Τι κακό υπάρχει σε αυτήν την εικόνα; Μία 17χρονη μαθήτρια Γυμνασίου στο Warwick του Rhode Island, ζωγράφισε μια τοιχογραφία που δείχνει ένα νεαρό αγόρι που ωριμάζει και γίνεται έφηβος και, τελικά, ενήλικος άνδρας με οικογένεια-δηλαδή, με γυναίκα και παιδί. (Βλέπετε κάτι δυσάρεστο μέχρι τώρα; Όχι; Εντάξει, ας συνεχίσουμε.) “Τα μέλη της σχολικής κοινότητας” πήραν μια γεύση από αυτό το έργο, που ήταν σε εξέλιξη, και το έκριναν «ακατάλληλο» και διαμαρτυρήθηκαν στον βοηθό διευθυντή του Λυκείου ο οποίος διέταξε να σταματήσει η ολοκλήρωση της τοιχογραφίας από την μαθήτρια.
Το γεγονός αποτελεί μια απογοητευτική προειδοποιητική ιστορία για το πόσο διαβρωτικές έχουν γίνει οι δυνάμεις της ‘πολιτικής ορθότητας’ στη σύγχρονη κοινωνία. πτοηθεί ολοκληρώνοντας την τοιχογραφία, όπως είχε προγραμματιστεί.
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice





