Διαφημίσεις

Το αγρογλυφικό που εμφανίστηκε στο Σαλίνας της Καλιφόρνιας περιέχει ένα μήνυμα [Βίντεο]

Την προσοχή και το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων έχει προσελκύσει το γιγάντιο και περίπλοκο σημάδι που εμφανίστηκε μέσα σε μια νύχτα σε φάρμα στην περιοχή Salinas Valley στην Καλιφόρνια.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με πολλούς ειδικούς, ο σχηματισμός των καλλιεργειών που εμφανίστηκε στο Σαλίνας της Καλιφόρνιας στις 30 Δεκεμβρίου του 2013, στην πραγματικότηταπεριέχει ένα μήνυμα που κωδικοποιείται σε γραφή Braille*.

Ο Debra Falanga, καθώς και ο διευθυντής ορχήστρας Carl Christensen, και οι δύο συμφωνούν ότι οι κουκίδες που σχηματίζονται είναι γραφής braille και το μήνυμα είναι το “192”.

Μεταφράζεται άμεσα ως εξής:

192 192

Β 192 1

192 192

“Είναι συναρπαστικό, δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει, αλλά είναι ευανάγνωστο», δήλωσε ο Falanga. “Αυτές οι κουκίδες είναι σε πολύ συγκεκριμένη σειρά. Είναι τόσο τέλειες σαν να τις έφτιαξε μία μηχανή.”

“Τώρα το μόνο που χρειάζεται να καταλάβουμε το τι σημάνει το 192 είπε ο Christensen.

*Κώδικας Μπράιγ ονομάζεται το σύστημα γραφής και ανάγνωσης των τυφλών. Το όνομά του οφείλεται στον εφευρέτη του Λουδοβίκο Μπράιγ.

Ο Λουδοβίκοs είχε τυφλωθεί πολύ μικρός και δεν ήταν ευχαριστημένος γιατί το σύστημα ανάγνωσης που χρησιμοποιούσαν οι τυφλοί ήταν δύσχρηστο με χοντρούς χαρακτήρες. Έτσι βάλθηκε να δημιουργήσει ένα καινούριο ειδικό αλφάβητο για τυφλούς. Του πήρε πέντε χρόνια αλλά στο τέλος τα κατάφερε.

Αυτό το αλφάβητο που έφτιαξε ο Μπράιγ ήταν μια αντικατάσταση του γραμματικού αλφάβητου με ανάγλυφες στιγμές, που με διάφορους συνδυασμούς αποδίδουν ένα κείμενο. Ο τυφλός μπορεί μ’ αυτό το σύστημα να διαβάζει ψηλαφώντας τις στιγμές με το δάχτυλο, δηλαδή έχουμε ανάγνωση με την αφή.

Το σύστημα Μπράιγ έχει έξι ανάγλυφες κουκκίδες σαν το κεφαλάκι μιας καρφίτσας. Είναι τοποθετημένες ανά τρεις και μ’ αυτές γίνονται 63 συνδυασμοί, που αντιστοιχούν στα γράμματα και τους αριθμούς.

Η γραφή Μπράιγ διαβάζεται από αριστερά προς τα δεξιά και από πάνω προς τα κάτω, όπως ακριβώς και η γραφή των «βλεπόντων».

Πηγή: Αποκάλυψη

Σε μήνυμα στο facebook χθες 4/1 ο Μαθηματικός ΕΛ. Αργυρόπουλος ανακοίνωσε τα πρώτα ευρήματα αποκωδικοποιόντας το σύμφωνα με την Ελληνική Αριθμοσοφία.

Δείτε τα είναι εκπληκτικά!!!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΣΗΜΕΡΟΝ ΔΙΕΠΙΣΤΩΘΗ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗΝ ΣΑΛΙΝΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΣΤΙΣ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗ ΕΝΑ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ 192. ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ: 1) ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΑ ΤΟ ΝΕΟΝ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΙΣΟΨΗΦΙΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ 192. 2) ΑΚΟΜΗ ΕΧΩ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΝ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ 192.
Δεν μου αρέσει · · Κοινοποιήστε · 12 ώρες πριν ·

και συνεχίζει..

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΤΟΝ ΕΝΝΕΝΗΝΤΑ ΔΥΟ = ΤΑ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ = 1439 .΄. !!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ: ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ = 792 .΄.
ΣΑΛΙΝΑΣ = 492 .΄.
Η ΑΜΕΡΙΚΗ = ΜΑΡΙΑΜ = 192 .΄
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΛΙΝΑΣ ΕΧΟΥΝ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΗΓΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ 92 ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΝ…
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΑΚΟΣΤΗΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΝ ΕΤΕΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑΤΡΙΑ = ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗΝ ΣΑΛΙΝΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ = ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ = 4545 .΄. !!!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΣΑΛΙΝΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ = Ο ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ = 4523 .΄.
ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΛΙΝΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ = Ο ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ = 2730 .΄.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ .΄.

Ο φωτεινός και μέγας Έλλην ΕΛευθέριος με τις υψηλές δονήσεις του σαφώς μόνο θετικά έλκει και θετικά μηνύματα μας μεταδίδει και μακάρι να είναι έτσι..

Πάμε στα δύσκολα για να δούμε την άλλη πλευρά .

Ψάχνοντας λίγο και την άλλη πλευρά για το αν τελικά είναι ένα μήνυμα των φωτεινών που περιφρουρούν τον πλανήτη, των σκοτεινών ή ανθρώπινο κατασκεύασμα και στην τελική αρνητικό μήνυμα κακός οιωνός όπου κάποιοι προετοιμάζουν αυτοί τον ερχομό κάποιου άλλου??

Και αυτό γιατί 192 = ΜΠΑΛΑΜ (balam) Δαίμονας σύμφωνα με την wikipedia (επίσης Balaam, Balan) είναι ένα μεγάλος και ισχυρός βασιλιάς της κόλασης που δίνει εντολές πάνω από σαράντα λεγεώνες δαιμόνων .

Ο Balam απεικονίζεται με τρία κεφάλια. Ένα κεφάλι είναι το κεφάλι ενός ταύρου, ο δεύτερος ενός άνδρα, και η τρίτη ενός κριαριού. Έχει φλεγόμενα μάτια και την ουρά ενός φιδιού. Κουβαλάει ένα γεράκι για τη γροθιά του και καβαλάει μία αρκούδα.

Το τέρας αυτό με τα τρία κεφάλια, είναι ένας από τους 72 βασιλείς των Νεφελίμ και επειδή πολλά έχουμε δει να μνημονέυουν οι illu minati για τον ερχομό τους υποπτευόμαστε πως το μήνυμα ίσως έχει να κάνει και με αυτό.

Εξάλλου εκεί ίσως μας παραπέμπει το Β192

192= ΜΠΑΛΑΜ
192+192= 384 =
192+192+192= 576 = ΑΝΔΡΟΜΑΛΙΟΣ
192+192+192+192=768=
192+192+192+192+192+1= 961 = ΑΝΔΡΕΑΛΙΟΣ

Δείτε δύο από τις δικές μας αποκαλύψεις για την προετοιμασία του ερχομού τους.

72 ΑΓΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ( Κατα την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων του 2012 στο Λονδίνο που μετατράπει σε Μασονική τελετή)

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ ΤΟ ΦΥΛΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ !!!!
7ΔΙΣ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ 72 ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ (ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ) ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 72 ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΡΥΠΑΡΩΝ ΓΕΝΩΝ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ..

Όλο το άρθρο εδώ

WOULD-BE MARTYR AND 72 VIRGINS !! Ο άνθρωπος υποψήφιος μάρτυρας δέσμιος από 72 παρθένες

( Πάλι 72 όσοι και οι βασιλείς των Νεφελίμ που κρατάνε φυλακισμένη την ανθρωπότητα.. συμβολική φωτογραφία του φωτογράφου των illuminati David Lachapelle)

Ήδη στο διαδίκτυο άρχισαν διάφορα σενάρια για το θέμα και θέλει αρκετό ψάξιμο σε συνδυασμό με το ρολόι που είχε εμφανιστεί σε corncycle πρίν τους ολυμπιακους αγώνες του Λονδίνου. θέσεις πλανητών και την πορεία ίσως του ison.

godlikeproductions

To σαιτ αυτό μας δίνει ημερομηνία την 19/2/2014..

Οποιος θέλει μπορεί να συμπληρώσει την έρευνα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

19 σχόλια στο “Η Αποκωδικοποίηση του Αγρογλυφικού στο Salinas”
  1. stranger εμενα μου θυμιζει τον επεξεργαστη απο τον υπολογιστη.Αν κοιταξεις μεσα στο τετραγωνο στη φωτογραφια ειναι ολοηδιο.Πιστευω να βοηθησα καπως.

  2. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΑΣΜΟΔΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΡΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΟΣ ΤΑΥΡΟΥ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΝΟΣ ΚΡΙΑΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΛΙΝΚ
    http://en.wikipedia.org/wiki/Asmodeus
    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ….
    ( ΜΑΡΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΙΣ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ).

    ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ (ΘΕΑΤΟ) ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΣ,
    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΄΄ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΄΄
    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ
    (ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΣΚΟΥΛΗΚΟΤΡΥΠΕΣ).
    ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΚΤΗΘΗΣΑ ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΩΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ.
    ΒΟΗΘΩ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Η ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ.

    ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ISON (ΣΗΜΑΔΙ) ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ
    (ΕΤΣΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟΥ / ΣΗΜΑΔΙ).

    ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ (ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ CCD CHIP (ΚΛΕΙΔΙ) ΛΙΝΚ
    http://de.wikipedia.org/wiki/CCD-Sensor
    (ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ)
    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΜΕΡΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ (ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΚΛΠ) ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΙ (ΝΑΣΑ).
    ΑΠΟ ΕΔΩ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΄΄ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΄΄ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΟ
    (ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΚΟΜΗΤΗΣ ; ) ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΟΥΝ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΣΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ISON ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ).

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ (ΚΛΕΙΔΙ) ….
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΖΩΝΕΣ ΒΑΝ ΆΛΕΝ
    http://www.apocalypsejohn.com/2013/03/triti-zoni-aktinobolias-van-allen.html
    ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΠΕΡΝΑ Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ISON ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ; (ΣΗΜΑΔΙ).
    ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟ.
    1) Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΓΡΑΦΗ BRAILLE ( ΓΡΑΦΗ / ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΥΦΛΟΥΣ )
    ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
    http://en.wikipedia.org/wiki/Braille
    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "192-192-2-192-1-192-192 "
    ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ "192.COM" (ΒΛΕΠΕ http://www.192.com ) (ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ 😉
    ΄΄H΄΄ ΕΝΙΣΧΥΩΜΕΝΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ CCD CHIP ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΒΓΑΖΕΙ
    «ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΘΑ ΔΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ"

    2) Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΟΡΣ ΛΙΝΚ
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CE%9C%CE%BF%CF%81%CF%82

    ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ CCD CHIP

    Α) Ε-Τ Β ( ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ;)
    ΕΞΗΓΟΥΜΕ : Η ΘΕΑΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΑΤΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ ΣΤΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ .
    ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΙΔΙΟΜΟΡΦΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΖΑΛΑΔΕΣ , ΑΝΗΣΥΧΙΑ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΝΑΙΤΙΕΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ , ΟΠΩΣ ΑΝΑΒΟΣΒΗΜΑ ΦΩΤΩΝ , ΣΒΗΣΙΜΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ , ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΗΛ. ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΣΕ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ .
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ.

    Β) ISON (ΚΟΜΗΤΗΣ / ΛΙΘΟΣ ΦΩΤΟΣ)

    Γ) STS (ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ) ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
    http://en.wikipedia.org/wiki/STS-1

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ….
    ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014
    ΄΄Ή΄΄ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΑ ΣΤΙΣ 17/01/2014 ΚΟΙΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…..
    ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟΥ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
    ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ.
    ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ .
    ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ.
    ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Α-ΦΟΒΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  3. Σαν γατα που εισαι πιασε αυτα που λειπουν.
    384 768 και ποτε θα γινει. Σιγουρα δεν μιλαμε για μια ψυχη του Σουμαχερ ας τον λενε Μιχαλη. Για ψαξε στο αρχειο σου το ημερολογιο μηπως παρουμε ημερομηνια. Dm

  4. ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ δηλΣΑΛ/ΙΝΑΣ αποτελεσματα ΜΟΙΡΑ-ΧΘΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΟΣ νικη με 192 απώλειες κατατροπώση εχθρου δοθηκε η δυνατοτητα να τοποθετηθουν οι επεξεργαστες για ενεργοποιηση των κεντρικων συμπαντικων πυλων ενεργοποιηση και λειτουργια εν ισχυ …..η μαχη εγινε 25-26 δεκ τα φανερα στη γη σε λιγο
    απετραπη η καταστροφικη εμπειρια της αναστροφης των πολων …στη γη θα εχουμε πτωσεις μετεωριτών λογο διάλυσης ISON και κακοκαιρια λογο υπερβολικης υγρασιας απο την ουρα του, που περικλείει την γη και για δυο περιπου χρονια
    ΓΊΝΕΤΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ οι μαχες συνεχιζονται
    αυτα μονο μπορω να πω οι μαγκες στις 16δεκ πηγαν να παρουν εντολες και τα βρηκαν μπαστουνι [δεν τα βρηκαν τζιτζι τους,αλλα βρηκαν]
    ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΨΩ ΜΕ μια φράση ΤΟΥ ΕΛ ΥΤΗ –[σηματωρούς και κήρυκες χρειάζονται οι γενιές ]

  5. Πλέον δεν κρύβονται με τίποτα:
    1) Ο Πάπας τον Μαϊο πάει Ισραήλ.
    2) Θα πεθάνουν τον κλινικά νεκρό εδώ και 10 χρόνια Σαρόν, όπως πέθαναν τον Μαντέλα
    3) Η Μέρκελ έχει χτυπήσει από την παραμονή πρωτοχρονίας (αφού 1/1/14 είχε επιστρέψει Βερολίνο για τη συνηθισμένη δεξίωση και έκτοτε δεν έφυγε) και όμως σήμερα ανακοίνωσαν την πτώση – νοσηλεία.
    4) Ο Ομπάμιας δεν πήγε Χαβάη αλλά έστειλε γυναίκα και παιδιά (να κάνουν τι, διακοπές με -5;).
    5)Το χαρπάκι έχει χτυπήσει μωβ στο Αμέρικα (όπως τότε με την Κατρίνα)….λολ.
    6)Η Διεθνής Τράπεζα Διαμεσολάβησης αναμένεται να κηρύξει χρεωκοπία εντός των επομένων ωρων / ημερών (κατά άλλους το έκανε την 1/1 αλλα δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί για λόγους σταθερότητας της αγοράς, δλδ να βγάλουν αυτοί που "πρεπει" το χρήμα έξω)

    Το σχέδιο έχει μπει σε πλήρη δράση.
    Οι "πληροφορίες" τις επόμενες ημέρες θα είναι καταιγιστικές σε τέτοιο σημείο που δεν θα τις προλαβαίνουμε.
    Καλή δύναμη πατριώτες, ο Θεός μαζί μας (σε όποιον και αν πιστευετε)

  6. 5 Ιανουαρίου 2014 – 11:19 μ.μ.
    6 Ιανουαρίου 2014 – 12:35 π.μ.

    δεν πάτε σε κανένα καφενείο να παίξετε ταβλάκι; άντε πάρτε το αχυροκέφαλο σας απο δω μέσα ηλίθιοι. Η κλασσική αντίδραση του βλάκα, ότι δεν καταλαβαίνω το κοροϊδεύω.

    Τα 72 αυτά δαιμονικά πνεύματα, ένα εκ των οποίων είναι και το εικονιζόμενο στο άρθρο μαζί με τη σφραγίδα του (πάρα πολύ σωστά τα γράφει και τα δείχνει) είναι αυτά που κάνουν επικλήσεις οι μάγοι στη Σολωμονική (του "δοξασμένου" Σολωμόντας σας Χριστιανοί……)

    Αντε ξεστραβωθείτε επιτέλους

    Σε ότι αφορά στο άρθρο τώρα.
    Δε συμφωνώ με την άποψη του αρθρογράφου για τη δύναμη του δαίμονα αυτού. Είναι ισάξιος με τους άλλους 71. Καθένας από αυτούς έχει κάποιες ικανότητες και ιδιότητες.
    Χειρότερος από όλους θεωρείτε ο Βελιάλ ο οποίος πλάστηκε αμέσως μετά τον Εωσφόρο κατευθείαν μετά την πτώση.

  7. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ, επίτρεψε μου, όχι, δεν τα ξέρεις σωστά.
    Ο δαίμονας που αναφέρει είναι έτσι όπως τα γράφει ακριβώς, με αυτή τη μορφή και ακριβώς με αυτή τη σφραγίδα (όλοι τους έχουν από μια σφραγίδα/υπογραφή).
    Τα γράφει ακόμα πιο αναλυτικά στο blog του ο αρθρογράφος και τα γράφει ΟΛΟΣΩΣΤΑ. Έτσι όπως τα λέει είναι.
    Μην παρασύρεσε από ότι διαβάζεις στο ίντερνετ.

  8. …. και συμπληρώνω στον ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ.
    Αυτή τη μαλακία τη βικιπαίδεια μην τη παίρνετε στα σοβαρά για τέτοια θέματα, είναι γεμάτη λάθη και ασυναρτησίες…… τόσα πολλά δε, που με κάνουν να πιστεύω στο τέλος ότι δεν μπορεί να είναι ασχετοσύνη, επίτηδες γίνεται!
    Τη βικιπαίδεια (ελληνική και ξένη) να τη χρησιμοποιείται σαν λεξικό (εκεί είναι καλή) άντε και για καμμιά απορία σε επιστημονικό θέμα αν έχετε που και εκεί δεν της έχω εμπιστοσύνη.

  9. IP address για Ταϊβάν… το βρίσκει κανείς με μια απλή αναζήτηση… αν λέει κάτι η τοποθεσία.

  10. εγώ δεν θα ασχοληθώ με την αποκωδικοποίηση, αλλά θα έδινα μια παρατήρηση, αφού όπως λέτε αυτοί ξεμπροστιάζονται, έτσι και εμείς θα έπρεπε να ξυπνάμε… Η λέξη Δαίμονας, είναι τιμητικός τίτλος, ονόμασαν οι μαυροφόρες τους θεούς τους Δαίμονες και εμείς το έχουμε ως κακιά λέξη. Η λέξη Δαίμων είναι αρχαία ελληνική και θεϊκή. Καμία σχέση με αυτό που παρουσιάζουν οι θρησκείες.
    Γιαυτο αντί δαίμονας, καλό θα ήταν να τους αποκαλούμαι καθώς πρέπει. " Βδελύγματα"
    Τώρα ως έχει το κηπευτικό, σήμερα η NVIDIA ανακοίνωσε ότι ήταν δικό της το αγρογλυφηκο. Το έκανε για να διαφήμιση τον νέο επεξεργαστή με τους 192 πυρήνες. Έβγαλα ένα λινκ παραπάνω να το δείτε, αλλά δεν νομίζω να μπήκε στο κόπο κανείς. @ 6 Ιανουαρίου 2014 – 3:08 μ.μ

  11. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΠΡΟΣ ΦΙΛΟ ΑΝΩΝΥΜΟ 6 Ιανουαρίου 2014 – 3:50 μ.μ.
    6 Ιανουαρίου 2014 – 3:53 μ.μ.
    ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ
    ΜΠΑΛΑΜ = ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ
    ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ) ΕΙΧΑ ΘΕΜΑ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΩΣ ΤΟΥ ΑΣΜΟΔΑΙΟΥ, ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ / ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ.
    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΕ ΥΠΟΛΗΨΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ
    http://en.wikipedia.org/wiki/Balam_%28demon%29
    ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ
    ΄΄ Balam is depicted as being three-headed. One head is the head of a bull, the second of a man, and the third of a ram ΄΄
    Ο ΜΠΑΛΑΜ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΡΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ. ΈΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΟΣ ΤΑΥΡΟΥ , ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΝΟΣ ΚΡΙΑΡΙΟΥ
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ
    (ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ BALAM + ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ) .

    ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΙ ΔΑΙΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΗ
    J. COLLIN DE PLANCY ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ 1818 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΄΄ DICTIONNAIRE INFERNAL ΄΄ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΔΩ ΤΟ ΛΙΝΚ
    http://www.books-by-isbn.com/2-264/2264029560-Dictionnaire-infernal-Collin-de-Plancy-J-2-264-02956-0.html

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.

    ΠΡΟΣ 6 Ιανουαρίου 2014 – 5:23 μ.μ. ΓΡΑΦΕΙΣ
    ΄΄ Η λέξη Δαίμων είναι αρχαία ελληνική και θεϊκή. Καμία σχέση με αυτό που παρουσιάζουν οι θρησκείες.
    Γιαυτο αντί δαίμονας, καλό θα ήταν να τους αποκαλούμαι καθώς πρέπει. " Βδελύγματα"

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ.
    ΓΡΑΦΕΙΣ ΄΄ Έβγαλα ένα λινκ παραπάνω να το δείτε, αλλά δεν νομίζω να μπήκε στο κόπο κανείς. @ 6 Ιανουαρίου 2014 – 3:08 μ.μ
    ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΤΑΞΑ ΣΕ ΜΗ ΑΛΗΘΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ NVIDIA
    ( PETER SVENSSON / ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ) ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΔΩΘΕΙ / ΑΝΑΛΥΘΕΙ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟΥ.
    ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2014/01/ta-matia-ston-ourano.html

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  12. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ευχαριστώ για τις βιβλιογραφικές πληροφορίες που μου έδωσες, ασχολούμαι πάρα πολλά χρόνια με τη μελέτη όσων θεωρούνται "απόκρυφα", μυστικά και κρυμμένα και έχω και εγώ πολλά βιβλία. Αυτό που μου προτείνεις δεν το έχω και θα το ψάξω. Ευχαριστώ πολύ.
    Γιατί ασχολούμαι; Γιατί ακριβώς εκεί μέσα είναι τα όλα τα μυστικά για τα Ερπετά και τη δράση τους στους αιώνες των αιώνων. (Ελληνικό μυαλό βλέπεις, δε σταματάει πουθενά στο ψάξιμο…..!)
    Ερπετά είναι η σωστή τους ονομασία, δαίμονες τους λένε οι Χριστιανοί, Βδελύγματα μπορούμε να τους λέμε γενικώς εκφράζοντας το συναίσθημα μας απέναντί τους…..

  13. Εντωμεταξύ, οι σφραγίδες/υπογραφές τους είναι γνωστές και συγκεκριμένες αλλά για την εικόνα τους, τη μορφή τους, μπορεί να βρεθούν και διάφορες παραλλαγές σε περιγραφή γιατί οι περιγραφές έχουν προκύψει από την εμπειρία όσων πέτυχαν την επίκληση και τους αντίκρυσαν τελικά.
    Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις εμπειρίες, δεν εμφανίζονται πάντα με την ίδια μορφή. Σε ορισμένα βιβλία γράφει πως η μορφή που θα πάρουν ίσως εξαρτάται και από αυτόν που κάνει την επίκληση.
    Αναφέρεται μάλιστα, πως πολλοί από αυτούς, δεν εμφανίζονται καθόλου τερατόμορφοι αλλά ωραιότατοι και φωτεινοί νέοι, ή πάνω σε άρματα, κ.λ.π.

  14. Τα παιδιά δώσανε απαντήσεις και σωστές.. Δεν έχει σημασία αν το κεφάλι είναι το σωστό δεν αλλάζει κάτι. Και ο επεξεργαστής να είναι το περίεργο είναι πως έχει επάνω του όχι μία αλλά τρεις σφραγίδες. ΜΠΑΛΑΜ – ΑΝΔΡΟΜΑΛΙΟΣ – ΑΝΔΡΕΑΛΦΟΣ =961 και όχι ανδρεάλιος που κατα λάθος γράφτηκε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *