Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:43 - 29/06/2015

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ .. ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αναδημοσίευση
Το οικονομικό σύστημα που επικρατεί, είναι ο δανεισμός των χωρών με τόκο, από κεντρικές τράπεζες που ανήκουν σε ιδιώτες. Αυτοί οι ιδιώτες ελέγχουν όλες τις κεντρικές τράπεζες των χωρών εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις όπως τη Κούβα, το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα κ.α.

Κάθε χώρα όταν θέλει να εκδώσει το δικό της χρήμα, οφείλει αυτό το χρήμα να το τυπώσει από την κεντρική της τράπεζα και να πληρώσει τόκο στους ιδιώτες που ελέγχουν τη κεντρική τράπεζα.

Στην περίπτωση της Ευρωπαικής Ένωσης το χρήμα εκδίδεται από την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα που και αυτή ανήκει σε ιδιώτες και όλα τα κράτη μέλη που βρίσκονται στη ζώνη του ευρώ υποχρεούνται να πληρώνουν τόκο σε αυτήν κάθε φορά που λαμβάνουν χρήματα.

Επίσης σε αυτή τη περίπτωση, η χώρα κράτος μέλος έχασε το δικαιώμα που είχε όταν είχε εθνικό νόμισμα, που είναι να τυπώνει χρήμα κατα τη δική της βούληση και να υποτιμά το νόμισμα αυτό.

Αυτό το καθεστώς έδωσε τη δυνατότητα στους διεθνείς τραπεζίτες να συσσωρεύσουν στα χέρια τους τον παγκόσμιο πλούτο, βάζοντας τόκο σε κάτι που δεν είχαν ποτέ.

Με απίστευτες δολοπλοκίες και με τη βοήθεια διεφθαρμένων πολιτικών στην ιστορία της κάθε χώρας κατάφεραν να αποκτήσουν αυτό το δικαίωμα και να εκδίδουν αυτοί το χρήμα της κάθε χώρας και να βάζουν τόκο.

Μέσω της κεντρικής τράπεζας έλεγξαν όλη τη ζωή της κάθε χώρας, αφού ελέγχουν την έκδοση του χρήματος. Με αυτή την τεράστια οικονομική ισχύ που απέκτησαν από το τίποτα προώθησαν σε κάθε τομέα της χώρας (πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, και πολιτιστικό τομέα, καθώς και στη Δημόσια Διοίκηση και Ημικρατικούς οργανισμούς) άτομα που υποτάχθηκαν στις δικές τους επιθυμίες και ξεχώριζαν από τη μάζα, για να επιβάλλουν τις δικές τους αποφάσεις.

Έδωσαν χρήματα σε όλα αυτά τα άτομα ή/και την ισχύ ή/και τους διόρισαν σε θέσεις κλειδιά. Αυτά τα άτομα αποτελούν τους φρουρούς και τους θεματοφύλακες αυτού του απεχθούς οικονομικού συστήματος.

Στόχος τους ήταν από την αρχή, η κατάργηση των εθνικών κρατών, το πέρασμα της πολιτικής εξουσίας στα χέρια τους μέσα από μια παγκόσμια διακυβέρνηση.

Με διάφορες ενέργειες βύθισαν τα κράτη και τους πολίτες στα χρέη για να μπορούν να τους ελέγχουν, να τους οδηγήσουν στην απόλυτη φτώχεια, να τους αφαιρέσουν την ατομική ιδιοκτησία και να εγκαθιδρύσουν τη παγκόσμια δικτατορία τους, τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Επιδιώκουν όλοι οι άνθρωποι της γης και οι επόμενες γενιές να είναι οι σκλάβοι τους. Αυτή είναι η παγκοσμιοποίηση που κυρήττουν, η προσπάθεια εξουσίας όλης της ανθρωπότητας κάτω από μια κεντρική αρχή.

Το οικονομικό σύστημα έχει δημιουργηθεί και στηρίζεται σε λειτουργίες που στοχεύουν να σκλαβώσουν τον άνθρωπο και να του αφαίρεσουν όλα εκείνα που τον κάνουνε άνθρωπο.

Από τη πρώτη στιγμή της γέννησης του, ο άνθρωπος είναι αντιμέτωπος με ένα εδραιωμένο σύστημα που μάχεται εναντίον των θεμελιωδών του δικαιωμάτων.

Οι διεθνείς τραπεζίτες δημιούργησαν ένα σύστημα που έρχεται σε αντίθεση με το Είναι του ανθρώωπου, καταργεί τη λογική και προωθεί το παράλογο.

Το Είναι του ανθρώπου από την αρχή της ζωής του είναι σε διαρκή πάλη με το σύστημα. Γαλουχήται σε ένα αφύσικο περιβάλλον και ναρκοθετείται η αρμονική του εξέλιξη και ισορροπία Το οικονομικό σύστημα απαιτεί την υποταγή του ανθρώπου, θεωρεί τον άνθρωπο σκλάβο και ζόμπι και καθορίζει κάθε λειτουργία που τον επηρεάζει.

Οι άνθρωποι είναι απλά οι αναλώσιμες δυνάμεις του συστήματος και υπάρχουν για να υπηρετούν το σύστημα και όχι τη φυσική τους αποστολή που τους δόθηκε από τον Δημιουργό.

Αυτό το οικονομικό σύστημα που ελέγχει τη ζωή μας από τη στιγμή που γεννιόμαστε, μας αφαίρεσε το φυσικό μας δικαίωμα να είμαστε ελεύθεροι, διαφορετικοί και ανεξάρτητοι Είμαστε σκλάβοι από τη στιγμή που γεννιόμαστε.

Η μόνη επιλογή που μας άφησε, σε αυτή τη σύντομη πορεία της ζωής μας, για να μπορέσουμε να έχουμε μια θέση στον Ήλιο όσο ζούμε, είναι να σαπίσουμε τη ψυχή μας.

Οι εχθροί μας δεν είναι οι μισθοφόροι του συστήματος, που βρίσκονται σε όλες τις θέσεις κλειδιά για να εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητα του σύστηματος, να μπλοκάρουν και να αναχαιτίζουν όλες τις υγιείς φυσιογνωμίες που παλεύουν για την αλλαγή.

Ο εχθρός μας είναι το οικονομικό σύστημα των ελάχιστων ιδιωτών, που βρίσκεται πίσω από αυτούς. Η αφύπνιση είναι η λύτρωση μας. Δεν πρέπει να προσπαθούμε να ανατρέψουμε μια κατάσταση με το να είμαστε σε άγνοια. Οφείλουμε να το κάνουμε όταν θα έχουμε ενημερωθεί για όλη αυτή την τεράστια πλεκτάνη που έχει στηθεί εναντίον μας. Και όταν το έχουμε κάνει αυτό και βοηθήσουμε και τους συνανθρώπους μας να το πράξουν, τότε θα είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη ανατροπή , γιατί τότε οι αφυπνισμένοι θα είναι η πλειοψηφία και θα ξέρουν ποιος είναι ο εχθρός. Τότε θα είμαστε η εν γνώση και όχι εν αγανάκτηση πελιοψηφία και θα πετύχουμε το στόχο μας.

Μην αναλώνεστε να αφυπνίζετε μεγαλύτερες ηλικίες. Αυτές στη συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν εκπαιδευτεί εδώ και χρόνια από αυτό το σύστημα και δεν μπορούν πλέον να αντιληφθούν την πραγματικότητα.

Η αλλαγή θα έρθει κατά συντριπτική πλειοψηφία από τους νέους ανθρώπους ηλικίας από 18 εώς 45 χρονών. Τότε θα εκλέξουμε τους δικούς μας εκπροσώπους, που θα έχουν βγεί από τα σπλάχνα μας Θα πάρουμε στα χέρια μας την εξουσία, θα κρατικοποιήσουμε τις κεντρικές τράπεζες και θα αποδώσουμε δικαιοσύνη στους διεθνείς τραπεζίτες και στους μισθοφόρους τους, που ξεπουλήθηκαν σε κείνους για μια καλύτερη διαβίωση.

facebook.com

thesecretrealtruth.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Ανώνυμος 01/19/2015 @ 1:40 ΜΜ

    απολητα σωστο μια ρεαλιστικη απλη προταση

  2. Ανώνυμος 01/19/2015 @ 3:44 ΜΜ

    sostos

  3. Ανώνυμος 01/20/2015 @ 12:38 ΠΜ

    ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ.

  4. Ανώνυμος 06/29/2015 @ 5:06 ΜΜ

    ΝΑΙ ΡΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ…ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ…

    ΠΕΡΑΣΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 3 ΜΕ 4 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ…ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΠΛΑ ΤΑ LIDL ΤΟΥ ΜΙΕΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ SWARTZ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ …

    ΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ …ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΑΛΑ ” ΤΣΕ ΚΕΒΑΡΑ ” STYLE ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ …ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ …ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ…ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΑΙΟ-ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΕ …ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΔΙΠΛΕΣ ΚΛΕΡΙΔΑΡΙΕΣ…ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΕΣ…

    ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ … ΓΙΑ ΠΕΙΝΑ ΕΞΑΘΛΕΙΩΣΗ ΠΕΙΝΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Η ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ…

    ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ…ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ…

    ΦΙΛΕ ΚΟΡΑΞ …ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΗ [ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΗ ΓΝΩΣΗ… ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΠΩ ΣΤΑ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ… Η ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ] … ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ” ΚΑΠΟΙΟΙ ” ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ…ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ” ΕΛΛΗΝΙΚΟ ” ΘΕΜΑ…ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ…

    ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ FUN CLUB …ΟΛΟΙ ΙΣΙΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕ…ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ…ΜΗΝ ΥΨΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΣ…

    ΝΙΚΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΗΣΥΧΑ ΣΚΥΛΙΑ…ΑΥΤΑ

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  5. ανωνυμος 06/29/2015 @ 6:40 ΜΜ

    ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
    Keele.
    ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΑΝΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΛΜΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΟΤΙ ΕΝΩ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ…ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΝΟ.
    ΒΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΖΩΗ ..ΒΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ…ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ Α Ν Τ Ο Χ Η ΣΤΟΥΣ ΞΕΦΡΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
    .ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ

    ΦΙΛΙΚΑ
    Κ.Μ

  6. ανωνυμος 06/29/2015 @ 8:16 ΜΜ

    φιλοι μου καλοι η αληθεια ειναι οτι η τωρινη κυβερνηση δεν εχει κανει κατι εισ βαρος της χωρας και εις βαρος των πολιτων.Ολα τα προβλημματα που εχουμε ειναι απο αποφασεις προηγουμενων κυβερνησεων.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ…τους αμετανοητους και με παρωπιδες…ανθρωπους….
    Χαθηκε ο
    PADAROS χαθηκε ο ΜΠΛΑΚ-ΑΗΣ χαθηκε ο ΣΙΜΩΝΙΔΗς χαθηκε ο ΑΣΩΤΟΣ τι γιναν τα παιδια΄΄πηγαν σε αλλο σιτε΄΄

    Πως εχω την αντιπωση πως κατι καλο θα γινει στο τελος” παραπλανουμε΄΄ θα δειξει,
    Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ [ ΚΑΙ ΜΕΘ ΥΜΩΝ }

    .

  7. Ανώνυμος 06/29/2015 @ 8:58 ΜΜ

    ΦΙΛΗ 18.40 Κ.Μ….ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ…

    ΔΥΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ…ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΘΛΙΨΗ ΟΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ [ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ] ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ…ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΥΤΤΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ…

    ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ…ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΙΚΟ [ ΚΑΙ ΑΚΤΙΣΤΟ ] ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ [ ΚΤΙΣΤΟΥ ] ΚΟΣΜΟΥ — ΤΟ ΓΝΩΜΙΚΟ ΘΕΛΗΜΑ –…ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ Η ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ…ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ [ ΑΚΤΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ] ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ …

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΘΑΣΕΥΣΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ… ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ … ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.. Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ…

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ…ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΕ ΘΕΟΙ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ…ΞΑΔΕΡΦΗ ΦΙΛΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ — ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ— ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ…ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΔΕΜΕΝΗ ΣΕ ΑΣΥΛΟ …

    ΕΧΩ ΔΙΠΛΩΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ [ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ 2002 ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ]…ΟΥΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ … ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΟΧΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΝΙΩΘΩΝΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ …ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ…

    ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΕΛΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ [ ΑΝ ΕΧΕΙ ] ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ …

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ..ΟΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ Ο ΑΡΧΙΚΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΛΕΟΝ ΔΕΞΙΟΧΕΙΡΑΣ…

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΣ … ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΙΛΙΚΑ …ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  8. ανωνυμος 06/29/2015 @ 10:26 ΜΜ

    H ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ,,,,
    ειναι ΓΑΤΑ ειναι ΓΑΤΑ το παιδι χωρις γραββατα…
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ…..
    μονο τα ζωα δεν χορταινουν οσο και να φανε….και καποιοι δεν χορτασαν και λυσσανε….
    να ξαναδω φαντασματα του παρελθοντος για να μας ξανασωσουν και ας μη φαω τιποτα….!!!!!
    μαλλον τους τρωει το τομαρι τους…και θελουν να ξυστουν στις πληγωμενες πλατες μας…

    ΚΟΥΛΑ

  9. ανωνυμος 06/29/2015 @ 11:28 ΜΜ

    Οταν η γυναικα τικτει η αληθεια ειναι οτι πονα αφανταστα και δεν χαμογελα αλλα ουρλιαζει και πολλες βριζουν αισχρα πανω στο πονο τους τους συζυγους τους…φανταζομαι για να ξεπερασουν τον πονο τους-
    Οταν διαδηλωνουμε κατα της οποιας κυβερνησης δεν χαμογελουμε αλλα ουρλιαζουμε γιατι η αληθεια ειναι οτι εχουμε πονεσει απο σκληρα μετρα.
    Οταν βασανιζουν ανθρωπο η΄ οταν ποναει απο κτυπηματα ανθρωπος …ουρλιαζει φανταζομαι για να ξεπερασει τον πονο του,, κ.λ.π
    ποτε χαρουμενος ανθρωπος δεν βριζει…
    Με την κοινη λογικη αποδεχομαστε ‘η
    απορριπτουμε αποψεις επιστημονων και μη.

    ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*