Διαφημίσεις

Κάτι μεγάλο έρχεται – δήλωσε ο Marshall Masters όχι μόνο ένας πλανήτης, αλλά νομίζω ότι είναι ένα μίνι ηλιακό σύστημα με τον ήλιο να είναι ένας καφέ νάνος,το οποίο είναι περίπου δύο φορές μεγαλύτερο από τον Δία και βρίσκεται έξω από το ηλιακό μας σύστημα, ο Nibiru θα γίνει σύντομα ορατά στο επίπεδο της εκλειπτικής του Ήλιου, και όχι στον ορίζοντα της Γης.

υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Planet X Nibiru συνεχίζει να έρχεται στο ηλιακό μας σύστημα,όλο και πιο κοντά στη Γη, όπου θα αρχίσει να έχει επιπτώσεις στο κλίμα και τη γεωλογία. ο Marshall Masters είναι ένας πρώην δημοσιογράφος της επιστήμης του CNN, παραγωγός, συγγραφέας και αναλυτής
Τι είναι αυτό που έκανε της Ηνωμένες Πολιτείες και τη Ρωσία, να χτίσουν περίπου 5000 υπόγειες βάσεις;


τι ξέρουν οι κυβερνήσεις για τον πλανήτη Nibiru και για την επιστροφή του στο ηλιακό μας σύστημα, είναι το κεντρικό θέμα σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Bob Fletcher και τον Alex Jones. που παρουσίασε κάποιες από τις ιδέες του, που στηρίζουν την ιστορία του πλανήτη Nibiru και της έγραψε στο Altheadlines.com site.

Ορισμένα από τα θέματα που τέθηκαν στη συνέντευξη έχουν ως εξής :

τρισεκατομμύρια εξαφανίστηκαν από τα ταμεία της κυβέρνησης τον ΗΠΑ, και αναφέρθηκε ότι το μεγαλύτερο μέρος του “Fort Knox” (χρυσός) εξαφανίστηκε!! Πώς έτσι.;

Επειδή η κυβέρνηση θα η έχει κατασκεύασε περίπου 1.000 υπόγειες εγκαταστάσεις, καθώς και βοηθά άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο, για την κατασκευή περίπου 5.000 υπόγειες εγκαταστάσεις;

Πιστεύει ότι η κυβέρνηση αναμένει “καταστροφικές συνέπειες εξ ουρανού.”. Η περιγραφή της ορολογίας έχει χρησιμοποιηθεί στη σύμβαση με τη Ρωσία προκειμένου να ζητήσουν βοήθεια όταν χρειάζεται με την FEMA (Federal Emergency Management Agency, USA).

ο Bob είχε συζητήσει το θέμα κάποια στιγμή, το 1983, είχε αποδείξεις ότι Nibiru έρχεται, και ήταν ένας από τους κύριους λόγους για την κατασκευή των υπόγειων βάσεων.

Αν κοιτάξετε τη συμπεριφορά της κυβέρνησης, με την αύξηση των στρατιωτικών δαπανών και την ετοιμότητα αντιμετώπισης καταστροφών, καθώς και την κατασκευή των υπόγειων δομών, φαίνεται να είναι συντονισμένα με την αναμενόμενη επιστροφή του Nibiru, ή «δέκατος πλανήτης».

Μερικές άλλες ενδείξεις είναι: πληροφορίες για ηλιακές εκλάμψεις, οι οποίες βρίσκονται σε άνοδο, όπως οι πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα έχουν ανωμαλίες, όπως η υπερθέρμανση (αλλά όχι λόγω της αυξημένης δραστηριότητας του ήλιου), και οι τροχιές τους είναι ως αποτέλεσμα του ότι είμαστε επηρεασμένοι από πηγή που βρίσκεται πέρα ​​από την τροχιά του Πλούτωνα.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

20 σχόλια στο “Ηνωμένες πολιτείες και Ρωσία, ετοιμάζονται για την επιστροφή του πλανήτη X-Nibiru”
  1. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΔΙΆΥΤΟ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ.
    ΖΗΤΩ Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΛΛΑΣ!!!!!!!!

  2. ΟΙ ΝΤΟΚΟΝ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΜΑΥΡΗ ΤΟΥ ΣΟΥΔΑΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΓΝΟΟΥΣΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΣΤΡΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΞΗΓΗΣΕΙ jiannhs kozani

  3. Μακάρι να έρθει να σαρώσει τα πάντα να τελειώνουμε..Έτσι και αλλιώς όλα πάνε σκατα τι άλλο να περιμένουμε…

  4. γεια σου μεγαλε ''3/10/13 -10:53πμ''
    κι επειδη το θελουμε ετσι, έτσι και θα γινει! ..τι 'βλαστημα θειον ηκριβωμενον', 'ιχωρ και Δία φεροντες' ημαστε..!!!

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ;…
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΑ NWO-ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ,..ΕΕΕ…ΤΑ ΟΦΙΟ-ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤέ: ΓΕΓΟΝΟΤΟΓΕΝΗΤΟΡΕΣ!

  5. για να καταλαβω , ερχεται απο τον ουρανο , ουρανιο σωμα φιλικο με την ελλαδα, και επιλεκτικα θα πεσει σε αμερικη μερια ? θα ειναι βαμμενο μπλε και ασπρο ?

  6. ΟΙ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΧΘΟΝΕΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΜ ΔΕ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ`ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΘΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ!!!!!!!

  7. 10.53
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΜΑΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΟΡΓΗ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
    ΝΕΜΕΣΙΣ

  8. Δηλαδη για να καταλαβω ειναι ανδρομεδιοι αυτο που ερχετ ρε παιδια? Και γιατι η κουφαλες οκ αμερικανοι φτιαχνουν καταφυγια?

  9. Ναι 3.40 κοροιδευε οσο θες. Ομως συντομα θα δεις της τρελης κ δε θα γελας πια. Αντε γεια γκοιμ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek