξεχάσατε (και λίγο την ορθογραφία).
    Α! Κρατάω την ανάρτηση, να σας τη δείξω τον Σεπτέμβριο. Να γελούμε όλοι μαζι!! Ε, βλήματα και έμποροι ελπίδων..

  17. Ποπο και ειχα ενα προαισθημα σημερα που ξυπνησα…Αμα δεν εχετε δουλεια να κανετε η ειστε απλα χασομεριδες κοψτε την π ο λ υ μ α λ α κ ι α!!!!!

  18. Για να γινει αυτο θα πρεπει να γινει μεταλλαξη και επειδη κατι τετοιο δεν υφεισταται οπωτε ας σοβαρευτουμε επιτελους ολα εχουν και τα ορια τους……

  19. Πότε πήγε πρωταπριλιά δεν κατάλαβα. Τελικά μας ψεκάζουν και χάσαμε και τις ημερομηνίες!
    Καλό μήνα (1 Απριλίου δεν εννοεί το άρθρο ότι είναι? )

  20. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΜΕ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΤΟ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΙΟΥΜΟΡ.ΟΜΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ.ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ…

  21. καλησπερα σε ολους τους αναγνωστες θα ηθελα να σας πω κατι σε ολους
    για λυθουν η παρεξηγησεις απλος ανθρωπος ειμαι και λεω οτι
    ολοι εμεις θα πεινασουμε η κατι αλλο θα γινει μεχρι να πουληθει το πετρελαιο φυσικο αεριο και ο χρυσος μας.
    μηπως αρχισαμε να πεινανε πολλοι ηδη….
    εσεις τη λετε δεν την πατησαμε ηδη?
    ολοι αυτοι που δανηστηκατε εισασταν μερος αυτης τις ντροπης για το κρατος ελλαδα
    ολοι φταινε λιγο πολυ αλλα το χρημα θολωνει το μυαλο ειδικα αν δεν το ειχες.
    να μην σας κουραζω 25 χρονια ετσι θα ειμαστε

  22. Τί ήπιες και λες τόσες ευτυχισμένες μαλακίες Κε εκδότη του παραπάνω άρθρου?Στείλε κάτι και σε μένα να χαρώ λιγάκι…!!!

  23. ποιος γραφει αυτες τις μαλακιες θα ηθελα ν'αξερα. Η Ελλαδα δεν προκειται να βγει απο το μνημονιο στα επομενα 25 χρονια. Γουσταρουμε μνημονιο για να μας γαμανε και να το ευχαριστιομαστε…

  24. ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ KAI ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΓΚΛΑΒΑ ΣΑΣ. ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο FREDDO ΣΤΑ 10 ΕΥΡΩ !!!!!!

  25. το κόμμα της κόκας να ιδρυθεί και να νομιμοποιήσει την κόκα και αντιπολίτευση το κόμμα της πρέζας που θα νομιμοποιήσει την πρέζα… όλα θα πάνε καλά μετά.

  26. ΝΑΙ, ΜΕ ΕΠΙΣΗΣΜΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ !

    ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ !

    «ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΗΡΥΞΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ»

    ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;

    Είναι μια «προφητεία» που αναρτήθηκε από την προσωπική σελίδα του Γέροντα Νεκτάριου Βιτάλη στις 26 Μαΐου του 2011.

    Τα νέα και οι ειδήσεις που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες όμως έφεραν την «προφητεία» και πάλι στην επικαιρότητα.

    Διαβάστε τι είχε πει ο Γέροντας πριν από δύο περίπου χρόνια…

    «Κάποια μέρα του καλοκαιριού θα ξυπνήσουμε και θα ακούσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι η Ελλάδα κήρυξε Πτώχευση. Τότε οι οποιεσδήποτε καταθέσεις στις τράπεζες, θα παρακρατηθούν για να πληρωθούν τα χρέη.
    Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίζουν τα χειρότερα στην Ελλάδα».

  27. δεσ τα μπετα που ριχνουνε στη πρεσεβεια και θα καταλαβεις τι ερχεται….

    τα μπετα τα ριχνουνε στη πρεσεβεια για προστασια, διοτι αυτοι που τουσ φυλανε θα φυγουνε καποια μερα….

  28. AS AFISOUN TO DOULEMA KAI NA MAS KANOUN DI8EN TORA TOUS KALOUS(FEBGOUME APO TO MNIMONIO!!!)FTANEI PGIA H KOROIDIA!!!H TREUKA FEBGEI EPIDI DEN EXOUME NA LABOUME ALA XRHMATA POU PIRAME STADIAKA EDO KAI 3 XRONIA 287 DIS !!!H ELADA EXEI FTOXEFSEI EDO KAI 3 XRONIA ORISTIKA ALIOS DEN 8A EPRNE H ELADA CENTS APO TO DNT= IWF=INTERNATIONAL BOI8IMA TRAPEZAS!! ARAGE DEN XROSTAME OUTE ENA CENTS H XORA DIKEOUTAN AFTA TA XRHMATA!!KA8E XORA EDO KAI POLA XRONIA EINAI ME DIA8NES NOMO IPOXREOMENEI NA PLIROSEI SE AFTO TO TAMIO DNT=IWF SE PERIPTOSEIS FTOXEFSEIS OPIAS TIPOTAS XORA PREPI NA SIMETEXOUN OLOI(H GERMANIA STHN FTOXEFSEIS ELADAS SIMETEXEI20%!!)ASE TH MAS LENE EDO STHN ELADA DI8EN ELENXOMENI FTOXEFSI(BENIZELOS)GIA NA PROLABOUN(THS METARI8MISEIS KAI NA EISPRAKTOUN AKOMA 160DIS XARATSIA,FOROUS,MIOSEIS MIS8ON,SINTAKSEIS KAI POLA ALA…!!!8A AKOLO8OUN AKOMA KAI ALOUS FOROUS(DEN TELIOSAME EDO)!!O SCHOBLER EIPE THN ALI8IA POS H GEMANIA DEN EXEI KAMIA SXESEI ME TA XRHMATA TOU DNT=IWF(H KA8E XORA SIMETEXEI ME TA POSOSTA POU TOU ANALOGOUN EAN FTOXEBEI KAPIA XORA!!APORO GIATH KOROIDEBOUN OLOI TOUS(KOMMATA GNORISOUNTAS OLA AFTA) KAI KANALIA TON ELLHNIKO LAO???POU EINAI OLOI H OIKONOMOLOGI THS ELADAS NA ENIMEROSOUN TON KOSMO(EINAI IPOXREOMENEI)!!PROSPA8OUN NA MAS PISOUN NA PAME STO E8NIKO NOMISMA DEN MAS LENE OMOS POS O MIS8OS KAI SINTAKSEIS 8A KATEBOUN KAI ALO KATO APO TO MISO APOTI PERNEI O ELLHNAS AFTHN THN STHGMI!!KAI OLES H 8ISIES TOU ELLHNA POLITH (POU PLIROSE FOROUS,KAI…. )PANE XAMENES!!MHNPOS DI8EN ME TA XRHMATA APO TO DNT=IWF(287 DIS SHN TA 160 DIS (KAI AFTA POU 8A PLIROSOUME AKOMA KAI STHS TRAPEZES(KATA8ESEIS)TOU ELLHNIKO LAO NA MAS SOSOUN????LEO MHNPOS(KAPIOS APO AMERIKH DI8EN!!!

  29. προτιμω το αλλο σεναριο εκλογες ακυβερνησια στρατος στην εξουσια σεισμος στην Κρητη Τουρκικη εισβολη
    οπως λενε οι προφητειες γιατι θελετε να αλλαξετε τωρα το κλιμα? και οι οι προφητειες δεν θα βγουν?

  30. που τις βρισκετε τοσες μαλακιες και τις γραφετε ,τι ποτα απ΄ολα δεν εγινε προ-πο να παιζατε 1-2-χ κατι θα πετυχαινατε . καλα θα κανουν οι διαχειριστες να φιλτραρουν τις αναρτησεις πριν χασει την αξιοπιστια του το μπλονκ.

  31. Σαν να μου φαινεται οτι και εσεις μεσα στο κολπο ειστε και γραφετε μαλακιες για να εχει ο κοσμος να περιμενει κατι που δεν θα ερθει και να μενει σε καταστολη….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *