Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:04 - 27/08/2013

ΗΠΑ: Απαγόρευσαν σε 4χρονη να καλλιεργεί λαχανικά στο σπίτι της!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Με κάθε μέρα που περνά, φαίνεται ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, “γη της ελευθερίας και πατρίδα του γενναίου” (“Land of the Free and Home of the Brave”) γίνεται όλο και περισσότερο σαν την κομμουνιστική Ρωσία, όπου οι άνθρωποι δεν είχαν τη δυνατότητα να καλλιεργούν τη τροφή τους εκτός εάν το κράτος τους το “επέτρεπε”.

Ακόμα και όταν οι πολίτες απλά προσπαθούν να συντηρήσουν τους εαυτούς τους χρησιμοποιώντας τις πιο βασικές δεξιότητες – την κηπουρική – το κράτος παρεμβαίνει. Ο Οργανισμός Ανάπτυξης της Υπαίθρου του αμερικάνικου υπουργείου Γεωργίας (USDA) απαγορεύει στην Rosie, ένα εργατικό 4χρονο κοριτσάκι από τη Νότια Ντακότα, από το να χρησιμοποιήσει ένα μικρό, αχρησιμοποίητο χώρο έξω από το επιδοτούμενο από το κράτος σπίτι της, για να καλλιεργεί λαχανικά.

Η μητέρα της Rosie, η Mary (τα ονόματα άλλαξαν για την προστασία της ταυτότητας του παιδιού), ζει μόνη της (με το παιδί) και έχει σοβαρή αναπηρία. Αυτή και η κόρη της ζουν με ένα επίδομα αναπηρίας 628 δολαρίων το μήνα. Τα λαχανικά στον κήπο που καλλιεργεί με φροντίδα, λίγο έξω από εξώπορτα του σπιτιού, η μικρούλα Rosie παρέχουν φρέσκο ​​και υγιές συμπλήρωμα στη διατροφή τους το οποίο δεν θα μπορούσαν διαφορετικά να αντέξουν εύκολα οικονομικά.

Ο Rosie ξεκίνησε τον κήπο τον Μάιο του 2013, αλλά τώρα η εταιρεία διαχείρισης ακινήτων έχει παραγγείλει να αφαιρεθεί ο κήπος αυτή την εβδομάδα!

Ο λόγος;

Η κηπουρική αντιβαίνει προφανώς στους κανόνες που θέτει ο Οργανισμός Ανάπτυξης της Υπαίθρου του USDA, το οποίο απαγορεύει τους κατοίκους να έχουν δομές κάθε είδους μέσα σε διαμορφωμένους χώρους.

Αναρωτιέται κανείς αν το USDA σχεδιάζει να θεσπίσει και «κανόνες» σχετικά με την αναπνοή του αέρα στις επιδοτούμενες περιοχές;

Οι ομοσπονδιακοί γραφειοκράτες φαίνεται να πιστεύουν ότι έχουν στην εξουσία τους τα άτομα εκείνα που λαμβάνουν κάθε είδους κρατική βοήθεια και ότι μπορούν να θεσπίζουν ό,τι “κανόνες” θέλουν.

Διάβασε σχετικά:

Πέρασε ο νόμος στις ΗΠΑ που απαγορεύει τους μικρούς ιδιωτικούς κήπους και καλλιέργειες

Ανοιχτός πόλεμος ανεξάρτητων καλλιεργητών με τις Αρχές στις Η.Π.Α.

…Η νομοθεσία, τόσο στις Η.Π.Α. όσο και σταδιακά στην Ευρώπη, κινείται προς την κατεύθυνση της ολιγοπώλησης της αγοράς, αφού οι όλο και αυστηρότερες προδιαγραφές για καθαρότητα, νεότητα και τρόπου παραγωγής των προϊόντων φωτογραφίζουν ουσιαστικά τα βιομηχανικά προϊόντα και μόνο αυτά. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η δύναμη και η επιρροή μεγάλων πολυεθνικών προς τους διαμορφωτές αντίστοιχων νόμων και αποφάσεων, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις Η.Π.Α.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ /
Πηγή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ανώνυμος 08/27/2013 @ 6:44 ΠΜ

    Θα μας καταντήσουν να τρώμε αυτά που θέλουν, με το κεφάλι ανάμεσα από την σχάρα, σαν τις κότες στο ορνιθοτροφείο.

  2. Ανώνυμος 08/27/2013 @ 7:30 ΠΜ

    ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ… U.S.S.A.
    http://www.westernjournalism.com/wp-content/uploads/2012/09/Obama-Communist-SC.jpg

    http://www.youtube.com/watch?v=o2jnX2y30DE

    ΚΑΤΩ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ!!!

    http://otherwords.org/wp-content/uploads/2013/01/obama-communist-delusion_Jeff-Dahl-300×173.jpg

    ΖΗΤΩ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΟΒΙΕΤ!

    http://3.bp.blogspot.com/_ptAqeqIdoX0/TOxdvPhUsXI/AAAAAAAAD6c/7wAVuUR_lZM/S1600-R/ObamaPoster70.jpg

    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?!

    ΕΜΕΙΣ ΓΙΝΑΜΕ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ 4ου ΡΑΙΧ… ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ… ΚΑΙ ΕΔΡΑΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ!!! ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ!!

    http://itmakessenseblog.com/files/2012/05/obama_stalin-300×279.jpg

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ!!!

  3. Ανώνυμος 08/28/2013 @ 4:41 ΜΜ

    η φωτογραφία είναι επεξεργασμένη φαίνεται από τον ίσκιο η δεύτερη φωτό δεν δείχνει τίποτα ύποπτο

  4. Ανώνυμος 08/28/2013 @ 9:51 ΜΜ

    Toso kako photo shop

  5. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 7:55 ΠΜ

    Monsanto

  6. Ανώνυμος 08/29/2013 @ 12:02 ΜΜ

    29 Αυγούστου 2013 – 10:55 π.μ.
    συμφωνώ φίλε….και τι μας περιμένει ακόμη…

  7. Ανώνυμος 05/13/2014 @ 10:16 ΠΜ

    ΘΑ?????????ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΕΣ ΜΟΥ.ΠΕΡΕΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ Κ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*