Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:26 - 29/09/2011

ΗΠΑ: Άνδρας διέκοψε ομιλία του Ομπάμα, φωνάζοντας «Είσαι ο Αντίχριστος!»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μια χαοτική σκηνή εκτυλίχθηκε όταν ένας ταραξίας άρχισε να φωνάζει κατά τη διάρκεια ενός εράνου στο Λος Άντζελες για τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στο House of Blues το βράδυ της Δευτέρας.
Ο άνθρωπος πίσω από την λεκτική επίθεση βρέθηκε μπροστά από τη σκηνή και άρχισε να φωνάζει την ώρα που μιλούσε ο Ομπάμα. Σε απάντηση, ο πρόεδρος σταμάτησε να μιλάει, κάνοντας έτσι τις παρατηρήσεις του ανθρώπου να ακούγονται καλύτερα. Ο ταραξίας, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από το πλήθος, είπε:

«Ο χριστιανικός Θεός είναι ο μόνος και ο μόνος αληθινός ζωντανός Θεός. Ο Δημιουργός του ουρανού και του σύμπαντος».


«Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Θεός! Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Θεός! Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Θεός! Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Γιος του Θεού!»


«Είσαι ο Αντίχριστος!» (“You’re the antichrist!”)


Η απάντηση του πλήθους; Το γνωστό σλόγκαν: “four more years” (“άλλα τέσσερα χρόνια”) ακούστηκε δυνατά για να μην ακούγονται οι θρησκευτικές κραυγές του ανθρώπου. Η ασφάλεια γρήγορα απάντησε με το να απομακρύνει τον άνθρωπο έξω από την εκδήλωση.


Είναι ενδιαφέρον, ότι ο Ομπάμα δήλωσε τα εξής, αμέσως μετά το περιστατικό: «Πρώτα απ’ όλα, συμφωνώ ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο Κύριος. Πιστεύω σε αυτό». Αυτό ήταν μία ακόμη προσπάθεια του Ομπάμα να δηλώσει την χριστιανική του πίστη στο κοινό.


Δείτε το βίντεο:

Είναι ενδιαφέρον, ότι ο αντίχριστος έχει γίνει πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες. Τη Δευτέρα, ο Matthew Avery Sutton έγραψε τα εξής σε ένα νέο άρθρο της New York Times με τον τίτλο: «Γιατί ο Αντίχριστος ενδιαφέρει την πολιτική» (“Why the Antichrist Matters in Politics”):

Σύνδεσμος
Για κάποιους ευαγγελικούς, ο Πρόεδρος Ομπάμα είναι “προβληματικός”. Οι προσχηματικές θεωρίες σχετικά με τον τόπο γέννησης, τις διεθνιστικές του τάσεις, την μετρημένη υποστήριξή του προς το Ισραήλ και το Νόμπελ της Ειρήνης ταιριάζει στις μακροχρόνιες προσδοκίες τους σχετικά με τον Αντίχριστο.

Το 2008, η εκστρατεία του γερουσιαστή John McCain, ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος, προνοητικά αξιοποίησε τους αποκαλυπτικούς φόβους των ευαγγελικών», προωθώντας μία διαφήμιση που έλεγε “The One”, («Ο Ένας») που σαρκαστικά προανήγγειλε τον Ομπάμα ως Μεσσία.

Tο βίντεο είναι αυτό:

Παρακάτω, ένα βίντεο του MSNBC σχετικά με αυτό το θέμα:


 πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*