Διαφημίσεις

Ο συνταγματάρχης ήταν ψηλός και καθώς μιλούσε κουνούσε τα μακριά άκρα του με έμφαση.

Το πρόσωπό του ήταν τραχύ και ηλιοκαμένο, τα μαύρα μάτια του κοιτούσαν πέρα το διάδρομο.

Στο επίπεδο που είχε τα λιγοστά εργαστήρια, οι πόρτες ήταν κλειστές. Εκεί μέσα υπήρχαν τα ατσάλινα κλουβιά, όπου φύλαγαν τα πειραματόζωα.

Οι τελευταίες λέξεις του προκάλεσαν την προσοχή του δόκτορα και είπε:

” Πράγματι η αδερφότητα των μαντισσών όλα τούτα τα έχει επιβεβαιώσει. Γι’ αυτό πρέπει στη παρούσα φάση του προγράμματος να διατηρήσουμε τα πειραματόζωα ζωντανά και λειτουργικά.”

” Σίγουρα είναι ζωτικής σημασίας για το έργο μας. Όπως και να έχει πρέπει να εστιάσουμε στους αντίστοιχους νευρώνες του εγκεφάλου.”

Τα βλεμματά τους διασταυρώθηκαν. ” Επιβεβαιώσαμε ότι έχει άμεση σχέση η γενετική καταγωγή των χαρισματικών ατόμων που εξετάσαμε. Η αρχή έγινε από το Φύρερ, που χρησιμοποίησε παραψυχολογία στη στρατολόγηση χαρισματικών ατόμων. Έτσι οργανώσαμε την επίλεκτη ομάδα των Ες Ες, όπου περιλάμβανε τα πλέον άξια άτομα στον τομέα της τηλεπαρακολούθησης εξ αποστάσεως. Σταδιακά ανακαλύψαμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα τεράστιο επιστημονικό πεδίο, που βασίζεται κυρίως στη κατασκευή του εγκεφάλου”, παρατήρησε ο συνταγματάρχης.

Οκαθηγητής είχε πάρει μια ανεξιχνίαστη έκφραση. Ήταν γνωστός για την σκληροτητά του, αλλά και σαν άνθρωπος, μισούσε θανάσιμα τους Εβραίους και ακόμη περισσότερο τους Τσιγγάνους.

Το προσόν του ήταν ότι θεωρούνταν πως πάντα η δουλειά του είχε αποτέλεσμα και, για χάρη της επιστήμης έκανε πολλές κτηνωδίες.
Εκατομμύρια άνθρωποι θα πέθαιναν με φρικτό τρόπο εν ονόματι της επικυριαρχία του Ναζισμού.

“Η χαρισματική γενιά που θα δημιουργήσουμε χρειάζεται το κατάλληλο σπέρμα και τα κατάλληλα ωάρια. Η αναγέννηση θα έρθει μέσα από το Γ Ράιχ . Στόχος μας είναι να χειριστούμε τα συγκεκριμένα γονίδια που παίζουν καθοριστικό ρόλο. Εξάλλου γι’ αυτό το λόγο δόθηκε στο εν λόγω απόρρητο πρόγραμμα η κωδική ονομασία: Κόκκινος Κυνηγός”, είπε κοιτάζοντας το αυτάρεσκο χαμόγελο του συνταγματάρχη.

(Ένα ακόμη απόσπασμα του ανέκδοτου μυθιστορήματος : “Ο Κόκκινος Κυνηγός”,
του Νικ. Αλ. Αργυρίου)



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek