Διαφημίσεις

Γράφει η Πόπη Σουφλή

Παρακολουθώντας εδώ σε πραγματικό χρόνο την δραστηριότητα του ηφαιστείου της Σαντορίνης, υπάρχει το παρακάτω γράφημα.
Ζητείται επειγόντως ηφαιστειολόγος να εξηγήσει στον ελληνικό λαό, τι σημαίνει το γράφημα αυτό.

Ειδήμων δεν είμαι, αλλά το κόκκινο στο γράφημα, δημιουργεί ερωτηματικά.
Μήπως το μάγμα του ηφαιστείου βρίσκεται σε έξαρση;

Αν ναι, πως και δεν έχει καταγραφεί κανένας σεισμός;

Μήπως αυτές τις μέρες, πέρασε από εκεί, κανένα ερευνητικό σκάφος και αν ναι, ποιάς εθνικότητας;;;;

Θέτω ερωτήματα, περιμένω απαντήσεις.

Αριστερά, οι ώρες.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΛΟΓΟΣ”
  1. Αυτό είναι ένα θέμα που έχει τεθεί εδώ και 1 χρόνο και γίνονται συστηματικές καταγραφές από το 2011. Μπορείτε να το δείτε εδώ :
    http://news247.gr/eidiseis/epistimi/megalo_fouskwma_toy_magmatos_katw_apo_to_hfaisteio_ths_santorinhs.1922670.html
    Προφανώς η σεισμική έξαρση που παρατηρείται τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Κρήτη Ν, ΝΔ,και Β-ΒΑ αυτής να έχει εντείνει την δραστηριότητα του ηφαιστείου. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες είχαμε και ένα καταγεγραμμένο σεισμό στην Σαντορίνη της κλάσης των 3R περίπου. Σε όλη την Ελλάδα αλλά περισσότερο στην περιοχή του Αιγαίου φαίνεται να υπάρχει πολλή συσσωρευμένη ενέργεια. Από όσο όμως γνωρίζω, ένα ηφαίστειο δίνει πολλές πληροφορίες πριν την έκρηξή του και προφανώς υπάρχει χρόνος, έστω περιορισμένος, για την πληροφόρηση των πολιτών.

  2. Nαι.. υπάρχει υπερμεγέθης συνγκέντρωση μάγματος κάτω από το ηφαίστειο από πέρυσι.. αλλά όλοι κάνουν μούγκα..

  3. Ερ1-Σαν ειδικός ηφαιστειολογος μπορω να επιβεβαιώσω με βάση το διάγραμμα οτι το ηφαίστειο θα εκτονωθεί σε 94 χρόνια 2 μήνες 7 ημέρες +- μια ημέρα απο τωρα. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας προς το παρόν.
    Ερ2- σεισμική δραστηριότητα δεν έχει καταγράφει ακομα (έντονη τουλάχιστον) διότι δεν έχει γινει ακόμη σεισμός.
    Ερ3- έγκυρες πηγές μου ανέφεραν οτι περνάνε εδώ και 3 χρόνια ερευνητικά όντως απο το ηφαίστειο της Σαντορίνης, πιθανότατα υποβρύχια, η εθνικότητας τους ειναι αμφιλεγόμενη αλλα ειναι 100% διαβεβαιωμενο οτι ειναι του ΝΑΤΟ.

  4. ναι ναι μεχρι αποδειξεως του αντιθετου, εκεινη την στιγμη που θα γινει η εκρηξη ολοι θα λενε "ε το περιμεναμε εδω και καιρο" για να δικαιολογησουν τα πτυχια τους…

  5. Υπάρχει έλλειψη ενημέρωσης τους τελευταίους μήνες… Τι έγινε τελικά;;;

    Stranger, υπήρχαν παλιές αναρτήσεις των Κατοχικών που αναφέρονταν στο ηφαιστειο και στους κύκλους του… Πρωτότυπες αναλύσεις…

    Μήπως μας τις ξαναθυμίσεις…

  6. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΡΕΘΥΜΝΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΟΥΝΙΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕ ΞΑΝΑΒΑΛΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΟΥ.
    ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΙΩΝΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΡΥΣΗ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek