Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:08 - 15/03/2013

Η ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ – Νέα πρωτοποριακή μελέτη

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σας έχουμε ενημερώσει με αρκετά άρθρα για τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την υγεία από την χρησιμοποίηση τεχνητών γλυκαντικών ουσιών όπως η ασπαρτάμη. Νέα πρωτοποριακή μελέτη έρχεται να δείξει ότι η ασπαρτάμη ενοχοποιείται για αυξημένο κίνδυνο ανάπτυξης δύο σοβαρότατων μορφών καρκίνου: λευχαιμίας και λεμφώματος.

Η συγκεκριμένη μελέτη δημοσιεύθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου του 2012. Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ιατρικής του Brigham (Channing Division of Network Medicine) και το Γυναικολογικό Νοσοκομείο, την Ιατρική Σχολή του Harvard στην Βοστώνη καθώς και την Σχολή Δημόσιας Υγείας του Harvard. Η μελέτη αποτέλεσε ουσιαστικά μία μελέτη παρακολούθησης έπειτα από μία περίοδο συλλογής δεδομένων 22 ετών, που περιελάμβανε συχνά check-up των διατροφικών συνηθειών και του επιπέδου υγείας της ομάδας υπό μελέτη.

Τα αποτελέσματα της νέας αυτής πρωτοποριακής μελέτης καταδεικνύουν ότι η ημερήσια κατανάλωση ποσότητας ακόμη και 355ml αναψυκτικού τύπου light αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Μπορεί επίσης να αυξήσει τον κίνδυνο πολλαπλού μυελώματος και μη-Hogkin λεμφώματος στους άνδρες. Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης μας ωθούν να λάβουμε πολύ σοβαρά τις επιπτώσεις για την υγεία από την κατανάλωση ασπαρτάμης, καθώς είναι η πιο ολοκληρωμένη μεθοδολογικά και η πιο μακροχρόνια μελέτη που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στο συγκεκριμένο ζήτημα, δίχως να αποκλείεται η πιθανότητα να βρεθεί διασύνδεση και με άλλες σοβαρές ασθένειες και παθήσεις…

Η Πιο Ολοκληρωμένη Μελέτη ως σήμερα για την Ασπαρτάμη
Στη συγκεκριμένη μελέτη παρακολουθήθηκαν περισσότερα από δύο εκατομμύρια άτομα δίνοντας έτσι την δυνατότητα να συγκεντρωθεί τεράστιος όγκος δεδομένων. Οι ερευνητές ανέλυσαν δεδομένα από την Έρευνας Υγείας των Νοσηλευτριών (Nurses’ Health Study) και την Μελέτη Παρακολούθησης των Επαγγελματιών Υγείας (Health Professionals Follow-Up Study) για περίοδο συνολικής διάρκειας 22 ετών. Συνολικά 77.218 γυναίκες και 47,810 άνδρες συμπεριελήφθησαν στην ανάλυση, με συνολικά 2.278.396 δεδομένα.. Δεν είναι μόνο το μέγεθος του δείγματος που κάνει την συγκεκριμένη έρευνα μοναδική και εντυπωσιακή, αλλά επίσης και η αναλυτικότητα με την οποία η πρόσληψη της ασπαρτάμης αξιολογήθηκε συγκριτικά με προγενέστερες μελέτες. Κατά την διάρκεια διεξαγωγής της, ανά δύο έτη οι συμμετέχοντες συμπλήρωναν ένα λεπτομερές ερωτηματολόγιο διατροφικών συνηθειών.

Οι προηγούμενες μελέτες είχαν ένα σοβαρότατο ελάττωμα ως προς την ακρίβειά τους: αξιολογούσαν την πρόσληψη ασπαρτάμης μόνο σε μία χρονική στιγμή δείχνοντας ότι δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ ασπαρτάμης και καρκίνου..

Τα συνδυαστικά αποτελέσματα της μελέτης έδειξαν ότι μόλις 355 ml ή ένα κουτάκι αναψυκτικού διαίτης ημερησίως οδηγεί σε:
– 42 τοις εκατό υψηλότερο κίνδυνο ανάπτυξης λευχαιμίας τόσο στις άνδρες όσο και στις γυναίκες
– 102 τοις εκατό υψηλότερο κίνδυνο ανάπτυξης πολλαπλού μυελώματος στους άνδρες
και – 31 τοις εκατό υψηλότερο κίνδυνο ανάπτυξης λεμφώματος τύπου μη-Hodgkin στους άνδρες.

Η μελέτη καθιστά ξεκάθαρο ότι η ασπαρτάμη είναι ο νέος ύπουλος φονιάς, μία βόμβα για την υγεία μας στο όνομα του κέρδους και των συμφερόντων των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών τροφίμων και αναψυκτικών…

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 03/16/2013 @ 5:09 ΠΜ

    Τα αποτελέσματα της ασπαρτάμης είναι γνωστά …γι'αυτό χρησιμοποιούμε στέβια
    στην αρχική της μορφή ( φύλλα ) στα αφεψήματα μας ή σε κρυσταλλική μορφή για άλλες χρήσεις.
    http://www.botanakaiygeia.blogspot.gr

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*