Διαφημίσεις

Έχουμε συνηθισει να λεμε, – Μου σπας τα νευρα – …….
η – Γιατι μου κανεις τα νευρα τσαταλια ? – ….
Παντα εχουμε τη λανθασμενη αντιληψη οτι ο Θυμος , τα Νευρα ειναι κατι που μας το δημιουργει καποιος αλλος εξω απο εμας….. Ειναι ομως ετσι ???

Γιατι αραγε οταν ακουμε κατι που δεν μας αρεσει νιωθουμε θυμο, και γιατι παντα πιστευουμε οτι οι αλλοι δε μας φερονται καλα????

Αγαπημενοι φιλοι μου, ποτε τα συναισθηματα μας δεν ειναι αιτια απο καποιον αλλο και ποτε αυτα που νιωθουμε δεν τα προκαλουν οι αλλοι… Οτι βιωνουμε, οτι νιωθουμε σε συναισθημα, ειναι στοιχεια του ιδιου μας του εαυτου, ειναι και ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ !

Οταν ενας ανθρωπος κανει εσωτερικη εργασια και αναζητηση , ανακαλυπτει αυτην την Α-ΛΗΘΕΙΑ !

Πως μπορει να φταιει ο αλλος απενατι μας οταν ο Θυμος κατοικει μεσα μας…..?
Η εσω-εργασια θεραπεια της ψυχης μας , η απελευθερωση ολων των αρνητικων χαμηλων δονησεων μας φερνει στην ουσια μας , την ΚΑΡΔΙΑ !

Ολα τα εχουμε βαλει εμεις εκει να συμβαινουν για την εξελιξη της ψυχης μας, τιποτα και κανενας ανθρωπος απεναντι μας δεν ειναι τυχαιος, ολα γινοντε σωστα και δεν υπαρχει λαθος στις σχεσεις μας με τους συνανθρωπους μας……..

Αυτο που πρεπει να δουμε καθαρα ειναι οτι το πανεπιστημιο ΓΗ εχει ακριβως αυτην τον σκοπο, να μας διδαξει μεσα απο το πονο, το θυμο, την ελειψη φωτος, τη πικρα, το δραμα, το φοβο, την ανασφαλεια………..

Αυτο που λεμε οτι η εξοδος για τον παραδεισο βρισκεται στο πατο της κολασης ειναι και Η Α-ΛΗΘΕΙΑ !!! Πρεπει να διαβουμε το πανεπιστημιο κολαση να μαθουμε απο αυτο και να ξυπνησουμε στο φως της α-ληθειας μας, και αυτην την επιλογη να βρισκομαστε εδω , την καναμε ΕΜΕΙΣ…. ΑΡΑ , ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!

Ας βγουμε απο τις πλανες της προσωπικοτητας και του νου , ας κοιταξουμε μεσα μας να βρουμε το φως μας , ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η Α-ΛΗΘΕΙΑ !!!

Κοιμομαστε ως δαιμονες , Ξυπναμε ως ΑΓΓΕΛΟΙ ΦΩΤΟΣ

Σας ευχαριστω
με απολυτο σεβασμο
για τον καθε εναν σας ξεχωριστα
και παντα με την ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
Ι.Κ.

Ioanna Kipraki

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Η Α-ΛΗΘΕΙΑ”
  1. ΩΡΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΝΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΜΑΣ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΘΙ Σ ΕΥΤΟΝ [ ΟΜΗΡΟΣ τηλεμαχε σημερα πεσ στην μανα σου οτι εμαθεσ να ελεχεισ τον ευτο σου ] ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΤΗΣΕΙΣ ΑΞΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΕΔΡΕΩΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΗΣ ΜΑΧΗ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΝ ΠΟΛΕΜΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΗ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΛΕΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ

  2. Μονο που αγαπητη Ιωαννα δεν λες οτι ο δαιμονας συνηθως εμφανιζετε σαν Αγγελος Φωτος στον ανθρωπο.Και τον παροτρυνει να συνεχισει το "εσωτεριστικο του πνευματικο εργο" και ο καημενος ο ανθρωπος που δεν εχει πνευματικη καθοδηγηση απο τον ΙΑΤΡΟ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ολο και βυθιζετε στην ψευτικη πνευματικη ευδαιμονια του ΕΩΣΦΟΡΟΥ αγαπητη Ιωαννα.Οσον αφορα τον θυμο ο θυμος ειναι χαρισμα Ιωαννα και ως τετοιο δοθηκε απο τον ΘΕΟ.Οταν χρησιμοποιηται ΕΛΛΟΓΑ Ιωαννα βοηθαει τον ανθρωπο μεσω αυτου να προσπαθει να ανεβει συνεχως.Οταν χρησιμοποιηται αλογα ειναι δυναμη καταστροφης Ιωανα.Αυτα τα λιγα αγαπητη Ιωαννα ενεργειακη θεραπευτρια που αντιποιεις και την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ STRANGER ME TA ΑΕΡΟ-ΠΛΑΝΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕ'ΦΤΙΑΞΕΣ ΠΑΛΙ.

    1. υποθέτεις κι εσύ ότι αφού αυτό πιστεύεις μάλλον σωστό θα είναι……….τι θα κάνουμε με σας? πως θα ξεμπλέξουμε?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *