Διαφημίσεις

«Οι τρομοκράτες μπορεί να επιτεθούν τόσο σε δημόσιες όσο και σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις» αναφέρει η ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ – Κλειστές την Κυριακή οι αμερικανικές πρεσβείες και τα προξενείαΤαξιδιωτική οδηγία προς τους αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται στο εξωτερικό εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ επικαλούμενο τρομοκρατική απειλή από την Αλ Κάιντα για επίθεση κύρια σε χώρες της Μέσης Ανατολής ή της Βόρειας Αφρικής τον Αύγουστο, χωρίς βέβαια να αποκλείεται “χτύπημα” και οπουδήποτε αλλού στην πλανήτη.

Είναι η πρώτη φορά που οι ΗΠΑ δεν “στοχοποιούν¨ κάποια γεωγραφική περιοχή αλλά επί της ουσίας αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο η τρομοκρατική επίθεση να γίνει οπουδήποτε στον κόσμο!

«Οι τρομοκράτες μπορεί να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν μια πλειάδα μέσων και όπλων για να χτυπήσουν τόσο δημόσιες όσο και ιδιωτικές εγκαταστάσεις» αναφέρει η ανακοίνωση.

Είχε προηγηθεί την Πέμπτη η ανακοίνωση για το κλείσιμο πρεσβειών και προξενείων την Κυριακή, τελευταία ημέρα του Ραμαζανιού για λόγους ασφαλείας. Μια εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η Μέρι Χαρφ, είχε κάνει λόγο για μέτρο «προληπτικού χαρακτήρα», αρνούμενη να δώσει λεπτομέρειες για κάποια συγκεκριμένη απειλή ή να πει για ποιες ακριβώς πρεσβείες και ποια ακριβώς προξενεία πρόκειται.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “ΗΠΑ: Ταξιδιωτική οδηγία για χτύπημα της Αλ Κάιντα σε όλο τον κόσμο!”
  1. ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ,Ο STRANGER ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ.
    ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ.
    ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ.ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ,ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΔΙΑΛΕΞΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ.
    ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΩΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ.

  2. Οι αρχιτρομοκράτες τρομοκρατούν και πάλι και σχεδιάζουν τρομοκρατικά χτυπήματα,αλλά μόνο αφελείς πια πιστεύουν ότι δεν τα προκαλούν οι ίδιοι,για να γλιτώσουν το σ΄'υστημα της απάτης και της ψευτιάς,που νομοτελειακά πια καταρρέει…Μέσα στον πανικό τους θα αυτοαποκαλυφτούν και στα μάτια των πιο αδαών…Τίποτα πια δε θα μπορεί να κρύψει το αποκρουστικό τους πρόσωπο…

  3. Αυτά είναι τα επακόλουθα όταν πουλάς την ψυχή σου στον διάβολο .Παιδί δικό τούς είναι ή αλ-καιντα και πάρα πολλά άλλα κακά πού έσπειραν σ'αυτόν τον πλανήτη. Ήρθε ή ώρα λοιπόν ο καθένας να θερίσει αυτό πού τού αξίζει.

  4. ΠΟΙΑ ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ; ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ "ΝΕΟ ΠΑΚΕΤΟ" . ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ . Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ , ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΥΜ . ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ , ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΗΝΑ .

  5. Απ'ότι κατάλαβα με όλα αυτά που διαβάζω εδώ και μέρες εδώ, θα πω την δική μου "προφητεία". Η Αμερική μαζί τους G, έχουν σχεδιάσει τρομοκρατικό χτύπημα με δορυφόρους ή κάποιου άλλου είδους όπλα. Αυτό θα έχει σαν απότελεσμα εκεί που θα χτυπήσει αυτό το μαγνητικό , ελέγχόμενο, κύμα να σαρώσει όλες τις τηλεπικοινωνίες και τον ηλεκτρισμό μετρημένη ισχύ βάσει πειραμάτων που έχουν κάνει (πείραμα cern!!)έτσι ώστε να αποφευχθούν οι πυρινικές εκρήξεις όπου ενδεχομένως θα είχαμε ανεξέλεγκτη καταστροφή. Πανικός παντού για λίγο χρονικό διάστημα, θα βγουν μετά και θα πουν ότι ήταν τρομοκρατική επίθεση της Αλ – Κάιντα και γω δεν ξέρω ποιάνου άλλου. Νερό δεν θα υπάρχει, τροφή δεν θα υπάρχει, οι οικονομίες θα καταρεύσουν, τα χρηματηστήρια θα καταρεύσουν και μετά θα ρθούν οι Αμερικάνοι μαζί με τους G και τους ΟΗΕΔΕΣ να μας σώσουν….
    Θα γίνει πυρινικός αφοπλισμός παντού όλα τα εργοστάσια θα τα κλείνουν γιατί θα κλάσουν όλοι μέντες, οι Τούρκοι τον χαβά τους, εμείς θα λέμε τι έγινε ρε παιδιά, και τότε θα μπουν όλες οι δυνάμεις των G στην Ελλάδα για το νερό και τις πρώτες ύλες που τους χρειάζονται για να ανακτύσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν τον Ρώσο, που ξέρει τα σχέδια τους, τα είπε τώρα και ο άλλος, πώς τον είπαν… χακεράκια γυαλάκια, που όμως εγώ πιστεύω ότι τα ήξεραν όλα για όλους , αλλά αυτό οι Ρώσοι το ήξεραν, το πότε και το πού δεν γνώριζαν ακριβώς τώρα όμως το έμαθαν… Ο γυαλάκιας στην Ρωσία ήθελε να πάει από την αρχή και το πέτυχε τα άλλα τα ακούω βερεσέ.. Γιατί ξέρει ότι θα γίνει μπάχαλο στον κόσμο όπου και να παέι, στην Ρωσία όμως ξέρουν να αμυνθούν ίσως να την γλιτώσει. Γι' αυτό η FEMA ετοιμάζει φέρετρα, ε ρε τι αεροπλάνο έχει να πέσει, ε ρε τις τραίνο έχει να εκτοχιαστεί, τι ατυχήματα έχουν να γίνουν. .. Πρόβα κάνουν τόσο καιρό να συνηθίσουμε στην ιδέα και να πούμε ΝΑ όλα ήταν τρομοκρατία… Με ένα σμπάρο 666 τριγώνια…. Αυτή είναι η δική μου "προφητεία" από αυτά που διαβάζω και συνειδητοποιώ γύρω μου… το σφράγισμα θα μας το δώσουν γιατί αλλιώς δεν θα μπορούμε να επιβιώσουμε ,θα είμαστε εξαθλιωμένοι, όλος ο πλανήτης, πάρτε το χαμπάρι, πρόβα κάνουν σε όλα… τα τελευταία 5 χρόνια μας έχουν ψοφήσει ηθικά. Οι άλλοι είναι πιο χάλια από εμάς. Ο πόλεμος είναι πραγματικά θρησκευτικός. Είμαστε στο έλεος του Θεού..

  6. ΠΟΙΑ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek